Põhiline Suhted Ann-Margret

Ann-Margret

Teie Homseks Horoskoop

Ann-Margret LeskKoht 2613 -143Vanus 80 aastat vana Tähtkuju Sõnn Suhted kokku 12

Kellega ta praegu käib?

Ann-Margret ja on leseks jäänud.








Suhted

Ann-Margret oli varem abielus Roger Smithiga(1967 - 2017).



kes on 2 chainz dating

Ann-Margret on kihlatud Burt Sugarmaniga(1961 - 1962).






Ann-Margret on olnud suhetes Roger Daltreyga(1974), Elvis Presley(1963 - 1964), Lou Adler(1963), Jack Gilardi(1963), Eddie Fisher(1962 - 1963), Sina Hardin(1961)ja Peter Mann(1961).



Ann-Margretil on olnud kohtumisi Bo Belinskyga(1962), Gardner McKay(1961)ja Vince Edwards.

Umbes

Ann-Margret on 80-aastane Rootsi näitleja. 28. aprillil 1941 Rootsis Stockholmis sündinud Ann-Margaret Olsson on kuulus Viva Las Vegase poolest. Tema sodiaagimärk on Sõnn.



Ann-Margret on osalenud 19 ekraanil peetud kohtumises, sealhulgas Alain Delon Kord varas (1965), Alan Arkin sisse Jõuluvana 3: põgenemisklausel (2006), Alex Cord sisse Vanarahvas (1966), Andre Lawrence aastal Rõõmuotsijad (1964)ja Anthony Franciosa aastal Swinger (1966).

Ann-Margret kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Emmy auhinna võitjad, Ameerika filminäitlejad ja Ameerika naislauljad.

Panustage

Aidake meil luua Ann-Margreti profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus152 aastat, 5 kuud--
Kihlatud11 aasta, 1 kuu--
Tutvumisleht71 aasta, 3 kuud6 kuud, 15 päeva1 kuu, 1 päev
Kohtumine33 kuud, 2 päeva1 kuu, 10 päeva1 kuu
Kokku1252 aastat, 5 kuud4 aastat, 9 kuud1 kuu

Üksikasjad

EesnimiAnn-Margret
PerekonnanimiSmith
Neiupõlve nimiOlsson
Täisnimi sündidesAnn-Margaret Olsson
Alternatiivne nimiSlugger, Ann-Margret Olsson, Ann-Margret
Vanus80 aastat
Sünnipäev28. aprill 1941
SünnikohtStockholm, Rootsi
Kõrgus5 '5' (165 cm)
Kaal55 kg (121 naela)
EhitamineKeskmine
Silmade värvRoheline
JuuksevärvVärvitud punane
Eristav tunnusLisp, hingeldav hääl, alatu kuju
TähtkujuSõnn
SeksuaalsusOtse
ReligioonLuterlane
RahvusValge
RahvusRootsi keel
KeskkoolNew Trieri keskkool, Winnetka, Illinois, USA
ÜlikoolLoodeülikool, Illinois, USA
AmetitekstNäitleja, laulja, endine tantsija
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustElagu las vegas
Aasta (d) aktiivne1961 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)AM Productions & Management, Celebrity Talent International, meelelahutusbroneerimise agentuur
Brändi kinnitus(1985) Trükireklaam: Blackglama furs., (1960ndad) Telereklaam: Wink karastusjook, (1960ndad) Telereklaam: Canada Dry Ginger Ale
Rind (tollides)36
Tassi suurusD
Vöökoht (tollides)25
Puusad (tollides)36
Riiete suurus6
Ametlikud veebisaididwww.ann-margret.com/, www.imdb.com/name/nm0000268/, www.allmovie.com/artist/ann-margret-p1846, www.discogs.com/artist/Ann+Margaret, www.glamourgirlsofthesilverscreen. com / show / 634 / Ann-Margret / index.html, http://www.ann-margret.com/, www.rottentomatoes.com/celebrity/annmargret/
IsaGustav Olsson
EmaAnna Aronsson Olsson
LemmikloomadKass
LemmikbändidBiitlid
LemmikkohadOstersund, Stockholm, Chicago, Wilmette, Newport Beach, Reno, Memphis, Los Angeles, Las Vegas, Pariis, New York, London
LemmikvärvidRoheline, sinine, must, punane, roosa, valge, hõbe, kollane, hall, pruun
Lemmikud tarvikudEhted, boad, mütsid

