Põhiline Suhted Avril Lavigne

Avril Lavigne

Teie Homseks Horoskoop

Avril Lavigne Tutvumisleht220. koht -53Vanus 36 aastat vana Tähtkuju Kaalud Suhted 20 kokku

Kellega ta praegu käib?

Derek Smith ja Avril LavigneKuuldavasti kohtub Derek Smith Avril Lavignega alates 2021. aasta veebruarist. vaata suhet

Suhted

Avril Lavigne oli varem abielus Chad Kroegeriga(2013 - 2016)ja Deryck Whibley(2006 - 2010).








Avril Lavigne on olnud suhetes Phillip Sarofimiga(2018 - 2019), J.R. Rotem(2017 - 2018), Brody Jenner(2010 - 2012), Andrew Levitas(2009 - 2010), Wilmer Valderrama(2009), Jesse Colburn(2002 - 2003), Matt Gould(2001), Jim Bakely(2001 - 2002), Blake Thompson(1999 - 2001)ja Ryan Cabrera.



Kuuldavasti on Avril Lavigne Pete Jonase (Jagwar Twin) külge haakinud(2019–2020), Marilyn Manson(2012), Justin Murdock(2009), Brandon Davis(2008), Doug Robb(2004), Mitch Allan(2003)ja Evan Taubenfeld(2002).






Umbes

Avril Lavigne on 36-aastane Kanada laulja. Avril Ramona Lavigne sündis 27. septembril 1984 Belleville'is, Ontarios, Kanadas. Ta on kuulus komplitseeritud tüdruksõbra poolest karjäärist, mis ulatub 1999. aastast kuni tänapäevani. Tema Tähtkuju on Kaalud.



Avril Lavigne kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Epic Recordsi artistid, ingliskeelsed lauljad ja naissoost rocklauljad.

Panustage

Aidake meil oma Avril Lavigne'i profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks6 aastat, 9 kuud5 aastat, 6 kuud-
Tutvumislehtüksteist2 aastat, 3 kuud10 kuud, 24 päeva2 kuud, 1 päev
Kuuldavasti79 kuud, 4 päeva1 kuu, 9 päeva-
Kokkukakskümmend6 aastat, 9 kuud1 aasta, 1 kuu2 kuud, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiAprill
Keskmine nimiRamona
PerekonnanimiLavigne
Täisnimi sündidesAvril Ramona Lavigne
Alternatiivne nimiAv, poppunkikuninganna
Vanus36 aastat
Sünnipäev27. september 1984
SünnikohtBelleville, Ontario, Kanada
Kõrgus5 '1' (155 cm)
Kaal51 kg (112 naela)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSinine
JuuksevärvVärvitud blond
Eristav tunnusMood
TähtkujuKaalud
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusKanada
KeskkoolJohn Marshalli keskkool
AmetitekstLaulja, modell, näitleja, muusik, helilooja, moekunstnik
OkupatsioonLaulja
Taotle kuulsustKeeruline, sõbranna
Muusikažanr (tekst)Pop-punk, post-grunge, poprokk, alternatiivrokk, postgrunge (varajane)
MuusikažanrPop, Pop / Rock
Aasta (d) aktiivne2002 - tänapäev, 1999 – tänapäev
MuusikaandmedTäiskasvanute alternatiivne pop / rock
MuusikastiilAlternatiiv- / indie-rokk, teismeliste popp, kaasaegne pop / rokk
Muusika meeleoluÜlevoolav, vapper, ärritav, mänguline, lõbus, rämps, energiline, nördinud, stiilne, rafineeritud / maneeritud, peegeldav, sombune, ambitsioonikas
PillVokaalid
Pill (tekst)Vokaalid, trummid, kitarr, klaver, klaviatuurid
PlaadifirmaArista, Epic, BMG, RCA, Avril Lavigne muusika
Seotud aktidEvan Taubenfeld
Talentide agentuur (nt modelleerimine)ReignDeer Entertainment, Celebrity Talent International
Brändi kinnitus(2008) Telereklaamid: Cannon.ca, kaamerad Elph ja Rebel, (12/2009) Telereklaamid: 'Black Star' (tema lõhnasari), (2008) Telereklaamid: Canon Digital Rebel XSI kaamera (Kanada), ( 2010) telereklaam: nahahooldussüsteem ProActive.
Rind (tollides)3. 4
Tassi suurusB
Vöökoht (tollides)22
Puusad (tollides)3. 4
Kinga suurus7
Ametlikud veebisaididwww.allavril.com/, www.myspace.com/avrillavigne, www.nndb.com/people/483/000023414/, twitter.com/AvrilLavigne, instagram.com/avrillavigne, http://www.avrillavigne.com, http://avrillavigne.com, http://avrillavignefoundation.org
IsaJean-Claude Joseph Lavigne
EmaJudith-Rosanne Loshaw Lavigne
VendMatthew Lavigne
ÕdeMichelle lavigne
SõberKelly Osbourne, Evan Taubenfeld, Paris Hilton, Shakira
Seotud inimesedEvan Taubenfeld
LemmikinimesedSandra Bullock, Tobey Maguire, Julia Roberts, Kate Hudson, Alicia Silverstone, Taylor Momsen
LemmikfilmidPreili kongeniaalsus
LemmiklauludIiris - Goo Goo Dolls
LemmikraamatudVidevik
LemmikkohadPrantsusmaa, Itaalia, Jaapan
LemmiktoidudPizza
LemmikvärvidMust

