Põhiline Suhted Arianne suhkur

Arianne suhkur

Teie Homseks Horoskoop

Arianne suhkur PikaajalineVanus 46 aastat vana Tähtkuju Kaksikud Suhted 3 kokku Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu käib?

Arianne Zucker ja Shawn ChristianArianne Zucker ja Shawn Christian on olnud pikaajalises suhtes alates 2014. aasta jaanuarist. vaata suhet

Suhted

Arianne Zucker oli varem abielus Kyle Lowderiga(2002 - 2014).








Arianne Zucker on kihlatud Michael Dietziga(1998 - 1999).



kes on rosanna pansino mees

Umbes

Arianne Zucker on 46-aastane Ameerika näitleja. Arianne Bethene Zucker sündis 3. juunil 1974 USA-s Northridge'is Californias ja sai hariduse Californias Chatsworthis asuvas Chatsworthi keskkoolis ning on kuulus meie elupäevadel Nicole Walkeri poolest. Tema sodiaagimärk on Kaksikud.






Arianne Zucker on olnud seitsmel ekraanil peetud matšil, sealhulgas Eric Martsolfil Meie elupäevad (1965), Galen Madal Meie elupäevad (1965), Bryan Dattilo sisse Meie elupäevad (1965), Roscoe Sündinud Meie elupäevad (1965)ja James Scott aastal Meie elupäevad (1965).



Arianne Zucker kuulub järgmistesse nimekirjadesse: näitlejad Californiast, Ameerika juudid ja juudi näitlejad.

Panustage

Aidake meil Arianne Zuckeri profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Ashley Greene ja Joe Jonas tutvumine

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus113 aastat, 4 kuud--
Kihlatud12 aastat--
Tutvumisleht17 aastat, 4 kuud--
Kokku313 aastat, 4 kuud7 aastat, 6 kuud2 aastat

Üksikasjad

EesnimiArianne
Keskmine nimiBethene
Perekonnanimisuhkur
Täisnimi sündidesArianne beteenisuhkur
Alternatiivne nimiAri, Ari Zucker, Arianne Bethene Zucker, Arianne Zucker
Vanus46 aastat
Sünnipäev3. juuni 1974
SünnikohtNorthridge, California USA
Kõrgus5 '9' (175 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSinine
JuuksevärvBlond
TähtkujuKaksikud
SeksuaalsusOtse
ReligioonJuudi
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolChatsworthi keskkool, Chatsworth, CA (1992), Chatsworthi keskkool Chatsworthis, Californias
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustNicole Walker meie elupäevadel
Aasta (d) aktiivne1998 – tänapäev
Ametlikud veebisaididhttp://www.officialarizucker.com/about.html
IsaBarry Sugar
EmaBarbara Zucker
VendTodd Sugar
LemmikinimesedErnest Hemingway (autor)
Lemmikud telesaatedElumuutus
LemmikbändidLowkeezy

Arianne Bethene Zucker (sündinud 3. juunil 1974) on USA näitleja ja modell. Ta on tuntud Nicole Walkeri rollis NBC päevasel seebiooperil Meie elud alates 1998. aastast.

Lisateave Arianne Zuckeri kohta Arianne Zuckerist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
3Shawn ChristianSuheJaanuar 2014Jaanuar 2014-
kaksKyle LowderAbielusNovember 2000Veebruar 201413 aastat
1Michael DietzSuhe199719992 aastat
Shawn Christian #3

Shawn Christian

2014

Arianne Zucker ja Shawn Christian on olnud ...[vaata paari] Kyle Lowder #kaks

Kyle Lowder

2000 - 2014

Kyle Lowder ja Arianne Zucker olid lahutatud ...[vaata paari] Michael Dietz #1

Michael Dietz

1997 - 1999

Michael Dietz ja Arianne Zucker läksid lahku ...[vaata paari] #3

Shawn Christian

2014

Arianne Zuckeril ja Shawn Christianil oli suhe 2014. aasta jaanuarist kuni 2014. aasta jaanuarini.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 56% vaata suhet #kaks

Kyle Lowder

2000 - 2014

Kyle Lowder ja Arianne Zucker olid abielus 11 aastat. Pärast kohtumist novembris 2000 käisid nad ühe aasta. Pärast kaheksat kuud kestnud kihlust abiellusid nad 3. augustil 2002. 11 aastat hiljem läksid nad lahku 2014. aastal ja lahutasid 2014. aasta märtsis.