Ann-Margret Olsson (sündinud 28. aprillil 1941), tuntud kui mononüümselt Ann-Margret, on Rootsi-Ameerika näitleja, laulja ja tantsija.

Lisateave Ann-Margreti kohta Ann-Margretist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
12Roger DaltreySuheJuuli 1974August 19741 kuu
üksteistRoger SmithAbielus19654. juuni 201752 aastat
10Elvis PresleySuheJuuni 1963September 19641 aasta
9Lou AdlerSuheAprill 1963August 19634 kuud
8Jack GilardiSuheVeebruar 1963August 19636 kuud
7Eddie FisherSuheJuuli 1962Oktoober 19631 aasta
6Bo BelinskyKohtumineMai 1962August 19623 kuud
5Gardner McKayKohtumineSeptember 1961Oktoober 19611 kuu
4Sina HardinSuheAugust 1961Oktoober 19612 kuud
3Peter MannSuheAprill 1961Juuni 19612 kuud
kaksBurt SugarmanSuheJaanuar 1961Aprill 19621 aasta
1Vince EdwardsKohtumine -
Roger Daltrey #12

Roger Daltrey

1974

Roger Daltrey ja Ann-Margret läksid lahku Au ...[vaata paari] Roger Smith #üksteist

Roger Smith

1965 - 2017

Roger Smith ja Ann-Margret olid abielus ...[vaata paari] Elvis Presley #10

Elvis Presley

1963 - 1964

Elvis Presley ja Ann-Margret läksid lahku Se ...[vaata paari] Lou Adler #9

Lou Adler

1963

Lou Adler ja Ann-Margret läksid lahku 19. augustil ...[vaata paari] Jack Gilardi #8

Jack Gilardi

1963

Jack Gilardi ja Ann-Margret läksid augustis lahku ...[vaata paari] Eddie Fisher #7

Eddie Fisher

1962 - 1963

Eddie Fisher ja Ann-Margret läksid lahku oktoobris ...[vaata paari] Bo Belinsky #6

Bo Belinsky

1962

Bo Belinsky ja Ann-Margret on lahus ...[vaata paari] Gardner McKay #5

Gardner McKay

1961

Gardner McKay ja Ann-Margret lahkusid Oc ...[vaata paari] Sina Hardin #4

Sina Hardin

1961

Ty Hardin ja Ann-Margret läksid lahku 1961. aastal ...[vaata paari] Peter Mann #3

Peter Mann

1961

Peter Mann ja Ann-Margret läksid lahku 1. juunil ...[vaata paari] Burt Sugarman #kaks

Burt Sugarman

1961 - 1962

Burt Sugarman ja Ann-Margret lahkusid Ma ...[vaata paari] Vince Edwards #1

Vince Edwards

Vince Edwards ja Ann-Margret on lahus ...[vaata paari] #12

Roger Daltrey

1974

Roger Daltrey ja Ann-Margret dateerisid juulist augustini 1974.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 52% vaata suhet #üksteist

Roger Smith

1965 - 2017

Roger Smith ja Ann-Margret olid abielus 50 aastat. Nad said ühe aasta pärast kokkutulekut 1965. aastal. Pärast 11-kuulist kihlumist abielluti 8. mail 1967. 50 aastat hiljem suri Roger Smith 84-aastaselt.

Suhe 52 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 46% vaata suhet #10

Elvis Presley

1963 - 1964

Elvis Presley ja Ann-Margret dateerisid juunist 1963 kuni septembrini 1964.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 61% vaata suhet #9

Lou Adler

1963

Lou Adler ja Ann-Margret dateerisid aprillist augustini 1963.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Vanus69%'> Ühilduvus 52% vaata suhet #8

Jack Gilardi

1963

Jack Gilardi ja Ann-Margret dateerisid veebruarist augustini 1963.