Avril Ramona Lavigne (AV-ril lə-VEEN, sündinud 27. septembril 1984) on Kanada laulja, laulukirjutaja ja näitleja. 15-aastaseks saades oli ta koos Shania Twainiga lavalaudadele ilmunud ja 16-aastaseks sõlmis ta Arista Recordsiga kahe albumi salvestamise lepingu, mille väärtus oli enam kui 2 miljonit dollarit.

Lisateave Avril Lavigne'i kohta Vähem Avril Lavigne'i kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kakskümmendDerek SmithSuhe R Veebruar 2021kohal3 kuud
19Pete Jonas (Jagwari kaksik)Kohtumine R November 2019August 20209 kuud
18Phillip SarofimSuheAprill 2018November 20191 aasta
17J.R. RotemSuheAugust 2017Mai 20189 kuud
16Chad KroegerAbielusJuuli 2012November 20164 aastat
viisteistMarilyn MansonKohtumine R 20122012-
14Brody JennerSuheVeebruar 2010Mai 20122 aastat
13Andrew LevitasSuhe R Detsember 2009Veebruar 20102 kuud
12Wilmer ValderramaSuheOktoober 2009Detsember 20092 kuud
üksteistJustin MurdockKohtumine R 20092009-
10Brandon DavisKohtumine R Detsember 2008Detsember 2008-
9Doug RobbKohtumine R September 2004September 2004-
8Deryck WhibleyAbielusVeebruar 200416. november 20106 aastat
7Mitch AllanKohtumine R November 2003November 2003-
6Jesse ColburnSuheAprill 2002November 20031 aasta
5Evan TaubenfeldKohtumine R 20022002-
4Matt GouldTeadmata R 20012001-
3Jim BakelySuhe200120021 aasta
kaksBlake ThompsonSuhe199920012 aastat
1Ryan cabreraTeadmata R -
Derek Smith #kakskümmendKuulujutt

Derek Smith

2021

Kuuldavasti kohtub Derek Smith Avril Laviga ...[vaata paari] Pete Jonas (Jagwari kaksik) #19Kuulujutt

Pete Jonas (Jagwari kaksik)

