Põhiline Tutvumisleht Anica Dobra

Anica Dobra

Teie Homseks Horoskoop

Anica DobraVanus 57 aastat vana Tähtkuju Kaksikud

Kellega ta praegu käib?

Meie andmetel on Anica Dobra tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Meil pole Anica Dobra varasemate suhete kohta andmeid.



Umbes

Anica Dobra on 57-aastane Serbia näitleja. Sündinud 3. juunil 1963 Belgradis, Serbias, on ta kuulus Klopka (2007), Ljubav i drugi zlocini (2008) ja Tito i ja (1992) poolest. Tema sodiaagimärk on Kaksikud.






Anica Dobra kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1963 sündi, Belgradi inimesed ja Serbia näitlejad.



Panustage

Aidake meil luua Anica Dobra profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Üksikasjad

EesnimiAnica
PerekonnanimiOkei
Vanus57 aastat
Sünnipäev3. juuni 1963
SünnikohtBelgrad, Serbia
Kõrgus5 '4½' (164 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSinine
JuuksevärvBlond
TähtkujuKaksikud
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusSerbia
ÜlikoolKunstiülikooli draamateaduskond, Belgrad
AmetitekstNäitleja, laulja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustLõks (2007), Armastus ja muud kuriteod (2008) ning Tito ja mina (1992).
Aasta (d) aktiivne1985 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Mittermayeri agentuuri ja näitlejate juhtimine (München)

Anica Dobra (Serbia kirillitsa: Аница Добра; sündinud 3. juunil 1963) on Serbia filminäitleja.



keenan wayans ja brittany daniel
Lisateave Anica Dobra kohta Anica Dobra kohta vähem

Pildigalerii

Enclave (2015) Enclave (2015) Enclave (2015) Enclave (2015) Enclave (2015) Anica Dobra Anica Dobra Anica Dobra Anica Dobra Anica Dobra Anica Dobra Anica Dobra