Suhe 13 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 19% Lapsed 1 laps vaata suhet #1

Michael Dietz

1997 - 1999

Michael Dietz ja Arianne Zucker olid kihlatud 1 aasta. Nad said ühe aasta pärast kokkutulekut 1997. aastal. Nad olid kihlatud 1998. aastal, kuid läksid hiljem lahku 1999. aastal.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 80% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Arianne suhkur46 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Shawn Christian55 AmburNäitleja
Ameeriklane
Kyle Lowder40 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Michael Dietzviiskümmend VeevalajaNäitleja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
IsabellaNaine7. detsember 200911-aastane Kyle Lowder

Pildigalerii

Arianne Zucker ja Shawn Christian - avalikkus Ari Zucker - 2018. aasta päevane Emmy auhindade nominentide vastuvõtt Hollywoodis Ari Zucker - 2018. aasta päevane Emmy auhindade nominentide vastuvõtt Hollywoodis Ari Zucker - 2018. aasta päevane Emmy auhindade nominentide vastuvõtt Hollywoodis Ari Zucker - 2018. aasta päevane Emmy auhindade nominentide vastuvõtt Hollywoodis Ari Zucker - 2018. aasta päevane Emmy auhindade nominentide vastuvõtt Hollywoodis Ari Zucker - 2018. aasta päevane Emmy auhindade nominentide vastuvõtt Hollywoodis Arianne suhkur Arianne Zucker - Päevade fännide üritus, universaalne linn - 01.11.2008 Arianne Zucker - Päevade fännide üritus, universaalne linn - 01.11.2008 Arianne Zucker - Päevade fännide üritus, universaalne linn - 01.11.2008 Arianne Zucker - Päevade fännide üritus, universaalne linn - 01.11.2008

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
California koletised2021Film
Me ikka ütleme armu2020BettyFilm
Nanny mõrvad2020SherylFilm
Merineitsi jõuludeks2019. aastaTiffany DevereauxTelefilm
Lapsehoidja õudusunenägu2018Audra MonroseTelefilm
Tema täiuslik kinnisidee2018Allison JonesFilm
Daamid järvest: naaske Avaloni juurde2018Lisa RothTelesaade
Emme ole minu oma2018Lianne HughesTelefilm
Purustatud2017MaureenFilm
Veebikaamera tüdrukud2017RachelTelefilm
Endine abikaasa tapja2017LauraFilm
Kadunud tüdrukud2016Rachel (krediteerimata)Lühifilm
Tapjaabiline2016Suzanne AustinFilm
Daamid järvest2016selgeTelesaade
Roosad õhupallid2014TaraLühifilm
Töövõtja2013KateFilm
DeVanity2011Julia RegisTelesaade
Viimane võimalus2009Jessica (Arianne Zuker)Film
Elu üldiselt2008Winifred Marshall (Arianne Zuker)Telesaade
Üleloomulik2005Nicole WalkerTelesaade
CSI: Miami2002Brenda CollettTelesaade
Otsin Bobby D-d2001Shannon (rollis Arianne Zuker)Lühifilm
Meie elupäevad1965Nicole DiMera, Nicole Walker, Nicole Walker KiriakisTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Arianne Zucker ja Eric MartsolfEric Martsolf
    • Meie elupäevad
      1965
    [vaata sobivust]
  • Arianne Zucker ja Galen LowGalen Low
    • Meie elupäevad
      1965
    [vaata sobivust]
  • Bryan Dattilo
    • Meie elupäevad
      1965
    [vaata sobivust]
  • Roscoe Sündinud
    • Meie elupäevad
      1965
    [vaata sobivust]
  • James Scott ja Arianne ZukerJames Scott
    • Meie elupäevad
      1965
    [vaata sobivust]
  • John Aniston ja Adrianne ZukerJohn Aniston
    • Meie elupäevad
      1965
    [vaata sobivust]
  • Kyle Lowder ja Arianne ZukerKyle Lowder
    • Meie elupäevad
      1965
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi