Põhiline Suhted Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger

Teie Homseks Horoskoop

Arnold Schwarzenegger PikaajalineKoht 827 39Vanus 73 aastat vana Tähtkuju Lõvi Suhted kokku 13 Lapsed
6 last

Kellega ta praegu tutvub?

Arnold Schwarzenegger ja Heather MilliganHeather Milligan ja Arnold Schwarzenegger on olnud pikaajalises suhtes alates 2013. aastast. vaata suhet

Suhted

Arnold Schwarzenegger oli varem abielus Maria Shriveriga(1986 - 2017).








Arnold Schwarzenegger on olnud suhetes Brigitte Nielseniga(1984 - 1985), Sue Moray(1977 - 1978), Kay näitus(1973)ja Barbara Baker(1969 - 1974).



Arnold Schwarzeneggeril on olnud kohtumisi Mildred Patricia Baenaga(1996 - 1997), Rachel Ticotin(1989), Gigi Goyette(1989 - 1996), Debra Wrenn(1982), Eleanor Mondale(1979)ja Kellie Everts(1972).






Arnold Schwarzenegger olevat kuulunud Vanessa Williamsi külge(üheksateist üheksakümmend viis).



kui vana on richard grieco

Umbes

Arnold Schwarzenegger on 73-aastane Austria kulturist. Sündinud Arnold Alois Schwarzeneggeris 30. juulil 1947 Thalis, Steiermargis, Austrias, on ta kuulus filmi „Terminaator”, California kuberner, aastatel 2003–2011, „Ma tulen tagasi” poolest. Tema Tähtkuju on Lõvi.

Arnold Schwarzenegger on osalenud 16 ekraanil peetud kohtumises, sealhulgas Brigitte Nielsen Punane Sonja (1985), Emma Thompson aastal Juunior (1994), Jamie Lee Curtis aastal Tõelised valed (1994), Kathryn Harrold sisse Toores tehing (1986)ja Kelly Preston aastal Kaksikud (1988).



Arnold Schwarzenegger kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika filmitootjad ja näitlejad Californias.

Panustage

Aidake meil luua meie Arnold Schwarzeneggeri profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus140 aastat, 1 kuu--
Tutvumisleht58 aastat, 4 kuud3 aastat, 1 kuu1 aasta
Kohtumine67 aastat1 aasta, 3 kuud2 kuud, 2 päeva
Kuuldavasti1---
Kokku1340 aastat, 1 kuu4 aastat, 10 kuud2 kuud, 2 päeva

Üksikasjad

EesnimiArnold
Keskmine nimiAlois
PerekonnanimiSchwarzenegger
Täisnimi sündidesArnold Alois Schwarzenegger
Alternatiivne nimiKuberner, Jooksev mees, Austria tamm, Conan vabariiklane, Arnie, Arnold Strong
Vanus73 aastat
Sünnipäev30. juuli 1947
SünnikohtThal, Steiermargi linn, Austria
Kõrgus6 '2' (188 cm)
EhitamineKulturist
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - hele
Eristav tunnusPaks Austria aktsent., Tugevus., Lihased.
TähtkujuLõvi
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusAusterlane
ÜlikoolSanta Monica kolledž, Santa Monica, California, Ameerika Ühendriigid (1977), B.S., äri- ja rahvusvaheline majandus, Wisconsini ülikool, Superior, Superior, Wisconsin, Ameerika Ühendriigid (1979)
AmetitekstNäitleja, kulturist, ärimees, investor, poliitik.
OkupatsioonKulturist
Taotle kuulsustFilmi „Terminaator” sari, California kuberner, aastatel 2003–2011, „Ma tulen tagasi”.
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Loovkunstnike agentuur, agentuurigrupp - Betsy Berg
Brändi kinnitusPlanet Hollywood, ÖBB telereklaam (Österreichische Bundesbahn), 2001: e-Mix-Poweri (Saksamaa) telereklaam., 2004: poliitiline reklaam nr 70 ettepanekule (kuberner Arnold Schwarzenegger)., 1997: telereklaam aastal Jaapan DirecTV jaoks., 1990. aastad: Jaapani telereklaamid Vfuyy energiajoogi jaoks., 1990. aastad: Jaapani telereklaamid Hopi õlle jaoks., 1990. aastad: telereklaamid Jaapanis Nissin Cup Noodle'i jaoks., 2006: telereklaamid California reisi- ja turismiameti jaoks.
Kinga suurus11.5
Ametlikud veebisaididwww.schwarzenegger.com, www.nndb.com/people/685/000022619/, twitter.com/Schwarzenegger, www.facebook.com/arnold, instagram.com/schwarzenegger, http://schwarzenegger.com/, http: //schwarzenegger.com
IsaGustav Schwarzenegger (oli Austria politseiülem (Gendarmeriekommandant), postinspektor, vanem sõjaväepolitseinik.) (Laupäev, 17. august, 1907 - Kolmapäev, 13. detsember 1972) (Vanus: 65).
EmaAurelia Jadrny (1922-1998) (vanus 75 või 76).
VendMeinhard Schwarzenegger
PereliigeKatherine Eunice Shriver Schwarzenegger (tütar)., Christina Maria Aurelia Schwarzenegger (tütar)., Patrick Schwarzenegger (poeg)., Christopher Sargent Shriver Schwarzenegger (poeg)., Joseph (poeg koos leibkonnaga Mildred Patricia Baena).
SõberTom Arnold, Sylvester Stallone, professionaalse maadleja 'superstaar' Billy Graham, Joe Weider, Jesse Ventura, Rudy Giuliani, John McCain, Franco Columbu, Bruce Willis
Lemmikud tarvikudSigarid

