Põhiline Suhted Alicia machado

Alicia machado

Teie Homseks Horoskoop

Alicia machado PikaajalineVanus 44 aastat vana Tähtkuju Ambur Suhted 5 kokku Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu käib?

Alicia Machado ja Alberto QuinteroAlberto Quintero ja Alicia Machado on olnud pikaajalises suhtes alates 2013. aasta novembrist. vaata suhet

Suhted

Alicia Machado on olnud suhetes Arturo Carmonaga(2012), Jorge Aravena(2012), Rafael Hernandez Linares(2007)ja Jose Manuel Figueroa.








wwe suur e langston sõbranna

Umbes

Alicia Machado on 44-aastane Venezuela modell. 6. detsembril 1976 Venezuelas Maracays sündinud Yoseph Alicia Machado Fajardo on kuulus Miss Universumi 1996 poolest. Tema Tähtkuju on Ambur.



Alicia Machado kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1976 sündi, Mehhiko naturaliseeritud kodanikud ja Miss Universumi võitjad.






Panustage

Aidake meil luua Alicia Machado profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



kes on justin chatwin abielus

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht514 aastat, 4 kuud6 aastat, 2 kuud1 kuu, 1 päev
Kokku514 aastat, 4 kuud6 aastat, 2 kuud1 kuu, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiAlicia
PerekonnanimiMachado
Täisnimi sündidesYoseph Alicia Machado Fajardo
Alternatiivne nimiYoseph Alicia Machado Fajardo, Samantha Del Llano, Alicia Machado
Vanus44 aastat
Sünnipäev6. detsember 1976
SünnikohtMaracay, Venezuela
Kõrgus5 '11' (180 cm)
Kaal55 kg (121 naela)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuAmbur
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusVenezuela
ÜlikoolCAE, Mehhiko
AmetitekstNäitleja, modell, laulja
OkupatsioonMudel
Taotle kuulsustMiss Universum 1996
Rind (tollides)36
Tassi suurusD
Vöökoht (tollides)26
Puusad (tollides)36
Kinga suurus8.5
Ametlikud veebisaididtwitter.com/machadooficial, www.aliciamachadooficial.com/, www.facebook.com/aliciamachadofan
IsaArturo machado
EmaMartha Fajardo
PereliigeDinora (tütar)

Yoseph Alicia Machado Fajardo (sündinud 6. detsembril 1976) on Ameerika Venezuela näitleja, telemees, laulja ja iluduskuninganna, kes oli Miss Venezuela 1995 ja seejärel Miss Universum 1996. Ta oli neljas Venezuelast pärit naine, kes sai nimeks Miss Universum.

Lisateave Alicia Machado kohta Alicia Machado kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
5Alberto quinteroSuheNov 2013Nov 2013-
4Arturo CarmonaSuheVeebruar 2012 -
3Jorge AravenaSuheJaanuar 2012Veebruar 20121 kuu
kaksRafael Hernandez Linares kohahoidja piltSuhe2007 -
1Jose Manuel FigueroaSuhe -
Alberto quintero #5

Alberto quintero

2013

Alberto Quintero ja Alicia Machado on olnud ...[vaata paari] Arturo Carmona #4

Arturo Carmona

2012

Arturo Carmona hakkas Alicia Machadoga käima ...[vaata paari] Jorge Aravena #3

Jorge Aravena

2012

Jorge Aravena ja Alicia Machado läksid lahku ...[vaata paari] Rafael Hernandez Linares kohahoidja pilt #kaks

Rafael Hernandez Linares kohahoidja pilt

2007

Rafael Hernandez Linares alustas Alici ...[vaata paari] Jose Manuel Figueroa #1

Jose Manuel Figueroa

Jose Manuel Figueroa ja Alicia Machado on ...[vaata paari] #5

Alberto quintero

2013

Alberto Quintero ja Alicia Machado suhe oli 2013. aasta novembrist kuni 2013. aasta novembrini.



MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak40%Vanus1%'> Ühilduvus viisteist% vaata suhet #4

Arturo Carmona

2012

Arturo Carmona ja Alicia Machado on kohtunud alates 2012. aasta märtsist.

kes on meg deangelis tutvumas 2016. aastaga
Suhe 9 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak40%Vanus98%'> Ühilduvus 40% vaata suhet #3

Jorge Aravena

2012

Jorge Aravena ja Alicia Machado on dateeritud jaanuarist veebruarini 2012.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 76% vaata suhet #kaks

Rafael Hernandez Linares kohahoidja pilt

2007

Rafael Hernandez Linares ja Alicia Machado on kohtunud alates 2007. aastast.

