Põhiline Suhted Barbara

Barbara

Teie Homseks Horoskoop

Barbara Abielus357. asetus 329Vanus 89 aastat vana Tähtkuju Lõvi Suhted 7 kokku Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu käib?

Barbara Eden ja Jon EicholtzJon Eicholtz ja Barbara Eden on alates 5. jaanuarist 1991 olnud abielus 30 aastat. vaata suhet

Suhted

Barbara Eden oli varem abielus Charles Donald Fegertiga(1977 - 1983)ja Michael Ansara(1958 - 1974).








Barbara Eden on olnud suhetes John Marioniga(1961 - 1964), Robert Vaughn(1958)ja Barry Coe(1956).



Barbara Edenil on olnud kohtumisi Mike Du Belliga.






Umbes

Barbara Eden on 89-aastane Ameerika näitleja. Barbara Jean Moreheadi sündinud 23. augustil 1931 USA-s Arizonas Tucsonis on ta kuulus 1952. aastast kuni praeguseni ulatuva karjääri jooksul unistan Jeannie'st. Tema Tähtkuju on Lõvi.



Barbara Eden on osalenud 6 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Gary Crosby Reamees (1959), Josh Taylor sisse Kathy McCormicki salajane elu (1988), Larry Hagman sisse Ma unistan Jeannie'st (1965), Pat Boone sisse Kõik käed tekil (1961)ja Robert Sterling sisse Reis merepõhja (1964).

Barbara Eden kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, California näitlejad ja Ameerika naislauljad.



Panustage

Aidake meil luua Barbara Edeni profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus332 aastat, 4 kuud19 aastat, 3 kuud9 aastat
Tutvumisleht32 aastat, 10 kuud11 kuud, 15 päeva-
Kohtumine1---
Kokku732 aastat, 4 kuud8 aastat, 8 kuud2 aastat, 10 kuud

Üksikasjad

EesnimiBarbara
Keskmine nimiTeksad
PerekonnanimiEeden
Neiupõlve nimiMorehead
Täisnimi sündidesBarbara Jean Morehead
Alternatiivne nimiBarbara Eicholtz, Barbara Fegert, Barbara Ansara, Bj, Barbara Jean Morehead, Barbara Eden
Vanus89 aastat
Sünnipäev23. august 1931
SünnikohtTucson, Arizona, USA
Kõrgus5 '3¾' (162 cm)
Kaal54 kg (120 naela)
EhitamineVolupous
Silmade värvSinine
JuuksevärvVärvitud blond
Eristav tunnusPlaatina blondid juuksed, meelas figuur, särav, meloodiline hääl.
TähtkujuLõvi
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolAbraham Lincolni keskkool, San Francisco, CA (1949)
ÜlikoolSan Francisco linnakolledž, San Francisco, CA
AmetitekstNäitleja, produtsent
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustMa unistan Jeannie'st
Aasta (d) aktiivne1955 – tänapäev, 1956 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Kuulsuste talent International, ülemaailmne talentide broneerimine
Brändi kinnitus(2000) telereklaam: Entenmanni pagaritooted, (1984) telereklaam: usaldusväärsed mööblipoed, (1966) telereklaam: jõulupitserid, (1986) telereklaam: Golden Dip Sea Food, (1986) telereklaam: looduslik allikas E-vitamiin , (1979-1983) Telereklaamid: L'Eggsi sukkpüksid, (1998) Telereklaam: Vana mereväe rõivakauplused, (1998) Telereklaam: Lexus RX 300 ,, (1978) Telereklaamid: Playtex rinnahoidjad, (2006) Telereklaam : TV Land (Pamela Anderson)., (2005-07) Telereklaam: GTL (Guarantee Trust Life Insurance)., Telereklaam: Health First Insurance, (2012) Telereklaam 'One Reverse Mortgage' (Hüpoteegi tagasipöördumise kavandamine) ., (2012) telereklaam ettevõttele One Reverse Mortgage.
Rind (tollides)36
Tassi suurusB
Vöökoht (tollides)24
Puusad (tollides)36
Riiete suurus4
Ametlikud veebisaididwww.barbaraeden.com/, www.facebook.com/pages/Barbara-Eden-Official-Profile/151281694903803, www.barbara-eden-online.com/, twitter.com/Barbara_Eden, www.glamourgirlsofthesilverscreen.com/show/ 79 / Barbara + Eden / index.html, http://www.barbaraeden.com, http://barbaraeden.com, www.rottentomatoes.com/celebrity/barbara_eden, www.allmovie.com/artist/barbara-eden- p21145, http://www.barbaraeden.com/ https://www.wikidata.org/wiki/Q232298#P856
IsaHarrison Connor Huffman (kasuisa), Hubert Henry Moorhead
EmaAlice Mary Franklin
ÕdeAlison Scanlon (noorem õde)
Pereliigepoeg Matthew Ansara, Julie Ansara endine ämm, Katherine Fugate ämm, vanaisa, vanaema Charles Benjamin Franklin, Frances Elvira O'Leary Franklin, tädi Marjorie Franklin Shumaker, onu Grandvell Moore Shumaker, Patricia Shumaker, nõbu, Katherine Shumaker, vennatütar, Mary Michelle Scanlon
SõberRita McKenzie, Gene Schwam, Larry Hagman, Lucille Ball
Lemmikloomadšokolaad Labradoodle nimega Djinn-Djinn

