Põhiline Tutvumisleht Abigaili liikuvus

Abigaili liikuvus

Teie Homseks Horoskoop

Abigaili liikuvusVanus 28 aastat vana Tähtkuju kala

Kellega ta praegu käib?

Meie andmetel on Abigail Mavity tõenäoliselt üksik.








Suhted

Meil pole Abigail Mavityi varasemate suhete kohta andmeid.



Umbes

Abigail Mavity on 27-aastane Ameerika näitleja. Abigail Elizabeth Mavity'ist sündinud 4. märtsil 1993 Mesas, Arizonas, USA-s, on ta kuulus Zeke ja Lutheri poolest aastatel 1995–2015. Tema sodiaagimärk on Kalad.






Abigail Mavity kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja Ameerika lapsnäitlejad.



Panustage

Aidake meil luua oma Abigail Mavity profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Üksikasjad

EesnimiAbigail
Keskmine nimiElizabeth
PerekonnanimiLiikuvus
Täisnimi sündidesAbigail Elizabeth Mavity
Vanus28 aastat
Sünnipäev4. märts 1993
SünnikohtMesa, Arizona, USA
Kõrgus5 '1' (155 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - hele
Tähtkujukala
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustZeke ja Luther
Aasta (d) aktiivne1995 – tänapäev, 1995–2015
Ametlikud veebisaididwww.abigailmavity.com/, http://www.abigailmavity.com
SõberDrake Bell, Josh Peck, Cody Kennedy

Abigail Elizabeth Mavity (sündinud 4. märtsil 1993) on Ameerika näitleja, kes on esinenud paljudes teleseriaalides ja reklaamides ning mängufilmides.



Lisateavet Abigail Mavity kohta Vähem Abigail Mavityist

Pildigalerii

Abigaili liikuvus Abigaili liikuvus Abigaili liikuvus Abigaili liikuvus Abigaili liikuvus Abigaili liikuvus Abigaili liikuvus Abigaili liikuvus Abigaili liikuvus Abigaili liikuvus Abigaili liikuvus Abigaili liikuvus

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Ülim elu2013Noor HannaFilm
Sofia Esimene2013Lisahääled, printsess Lani, TempestTelesaade
Isabel2012Karen LorenzTelefilm
Armastus algab2011Cassandra Mae 'Cassie' BarlowTelefilm
Armastus hammustab2011KomplektTelesaade
Üksik2011AbbyLühifilm
Rizzoli ja saared2010Grescoe toidudTelesaade
Futurestates2010JennyTelesaade
Zeke ja Luther2009Lisa GrubnerTelesaade
Sibulafilm2008Roseanne McCormickFilm
Mentalist2008CeliaTelesaade
Suudlus keskööl2008Jennifer ShermanTelefilm
Täht ja Stella päästavad maailma2007Täht SandersTelefilm
Final Fantasy VII: Advendilapsed2005Lisahääled (ingliskeelne versioon, hääl)Film
Grey anatoomia2005Ariel WilliamsTelesaade
Drake ja Josh2004PatsitüdrukTelesaade
Meetod & punane2004TütarTelesaade
Suvemaa2004Martha McFarlaneTelesaade
Külmjuhtum2003Rita BaxterTelesaade
NCIS2003Jordyn WrightTelesaade
Kaks ja pool meest2003BriannaTelesaade
100 miili reegel2002Kaitlin DavisFilm
Rannajooned2002Rachel LockhartFilm
Kummitab2002Kathy MartinTelesaade
Ameerika kõige kohutavamad asjad2002Claire PottsTelefilm
Jennie projekt2001Sarah ArchibaldTelefilm
Kui Billie võitis Bobby2001Billie (5)Telefilm
Võitlevad Fitzgeraldid2001Marie FitzgeraldTelesaade
Gideoni ületamine2000Leah CulmanTelesaade
Gilmore tüdrukud2000Joanna KrumholtzTelesaade
Malcolm keskel2000MeaganTelesaade
Tugev meditsiin2000RaquelTelesaade
Ingel1999HannahTelesaade
Perekonnaseadus1999Marla AndersonTelesaade
Amy hindamine1999Ashley OakesTelesaade
Becker1998AbigailTelesaade
Buffy, vampiiritapja1997Sara vanus 8Telesaade
Mimi wo sumasebaüheksateist üheksakümmend viisNao (ingliskeelne versioon, hääl)Film
Ingel puudutas1994Millie RadcliffTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Arutelud






Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
28. mai 2021 ... hõivatud Philipps ja Marc Silverstein fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Justin Shenkarow
Justin Shenkarow
28. mai 2021 ... Justin Shenkarowi uudised, kuulujutud, fotod Justin Shenkarowist, elulugu, Justin Shenkarowi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Justin Shenkarowi suhteloend. Justin Shenkarow tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Justin Shenkarowi suhetest.
Columbus Lühike
Columbus Lühike
28. mai 2021 ... Columbuse lühiuudised, kuulujutud, fotod Columbus Shortist, elulugu, Columbuse lühike sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Columbus Lühike suhete loend. Columbuse lühike tutvumislugu, 2021, 2020, Columbuse lühikeste suhete loend.
Kristina hagan
Kristina hagan
28. mai 2021 ... Kristina Hagani uudised, kuulujutud, fotod Kristina Haganist, elulugu, Kristina Hagani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kristina Hagani suhteloend. Kristina Hagani tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Kristina Hagani suhetest.
Lisa Distefano ja Paul Watson
Lisa Distefano ja Paul Watson
28. mai 2021 ... Lisa Distefano ja Paul Watsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Natalia Tena
Natalia Tena
28. mai 2021 ... Natalia Tena uudised, kuulujutud, fotod Natalia Tenast, elulugu, Natalia Tena poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Natalia Tena suhteloend. Natalia Tena tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Natalia Tena suhetest.
Gina Gershon
Gina Gershon
28. mai 2021 ... Gina Gershoni uudised, kuulujutud, fotod Gina Gershonist, elulugu, Gina Gershoni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Gina Gershoni suhete loend. Gina Gershoni tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Gina Gershoni suhetest.