Põhiline Tutvumisleht Arvind Swamy

Arvind Swamy

Teie Homseks Horoskoop

Arvind SwamyVanus 50 aastat vana Tähtkuju Kaksikud

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Arvind Swamy tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Arvind Swamy varasemate suhete kohta pole meil andmeid.



Umbes

Arvind Swamy on 50-aastane India näitleja, sündinud 18. juunil 1970 Tamil Nadus Madrases. Tema Tähtkuju on Kaksikud






Arvind Swamy kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1970 sündinud, India filminäitlejad ja tamiili näitlejad.



Panustage

Aidake meil luua oma Arvind Swamy profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Üksikasjad

EesnimiArvind
PerekonnanimiSwamy
Vanus50 aastat
Sünnipäev18. juuni 1970
SünnikohtMadras, Tamil Nadu
TähtkujuKaksikud
RahvusIndiaanlane
AmetitekstNäitleja, ärimees
OkupatsioonNäitleja
Aasta (d) aktiivne1991–2000; 2012 – tänapäev, 1991–2000, 2012 – tänapäev, 1991–2006 ,, 2013 – tänapäev, 1991–2006

Arvind Swami (sündinud 18. juunil 1970) on India filminäitleja, modell, ettevõtja ja telesaatejuht, kes on tuntud oma töö eest tamili kinos. Mani Ratnam tutvustas teda näitlejana filmiga Thalapathi (1991) ja mängis seejärel edukates filmides nagu Roja (1992), Bombay (1995), Minsaara Kanavu (1997) Thani Oruvan (2015), Bogan (2017) ja Chekka Chivantha Vaanam (2018).



Lisateave Arvind Swamy kohta Arvind Swamy kohta vähem

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Thalaivi2020M.G. Ramachandran (MGR)Film
Sathuranga Vettai 22018Film
Tšekka Chivantha Vaanam2018VaradanFilm
Vanangamudi2018Film
Bogan2017Adithya Maravarman, BoganFilm
Kallis isa2016Film
Dhruva2016Siddharth abimanyuFilm
Thani Oruvan2015Siddharth abimanyuFilm
Sisalik2013Sam FernandezFilm
Raja Ko Rani Se Pyar Ho Gaya2000Mohit Kumar (Aravind Swamy rollis)Film
Alai Payuthey2000Külaliste esinemine (rollis Aravinda Samy)Film
Swasa Katres1999Film
Saat Rang Ke Sapne1998MahipalFilm
Minsaara Kanavu1997ThomasFilm
Minsaara Kanavu1997ThomasFilm
Indira (Priyanka)üheksateist üheksakümmend kuusThiyaguFilm
Devaraagamüheksateist üheksakümmend kuusVišnuFilm
Bombayüheksateist üheksakümmend viisŠekhar Mishra NarayanFilm
Mounamüheksateist üheksakümmend viisFilm
Marupadiyam1993Film
Punane1992Rishi KumarFilm
Thalapathi1991ArjunFilm
NaragasooranFilm
Näita rohkem Näita vähem

Arutelud






Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Rory McIlroy
Rory McIlroy
28. mai 2021 ... Rory McIlroy uudised, kuulujutud, fotod Rory McIlroy'st, elulugu, Rory McIlroy sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Rory McIlroy suhteloend. Rory McIlroy tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Rory McIlroy suhetest.
Mary Pierce
Mary Pierce
28. mai 2021 ... Mary Pierce'i uudised, kuulujutud, fotod Mary Pierce'ist, elulugu, Mary Pierce'i poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mary Pierce'i suhteloend. Mary Pierce'i tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Mary Pierce'i suhetest.
Ragnheidur Melsted
Ragnheidur Melsted
28. mai 2021 ... Ragnheidur Melstedi uudised, kuulujutud, fotod Ragnheidur Melstedist, elulugu, Ragnheidur Melstedi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Ragnheidur Melstedi suhteloend. Ragnheidur Melstedi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Ragnheidur Melstedi suhetest.
August Alsina
August Alsina
28. mai 2021 ... August Alsina uudised, kuulujutud, August Alsina fotod, elulugu, August Alsina tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. August Alsina suhete nimekiri. August Alsina tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu August Alsina suhetest.
Nathaniel Buzolic
Nathaniel Buzolic
28. mai 2021 ... Nathaniel Buzolici uudised, kuulujutud, fotod Nathaniel Buzolicist, elulugu, Nathaniel Buzolici tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nathaniel Buzolici suhteloend. Nathaniel Buzolici tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nathaniel Buzolici suhetest.
Bobby Andonov
Bobby Andonov
28. mai 2021 ... Bobby Andonovi uudised, kuulujutud, fotod Bobby Andonovist, elulugu, Bobby Andonovi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Bobby Andonovi suhete nimekiri. Bobby Andonovi tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Bobby Andonovi suhetest.
Firenze Cagnasso
Firenze Cagnasso
28. mai 2021 ... Florencia Cagnasso uudised, kuulujutud, fotod Florencia Cagnasso'st, elulugu, Florencia Cagnasso poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Florencia Cagnasso suhete loend. Florencia Cagnasso tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Florencia Cagnasso suhetest.