Barbara Eden (sündinud Barbara Jean Morehead, 23. august 1931) on ameerika näitleja ja laulja, kes on tuntud oma peamise rolli tõttu Jeannie rollis situatsioonikomisjonis Ma unistan Jeannie'st.

Lisateave Barbara Edeni kohta Barbara Edeni kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
7Jon EicholtzAbielus1989kohal32 aastat
6Charles Donald FegertAbielus197419839 aastat
5John MarionSuheMärts 1961Jaanuar 19642 aastat
4Robert VaughnSuhe19581958-
3Michael AnsaraAbielusOktoober 1957Mai 197416 aastat
kaksBarry CoeSuhe19561956-
1Mike Du BellKohtumine -
Jon Eicholtz #7

Jon Eicholtz

1989

Jon Eicholtz ja Barbara Eden on olnud abielus ...[vaata paari] Charles Donald Fegert #6

Charles Donald Fegert

1974 - 1983

Charles Donald Fegert ja Barbara Eden olid ...[vaata paari] #5

John Marion

1961 - 1964

John Marion ja Barbara Eden läksid lahku 27t ...[vaata paari] Robert Vaughn #4

Robert Vaughn

1958

Robert Vaughn ja Barbara Eden on lahus ...[vaata paari] Michael Ansara #3

Michael Ansara

1957 - 1974

Michael Ansara ja Barbara Eden lahutati ...[vaata paari] Barry Coe #kaks

Barry Coe

1956

Barry Coe ja Barbara Eden on lahus ...[vaata paari] #1

Mike Du Bell

Mike Du Bell ja Barbara Eden olid omavahel seotud ...[vaata paari] #7

Jon Eicholtz

1989

Jon Eicholtz ja Barbara Eden on olnud abielus 30 aastat. Pärast kohtumist 1989. aastal olid nad kaks aastat kohtunud ja abiellusid 5. jaanuaril 1991.

Suhe 32 aastat vaata suhet #6

Charles Donald Fegert

1974 - 1983

Charles Donald Fegert ja Barbara Eden olid abielus 5 aastat. Nad käisid 3 aastat pärast kooskäimist 1974. aastal ja abiellusid 11. septembril 1977. Viis aastat hiljem lahutasid nad 1983. aastal.

Suhe 9 aastat vaata suhet #5

John Marion

1961 - 1964

John Marion ja Barbara Eden on dateeritud 21. märtsist 1961 kuni jaanuarini 1964.

Suhe 2 aastat vaata suhet #4

Robert Vaughn

1958

Robert Vaughn ja Barbara Eden käisid 1958. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 68% vaata suhet #3

Michael Ansara

1957 - 1974

Michael Ansara ja Barbara Eden olid abielus 16 aastat. Nad käisid 3 kuud pärast kokkutulekut oktoobris 1957 ja abiellusid 17. jaanuaril 1958. 16 aastat hiljem lahutasid nad 25. mail 1974.