2019 - 2020

Pete Jonas (Jagwar Twin) ja Avril Lavigne ...[vaata paari] Phillip Sarofim #18

Phillip Sarofim

2018 - 2019

Phillip Sarofim ja Avril Lavigne lahutasid mind ...[vaata paari] J.R. Rotem #17

J.R. Rotem

2017 - 2018

J. R. Rotem ja Avril Lavigne läksid lahku mais ...[vaata paari] Chad Kroeger #16

Chad Kroeger

2012 - 2016

Chad Kroeger ja Avril Lavigne lahutati ...[vaata paari] Marilyn Manson #viisteistKuulujutt

Marilyn Manson

2012

Avril Lavigne ja Marilyn Manson on eraldi ...[vaata paari] Brody Jenner #14

Brody Jenner

2010 - 2012

Brody Jenner ja Avril Lavigne läksid lahku ...[vaata paari] Andrew Levitas #13Kuulujutt

Andrew Levitas

2009 - 2010

Kuuldusid Andrew Levitas ja Avril Lavigne ...[vaata paari] Wilmer Valderrama #12

Wilmer Valderrama

2009

Avril Lavigne ja Wilmer Valderrama läksid lahku ...[vaata paari] Justin Murdock #üksteistKuulujutt

Justin Murdock

2009

Justin Murdock ja Avril Lavigne on eraldi ...[vaata paari] Brandon Davis #10Kuulujutt

Brandon Davis

2008

Avril Lavigne ja Brandon Davis on lahus ...[vaata paari] Doug Robb #9Kuulujutt

Doug Robb

2004

Doug Robb ja Avril Lavigne on lahus ...[vaata paari] Deryck Whibley #8

Deryck Whibley

2004 - 2010

Avril Lavigne ja Deryck Whibley olid lahutatud ...[vaata paari] Mitch Allan #7Kuulujutt

Mitch Allan

2003

Mitch Allan ja Avril Lavigne on lahus ...[vaata paari] Jesse Colburn #6

Jesse Colburn

2002 - 2003

Jesse Colburn ja Avril Lavigne läksid lahku ...[vaata paari] Evan Taubenfeld #5Kuulujutt

Evan Taubenfeld

2002

Evan Taubenfeld ja Avril Lavigne on lahus ...[vaata paari] Matt Gould #4Kuulujutt

Matt Gould

2001

Matt Gould ja Avril Lavigne kuulutasid, et ...[vaata paari] Jim Bakely #3

Jim Bakely

2001 - 2002

Jim Bakely ja Avril Lavigne läksid lahku ...[vaata paari] Blake Thompson #kaks

Blake Thompson

1999 - 2001

Blake Thompson ja Avril Lavigne läksid lahku ...[vaata paari] Ryan cabrera #1Kuulujutt

Ryan cabrera

Kuuldavasti kuulutasid Avril Lavigne ja Ryan Cabrera ...[vaata paari] #kakskümmend

Derek Smith

2021 (kuulujutt)

Derek Smith olevat kuulunud Avril Lavigne'i külge 2021. aasta veebruaris.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 62% vaata suhet #19

Pete Jonas (Jagwari kaksik)

2019 - 2020 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Pete Jonas (Jagwar Twin) haakunud Avril Lavigne'iga 2019. aasta novembris.

Suhe 9 kuud MõõdaTulemusHiina sodiaakkakskümmend%Vanus1%'> Ühilduvus 5% vaata suhet #18

Phillip Sarofim

2018 - 2019

Phillip Sarofim ja Avril Lavigne on dateeritud aprillist 2018 kuni novembrini 2019.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus52%'> Ühilduvus 28% vaata suhet #17

J.R. Rotem

2017 - 2018

J. R. Rotem ja Avril Lavigne on dateeritud augustist 2017 kuni maini 2018.

Tom Hardy ja Rachael Speed
Suhe 9 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Vanus69%'> Ühilduvus 52% vaata suhet #16

Chad Kroeger

2012 - 2016

Chad Kroeger ja Avril Lavigne olid abielus 3 aastat. Nad said kuupäeva 1 kuu pärast koosviibimist juulis 2012. Pärast kümme kuud kestnud kihlust nad abiellusid 1. juulil 2013. 3 aastat hiljem läksid nad lahku 2. septembril 2015 ja lahutasid 4. novembril 2016.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus91%Vanus44%'> Ühilduvus 59% vaata suhet #viisteist

