Põhiline Suhted Ali MacGraw

Ali MacGraw

Teie Homseks Horoskoop

Ali MacGrawKoht 3218 -1438Vanus 82 aastat vana Tähtkuju Jäär Suhted kokku 13 Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu käib?

Meie andmetel on Ali MacGraw tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Ali MacGraw oli varem abielus Steve McQueeniga(1973 - 1978), Robert Evans(1969 - 1972)ja Robin Hoen(1961 - 1962).



Ali MacGraw on olnud suhetes Rod Strykeriga(1989 - 1991), Ronald Meyer(1987), Bill Hudson(1980 - 1981), Peter Weller(1980), Rick Danko(1978), Larry Spangler(1978), Henry Wolf(1962 - 1963), Warren Beatty ja Fran Tarkenton.






Ali MacGraw on kohtunud Jan-Michael Vincentiga(1983).



Umbes

Ali MacGraw on 82-aastane Ameerika näitleja. 1. aprillil 1939 New Yorgis Westchesteri maakonnas Pound Ridge'is sündinud Elizabeth Alice MacGraw on USA-s kuulus armastuslugu (The Getaway) karjääri jooksul, mis hõlmab aastaid 1960–2009 ja 1960–2012. Tema sodiaagimärk on Jäär.

Ali MacGraw on osalenud seitsmel ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Alan King Lihtsalt ütle mulle, mida sa tahad (1980), Dekaan Paul Martin aastal Mängijad (1979), Kris Kristofferson aastal Konvoi (1978), Peter Weller sisse Lihtsalt ütle mulle, mida sa tahad (1980)ja Richard Benjamin aastal Hüvasti, Columbus (1969).



Ali MacGraw kuulub järgmistesse nimekirjadesse: näitlejad New Yorgist, Ameerika filminäitlejad ja Ameerika telenäitlejad.

Panustage

Aidake meil luua meie Ali MacGraw profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus36 aastat, 9 kuud5 aastat, 7 kuud-
Tutvumisleht92 aastat5 kuud, 19 päeva1 aasta
Kohtumine1---
Kokku136 aastat, 9 kuud1 aasta, 7 kuud1 aasta

Üksikasjad

EesnimiAga
Neiupõlve nimiMacgraw
Täisnimi sündidesElizabeth Alice MacGraw
Alternatiivne nimiAli McGraw, Elizabeth Alice MacGraw
Vanus82 aastat
Sünnipäev1. aprill 1939
SünnikohtPound Ridge, Westchesteri maakond, New York, USA
Kõrgus5 '9½' (177 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvMust
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuJäär
SeksuaalsusOtse
ReligioonBudistlik
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolRosemary Hall, Greenwich, CT
ÜlikoolBA kunstiajalugu, Wellesley kolledž (1960)
AmetitekstNäitleja, modell, režissöör
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustArmastuslugu, põgenemine
Aasta (d) aktiivne1968 – tänapäev, 1960–2009, 1960–2012
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Rogers ja Cowan
Brändi kinnitus(1971) Trükkige Johnsoni beebiõli reklaamid (loosung: Lülitage sisse Johnsoni tan).
Ametlikud veebisaididwww.nndb.com/people/025/000023953/

Elizabeth Alice MacGraw (sündinud 1. aprillil 1939) on USA näitleja. Tähelepanu pälvis ta rolliga filmis Hüvasti, Columbus (1969), mille eest pälvis kõige lootustandvama uustulnuka Kuldgloobuse auhinna. Rahvusvahelise profiili sai ta rolli eest filmis Armastuslugu (1970), mille eest ta nomineeriti parima naisnäitleja Oscarile ja pälvis Kuldgloobuse auhinna parima naisnäitlejana draamas. 1972. aastal valiti MacGraw maailma tippkassatäheks ja teda austati Graumani Hiina teatris käte ja jalajälgede tseremooniaga, olles osalenud kõigest kolmes filmis. Ta mängis peaosa populaarsetes märulifilmides 'Põgenemine' (1972) ja 'Konvoi' (1978), samuti romantilises spordidraamas 'Mängijad' (1979), komöödias 'Räägi mulle, mida tahad' (1980) ja ajaloolises romaanipõhises filmis. televisiooni minisari Sõjatuuled (1983). 1991. aastal avaldas ta autobiograafia Moving Pictures.

