Põhiline Suhted Adam Sandler

Adam Sandler

Teie Homseks Horoskoop

Adam Sandler AbielusKoht 341. 479Vanus 54 aastat vana Tähtkuju Neitsi Suhted 3 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu tutvub?

Adam Sandler ja Jacqueline TitoneJackie Sandler ja Adam Sandler on olnud abielus 17 aastat alates 22. juunist 2003. vaata suhet

Suhted

Adam Sandler on olnud suhetes Alicia Silverstone'iga(üheksateist üheksakümmend kuus)ja Margaret Rudin(1992 - 1993).








Umbes

Adam Sandler on 54-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Adam Richard Sandleril 9. septembril 1966 Brooklynis, New York City, New York, USA, on ta kuulus lauljalaulja (1998), Saturday Night Live'i poolest. Tema Tähtkuju on Neitsi.



Adam Sandler on osalenud 24 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Bridgette Wilson-Sampras aastal Billy Madison (üheksateist üheksakümmend viis), Brooklyn Decker sisse Lihtsalt mine sellega (2011), Drew Barrymore aastal Pulmalaulja (1998), Emily Watson sisse Punch-Purjus armastus (2002)ja Emmanuelle Chriqui aastal Sa ei sega Zohaniga (2008).






Adam Sandler kuulub järgmistesse nimekirjadesse: juudi komöödia ja huumor, New Yorgi näitlejad ja Ameerika filminäitlejad.



Panustage

Aidake meil luua Adam Sandleri profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus122 aastat, 4 kuud--
Tutvumislehtkaks1 aasta6 kuud, 18 päeva1 kuu, 1 päev
Kokku322 aastat, 4 kuud7 aastat, 9 kuud1 kuu, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiAdam
Keskmine nimiRichard
PerekonnanimiSandler
Täisnimi sündidesAdam Richard Sandler
Alternatiivne nimiLiivamees
Vanus54 aastat
Sünnipäev9. september 1966
SünnikohtBrooklyn, New York City, New York, USA
Kõrgus5 '9½' (177 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
TähtkujuNeitsi
SeksuaalsusOtse
ReligioonJuudi
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolManchesteri keskkool, Manchester, New Hampshire, Ameerika Ühendriigid (1985)
ÜlikoolNew Yorgi ülikooli Tischi kunstikool, Manhattan, New York City, New York, Ameerika Ühendriigid (1991)
AmetitekstNäitleja, koomik, stsenarist, filmiprodutsent, laulja ja laulukirjutaja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustPulmalaulja (1998), Saturday Night Live
Muusikažanr (tekst)Vaatluskomöödia, sürreaalne huumor, sinine komöödia, muusikaline komöödia, sketšikomöödia, satiir
Aasta (d) aktiivne1987 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Brillsteini meelelahutuspartnerid, Celebrity Talent International
Ametlikud veebisaididwww.biography.com/people/adam-sandler-9542505, adamsandler.jt.org/, http://www.adamsandler.com, http://adamsandler.com
IsaStanley Sandler
EmaJudith Sandler
VendScott Sandler
ÕdeElizabeth Sandler, Valerie Sandler
PereliigeSadie Sandler (tütar), Sunny Sandler (tütar)
SõberRob Schneider, Steve Buscemi, Jonathan Loughran, Allen Covert, Peter Dante, Chris Rock, Blake Clark, Drew Barrymore, David Spade, Norm MacDonald, Kevin James
LemmikloomadLihapall (koer - buldog) [2000-2004], Matzoball (koer - inglise buldog), Babu (koer - buldog)
LemmikbändidVan Halen, Styx

Adam Richard Sandler (sündinud 9. septembril 1966) on USA näitleja, koomik ja filmitegija. Ta oli Saturday Night Live'i meeskonnaliige aastatel 1990–1995, enne kui osales paljudes Hollywoodi filmides, mis on kokku teeninud kassas üle 2 miljardi dollari.