Suhe 14 aastat Lapsed 1 laps vaata suhet #1

Jose Manuel Figueroa

Jose Manuel Figueroa ja Alicia Machado olid omavahelistes suhetes.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus98%'> Ühilduvus 40% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Alicia machado44 AmburMudel
Venezuela
Alberto quintero38 kalaMudel
Venezuela
Arturo Carmona44 VähkNäitleja
Mehhiko
Jorge Aravena51 KaaludNäitleja
Peruu keel
Rafael Hernandez Linares kohahoidja pilt- Äri
Mehhiko
Jose Manuel Figueroa46 SõnnLaulja
Mehhiko

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Dinora ValentinaNaine25. juuni 200812-aastane Rafael Hernandez Linares kohahoidja pilt

Pildigalerii

Alicia machado Sära sulle - Alicia Machado Alicia Machado - People En Espanoli „Los 50 Más Bellose“ tähistamine - punane vaip Alicia Machado - People En Espanoli „Los 50 Más Bellose“ tähistamine - punane vaip Alicia Machado - People En Espanoli „Los 50 Más Bellose“ tähistamine - punane vaip Alicia Machado - La Llorona needus Esietendus LA-s Alicia Machado - La Llorona needus Esietendus LA-s Alicia Machado - La Llorona needus Esietendus LA-s Alicia Machado - La Llorona needus Esietendus LA-s Alicia Machado - La Llorona needus Esietendus LA-s Alicia Machado - La Llorona needus Esietendus LA-s Alicia Machado - La Llorona needus Esietendus LA-s

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Apostel Johannes, kõige armsam2019. aastaFilm
Ma olen oma mehe tapnud!2018TelmaFilm
Jõuluime2017Juana LeonTelesaade
Andestamatu2015.ClaudiaTelesaade
Juan Diego2015.IndiaTelefilm
Proua2013Proua Rochy 'La Madame'Telesaade
Sest armastus valitseb2012KüünalTelesaade
Õnnelik pere2011Candelaria 'Candy' LópezTelesaade
Julge unistada2009ElectraTelesaade
Kuni raha meid lahutab2009KarenTelesaade
Tomasa Tequiero2009Telesaade
Simulaatorid2008CamilaTelesaade
Armastus ilma meigita2007MeresõitTelesaade
Panter2007Diana RodriguezTelesaade
Ma armastan Miamit2006GisselleFilm
Väsinud konnade suudlemisest2006Carmen 'Cassandra'Film
Mambo ja kaneel2002KaneelTelesaade
Armastuse saladus2001Telesaade
Oleme ühtsed2000SuurTelesaade
Põrgu paradiisis1999Marian ordialesTelesaade
Samantha1998Samantha del LlanoTelesaade
Nanny1993Miss UniversumTelesaade
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Damien Chazelle
Damien Chazelle
28. mai 2021 ... Damien Chazelle uudised, kuulujutud, fotod Damien Chazellest, elulugu, Damien Chazelle tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Damien Chazelle suhteloend. Damien Chazelle tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Damien Chazelle suhetest.
Fred Durst
Fred Durst
28. mai 2021 ... Fred Dursti uudised, kuulujutud, fotod Fred Durstist, elulugu, Fred Dursti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Fred Dursti suhteloend. Fred Dursti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Fred Dursti suhetest.
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
28. mai 2021 ... Ahu Türkpençe ja Ozan Guveni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Arvind Swamy
Arvind Swamy
28. mai 2021 ... Arvind Swamy uudised, kuulujutud, fotod Arvind Swamyst, elulugu, Arvind Swamy sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Arvind Swamy suhteloend. Arvind Swamy tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Arvind Swamy suhetest.
Laure Sainclair
Laure Sainclair
28. mai 2021 ... Laure Sainclairi uudised, kuulujutud, fotod Laure Sainclairist, elulugu, Laure Sainclairi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Laure Sainclairi suhete loend. Laure Sainclairi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Laure Sainclairi suhetest.
Dave Allen ja Karin Stark
Dave Allen ja Karin Stark
28. mai 2021 ... Dave Alleni ja Karin Starki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Jan Schlichtmann
Jan Schlichtmann
28. mai 2021 ... Jan Schlichtmanni uudised, kuulujutud, fotod Jan Schlichtmannist, elulugu, Jan Schlichtmanni sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jan Schlichtmanni suhete loend. Jan Schlichtmanni tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jan Schlichtmanni suhetest.