Põhiline Suhted Al Pacino

Al Pacino

Teie Homseks Horoskoop

Al PacinoKoht 1014 -52Vanus 81 aastat vana Tähtkuju Sõnn Suhted kokku 13 Lapsed 3 last

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Al Pacino tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Al Pacino on olnud suhetes Meital Dohaniga(2018 - 2020), Lucila Solá(2009 - 2018), Beverly D'Angelo(1997 - 2003), Penelope Ann Miller(1993 - 1994), Lyndall Hobbs(1990 - 1997), Jan Tarrant(1988 - 1989), Kathleen Quinlan(1979 - 1981), Marthe Keller(1976 - 1978), Teisipäev keevitada(1972), Diane Keaton(1971 - 1991)ja Jill Clayburgh(1967 - 1975).



Al Pacinol on olnud kohtumisi Carmen Cerveraga(1976 - 1977)ja Veruschka von Lehndorff.






Umbes

Al Pacino on 81-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Alfredo James Pacinost 25. aprillil 1940 Ida-Harlemis, Manhattanil, New Yorgis, New Yorgis, USA-s, on ta kuulus Michael Corleone filmis 'Ristiisa' (filmisari) (1972-1990) karjääri jooksul, mis ulatub 1965. aastast kuni praeguseni. . Tema Tähtkuju on Sõnn.



Al Pacino on osalenud 12 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Diane Keaton Ristiisa (1972), Diane Venora aastal Kuumus (üheksateist üheksakümmend viis), Dyan Cannon sisse Autor! Autor! (1982), Ellen Barkin sisse Armastuse meri (1989)ja Karen Allen aastal Kruiisimine (1980).

Al Pacino kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Emmy auhinna võitjad, Ameerika filminäitlejad ja parima draamanäitleja Kuldgloobuse (film) võitjad.



Panustage

Aidake meil luua oma Al Pacino profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumislehtüksteist19 aastat, 9 kuud5 aastat, 2 kuud11 kuud, 4 päeva
Kohtuminekaks1 aasta6 kuud, 3 päeva-
Kokku1319 aastat, 9 kuud4 aastat, 5 kuud11 kuud, 4 päeva

Üksikasjad

EesnimiAlfred
Keskmine nimiJames
PerekonnanimiPacino
Täisnimi sündidesAlfredo James Pacino
Alternatiivne nimiAl Pacino
Vanus81 aastat
Sünnipäev25. aprill 1940
SünnikohtIda-Harlem, Manhattan, New York City, New York, USA
Kõrgus5 '7' (170 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvSool ja pipar
Eristav tunnusIseloomulik hääl, itaalia päritolu
TähtkujuSõnn
SeksuaalsusOtse
ReligioonAgnostik
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolFiorello H. LaGuardia muusika-, kunsti- ja etenduskunstide keskkool, Manhattan, New York City, New York, Ameerika Ühendriigid (välja langenud)
ÜlikoolHerbert Berghofi stuudio, Greenwichi küla, Manhattan, New York City, New York, Ameerika Ühendriigid
AmetitekstNäitleja, režissöör, produtsent, stsenarist.
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustMichael Corleone ristiisas (filmisari) (1972-1990)
Aasta (d) aktiivne1967 – tänapäev, 1965 – tänapäev
Riiete suurus8
Kinga suurus10
Ametlikud veebisaididwww.discogs.com/artist/Al+Pacino, www.imbd.com/name/nm0000199/, www.ibdb.com/person.php?id=15827, www.tcm.com/tcmdb/person/146251%7C8390 / Al + Pacino /, www.emmys.com/celebrities/al-pacino
IsaSalvatore Pacino
EmaRose Pacino
PereliigeKate Gerardi (vanaema), James Gerardi (vanaisa), Alfio Pacino (vanaisa), Julie Marie Pacino (tütar), Olivia Rose Pacino (tütar), Anton James Pacino (poeg)
SõberCharlie Laughton
Seotud inimesedHarvey Keitel, Francis Ford Coppola, Robert Redford, Gene Hackman, Brian De Palma, Steven Soderbergh, Robert De Niro
LemmikloomadKoer
LemmikinimesedWilliam Shakespeare
LemmikkohadNew York, Los Angeles, Bronx, Boston, Sitsiilia, San Francisco, Milano, London
LemmikvärvidMust, hall, roheline, sinine, punane, valge
Lemmikud tarvikudSallid, mütsid