Arnold Alois Schwarzenegger (; sündinud 30. juulil 1947) on Austria-Ameerika näitleja, ärimees, pensionil olev kulturist ja endine poliitik, kes oli aastatel 2003–2011 California 38. kuberner. Alates 2021. aastast on ta viimane vabariiklaste kuberner California osariigis.

Lisateave Arnold Schwarzeneggeri kohta Arnold Schwarzeneggerist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
13Heather MilliganSuhe20132013-
12Mildred Patricia BaenaKohtumineDetsember 1996Veebruar 19972 kuud
üksteistVanessa WilliamsKohtumine R üheksateist üheksakümmend viisüheksateist üheksakümmend viis-
10Rachel TicotinKohtumineMärts 1989August 19895 kuud
9Gigi GoyetteKohtumine1989üheksateist üheksakümmend kuus7 aastat
8Brigitte NielsenSuhe198419851 aasta
7Debra WrennKohtumine19821982-
6Eleanor MondaleKohtumine19791979-
5Maria ShriverAbielusAugust 1977September 201740 aastat
4Sue MoraySuheJuuli 1977August 19781 aasta
3Kay näitusSuhe19731973-
kaksKellie EvertsKohtumine19721972-
1Barbara BakerSuhe196919745 aastat
Heather Milligan #13

Heather Milligan

2013

Heather Milligan ja Arnold Schwarzenegger ha ...[vaata paari] Mildred Patricia Baena #12

Mildred Patricia Baena

1996 - 1997

Mildred Patricia Baena ja Arnold Schwarzeneg ...[vaata paari] Vanessa Williams #üksteistKuulujutt

Vanessa Williams

üheksateist üheksakümmend viis

Vanessa Williams ja Arnold Schwarzenegger ...[vaata paari] Rachel Ticotin #10

Rachel Ticotin

1989

Rachel Ticotin ja Arnold Schwarzenegger teavad ...[vaata paari] Gigi Goyette #9

Gigi Goyette

1989 - 1996

Gigi Goyette ja Arnold Schwarzenegger läksid lahku ...[vaata paari] Brigitte Nielsen #8

Brigitte Nielsen

1984 - 1985

Brigitte Nielsen ja Arnold Schwarzenegger ...[vaata paari] #7

Debra Wrenn

1982

Debra Wrenn ja Arnold Schwarzenegger on ...[vaata paari] Eleanor Mondale #6

Eleanor Mondale

1979

Eleanor Mondale ja Arnold Schwarzenegger on ...[vaata paari] Maria Shriver #5

Maria Shriver

1977 - 2017

Maria Shriver ja Arnold Schwarzenegger olid ...[vaata paari] #4

Sue Moray

1977 - 1978

Sue Moray ja Arnold Schwarzenegger läksid lahku ...[vaata paari] Kay näitus #3

Kay näitus

1973

Kay Show ja Arnold Schwarzenegger on eraldi ...[vaata paari] Kellie Everts #kaks

Kellie Everts

1972

Kellie Everts ja Arnold Schwarzenegger on s ...[vaata paari] Barbara Baker #1

Barbara Baker

1969 - 1974

Barbara Baker ja Arnold Schwarzenegger eraldasid ...[vaata paari] #13

Heather Milligan

2013

Heather Milliganil ja Arnold Schwarzeneggeril oli suhe aastatel 2013–2013.