Suhe 16 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus69%'> Ühilduvus 65% Lapsed 1 laps vaata suhet #kaks

Barry Coe

1956

Barry Coe ja Barbara Edeni suhe oli aastatel 1956–1956.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Vanus52%'> Ühilduvus 33% vaata suhet #1

Mike Du Bell

Mike Du Bellil oli kohtumine Barbara Edeniga.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 52% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Barbara89 LõviNäitleja
Ameeriklane
Jon Eicholtz-
Ameeriklane
Charles Donald Fegert-
John Marion-
Robert Vaughn83 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Michael Ansara91 JäärNäitleja
Ameeriklane
Barry Coe84 AmburNäitleja
Ameeriklane
Mike Du Bell38 NeitsiNäitleja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
MathewMees28. august 196555 aastat vana Michael Ansara

Pildigalerii

Halvimad kokad Ameerikas Väga Brady järg - Barbara Eden Barbara Barbara Eden - Movie News Magazine Pictorial [Singapur] (märts 1964) Barbara Ratsutage metssel lainel - Barbara Eden Ratsutage metssel lainel - Barbara Eden Ratsutage metssel lainel - Barbara Eden Ratsutage metssel lainel - Barbara Eden Ratsutage metssel lainel - Barbara Eden Ratsutage metssel lainel - Barbara Eden Ratsutage metssel lainel - Barbara Eden