Alfredo James Pacino (; sündinud 25. aprillil 1940) on USA näitleja ja filmitegija. Üle viie aastakümne kestnud karjääri jooksul on ta saanud palju auhindu ja kandidaate, sealhulgas Oscari auhind, kaks Tony auhinda ja kaks Primetime Emmy auhinda. Ta on üks väheseid esinejaid, kes on saanud näitlemise kolmekordse krooni. Teda on austatud ka AFI elutööpreemia, Cecil B. DeMille'i auhinna ja riikliku kunstimedaliga. Meetodinäitleja ning endine HB stuudio ja Näitlejate stuudio õpilane, kus teda õpetasid Charlie Laughton ja Lee Strasberg, tuli Pacino filmidebüüt 29-aastaselt väiksema rolliga filmis „Mina, Natalie“ (1969). Ta pälvis soodsa tähelepanu oma esimese heroiinisõltlase rolli eest filmis „Paanika nõelapargis“ (1971). Laia tunnustuse ja tunnustuse sai Michael Corleone läbimurdeline roll Francis Ford Coppola filmis 'Ristiisa' (1972), mille eest pälvis ta esimese Oscari nominatsiooni, ja ta astub uuesti üles järgmistes osades 'Ristiisa II osa' (1974) ja 'Ristiisa'. III osa (1990).

Lisateavet Al Pacino kohta Al Pacino kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
13Meital DohanSuhe201820202 aastat
12Lucila SoláSuheDetsember 200920188 aastat
üksteistBeverly D'AngeloSuheVeebruar 1997Jaanuar 20035 aastat
10Penelope Ann MillerSuheVeebruar 1993Jaanuar 199411 kuud
9Lyndall HobbsSuheVeebruar 1990Veebruar 19977 aastat
8Jan TarrantSuhe198819891 aasta
7Kathleen QuinlanSuhe1979üheksateist kaheksakümmend üks2 aastat
6Marthe KellerSuheNovember 1976November 19782 aastat
5Carmen cerveraKohtumine197619771 aasta
4Teisipäev keevitadaSuhe19721972-
3Diane keatonSuheAprill 1971Jaanuar 199119 aastat
kaksJill ClayburghSuhe1967Mai 19758 aastat
1Veruschka von LehndorffKohtumine -
Meital Dohan #13

Meital Dohan

2018 - 2020

Meital Dohan ja Al Pacino lahutasid 2020. aastal ...[vaata paari] Lucila Solá #12

Lucila Solá

2009 - 2018

Lucila Solá ja Al Pacino on lahus ...[vaata paari] Beverly D #üksteist

Beverly D'Angelo

1997 - 2003

Beverly D'Angelo ja Al Pacino läksid lahku J ...[vaata paari] Penelope Ann Miller #10

Penelope Ann Miller

1993 - 1994

Penelope Ann Miller ja Al Pacino lahutasid ...[vaata paari] Lyndall Hobbs #9

Lyndall Hobbs

1990 - 1997

Lyndall Hobbs ja Al Pacino läksid veebruaris lahku ...[vaata paari] Jan Tarrant #8

Jan Tarrant

1988 - 1989

Jan Tarrant ja Al Pacino läksid 1989. aastal lahku ...[vaata paari] Kathleen Quinlan #7