Marilyn Manson

2012 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Avril Lavigne end Marilyn Mansoniga sidunud 2012. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus13%'> Ühilduvus 31% vaata suhet #14

Brody Jenner

2010 - 2012

Brody Jenner ja Avril Lavigne on dateeritud veebruarist 2010 kuni maini 2012.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus91%Vanus98%'> Ühilduvus 92% vaata suhet #13

Andrew Levitas

2009 - 2010 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Andrew Levitas end 2009. aasta detsembris sidunud Avril Lavigne'iga.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak40%Vanus69%'> Ühilduvus 37% vaata suhet #12

Wilmer Valderrama

2009

Avril Lavigne ja Wilmer Valderrama dateerisid 2009. aasta oktoobrist detsembrini.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 81% vaata suhet #üksteist

Justin Murdock

2009 (kuulujutt)

Justin Murdock on kuuldavasti 2009. aastal Avril Lavigne'iga haakinud.

MõõdaTulemusTähtkuju80%'> Ühilduvus kakskümmend% vaata suhet #10

Brandon Davis

2008 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Avril Lavigne 2008. aasta detsembris Brandon Davisega liitunud.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus91%Vanus72%'> Ühilduvus 86% vaata suhet #9

Doug Robb

2004 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Doug Robb end 2004. aasta septembris Avril Lavigne'iga sidunud.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 66% vaata suhet #8

Deryck Whibley

2004 - 2010

Avril Lavigne ja Deryck Whibley olid abielus 4 aastat. Pärast kuupäeva, mil nad veebruaris 2004 kokku said, käisid nad ühe aasta. Pärast üheaastast kihlust abiellusid nad 15. juulil 2006. 4 aastat hiljem läksid nad lahku 4. septembril 2009 ja lahutasid 16. novembril 2010.

Suhe 6 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 81% vaata suhet #7

Mitch Allan

2003 (kuulujutt)

Kuuldavasti ühendas Mitch Allan 2003. aasta novembris Avril Lavigne'i.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus44%'> Ühilduvus 26% vaata suhet #6

Jesse Colburn

2002 - 2003

Jesse Colburn ja Avril Lavigne on dateeritud aprillist 2002 kuni novembrini 2003.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Vanus84%'> Ühilduvus 31% vaata suhet #5

Evan Taubenfeld

2002 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Evan Taubenfeld end 2002. aastal Avril Lavigne'iga sidunud.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 68% vaata suhet #4

Matt Gould

2001 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Matt Gould 2001. aastal Avril Lavigne'i külge haakinud.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Vanus69%'> Ühilduvus 62% vaata suhet #3

Jim Bakely

2001 - 2002

Jim Bakely ja Avril Lavigne on dateeritud aastatel 2001-2002.

Suhe 1 aasta vaata suhet #kaks

Blake Thompson

1999 - 2001

Blake Thompson ja Avril Lavigne pärinesid aastatel 1999–2001.

Suhe 2 aastat vaata suhet #1

Ryan cabrera

(Kuulujutt)

Kuuldavasti on Avril Lavigne end Ryan Cabreraga sidunud.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 64% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Avril Lavigne36 KaaludLaulja
Kanada
Derek Smith3. 4 kalaMuusik
Ameeriklane
Pete Jonas (Jagwari kaksik)24 Muusik
Ameeriklane
Phillip Sarofim35 SõnnÄri
Ameeriklane
J.R. RotemNeli, viis NeitsiMuusikaprodutsent
Ameeriklane
Chad Kroeger46 SkorpionMuusik
Kanada
Marilyn Manson52 KaljukitsMuusik
Ameeriklane
Brody Jenner37 LõviTõsielu TV
Ameeriklane
Andrew Levitas43 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Wilmer Valderrama41 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Justin Murdock- Kaalud
Brandon Davis40 AmburNäitleja
Ameeriklane
Doug Robb46 KaljukitsLaulja
Ameeriklane
Deryck Whibley41 JäärMuusik
Kanada
Mitch Allan49 SõnnLaulja
Ameeriklane
Jesse Colburn40 SõnnKitarrist
Kanada
Evan Taubenfeld37 VähkMuusik
Ameeriklane
Matt GouldNeli, viis KaaludTelenägu
Ameeriklane
Jim Bakely-
Blake Thompson-
Kanada
Ryan cabrera38 VähkMuusik
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Pildigalerii

