Põhiline Suhted Alex Wassabi

Alex Wassabi

Teie Homseks Horoskoop

Alex Wassabi TutvumislehtKoht 1838 -424Vanus 31 aastat vana Tähtkuju Jäär Suhted 3 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Lexy Panterra hakkas Alex Wassabiga käima 2020. aastal. vaata suhet

Suhted

Alex Wassabi on olnud suhetes Caeli Santa Olallaga(2019)ja Lauren Riihimaki(2016 - 2018).








Umbes

Alex Wassabi on 31-aastane ameerika isiksus. 28. märtsil 1990 Great Fallsis, Montanas, Ameerika Ühendriikides sündinud Alexander Burriss on sündinud YouTube'is. Tema Tähtkuju on Jäär.



Alex Wassabi on olnud ekraanil Lauren Riihimakiga Põgeneda ööst (2016).






Panustage

Aidake meil luua Alex Wassabi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht32 aastat, 8 kuud1 aasta, 4 kuud1 aasta, 4 kuud
Kokku32 aastat, 8 kuud1 aasta, 4 kuud1 aasta, 4 kuud

Üksikasjad

EesnimiAlex
PerekonnanimiBurriss
Täisnimi sündidesAleksander Burriss
Alternatiivne nimiAlex Wassabi, Alex Burriss
Vanus31 aastat
Sünnipäev28. märts 1990
SünnikohtGreat Falls, Montana, Ameerika Ühendriigid
Kõrgus5 '11¾' (182 cm)
Kaal172 naela (78 kg)
EhitamineSportlik
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
Eristav tunnusPaksud kulmud, Mõõduline naeratus
TähtkujuJäär
SeksuaalsusOtse
RahvusMitmerealine
RahvusAmeeriklane
AmetitekstYouTube'i isiksus, näitleja, laulja
OkupatsioonIseloom
Taotle kuulsustYoutube
Muusikažanr (tekst)Pop
Pill (tekst)Vokaalid
PlaadifirmaAllkirjastamata
Brändi kinnitusAmazon Prime
LemmiktoidudItaalia keel
Lisateavet Alex Wassabi kohta Alex Wassabi kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
3Lexy PanterraSuhe2020kohal1 aasta
kaksAir Santa OlallaSuhe2019. aasta2019. aasta-
1Lauren RiihimakiSuhe201615. september 20182 aastat
Lexy Panterra #3

Lexy Panterra

2020

Lexy Panterra hakkas Alex Wassabiga tutvuma ...[vaata paari] Air Santa Olalla #kaks

Air Santa Olalla

2019. aasta

Alex Wassabi ja Caeli Santa Olalla on lahus ...[vaata paari] Lauren Riihimaki #1

Lauren Riihimaki

2016 - 2018

Lauren Riihimaki ja Alex Wassabi on lahus ...[vaata paari] #3

Lexy Panterra

2020

Lexy Panterra ja Alex Wassabi on käinud kohtamas alates 2020. aastast.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 73% vaata suhet #kaks

Air Santa Olalla

2019. aasta

Alex Wassabi ja Caeli Santa Olalla dateerisid 2019. aastat.



billy crawford ja mandy moore
MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 63% vaata suhet #1

Lauren Riihimaki

2016 - 2018

Lauren Riihimaki ja Alex Wassabi suhe oli 2016. aastast kuni 15. septembrini 2018.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 65% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Alex Wassabi31 JäärIseloom
Ameeriklane
Lexy Panterra32 KaksikudLaulja
Ameeriklane
Air Santa Olalla31 VeevalajaIseloom
Mehhiko
Lauren Riihimaki27 LõviIseloom
Kanada

Pildigalerii

DUFF (2015) Alex Wassabi ja Lauren Riihimaki - 2016. aasta Streamy auhinnad Alex Wassabi 2016. aasta voogesitused

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Grupivestlus Jaydeni ja Brentiga2020IseTelesaade
Keskkooli mogulid2019. aastaEthanTelesaade
Twin My Heart2019. aastaIseTelesaade
Topelt julge2018EnesevõistlejaTelesaade
Kerge nagu sulg2018Luke ChibaTelesaade
Boo 2! Madea halloween2017.KõikFilm
Põgeneda ööst2016LendurTelesaade
Kuulsused reageerivad2016IseTelesaade
Seitse taala digitaalset stuudiot2016Telesaade
Ro elu2013IseTelesaade
YouTube'i kasutajad reageerivad2012IseTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Alex Wassabi ja Lauren RiihimakiLauren Riihimaki
    • Põgeneda ööst
      2016
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Uurige, kellega Eva María Beristain praegu käib ja kes on tema elukaaslane või abikaasa....
Eliza Roberts
Eliza Roberts
28. mai 2021 ... Eliza Roberts uudised, kuulujutud, fotod Eliza Robertsist, elulugu, Eliza Roberts poiste nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Eliza Robertsi suhteloend. Eliza Roberts tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Eliza Robertsi suhetest.
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
28. mai 2021 ... Elisha Cuthberti ja Emile Hirschi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
28. mai 2021 ... Antoni Królikowski ja Laura Breszka fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Brighid Fleming
Brighid Fleming
28. mai 2021 ... Brighid Flemingi uudised, kuulujutud, fotod Brighid Flemingist, elulugu, Brighid Flemingi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brighid Flemingi suhete loend. Brighid Flemingi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Brighid Flemingi suhetest.
Andra Van Marwijk
Andra Van Marwijk
28. mai 2021 ... Andra Van Marwijki uudised, kuulujutud, fotod Andra Van Marwijkist, elulugu, Andra Van Marwijki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Andra Van Marwijki suhete nimekiri. Andra Van Marwijki tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Andra Van Marwijki suhetest.
Jane Taylor
Jane Taylor
28. mai 2021 ... Jane Taylori uudised, kuulujutud, fotod Jane Taylorist, elulugu, Jane Taylori poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jane Taylori suhete loend. Jane Taylori tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jane Taylori suhetest.