Suhe 6 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Vanus44%'> Ühilduvus 46% vaata suhet #7

Eddie Fisher

1962 - 1963

Eddie Fisher ja Ann-Margret dateerisid juulist 1962 kuni oktoobrini 1963.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus37%Vanus44%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet #6

Bo Belinsky

1962

Bo Belinsky ja Ann-Margret kohtusid 1962. aasta mais.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak60%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 61% vaata suhet #5

Gardner McKay

1961

Gardner McKay ja Ann-Margret kohtusid 1961. aasta septembris.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus69%'> Ühilduvus 41% vaata suhet #4

Sina Hardin

1961

Ty Hardin ja Ann-Margret on dateeritud 1961. aastast kuni 1961. aasta oktoobrini.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 79% vaata suhet #3

Peter Mann

1961

Peter Mann ja Ann-Margret dateerisid aprillist juunini 1961.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Vanus84%'> Ühilduvus 31% vaata suhet #kaks

Burt Sugarman

1961 - 1962

Burt Sugarman ja Ann-Margret olid kihlatud 9 kuud. Nad käisid 5 kuud pärast kooskäimist jaanuaris 1961. Nad olid kihlatud 1961. aasta juunis, kuid lahkusid hiljem 1962. aasta märtsis.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 65% vaata suhet #1

Vince Edwards

Vince Edwardsil oli kohtumine Ann-Margretiga.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 74% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Ann-Margret80 SõnnNäitleja
Rootsi keel
Roger Daltrey77 kalaLaulja
Briti
Roger Smith84 AmburNäitleja
Ameeriklane
Elvis Presley42 KaljukitsLaulja
Ameeriklane
Lou Adler87 AmburMuusikaprodutsent
Ameeriklane
Jack Gilardi90 KaaludAgent
Ameeriklane
Eddie Fisher82 LõviLaulja
Ameeriklane
Bo Belinsky64 AmburPesapall
Ameeriklane
Gardner McKay69 KaksikudRomaanikiri
Ameeriklane
Sina Hardin87 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Peter Mann82 Ambur
Ameeriklane
Burt Sugarman82 KaljukitsFilmi- / teletegija
Ameeriklane
Vince Edwards67 VähkNäitleja
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Pildigalerii

Korraldus: ohvrite eriüksus Ann-Margret Ann-Margret Ann-Margret Ann-Margret Elagu Las Vegas - Ann-Margret Ann-Margret Ann-Margret Ann-Margret Cincinnati laps - Ann-Margret Ann-Margret Ann-Margret