kes on pauly rand dateerinud
MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Vanus1%'> Ühilduvus 6% vaata suhet #12

Mildred Patricia Baena

1996 - 1997

Mildred Patricia Baena ja Arnold Schwarzenegger kohtusid 1996. aasta detsembris.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusHiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus91%Vanus44%'> Ühilduvus 39% Lapsed 1 laps vaata suhet #üksteist

Vanessa Williams

1995 (kuulujutt)

Kuuldavasti haaras Vanessa Williams 1995. aastal Arnold Schwarzeneggeri.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus13%'> Ühilduvus 42% vaata suhet #10

Rachel Ticotin

1989

Rachel Ticotin ja Arnold Schwarzenegger kohtusid 1989. aasta märtsis.

Suhe 5 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 35% vaata suhet #9

Gigi Goyette

1989 - 1996

Gigi Goyette ja Arnold Schwarzenegger kohtusid 1989. aastal.

Suhe 7 aastat vaata suhet #8

Brigitte Nielsen

1984 - 1985

Brigitte Nielsen ja Arnold Schwarzenegger dateerisid aastatel 1984-1985.

kes on 50-sendine
Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus13%'> Ühilduvus 52% vaata suhet #7

Debra Wrenn

1982

Debra Wrenn ja Arnold Schwarzenegger kohtusid 1982. aastal.

Lapsed 1 laps vaata suhet #6

Eleanor Mondale

1979

Eleanor Mondale ja Arnold Schwarzenegger kohtusid 1979. aastal.

salajane põllumees Stephen Craig
MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Vanus44%'> Ühilduvus 51% vaata suhet #5

Maria Shriver

1977 - 2017

Maria Shriver ja Arnold Schwarzenegger olid abielus 31 aastat. Nad käisid 8 aastat pärast kokkutulekut augustis 1977 ja abiellusid 26. aprillil 1986. 31 aastat hiljem lahutasid nad 2017. aasta septembris.

Suhe 40 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 56% Lapsed
4 last
vaata suhet #4

Sue Moray

1977 - 1978

Sue Moray ja Arnold Schwarzenegger on dateeritud 1977. aastast kuni 1978. aasta augustini.

Suhe 1 aasta vaata suhet #3

Kay näitus

1973

Kay Show ja Arnold Schwarzenegger dateerisid 1973. aastal.

vaata suhet #kaks

Kellie Everts

1972

Kellie Everts ja Arnold Schwarzenegger kohtusid 1972. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 66% vaata suhet #1

Barbara Baker

1969 - 1974

Barbara Baker ja Arnold Schwarzenegger dateerisid aastatel 1969–1974.

Suhe 5 aastat vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Arnold Schwarzenegger73 LõviKulturist
Austerlane
Heather Milligan46 SkorpionMuu
Ameeriklane
Mildred Patricia Baena60 Kodune
Guatemala
Vanessa Williams58 kalaNäitleja
Ameeriklane
Rachel Ticotin62 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Gigi Goyette- Näitleja
Ameeriklane
Brigitte Nielsen57 VähkNäitleja
Taani keel
Debra Wrenn-
Eleanor Mondale51 KaljukitsTelenägu
Ameeriklane
Maria Shriver65 SkorpionTV uudised
Ameeriklane
Sue Moray-
Kay näitus-
Kellie Everts75 VähkKulturist
Ameeriklane
Barbara Baker- Õpetaja
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Christina Lynne198338-aastane Debra Wrenn
Katherine EuniceNaine13. detsember 198931 aastat vana Maria Shriver
Christina Maria AureliaNaine23. juuli 199129-aastane Maria Shriver
Patrick ArnoldMees18. september 199327 aastat vana Maria Shriver
Christopher Sargent ShriverMees27. september 199723-aastane Maria Shriver
JoosepMees2. oktoober 199723-aastane Mildred Patricia Baena