Kathleen Quinlan

1979 - 1981

Kathleen Quinlan ja Al Pacino läksid lahku ...[vaata paari] Marthe Keller #6

Marthe Keller

1976 - 1978

Marthe Keller ja Al Pacino lahkusid novembris ...[vaata paari] Carmen cervera #5

Carmen cervera

1976 - 1977

Carmen Cervera ja Al Pacino läksid lahku 197 ...[vaata paari] Teisipäev keevitada #4

Teisipäev keevitada

1972

Teisipäev Weld ja Al Pacino on lahus ...[vaata paari] Diane keaton #3

Diane keaton

1971 - 1991

Diane Keaton ja Al Pacino läksid lahku 1. jaanuaril ...[vaata paari] Jill Clayburgh #kaks

Jill Clayburgh

1967 - 1975

Jill Clayburgh ja Al Pacino läksid lahku mais ...[vaata paari] Veruschka von Lehndorff #1

Veruschka von Lehndorff

Veruschka von Lehndorff ja Al Pacino on ...[vaata paari] #13

Meital Dohan

2018 - 2020

Meital Dohan ja Al Pacino dateerisid aastatel 2018–2020.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 59% vaata suhet #12

Lucila Solá

2009 - 2018

Lucila Solá ja Al Pacino on dateeritud detsembrist 2009 kuni 2018.

Suhe 8 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Kõrgus37%Vanus1%'> Ühilduvus 40% vaata suhet #üksteist

Beverly D'Angelo

1997 - 2003

Beverly D'Angelo ja Al Pacino dateerisid märtsist 1997 kuni jaanuarini 2003.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus Neli, viis% Lapsed 2 last vaata suhet #10

Penelope Ann Miller

1993 - 1994

Penelope Ann Miller ja Al Pacino dateerisid veebruarist 1993 kuni jaanuarini 1994.

Suhe 11 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus37%Vanus1%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #9

Lyndall Hobbs

1990 - 1997

Lyndall Hobbs ja Al Pacino dateerisid veebruarist 1990 kuni veebruarini 1997.

Suhe 7 aastat MõõdaTulemusHiina sodiaak40%Vanus44%'> Ühilduvus kakskümmend üks% vaata suhet #8

Jan Tarrant

1988 - 1989

Jan Tarrant ja Al Pacino dateerisid aastatel 1988-1989.

Suhe 1 aasta Lapsed 1 laps vaata suhet #7

Kathleen Quinlan

1979 - 1981

Kathleen Quinlan ja Al Pacino dateerisid aastatel 1979 kuni 1981.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet #6

Marthe Keller

1976 - 1978

Marthe Keller ja Al Pacino on dateeritud novembrist 1976 kuni novembrini 1978.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus37%Vanus72%'> Ühilduvus 57% vaata suhet #5

Carmen cervera

1976 - 1977

Carmen Cervera ja Al Pacino kohtusid 1976. aastal.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Vanus84%'> Ühilduvus 56% vaata suhet #4

Teisipäev keevitada

1972

Tuesday Weld ja Al Pacino dateerisid 1972. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 65% vaata suhet #3

Diane keaton

1971 - 1991

Diane Keaton ja Al Pacino käisid aprillist 1971 kuni jaanuarini 1991.

Suhe 19 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus69%'> Ühilduvus 52% vaata suhet #kaks

Jill Clayburgh

1967 - 1975

Jill Clayburgh ja Al Pacino on dateeritud 1967. aastast kuni 1975. aasta maini.

Suhe 8 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus37%Vanus72%'> Ühilduvus 72% vaata suhet #1