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Kominski meetod2018DianeTelesaade
Tere tulemast Pine Grove'i!2018MargotFilm
Õnnelik!2017Beebi DeBargeTelesaade
Lähen stiilis2017Annie SantoriFilm
Isa2016BarbaraFilm
Ray Donovan2013JuunilTelesaade
Õnnelik2011Pauline KellerFilm
Vanad koerad2009MarthaFilm
Kõik on armunud armastuses2009Tema majesteet, kuningannaFilm
Pisaratilmi kadumine2008CorneliaFilm
Armee naised2007Tädi EdieTelesaade
Mälu2006Carol HargraveFilm
Lahku minek2006Wendy MeyersFilm
Jõuluvana 3: põgenemisklausel2006Sylvia NewmanFilm
Takso2004Proua WashburnFilm
Koju kutsutud koht2004Tula JeetersTelefilm
Riikidevaheline 60: tee episoodid2002Proua JamesFilm
Naine on Helluva asi2001Claire Anders-BlackettTelefilm
Blond2001MonroestTelesaade
Viimane produtsent2000Vaata wexleritFilm
Täiuslik mõrv, täiuslik linn: JonBenét ja Boulderi linn2000Nedra paughTelesaade
10. kuningriik2000TuhkatriinuTelesaade
CSI: kuritegevuse stseeni uurimine2000Margot WiltonTelesaade
Igasugune pühapäev1999Margaret PagniacciFilm
Head näomõrvad1999Lorraine PetrovichTelefilm
Korraldus: ohvrite eriüksus1999Rita WillsTelesaade
Populaarne1999JumalTelesaade
Kolmas vaht1999Barbara Halsted, kohtunik Barbara HalstedTelesaade
Peo elu: Pamela Harrimani lugu1998Pamela HarrimanTelefilm
Neli nurka1998Maggie WyattTelesaade
Meeletult võrgutatud: Diane Borchardti luguüheksateist üheksakümmend kuusDiane Kay BorchardtTelesaade
Sinine Rodeoüheksateist üheksakümmend kuusMaggie YearwoodTelefilm
Nördivamad vanad mehedüheksateist üheksakümmend viisAriel gustafsonFilm
Kellegi lapsed1994Carol StevensTelefilm
Scarlett1994Belle WatlingTelesaade
Ingel puudutas1994Angela BrittonTelesaade
Tema südant järgides1994LenaTelefilm
Pahurad vanad mehed1993Ariel TruaxFilm
Kuninganna1993Sally JacksonTelesaade
Uustulnukad1992Medda LarksonFilm
Meie Pojad1991Luanne BarnesTelefilm
Uus elu1988Jackie JardinoFilm
Tiigrijutt1987RoseFilm
Kaks proua Grenville1987Ann Arden GrenvilleTelesaade
52 Pick-up1986Barbara MitchellFilm
Kaks korda elus1985Audrey MinelliFilm
Tramm nimega soov1984Blanche DuBoisTelefilm
Kes armastab mu lapsi?1983Lucile FrayTelefilm
Ma peaksin olema piltides1982Steffy BlondellFilm
Otsin välja1982Patti hoiatajaFilm
Sõduri tagasitulek1982Jenny BaldryFilm
Keskea Crazy1980Sue Ann BurnettFilm
Kaabakas1979Võluv JonesFilm
Maagia1978Peggy Ann SnowFilm
Odav detektiiv1978Iisebel DezireFilm
Joseph Andrews1977Lady BoobyFilm
Beau Geste viimane uusversioon1977Flavia GesteFilm
Keerd1976Charlie MinervaFilm
Tommy1975NoraFilm
Rongiröövlid1973Proua LoweFilm
Väline inimene1972Nancy RobsonFilm
Lihalikud teadmised1971BobbieFilm
Dames merel1971RubiinTelefilm
C.C. ja ettevõte1970Ann McCalleyFilm
R.P.M.1970RhodaFilm
Kiik välja, armas maa1970Meelelahutaja Valley Forge'isTelefilm
asjaajamine1969Laura (rollis Ann Margret)Film
Kriminaalasjad1968Leticia (Ann Margret)Film
Prohvet1968MaggieFilm
Siin on Lucy1968Ann-MargretTelesaade
Tiiger ja kiisukass1967CarolinaFilm
Valmistatud Pariisis1966Maggie ScottFilm
Mõrvarite rida1966SuzieFilm
Vanarahvas1966DallasFilm
Swinger1966Kelly OlssonFilm
Buss Riley on tagasi linnas1965LaurelFilm
Kord varas1965Kristine PedakFilm
Cincinnati laps1965MelbaFilm
Piitsaga kassipoeg1964JodyFilm
Elagu las vegas1964Roostes MartinFilm
Rõõmuotsijad1964Fran hobsonFilm
Bye Bye Birdie1963Kim McAfeeFilm
Riigimess1962Emily PorterFilm
Tasku imesid1961LouiseFilm
Tulekivid1960Ann-MargrockTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Alain Delon
    • Kord varas
      1965
    [vaata sobivust]
  • Alan Arkin
    • Jõuluvana 3: põgenemisklausel
      2006
    [vaata sobivust]
  • Ann-Margret ja Alex CordAlex Nöör
    • Vanarahvas
      1966
    [vaata sobivust]
  • Andre Lawrence
    • Rõõmuotsijad
      1964
    [vaata sobivust]
  • Anthony Franciosa
    • Swinger
      1966
    [vaata sobivust]
  • Bobby Rydell
    • Bye Bye Birdie
      1963
    [vaata sobivust]
  • Ann-Margret ja Dean MartinDean Martin
    • Mõrvarite rida
      1966
    [vaata sobivust]
  • Ann-Margret ja Elvis PresleyElvis Presley
    • Elagu las vegas
      1964
    [vaata sobivust]
  • Ann-Margret ja Jack LemmonJack Lemmon
    • Pahurad vanad mehed
      1993
    [+1 veel]
  • Ann-Margret ja Louis JordanLouis Jordan
    • Valmistatud Pariisis
      1966
    [vaata sobivust]
  • Pat Boone
    • Riigimess
      1962
    [vaata sobivust]
  • Peter Mann
    • Tasku imesid
      1961
    [vaata sobivust]
  • Ann-Margret ja Steve McQueenSteve McQueen
    • Cincinnati laps
      1965
    [vaata sobivust]
  • Anthony Hopkins ja Ann-MargretAnthony Hopkins
    • Maagia
      1978
    [vaata sobivust]
  • C. Thomas Howell
    • Tiigrijutt
      1987
    [vaata sobivust]
  • Jack Nicholson ja Ann-MargretJack Nicholson
    • Lihalikud teadmised
      1971
    [vaata sobivust]
  • Jon Voight ja Ann-MargretJon Voight
    • Otsin välja
      1982
    [vaata sobivust]
  • Oliver Reed ja Ann-MargretOliver Reed
    • Tommy
      1975
    [vaata sobivust]
  • Roy Scheider ja Ann-MargretRoy Scheider
    • 52 Pick-up
      1986
    [vaata sobivust]
Veel Ann-Margret ekraanil kuvatud võistlusi Vähem Ann-Margreti ekraanil kuvatud vasteid