Pildigalerii

Jean Pigozzi Jean Pigozzi Kiskja - Arnold Schwarzenegger, Carl Weathers, Elpidia Carrillo, Bill Duke Punane Sonja - Arnold Schwarzenegger Punane Sonja - Arnold Schwarzenegger Punane Sonja - Arnold Schwarzenegger Arnold Schwarzenegger ja Maria Shriver - 72. aastapreemia - saabumised (2000) Arnold Schwarzenegger ja Maria Shriver - 72. aastapreemia - saabumised (2000) Arnold Schwarzenegger ja Maria Shriver - 72. aastapreemia - saabumised (2000) Arnold Schwarzenegger ja Maria Shriver - 72. aastapreemia - saabumised (2000) Arnold Schwarzenegger ja Maria Shriver - 72. aastapreemia - saabumised (2000) Arnold Schwarzenegger ja Maria Shriver - 72. aastapreemia - saabumised (2000)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Raudmask2019. aastaJames HookFilm
Terminaator: tume saatus2019. aastaCarl, T-800Film
Tšaad läheb sügavaks2019. aastaArnold SchwarzeneggerTelesaade
Outrider2018Marshall (kuulujutuga)Film
Tagajärjed2017RomanFilm
Guntheri tapmine2017GuntherFilm
Terminaator Genisys2015.hooldajaFilm
Maggie2015.Wade VogelFilm
Terminator Genisys: YouTube'i kroonikad2015.TerminaatorTelesaade
Sabotaaž2014John 'rikkuja' WhartonFilm
The Expendables 32014KaevikFilm
Legend Conanist2014ConanFilm
Põgenemisplaan2013RottmayerFilm
Viimane seis2013Ray OwensFilm
The Expendables 22012KaevikFilm
The Expendables2010Kaevik (krediteerimata)Film
Laps ja mina2005ArnoldFilm
80 päeva jooksul ümber maailma2004Vürst HapiFilm
Terminaator 3: masinate tõus2003TerminaatorFilm
Rundown2003Advokaadi patroon (krediteerimata)Film
Kaks ja pool meest2003Leitnant WagnerTelesaade
Tagatiskahju2002Gordy BrewerFilm
Liberty lapsed: hinnanguliselt 17762002Parun Von SteubenTelesaade
6. päev2000Adam GibsonFilm
Päevade lõpp1999JeerikoFilm
Batman ja Robin1997Dr Victor Fries, härra FreezeFilm
Kustutuskummüheksateist üheksakümmend kuusKustutuskummFilm
Kõlari kogu teeüheksateist üheksakümmend kuusHoward LangstonFilm
Juunior1994Dr Alex HesseFilm
Tõelised valed1994HarryFilm
Beretta saar1993Arnold SchwarzeneggerFilm
Dave1993Arnold SchwarzeneggerFilm
Viimase tegevuse kangelane1993Jack SlaterFilm
Jõulud Connecticutis1992Meediaauto ees toolil olev mees (krediteerimata)Telefilm
Lincoln1992John G. Nicolay (hääl)Telefilm
Terminaator 2: kohtupäev1991TerminaatorFilm
Nissini karika nuudel: Arnold Schwarzenegger1991Arnold SchwarzeneggerLühifilm
Lasteaia politseinik1990KimbleFilm
Totaalne tagasikutsumine1990QuaidFilm
Nissini karika nuudel: Arnold Schwarzenegger 'Nuudlimees'1990Arnold SchwarzeneggerLühifilm
Lood krüptist1989Arnold Schwarzenegger, X-ConTelesaade
Punane kuumus1988Ivan DankoFilm
Kaksikud1988Julius BenedictFilm
Kiskja1987HollandiFilm
Jooksev mees1987Ben RichardsFilm
Toores tehing1986Joseph P. Brenner, Mark KaminskiFilm
Komando1985John MatrixFilm
Punane Sonja1985KalidorFilm
Conan hävitaja1984ConanFilm
Terminaator1984TerminaatorFilm
Conan barbar1982ConanFilm
Jayne Mansfieldi lugu1980Miki HargitayTelefilm
Aardejaht1979LarsFilm
Kaabakas1979Ilus võõrasFilm
San Pedro rannabummid1977MuslimTelesaade
Näljaseks jääma1976Joe SantoFilm
Head aastapäeva ja hüvasti1974rikasTelefilm
Pikk hüvasti1973Kapuuts Augustine'i kabinetis (krediteerimata)Film
San Francisco tänavad1972Josef SchmidtTelesaade
Hercules New Yorgis1969Hercules (nagu Arnold Strong 'Hr Universum')Film
KolmikudJulius BenedictFilm
Eepilised ajaloo räpplahingudTerminaatori teadustajaFilm
Kung Fury II: filmPresidentFilm
Superkangelaste lasteaedArnold Armstrong, kapten CourageTelesaade
Pealkirjata Arnold Schwarzenegger / Skydance'i projektFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Arnold Schwarzenegger ja Brigitte NielsenBrigitte Nielsen
    • Punane Sonja
      1985
    [vaata sobivust]
  • Arnold Schwarzenegger ja Emma ThompsonEmma Thompson
    • Juunior
      1994
    [vaata sobivust]
  • Arnold Schwarzenegger ja Jamie CurtisJamie Lee Curtis
    • Tõelised valed
      1994
    [vaata sobivust]
  • Arnold Schwarzenegger ja Kathryn HarroldKathryn Harrold
    • Toores tehing
      1986
    [vaata sobivust]
  • Arnold Schwarzenegger ja Kelly PrestonKelly Preston
    • Kaksikud
      1988
    [vaata sobivust]
  • Arnold Schwarzenegger ja Loni AndersonLoni Anderson
    • Jayne Mansfieldi lugu
      1980
    [vaata sobivust]
  • Arnold Schwarzenegger ja Maria AlonsoMaria Conchita Alonso
    • Jooksev mees
      1987
    [vaata sobivust]
  • Arnold Schwarzenegger ja Olivia dOlivia d'Abo
    • Conan hävitaja
      1984
    [vaata sobivust]
  • Arnold Schwarzenegger ja Rachel TicotinRachel Ticotin
    • Totaalne tagasikutsumine
      1990
    [vaata sobivust]
  • Arnold Schwarzenegger ja Rita WilsonRita Wilson
    • Kõlari kogu tee
      üheksateist üheksakümmend kuus
    [vaata sobivust]
  • Arnold Schwarzenegger ja Sandahl BergmanSandahl Bergman
    • Conan barbar
      1982
    [vaata sobivust]
  • Arnold Schwarzenegger ja Vanessa WilliamsVanessa Williams
    • Kustutuskumm
      üheksateist üheksakümmend kuus
    [vaata sobivust]
  • Arnold Schwarzenegger ja Vendela Kirsebom ThomessenVendela Kirsebom
    • Batman ja Robin
      1997
    [vaata sobivust]
  • Penelope Miller ja Arnold SchwarzeneggerPenelope Ann Miller
    • Lasteaia politseinik
      1990
    [vaata sobivust]
  • Sally Field ja Arnold SchwarzeneggerSally Field
    • Näljaseks jääma
      1976
    [vaata sobivust]
  • Sharon Stone ja Arnold SchwarzeneggerSharon Stone
    • Totaalne tagasikutsumine
      1990
    [vaata sobivust]
Veel Arnold Schwarzeneggeri ekraanil olevad matšid Vähem Arnold Schwarzeneggeri ekraanil olevaid matše