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Kralj2021Isidora SekulicFilm
Boskovicite perekonna juhtum2021DankaTelesaade
Märkmik2021Jelisaveta Miskovic vanemTelesaade
Kralj2021Isidora SekulicTelesaade
Rebane on ehitamisel2020LeylaFilm
Hea politseinik: Ainult surnud ei räägi2020Esra FilipovicTelefilm
Leberkäsjunkie2019. aastaProua GrimmFilm
Kuidas sõdur grammofoni parandab2018Film
Koreni2018RozaTelesaade
Paviljonid2018Telefilm
Puberteet2017RoxanaTelesaade
Silmade kõrgusel2016Frau GonsalvesFilm
Spetsialistid - ohvrite nimel2016Inga ThalheimTelesaade
Parimad vaenlased2016Kathi HenneTelefilm
Nad tapavad mu isa2016RadaTelesaade
Enklaav2015.Milica ArsicFilm
Osakond2014Snoopy emaTelesaade
Must ja valge maailm2014Jagoda MilicevicTelesaade
Dr. Väike2014Vera BergerTelesaade
Avatud uks2013AastadTelesaade
Kus Nadja on?2013MilenaFilm
Täisgaas2013Claire LeonhardtTelefilm
Armastatud laps2012SusanneTelefilm
Mees, kes saab kõigega hakkama2012Rita MeierTelefilm
Suvi Pariisis2011Klara MüllerTelefilm
Frau midagi2011Mileva MaricTelefilm
Katkise ninaga naine2010AnicaFilm
Jõulud idamaades2010Milena MakowskyTelefilm
SOKO Stuttgart2009Helga FischerTelesaade
Keegi ootab endiselt2009VanjaTelefilm
Alpenklinik - riskantne otsus2009Miriam Berghoff-GuthTelefilm
Armastus ja muud kuriteod2008AnicaFilm
Hull Emma pärast2008Marianne BergerTelefilm
Puhkemaja Marrakechis2008Jutta BasinskiTelefilm
Universalove2008MiilFilm
Minu õpilane, tema ema ja mina2008Ellen HilbigTelefilm
Alpenklinik - hämaras2008Miriam BerghoffTelefilm
Lõks2007JelenaFilm
Alpenklinik - südameküsimus2007Miriam BerghoffTelefilm
Veel üks sõna ja ma abiellun sinuga!2007Katrin BrandTelefilm
Ilus vaade2007Anna WiegandTelefilm
Alpi kliinik2006Miriam BerghoffTelefilm
Peaauhind isale2006Xenia TeschmacherTelefilm
Perešokk tuleb üksi harva2006SimoneTelefilm
Kasvav armastus2006Lena MoosbachTelefilm
Ivko püha2005SeaFilm
Eriülesanne: lapsehoidja2005Jacky MeiningerTelefilm
Ivko hiilgus2005SeaTelesaade
Unistuste hotell2004Tina BergerTelesaade
Petke mees2004Dr Judith MüllerTelefilm
Beebi, kellesse armuda2004Antonia SandmannTelefilm
Tiigrisilmad näevad paremini2003Judith BehrensTelefilm
Elu ABC2003ChristianeTelefilm
Kõrbe isand2003Annette BucherTelefilm
Edel ja Starck2002Nora WietkeTelesaade
Minu ema sõber The2002Katrin WeberTelefilm
Ärireis - milline öö2002JanaTelefilm
Igaks juhuks koer2002Alexandra KulmTelefilm
Natasha2001SandraFilm
SOKO Leipzig2001Telesaade
Kirjastaja2001Monika Springer - 4. naineTelefilm
Maikuu! Raiditakse avamerel2001SuzanneTelefilm
Kukkuvad kaljud2000BarbaraFilm
Vastumeelne ema2000Sonja ArnoldTelefilm
Peaaegu härrasmees2000MelindaTelesaade
Valgustumine on tagatud1999AnicaFilm
SK Kölsch1999Mona armastusTelesaade
Alfa-mees: suitsiidne naine1999NadjaTelefilm
Kas ma olen ilus?1998FranziskaFilm
Suguküpsete linnalaste kummaline käitumine paaritumisajal1998TaminehFilm
Rattad1998haldjasFilm
Nädalavahetus surnukehaga1998Samuti SusiTelefilm
Naiseks olemine võtab vähe1998Pauline FrohmutTelefilm
Schimanski1997Uta MaubachTelesaade
Uudised Büttenwarderilt1997Gerlinde KötenbröckTelesaade
Nõiatund - lift teispoolsusse1997Telefilm
Alasti kabriolett1997tõusisTelefilm
Balkani saar: sajandi viimane lugu1997MariaFilm
Pull Tölzistüheksateist üheksakümmend kuusMaria BurgiczTelesaade
Sperlingüheksateist üheksakümmend kuusThea CaspariTelesaade
Honigmondüheksateist üheksakümmend kuusArmasFilm
5 tundi hirmu - pantvangi võtmine lasteaiasüheksateist üheksakümmend kuusMartina BeckerTelefilm
Peksid 12üheksateist üheksakümmend kuusGiselaTelefilm
Surmav õe armastusüheksateist üheksakümmend kuusMeikeTelefilm
Valtsitudüheksateist üheksakümmend viisValtsitudFilm
Naised on imelised1994MichelleFilm
Wachtmeister Zumbühl1994MariaFilm
Rosamunde Pilcher1993TemaTelesaade
Broz ja mina.1993EmaTelesaade
Taeva hall1993CaroleFilm
Must pommitaja1992KuuFilm
Tito ja mina1992EmaFilm
Wolffi muru1992Ines AndricTelesaade
5 tuba, köök, vannituba1992Pia JanzenTelefilm
Kulutuli1991Emerenz MeierFilm
Mitte kunagi elus1991Film
Rosamunde1990Rosamunde (Anna Dobra rollis)Film
Mängurid1990KathrinFilm
Kuidas rock and roll ebaõnnestus1989Barbara (segment „Kõik pole seotud armastusega, jahil on midagi”)Film
Kogumiskeskus1989MiilitsFilm
Balkani ekspress 21989LilyTelesaade
Luu ilma käepidemeta1989LauljaTelesaade
II ränne1989Jõulud voolasidFilm
Ma hakkan elama1988KorinaFilm
Balkani ekspress 21988LilyFilm
K3 mehed1988Petra LindnerTelesaade
Advokaat Abel1988Fanny GötzTelesaade
Juba nähtud1987OlgicaFilm
Töömehe elu1987Mirjana CiricFilm
Ivanov1987NüüdTelefilm
Suhkrustatud kõrvits1986EvicaTelefilm
Pera Panker1985Lühifilm
SOKO München1978Candice TaylorTelesaade
kuriteopaik1970Susanne PaulusTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Arutelud






Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Liza habemeajaja
Liza habemeajaja
28. mai 2021 ... Liza Barberi uudised, kuulujutud, fotod Liza Barberist, elulugu, Liza Barberi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Liza Barberi suheteloend. Liza Barberi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Liza Barberi suhetest.
Katia Vidast
Katia Vidast
28. mai 2021 ... Katia de Vidase uudised, kuulujutud, Katia de Vidase fotod, elulugu, Katia de Vidase poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Katia Vidase suhteloendist. Katia de Vidase tutvumislugu, 2021, 2020, Katia de Vidase suhete loend.
Trinidad James
Trinidad James
28. mai 2021 ... Trinidad Jamesi uudised, kuulujutud, fotod Trinidad Jamesist, elulugu, Trinidad Jamesi sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Trinidad Jamesi suhteloend. Trinidad Jamesi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Trinidad Jamesi suhetest.
Ina Victor
Ina Victor
28. mai 2021 ... Ina Victor uudised, kuulujutud, fotod Ina Victorist, elulugu, Ina Viktori poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Ina Viktori suhete loend. Ina Viktori tutvumisajalugu, 2021, 2020, Ina Viktori suhete loend.
Noorkuu Kaljukitses
Noorkuu Kaljukitses
Noorkuu Kaljukitses mõjutab meid kõiki, viies meid karmalugude, vanade lõpetamata suhete ja sügavale minevikku mattunud probleemide juurde.
Ben Brazier
Ben Brazier
28. mai 2021 ... Ben Brazieri uudised, kuulujutud, fotod Ben Brazierist, elulugu, Ben Brazieri sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Ben Brazieri suhteloend. Ben Brazieri tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Ben Brazieri suhetest.
Michael Gambon ja Phillipa Hart
Michael Gambon ja Phillipa Hart
28. mai 2021 ... Michael Gamboni ja Phillipa Harti fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...