Lisateave Adam Sandleri kohta Adam Sandleri kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
3Jackie SandlerAbielus1999kohal22 aastat
kaksAlicia hõbedakiviSuheAprill 1996Aprill 19961 kuu
1Margaret RudinSuhe199219931 aasta
Jackie Sandler #3

Jackie Sandler

1999

Jackie Sandler ja Adam Sandler on olnud märtsis ...[vaata paari] Alicia hõbedakivi #kaks

Alicia hõbedakivi

üheksateist üheksakümmend kuus

Adam Sandler ja Alicia Silverstone lahutasid ...[vaata paari] Margaret Rudin #1

Margaret Rudin

1992 - 1993

Margaret Rudin ja Adam Sandler on lahus ...[vaata paari] #3

Jackie Sandler

1999

Jackie Sandler ja Adam Sandler on olnud abielus 17 aastat. Nad olid kohtunud 3 aastat pärast kokkutulekut 1999. aastal. Pärast üheaastast kihlumist abiellusid nad 22. juunil 2003.

Suhe 22 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 66% Lapsed 2 last vaata suhet #kaks

Alicia hõbedakivi

üheksateist üheksakümmend kuus

Adam Sandler ja Alicia Silverstone dateerisid märtsist aprillini 1996.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 40% vaata suhet #1

Margaret Rudin

1992 - 1993

Margaret Rudin ja Adam Sandler pärinesid aastatel 1992–1993.

Suhe 1 aasta vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Adam Sandler54 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Jackie Sandler46 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Alicia hõbedakivi44. KaaludNäitleja
Ameeriklane
Margaret Rudin- Äri
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Sadie MadisonNaine6. mai 200615 aastat vana Jackie Sandler
Päikseline MadelineNaine2. november 200812-aastane Jackie Sandler

Pildigalerii

Drew Barrymore'i show - Adam Sandler Drew Barrymore'i näitus - Cameron Diaz, Lucy Liu, Adam Sandler (september 2020) Drew Barrymore'i näitus - Cameron Diaz, Lucy Liu, Adam Sandler (september 2020) Adam Sandler Adam Sandler Adam Sandler Adam Sandler Adam Sandler Adam Sandler Adam Sandler Adam Sandler Adam Sandler