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Paul Benedeit
Paul Benedeit
28. mai 2021 ... Paulo Benedeti uudised, kuulujutud, fotod Paulo Benedetist, elulugu, Paulo Benedeti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Paulo Benedeti suhete nimekiri. Paulo Benedeti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Paulo Benedeti suhetest.
Aga Radwanska
Aga Radwanska
28. mai 2021 ... Aga Radwanska uudised, kuulujutud, Aga Radwanska fotod, elulugu, Aga Radwanska poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Aga Radwanska suhete loend. Aga Radwanska tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Aga Radwanska suhetest.
Suzanna Boisvert
Suzanna Boisvert
28. mai 2021 ... Suzanna Boisverti uudised, kuulujutud, fotod Suzanna Boisvertist, elulugu, Suzanna Boisverti poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Suzanna Boisverti suhteloend. Suzanna Boisvert tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Suzanna Boisverti suhetest.
Skeet Ulrich ja Rose Costa
Skeet Ulrich ja Rose Costa
28. mai 2021 ... Skeet Ulrich ja Rose Costa fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Michela Rocco Torrepadulast
Michela Rocco Torrepadulast
28. mai 2021 ... Michela Rocco di Torrepadula uudised, kuulujutud, fotod Michela Rocco di Torrepadulast, elulugu, Michela Rocco di Torrepadula poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Michela Rocco Torrepadula suhteloendist. Michela Rocco di Torrepadula tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Michela Rocco di Torrepadula suhetest.
Nancy Simon ja Woody Harrelson
Nancy Simon ja Woody Harrelson
28. mai 2021 ... Nancy Simoni ja Woody Harrelsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Meg DeAngelis
Meg DeAngelis
28. mai 2021 ... Meg DeAngelise uudised, kuulujutud, fotod Meg DeAngelisest, elulugu, Meg DeAngelise poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Meg DeAngelise suhete loend. Meg DeAngelise tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Meg DeAngelise suhetest.