Avril Lavigne - nähtud koos sõpradega Malibu Crystalsi poes Avril Lavigne - nähtud koos sõpradega Malibu Crystalsi poes Avril Lavigne - nähtud koos sõpradega Malibu Crystalsi poes Avril Lavigne - nähtud koos sõpradega Malibu Crystalsi poes Avril Lavigne - nähtud koos sõpradega Malibu Crystalsi poes Avril Lavigne - nähtud koos sõpradega Malibu Crystalsi poes Avril Lavigne - nähtud koos sõpradega Malibu Crystalsi poes Avril Lavigne - nähtud koos sõpradega Malibu Crystalsi poes Avril Lavigne - nähtud koos sõpradega Malibu Crystalsi poes Avril Lavigne - nähtud koos sõpradega Malibu Crystalsi poes Avril Lavigne - nähtud koos sõpradega Malibu Crystalsi poes Avril Lavigne - nähtud koos sõpradega Malibu Crystalsi poes

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Võluv2018Lumivalgeke (hääl)Film
VEVO on sertifitseeritud2012Telesaade
Transistori seansid2010Telesaade
Karja2007Beatrice BellFilm
Kiirtoidurahvas2006AliceFilm
Üle heki2006Kanarbik (hääl)Film
Butch Walker: betamfetamiin - päris ilus2006Lühifilm
Avril Lavigne: SpongeBob SquarePantsi teema2004Avril LavigneLühifilm
Treble laadija: sada miljonit inimest2002Avril Lavigne (krediteerimata)Lühifilm
Sabrina, teismelise nõidüheksateist üheksakümmend kuusAvril LavigneTelesaade





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Mandy Musgrave
Mandy Musgrave
28. mai 2021 ... Mandy Musgrave'i uudised, kuulujutud, fotod Mandy Musgrave'ist, elulugu, Mandy Musgrave poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mandy Musgrave suhteloend. Mandy Musgrave tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Mandy Musgrave'i suhetest.
Jane Musky
Jane Musky
28. mai 2021 ... Jane Musky uudised, kuulujutud, fotod Jane Muskyst, elulugu, Jane Musky poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jane Musky suhete nimekiri. Jane Musky tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Jane Musky suhetest.
Martina Colombari ja Valerio Morabito
Martina Colombari ja Valerio Morabito
28. mai 2021 ... Martina Colombari ja Valerio Morabito fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Diego Vasquez
Diego Vasquez
28. mai 2021 ... Diego Vásquezi uudised, kuulujutud, fotod Diego Vásquezist, elulugu, Diego Vásquezi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Diego Vásquezi suhteloend. Diego Vásquezi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Diego Vásquezi suhetest.
Vince Gill
Vince Gill
28. mai 2021 ... Vince Gilli uudised, kuulujutud, fotod Vince Gillist, elulugu, Vince Gilli sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Vince Gilli suhteloend. Vince Gilli tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Vince Gilli suhetest.
Ennio Ricciardi
Ennio Ricciardi
28. mai 2021 ... Ennio Ricciardi uudised, kuulujutud, fotod Ennio Ricciardist, elulugu, Ennio Ricciardi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Ennio Ricciardi suhete loend. Ennio Ricciardi tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Ennio Ricciardi suhetest.
Kristen Ledlow ja Joakim Noah
Kristen Ledlow ja Joakim Noah
28. mai 2021 ... Kristen Ledlow ja Joakim Noah fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...