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Hubie Halloween2020Hubie DuboisFilm
Goldman v Silverman2020Rod GoldmanLühifilm
Kodufilm: Printsessi pruut2020VanaisaTelesaade
Looduse planeet2020JutustajaLühifilm
Mõrvamüsteerium2019. aastaNick SpitzFilm
Lõikamata kalliskivid2019. aastaHoward RatnerFilm
Hotell Transylvania 3: suvepuhkus2018Dracula (hääl)Film
Nädal2018Kenny naljakasFilm
Meyerowitzi lood (uued ja valitud)2017.DannyFilm
Sandy Wexler2017.Sandy WexlerFilm
Kutsikas!: Hotell Transylvania Short '2017.Dracula (hääl)Lühifilm
Do-Over2016MaksFilm
Kevin võib oodata2016Jimmy LandersTelesaade
Chelsea2016AdamTelesaade
Pikslid2015.põletiFilm
Hotell transilvaania 22015.Dracula (hääl)Film
Naeruväärne 62015.TommyFilm
Päris Rob2015.AdamTelesaade
Segatud2014JimFilm
Esiviisik2014Adam SandlerFilm
Mehed, naised ja lapsed2014Don TrubyFilm
Cobbler2014Max SimkinFilm
Täiskasvanud 22013Lenny FederFilm
Brooklyn Üheksa-Üheksa2013Adam SandlerTelesaade
Laupäeva õhtu otseülekanne: lõigake aega2013Tšaadi isa BradTelesaade
Transilvaania hotell2012Dracula (hääl)Film
See on minu poiss2012DonnyFilm
Jack ja Jill2011Jack, JillFilm
Loomaaiatalitaja2011Ahv Donald (hääl)Film
Lihtsalt mine sellega2011DannyFilm
Jessie2011Adam SandlerTelesaade
Täiskasvanud2010Lenny FederFilm
Conan2010Adam Sandler (segment „Noor Han Solo Audition”)Telesaade
Naljakad inimesed2009George SimmonsFilm
Unejutud2008Skeeter BronsonFilm
Sa ei sega Zohaniga2008ZohanFilm
Ma hääldan sind nüüd Chuck & Larry2007Chuck LevineFilm
Minu üle valitsema2007Charlie FinemanFilm
Klõpsake nuppu2006Michael NewmanFilm
Deuce Bigalow: Euroopa gigolo2005Javier Sandooski (krediteerimata)Film
Pikim õu2005Paul CreweFilm
50 esimest kohtingut2004Henry RothFilm
Spanglish2004John ClaskyFilm
Viharavi2003Dave BuznikFilm
Diivan2003Diivanit testiv meesTelesaade
Punch-Drunk Love: 12 skopitooni2003Barry EganLühifilm
Punch-Drunk Love: kustutatud stseenid2003Barry EganLühifilm
Kaheksa pöörast ööd2002... (hääl), Davey, Eleanore, WhiteyFilm
Härra Teed2002Kaugekaaslaste teodFilm
Punch-Purjus armastus2002Barry EganFilm
Kuum tibu2002Mambuza Bongo mees (krediteerimata)Film
Päev lihapalliga2002Adam SandlerLühifilm
Loom2001TownieFilm
Väike Nicky2000NickyFilm
Suur issi1999Sonny KoufaxFilm
Deuce Bigalow: mees Gigolo1999Robert Justin (hääl, krediteerimata)Film
Räpane töö1998Saatan (krediteerimata)Film
Veepoiss1998Bobby BoucherFilm
Pulmalaulja1998Robbie HartFilm
Kuninganna kuningas1998Jeff 'Metsaline' SussmanTelesaade
Kuulikindelüheksateist üheksakümmend kuusMoosesFilm
Õnnelik Gilmoreüheksateist üheksakümmend kuusÕnnelik GilmoreFilm
Billy Madisonüheksateist üheksakümmend viisBilly MadisonFilm
Õhupead1994PipFilm
Segatud pähklid1994LouieFilm
Koonusepead1993CarmineFilm
Larry Sanders Show1992Adam SandlerTelesaade
Raputab klouni1991Jooge klounFilm
Marshalli kroonikad1990UsherTelesaade
Koerapolitsei1990Telefilm
Üle parda minek1989Schecky MoskowitzFilm
Cosby näitus1984SmittyTelesaade
Laupäevaõhtu otseülekanne1975Sööklapoiss, ooperimees, erinevadTelesaade
ABC järelkooli eripakkumised1972NarkodiilerTelesaade
SaginFilm
Böömimaa kosmosemeesFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Adam Sandler ja Bridgette WilsonBridgette Wilson-Sampras
    • Billy Madison
      üheksateist üheksakümmend viis
    [vaata sobivust]
  • Adam Sandler ja Brooklyn DeckerBrooklyn Decker
    • Lihtsalt mine sellega
      2011
    [vaata sobivust]
  • Adam Sandler ja Drew BarrymoreDrew Barrymore
    • Segatud
      2014
    [+2 veel]
  • Adam Sandler ja Emily WatsonEmily Watson
    • Punch-Purjus armastus
      2002
    [vaata sobivust]
  • Adam Sandler ja Emmanuelle ChriquiEmmanuelle Chriqui
    • Sa ei sega Zohaniga
      2008
    [vaata sobivust]
  • Adam Sandler ja Fairuza BalkFairuza Balk
    • Veepoiss
      1998
    [vaata sobivust]
  • Adam Sandler ja Jacqueline TitoneJackie Sandler
    • Transilvaania hotell
      2012
    [+1 veel]
  • Adam Sandler ja Jennifer AnistonJennifer Aniston
    • Mõrvamüsteerium
      2019. aasta
    [+1 veel]
  • Adam Sandler ja Jessica BielJessica Biel
    • Ma hääldan sind nüüd Chuck & Larry
      2007
    [vaata sobivust]
  • Adam Sandler ja Joey AdamsJoey Lauren Adams
    • Suur issi
      1999
    [vaata sobivust]
  • Adam Sandler ja Julie BowenJulie Bowen
    • Õnnelik Gilmore
      üheksateist üheksakümmend kuus
    [vaata sobivust]
  • Adam Sandler ja Kate BeckinsaleKate Beckinsale
    • Klõpsake nuppu
      2006
    [vaata sobivust]
  • Adam Sandler ja Katie HolmesKatie Holmes
    • Jack ja Jill
      2011
    [vaata sobivust]
  • Adam Sandler ja Keri RussellKeri Russell
    • Unejutud
      2008
    [vaata sobivust]
  • Adam Sandler ja Kristy SwansonKristy Swanson
    • Suur issi
      1999
    [vaata sobivust]
  • Adam Sandler ja Marisa TomeiMarisa tomei
    • Viharavi
      2003
    [vaata sobivust]
  • Adam Sandler ja Nina SiemaszkoNina Siemaszko
    • Õhupead
      1994
    [vaata sobivust]
  • Adam Sandler ja Patricia ArquettePatricia arquette
    • Väike Nicky
      2000
    [vaata sobivust]
  • Adam Sandler ja Paz VegaPaz Vega
    • Spanglish
      2004
    [vaata sobivust]
  • Adam Sandler ja Stacey WilliamsStacey A. Snyder
    • Cosby näitus
      1984
    [vaata sobivust]
  • Adam Sandler ja Tea LeoniTee Leoni
    • Spanglish
      2004
    [vaata sobivust]
  • Adam Sandler ja Winona RyderWinona Ryder
    • Härra Teed
      2002
    [vaata sobivust]
  • Salma Hayek ja Adam SandlerSalma Hayek
    • Täiskasvanud
      2010
    [+1 veel]
  • Susan Sarandon ja Adam SandlerSusan Sarandon
    • See on minu poiss
      2012
    [vaata sobivust]
Veel Adam Sandleri ekraanil kuvatud kohtumisi Vähem Adam Sandleri ekraanil kuvatud vasteid