Lisateave Ali MacGraw kohta Vähem Ali MacGrawist

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
13Rod StrykerSuhe198919912 aastat
12Ronald MeyerSuhe19871987-
üksteistJan-Michael VincentKohtumine19831983-
10Bill HudsonSuheAugust 1980Oktoober 19811 aasta
9Peter WellerSuhe19801980-
8Rick DankoSuhe19781978-
7Larry SpanglerSuhe19781978-
6Steve McQueenAbielusVeebruar 197211. november 19786 aastat
5Robert EvansAbielus196819724 aastat
4Henry WolfSuhe196219631 aasta
3Robin HoenAbielus195619626 aastat
kaksWarren BeattyTeadmata -
1Fran TarkentonSuhe R -
Rod Stryker #13

Rod Stryker

1989 - 1991

Rod Stryker ja Ali MacGraw läksid lahku 1991. aastal ...[vaata paari] Ronald Meyer #12

Ronald Meyer

1987

Ronald Meyer ja Ali MacGraw on lahus ...[vaata paari] Jan-Michael Vincent #üksteist

Jan-Michael Vincent

1983

Jan-Michael Vincent ja Ali MacGraw on lahus ...[vaata paari] Bill Hudson #10

Bill Hudson

1980 - 1981

Bill Hudson ja Ali MacGraw läksid lahku 1981. aastal ...[vaata paari] Peter Weller #9

Peter Weller

1980

Peter Weller ja Ali MacGraw on lahus ...[vaata paari] Rick Danko #8

Rick Danko

1978

Rick Danko ja Ali MacGraw on lahus ...[vaata paari] Larry Spangler #7

Larry Spangler

1978

Larry Spangler ja Ali MacGraw olid ...[vaata paari] Steve McQueen #6

Steve McQueen

1972 - 1978

Steve McQueen ja Ali MacGraw lahutati ...[vaata paari] Robert Evans #5

Robert Evans

1968 - 1972

Robert Evans ja Ali MacGraw lahutati ...[vaata paari] Henry Wolf #4

Henry Wolf

1962 - 1963

Henry Wolf ja Ali MacGraw läksid lahku 1963. aastal ...[vaata paari] #3

Robin Hoen

1956 - 1962

Robin Hoen ja Ali MacGraw lahutasid 1 ...[vaata paari] Warren Beatty #kaks

Warren Beatty

Ali MacGraw ja Warren Beatty olid omavahel seotud ...[vaata paari] Fran Tarkenton #1Kuulujutt

Fran Tarkenton

Fran Tarkenton ja Ali MacGraw on lahus ...[vaata paari] #13

Rod Stryker

1989 - 1991

Rod Stryker ja Ali MacGraw on dateeritud aastatel 1989–1991.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Vanus1%'> Ühilduvus 26% vaata suhet #12

Ronald Meyer

1987

Ronald Meyeril ja Ali MacGraw'l oli suhe aastatel 1987-1987.

MõõdaTulemusHiina sodiaak100%Vanus33%'> Ühilduvus 33% vaata suhet #üksteist

Jan-Michael Vincent

1983

Jan-Michael Vincent ja Ali MacGraw kohtusid 1983. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 19% vaata suhet #10

Bill Hudson

1980 - 1981

Bill Hudson ja Ali MacGraw pärinesid 1981. aastast kuni 1981. aasta oktoobrini.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus1%'> Ühilduvus 30% vaata suhet #9

Peter Weller

1980

Peter Welleril ja Ali MacGrawl olid suhted aastatel 1980–1980.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 44% vaata suhet #8

Rick Danko

1978

Rick Danko ja Ali MacGraw olid omavahelistes suhetes aastatel 1978–1978.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 32% vaata suhet #7

Larry Spangler

1978

Larry Spangleril ja Ali MacGrawl oli suhe aastatel 1978–1978.

vaata suhet #6

Steve McQueen

1972 - 1978

Steve McQueen ja Ali MacGraw olid abielus 5 aastat. Pärast kohtumist veebruaris 1972 käisid nad ühe aasta ja abiellusid 13. juulil 1973. Viis aastat hiljem lahutasid nad 11. novembril 1978.

Suhe 6 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 56% vaata suhet #5

Robert Evans

1968 - 1972

Robert Evans ja Ali MacGraw olid abielus kaks aastat. Pärast kohtumist 1968. aastal käisid nad ühe aasta ja abiellusid 24. oktoobril 1969. 2 aastat hiljem lahutasid nad 1972. aastal.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus69%'> Ühilduvus 32% Lapsed 1 laps vaata suhet #4

Henry Wolf

1962 - 1963

Henry Wolf ja Ali MacGraw pärinesid aastatel 1962–1963.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus44%'> Ühilduvus 16% vaata suhet #3

Robin Hoen

1956 - 1962

Robin Hoen ja Ali MacGraw olid abielus 1 aasta. Nad käisid 5 aastat pärast kokkutulekut 1956. aastal ja abiellusid 1961. 1 aasta hiljem lahutasid nad 1962. aastal.