Veruschka von Lehndorff

Veruschka von Lehndorffil oli kohtumine Al Pacinoga.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus19%Vanus98%'> Ühilduvus 59% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Al Pacino81 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Meital Dohan41 NeitsiNäitleja
Iisraeli
Lucila SoláNeli, viis JäärNäitleja
Argentiinlane
Beverly D'Angelo69 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Penelope Ann Miller57 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Lyndall Hobbs69 direktor
Austraallane
Jan Tarrant-
Kathleen Quinlan66 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Marthe Keller76 VeevalajaNäitleja
Šveitslane
Carmen cervera78 SõnnSeltskonnategelane
Hispaania keel
Teisipäev keevitada77 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Diane keaton75 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Jill Clayburgh66 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Veruschka von Lehndorff82 SõnnMudel
Saksa keel
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Julie marieNaine16. oktoober 198931 aastat vana Jan Tarrant
Olivia RoseNaine25. jaanuar 200120 aastat vana Beverly D'Angelo
Anton JamesMees25. jaanuar 200120 aastat vana Beverly D'Angelo

Pildigalerii

Ristiisa 1972 peaosas Al Pacino Ristiisa teine ​​osa 1974 peaosas Al Pacino Al Pacino Frankie ja Johnny Dick Tracy (1990) Ristiisa: III osa - Andy Garcia ja Al Pacino (1990) Ristiisa: III osa - Sofia Coppola ja Al Pacino (1990) Ristiisa: III osa (1990) 65. aastapreemia - Jodie Foster ja Al Pacino (1993) 65. aastapreemia - Jodie Foster ja Al Pacino (1993) 65. aastapreemia - Jodie Foster ja Al Pacino (1993) 65. aastapreemia - Al Pacino

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Telg Sally2021James LaughlinFilm
Jahimehed2020Meyer OffermanTelesaade
Iirlane2019. aastaJimmy HoffaFilm
Ükskord ... Hollywoodis2019. aastaMarvin BlackFilm
Isalik2018Joe PaternoTelefilm
Hangman2017.Ray ArcherFilm
Somaalia piraadid2017.Seymour TolbinFilm
Üleastumine2016Charles AbramsFilm
Danny kollins2015.Danny kollinsFilm
Humbling2014SimonFilm
Manglehorn2014ManglehornFilm
Phil Spector2013Phil SpectorTelefilm
Me pole loomad2013AgentFilm
Salome2013Kuningas HeroodesFilm
Tõuske püsti kutid2012ValFilm
Jack ja Jill2011Al PacinoFilm
Kellegi Poeg2011Detektiiv Charles StanfordFilm
Sa ei tunne Jacki2010Jack KevorkianTelefilm
Õige Tapa2008KukkFilm
88 minutit2007Jack grammiFilm
Ookeani kolmteist2007Willy BankFilm
Kaks raha eest2005WalterFilm
Veneetsia kaupmees2004ShylockFilm
Liiliad2003StarkmanFilm
Värbamine2003Walter BurkeFilm
Inglid Ameerikas2003Roy CohnTelesaade
Unetus2002Will DormerFilm
Inimesed, keda ma tean2002Eli WurmanFilm
S1m0ne2002Victor TaranskyFilm
Hiina kohv2000Harry LevineFilm
Igasugune pühapäev1999Tony D'AmatoFilm
Insaider1999Lowell BergmanFilm
Donnie Brasco1997VasakFilm
Kuradi advokaat1997John MiltonFilm
Linnahallüheksateist üheksakümmend kuusMajor John PappasFilm
Kuumusüheksateist üheksakümmend viisLeitnant Vincent HannaFilm
Kaks bittiüheksateist üheksakümmend viisVanaisaFilm
Carlito tee1993CarlitoFilm
Glengarry Glen Ross1992Ricky romaFilm
Naise lõhn1992Kolonelleitnant Frank SladeFilm
Frankie ja Johnny1991JohnnyFilm
Dick Tracy1990Suur poiss CapriceFilm
Ristiisa: III osa1990Don Michael CorleoneFilm
Kohalik stigmaatik1990GrahamFilm
Armastuse meri1989The. Frank KellerFilm
Revolutsioon1985Tom DobbFilm
Armistumine1983Tony MontanaFilm
Autor! Autor!1982Ivan TravalianFilm
Kruiisimine1980Steve BurnsFilm
... Ja õiglus kõigile.1979Arthur KirklandFilm
Bobby Deerfield1977BobbyFilm
Ristiisa: romaan televisiooni jaoks1977Don Michael CorleoneTelesaade
Koerapäeva pärastlõuna1975SonnyFilm
Ristiisa: II osa1974MichaelFilm
Hernehirmutis1973LõviFilm
Serpico1973SerpicoFilm
Ristiisa1972Michael corleoneFilm
Nõelapargi paanika1971BobbyFilm
Mina, Natalie1969TonyFilm
N.Y.P.D.1967John JamesTelesaade
Pealkirjata Gucci projektFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Al Pacino ja Diane KeatonDiane keaton
    • Ristiisa: II osa
      1974
    [+1 veel]
  • Al Pacino ja Diane VenoraDiane Venora
    • Kuumus
      üheksateist üheksakümmend viis
    [vaata sobivust]
  • Al Pacino ja Dyan CannonDyan Cannon
    • Autor! Autor!
      1982
    [vaata sobivust]
  • Al Pacino ja Ellen BarkinEllen Barkin
    • Armastuse meri
      1989
    [vaata sobivust]
  • Al Pacino ja Karen AllenKaren Allen
    • Kruiisimine
      1980
    [vaata sobivust]
  • Al Pacino ja Kitty WinnKitty Winn
    • Nõelapargi paanika
      1971
    [vaata sobivust]
  • Al Pacino ja Marthe KellerMarthe Keller
    • Bobby Deerfield
      1977
    [vaata sobivust]
  • Al Pacino ja Penelope Ann MillerPenelope Ann Miller
    • Carlito tee
      1993
    [vaata sobivust]
  • Al Pacino ja Rene RussoRene Russo
    • Kaks raha eest
      2005
    [vaata sobivust]
  • Al Pacino ja Simonetta StefanelliSimonetta Stefanelli
    • Ristiisa
      1972
    [vaata sobivust]
  • Al Pacino ja Winona RyderWinona Ryder
    • Richardit otsimas
      üheksateist üheksakümmend kuus
    [vaata sobivust]
  • Michelle Pfeiffer ja Al PacinoMichelle Pfeiffer
    • Frankie ja Johnny
      1991
    [+1 veel]
Veel Al Pacino ekraanil kuvatud mänge Vähem Al Pacino ekraanil vastet