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Paul Benedeit
Paul Benedeit
28. mai 2021 ... Paulo Benedeti uudised, kuulujutud, fotod Paulo Benedetist, elulugu, Paulo Benedeti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Paulo Benedeti suhete nimekiri. Paulo Benedeti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Paulo Benedeti suhetest.
Aga Radwanska
Aga Radwanska
28. mai 2021 ... Aga Radwanska uudised, kuulujutud, Aga Radwanska fotod, elulugu, Aga Radwanska poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Aga Radwanska suhete loend. Aga Radwanska tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Aga Radwanska suhetest.
Suzanna Boisvert
Suzanna Boisvert
28. mai 2021 ... Suzanna Boisverti uudised, kuulujutud, fotod Suzanna Boisvertist, elulugu, Suzanna Boisverti poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Suzanna Boisverti suhteloend. Suzanna Boisvert tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Suzanna Boisverti suhetest.
Skeet Ulrich ja Rose Costa
Skeet Ulrich ja Rose Costa
28. mai 2021 ... Skeet Ulrich ja Rose Costa fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Michela Rocco Torrepadulast
Michela Rocco Torrepadulast
28. mai 2021 ... Michela Rocco di Torrepadula uudised, kuulujutud, fotod Michela Rocco di Torrepadulast, elulugu, Michela Rocco di Torrepadula poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Michela Rocco Torrepadula suhteloendist. Michela Rocco di Torrepadula tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Michela Rocco di Torrepadula suhetest.
Nancy Simon ja Woody Harrelson
Nancy Simon ja Woody Harrelson
28. mai 2021 ... Nancy Simoni ja Woody Harrelsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Meg DeAngelis
Meg DeAngelis
28. mai 2021 ... Meg DeAngelise uudised, kuulujutud, fotod Meg DeAngelisest, elulugu, Meg DeAngelise poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Meg DeAngelise suhete loend. Meg DeAngelise tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Meg DeAngelise suhetest.