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Tähtedes kirjutatud lood
Tähtedes kirjutatud lood
Tähtkujud annavad hämaras valguses sügavaid, teadvustamata lugusid, mis juhivad meie teed, kirjutatud kollektiivis ja kus me ühendame mineviku olevikuga.
Kemal Ekmekci
Kemal Ekmekci
28. mai 2021 ... Kemal Ekmekci uudised, kuulujutud, fotod Kemal Ekmekci'st, elulugu, Kemal Ekmekci partnerite nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kemal Ekmekci suhete loend. Kemal Ekmekci tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Kemal Ekmekci suhetest.
Cathy Jennings
Cathy Jennings
28. mai 2021 ... Cathy Jenningsi uudised, kuulujutud, fotod Cathy Jenningsist, elulugu, Cathy Jenningsi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Cathy Jenningsi suhete nimekiri. Cathy Jenningsi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Cathy Jenningsi suhetest.
Ryan Murphy ja David Miller (fotograaf)
Ryan Murphy ja David Miller (fotograaf)
28. mai 2021 ... Ryan Murphy ja David Milleri (fotograaf) fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Jessi Colter
Jessi Colter
28. mai 2021 ... Jessi Colteri uudised, kuulujutud, fotod Jessi Colterist, elulugu, Jessi Colteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessi Colteri suhteloend. Jessi Colteri tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jessi Colteri suhetest.
David beckham
David beckham
28. mai 2021 ... David Beckhami uudised, kuulujutud, fotod David Beckhamist, elulugu, David Beckhami sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. David Beckhami suhete nimekiri. David Beckhami tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu David Beckhami suhetest.
Tomasz Borkowy
Tomasz Borkowy
28. mai 2021 ... Tomasz Borkowy uudised, kuulujutud, fotod Tomasz Borkowyst, elulugu, Tomasz Borkowy sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tomasz Borkowy suhete nimekiri. Tomasz Borkowy tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Tomasz Borkowy suhetest.