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
28. mai 2021 ... hõivatud Philipps ja Marc Silverstein fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Justin Shenkarow
Justin Shenkarow
28. mai 2021 ... Justin Shenkarowi uudised, kuulujutud, fotod Justin Shenkarowist, elulugu, Justin Shenkarowi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Justin Shenkarowi suhteloend. Justin Shenkarow tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Justin Shenkarowi suhetest.
Columbus Lühike
Columbus Lühike
28. mai 2021 ... Columbuse lühiuudised, kuulujutud, fotod Columbus Shortist, elulugu, Columbuse lühike sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Columbus Lühike suhete loend. Columbuse lühike tutvumislugu, 2021, 2020, Columbuse lühikeste suhete loend.
Kristina hagan
Kristina hagan
28. mai 2021 ... Kristina Hagani uudised, kuulujutud, fotod Kristina Haganist, elulugu, Kristina Hagani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kristina Hagani suhteloend. Kristina Hagani tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Kristina Hagani suhetest.
Lisa Distefano ja Paul Watson
Lisa Distefano ja Paul Watson
28. mai 2021 ... Lisa Distefano ja Paul Watsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Natalia Tena
Natalia Tena
28. mai 2021 ... Natalia Tena uudised, kuulujutud, fotod Natalia Tenast, elulugu, Natalia Tena poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Natalia Tena suhteloend. Natalia Tena tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Natalia Tena suhetest.
Gina Gershon
Gina Gershon
28. mai 2021 ... Gina Gershoni uudised, kuulujutud, fotod Gina Gershonist, elulugu, Gina Gershoni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Gina Gershoni suhete loend. Gina Gershoni tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Gina Gershoni suhetest.