Suhe 6 aastat vaata suhet #kaks

Warren Beatty

Ali MacGraw'l ja Warren Beattyl olid suhted.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 65% vaata suhet #1

Fran Tarkenton

(Kuulujutt)

Kuuldavasti on Fran Tarkenton haakinud end Ali MacGrawiga.

luke evans ja jon kortajarena
MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 63% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Ali MacGraw82 JäärNäitleja
Ameeriklane
Rod Stryker63 KaaludSportlik joonis
Ameeriklane
Ronald Meyer77 Äri
Ameeriklane
Jan-Michael Vincent73 VähkNäitleja
Ameeriklane
Bill Hudson71 KaaludMuusik
Ameeriklane
Peter Weller73 VähkNäitleja
Ameeriklane
Rick Danko56 Kaljukits
Kanada
Larry Spangler-
Steve McQueenviiskümmend JäärNäitleja
Ameeriklane
Robert Evans89 VähkFilmi- / teletegija
Ameeriklane
Henry Wolf79 KaksikudFotograaf
Ameeriklane
Robin Hoen-
Warren Beatty84 JäärNäitleja
Ameeriklane
Fran Tarkenton81 VeevalajaAmeerika jalgpall
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
JoshuaMees16. jaanuar 197150 aastat vana Robert Evans

Pildigalerii

Ali MacGraw ja Jane Alexander - 43. aastapreemia (1971) Ali McGraw ja Robert Evans - 43. aastapreemia (1971) Ali McGraw ja Anthony Quinn - 43. aastapreemia (1971) Ali McGraw, Jack Valenti ja Robert Evans - 43. aastapreemia (1971) Ali McGraw ja Jane Alexander - 43. aastapreemia (1971) Ali McGraw ja Jane Alexander - 43. aastapreemia (1971) Ali McGraw, Jack Valenti ja Ryan O'Neal - 43. aastapreemia (1971) Ali McGraw ja Robert Evans - 43. aastapreemia (1971) Ali McGraw - 43. aastapreemia (1971) Robert Evans ja Ali McGraw - 43. aastapreemia (1971) Ali McGraw - 43. aastapreemia (1971) Põgenemine - Ali MacGraw, Steve McQueen

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Glam1997Lynn TraversFilm
Looduslikud põhjused1994Fran JakesFilm
Gunsmoke: pikk sõit1993Onu Jane MerkelTelefilm
Elage Savage meri üle1992Claire PuuseppTelefilm
Mõrv Eliit1985Diane BakerFilm
Hiina roos1983Roosi noolTelefilm
Sõjatuuled1983Natalie JastrowTelesaade
Dünastiaüheksateist kaheksakümmend üksLady Ashley MitchellTelesaade
Lihtsalt ütle mulle, mida sa tahad1980Luud BurtonFilm
Mängijad1979NicoleFilm
Konvoi1978MelissaFilm
Põgenemine1972Carol McCoyFilm
Armastuslugu1970JennyFilm
Hüvasti, Columbus1969Brenda PatimkinFilm
Armas viis surra1968Meloodia (krediteerimata)Film
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Ali MacGraw ja Alan KingAlan King
    • Lihtsalt ütle mulle, mida sa tahad
      1980
    [vaata sobivust]
  • Ali MacGraw ja dekaan Paul MartinDekaan Paul Martin
    • Mängijad
      1979
    [vaata sobivust]
  • Ali MacGraw ja Kris KristoffersonKris Kristofferson
    • Konvoi
      1978
    [vaata sobivust]
  • Ali MacGraw ja Peter WellerPeter Weller
    • Lihtsalt ütle mulle, mida sa tahad
      1980
    [vaata sobivust]
  • Ali MacGraw ja Richard BenjaminRichard benjamin
    • Hüvasti, Columbus
      1969
    [vaata sobivust]
  • Ali MacGraw ja Steve McQueenSteve McQueen
    • Põgenemine
      1972
    [vaata sobivust]
  • Ryan ORyan O'Neal
    • Armastuslugu
      1970
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Khalil Barrage
Khalil Barrage
28. mai 2021 ... Khalil Barrage'i uudised, kuulujutud, fotod Khalil Barrage'ist, elulugu, Khalil Barrage'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Khalil Barrage'i suhete loend. Khalil Barrage'i tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Khalil Barrage'i suhetest.
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
28. mai 2021 ... Milla Jovovichi ja Shawn Andrewsi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Grace Kelly
Grace Kelly
28. mai 2021 ... Grace Kelly uudised, kuulujutud, fotod Grace Kellyst, elulugu, Grace Kelly poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Grace Kelly suhete loend. Grace Kelly tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Grace Kelly suhetest.
Don Dacus
Don Dacus
28. mai 2021 ... Don Dacuse uudised, kuulujutud, fotod Don Dacusest, elulugu, Don Dacuse sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Don Dacuse suhete loend. Don Dacuse tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Don Dacuse suhetest.
Heather Tom
Heather Tom
28. mai 2021 ... Heather Tomi uudised, kuulujutud, fotod Heather Tomist, elulugu, Heather Tomi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Heather Tomi suhete nimekiri. Heather Tomi tutvumislugu, 2021, 2020, Heather Tomi suhete loend.
Idris Elba ja Kim Elba
Idris Elba ja Kim Elba
28. mai 2021 ... Idris Elba ja Kim Elba fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Mayte Rodriguez
Mayte Rodriguez
28. mai 2021 ... Mayte Rodríguezi uudised, kuulujutud, fotod Mayte Rodríguezist, elulugu, Mayte Rodríguezi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mayte Rodríguezi suhete loend. Mayte Rodríguezi tutvumislugu, 2021., 2020. aasta, Mayte Rodríguezi suhete loend.