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Minu seiklused jõuluvanaga2019. aastaProua ClausFilm
Sära ja sära2015.Keisrinna CalianaTelesaade
Alati ja igavesti2009Mary AndersonTelefilm
Armee naised2007Victoria GraysonTelesaade
Carolina2003Daphne St. Claire (krediteerimata)Film
Hull armastus2003JackieFilm
George Lopez2002RuthTelesaade
Kõrgeim Teamo2002EvelynTelesaade
Härrased eelistavad blonde1998Lorelei LeeTelefilm
Väga Brady järgüheksateist üheksakümmend kuusJeannie (krediteerimata)Film
Surnud mehe saarüheksateist üheksakümmend kuusHenrietta O'Dwyer Collins (Henrie O.)Telefilm
Sabrina, teismelise nõidüheksateist üheksakümmend kuusTädi IrmaTelesaade
Nite Club on konfidentsiaalneüheksateist üheksakümmend kuusKay GoodmanTelefilm
Terrorisilmad1994Jesse NewmanTelefilm
Mõrva nägemused1993Jesse NewmanTelefilm
Põrgus pole raevu1991Terri FergusonTelefilm
Ma unistan ikkagi Jeannie'st1991Jeannie, Jeannie IITelefilm
Tema õelad viisid1991Tess o'brienTelefilm
Vastandid tõmbuvad1990Charlie McKeonTelefilm
Teie ema kannab võitlussaapaid1989Brenda AndersenTelefilm
Uhiuus elu1989Barbara McCray GibbonsTelesaade
Kathy McCormicki salajane elu1988Kathy McCormickTelefilm
Stepfordi lapsed1987Laura HardingTelefilm
Ma unistan Jeannie'st ... viisteist aastat hiljem1985Jeannie, Jeannie IITelefilm
Chattanooga Choo Choo1984Maggie JonesFilm
Aasta naine1984Tess HardingTelefilm
Mässajate tagasituleküheksateist kaheksakümmend üksMary Beth AllenTelefilm
Harper Valley P.T.A.üheksateist kaheksakümmend üksJohnson, Stella JohnsonTelesaade
Tüdrukud kontoris1979Lee RawlinsTelefilm
Harper Valley P.T.A.1978Stella JohnsonFilm
Dallas1978Lee Ann De La VegaTelesaade
Stonestreet: Kes tappis Centerfoldi mudeli?1977Liz StonestreetTelefilm
Hämmastavad dobermanid1976JustineFilm
Kuidas lahutada õnnelik lahutus1976Ellen DowlingTelefilm
NBC eriline maius1975JutustajaTelesaade
Lähme ümber!1975Lacy ColbertTelefilm
Võõras sees1974Ann CollinsTelefilm
Mänguasja mäng1973Barbara NorrisTelefilm
Arvake ära, kes on minu voodis maganud?1973Francine GregoryTelefilm
Barbara Eedeni saade1973Barbara NorrisTelefilm
Naine jahimees1972Dina HunterTelefilm
Feminist ja fuzz1971Dr Jane BowersTelefilm
Metsas ulgumine1971Liza CrockerTelefilm
Howdy1970Telefilm
Väljas viisardi vaatamiseks1967MelindaTelesaade
Kismet1967LalumneTelefilm
Ma unistan Jeannie'st1965Jeannie, Jeannie II, Jeannie emaTelesaade
Dr Lao 7 nägu1964Angela BenedictFilm
Sõitke Wild Surfiga1964Augie PooleFilm
Messingist pudel1964Sylvia KentonFilm
Kiire, abiellume1964Pia PacelliFilm
Uued praktikandid1964Õde Laura RogersFilm
Slattery inimesed1964Lucrezia KirkTelesaade
Petturid1964Sally CardewTelesaade
Burke'i seadus1963Linda Murray, Sylvia Hanson, Vanessa BarrettTelesaade
Kollane Kanaari1963Lissa PaxtonFilm
Viis nädalat õhupallis1962Susan GaleFilm
Vendade Grimmide imeline maailm1962Greta HeinrichFilm
Pühad ja patused1962Nora ArmastusTelesaade
Virginian1962Samantha FryTelesaade
Kõik käed tekil1961Sally HobsonFilm
Reis merepõhja1961Leitnant Cathy ConnorsFilm
Kaini sada1961Terri EmsonTelesaade
Dr Kildare1961Õde Judy GailTelesaade
Kiigub mööda1961Carol WalkerFilm
Siht: Korruptorid1961LilyTelesaade
Leegitsev täht1960Roslyn PierceFilm
Terrassilt1960Clemmie ShreveFilm
Marsruut 661960Margo Stiles, Margo TiffinTelesaade
Andy Griffithi saade1960Ellen BrownTelesaade
Kaksteist tundi tapmiseks1960Lucy HallFilm
Seiklused paradiisis1959Ginny GrantTelesaade
Toornahk1959Crystal Simpson, Goldie RogersTelesaade
Reamees1959Sgt Katie MulliganFilm
Kas edu rikub kaljukütt?1957Miss Carstairs (krediteerimata)Film
Poissmees1957Patricia 'Patty' RobbinsTelesaade
Kuidas abielluda miljonäriga1957Hull jonesTelesaade
Perry Mason1957Carla AdrianTelesaade
Lunastamine 43 000 juures1957Blond koos Mike'iga ööklubis (krediteerimata)Film
Wayward Girl1957MollyFilm
Igavikust tagasi1956Kolledži tüdrukute ajakirjanik (krediteerimata)Film
West Point1956Toni DeWittTelesaade
Ristmik1955Polly GrantTelesaade
Püssilaks1955Judy PierceTelesaade
Maanteepatrull1955Kathy O'SheaTelesaade
Miljonär1955Billie WalkerTelesaade
Detsember Pruut1954Preili WilsonTelesaade
Isa teab kõige paremini1954Marge CorbettTelesaade
Koosseis1954EleanorTelesaade
Ma armastan Lucyt1951Diana JordanTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Barbara Eden ja Gary CrosbyGary Crosby
    • Reamees
      1959
    [vaata sobivust]
  • Josh Taylor
    • Kathy McCormicki salajane elu
      1988
    [vaata sobivust]
  • Barbara Eden ja Larry HagmanLarry Hagman
    • Ma unistan Jeannie'st
      1965
    [vaata sobivust]
  • Barbara Eden ja Pat BoonePat Boone
    • Kõik käed tekil
      1961
    [vaata sobivust]
  • Barbara Eden ja Robert SterlingRobert Sterling
    • Reis merepõhja
      1964
    [vaata sobivust]
  • Wayne Rogers ja Barbara EdenWayne Rogers
    • Ma unistan Jeannie'st ... viisteist aastat hiljem
      1985
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Soo Wincci
Soo Wincci
28. mai 2021 ... Soo Wincci uudised, kuulujutud, fotod Soo Winccist, elulugu, Soo Wincci poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Soo Wincci suhete loend. Soo Wincci tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Soo Wincci suhetest.
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
28. mai 2021 ... Lynsey De Pauli ja Ringo Starri fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Diana Hart
Diana Hart
28. mai 2021 ... Diana Harti uudised, kuulujutud, fotod Diana Hartist, elulugu, Diana Harti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Diana Harti suheteloend. Diana Harti tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Diana Harti suhetest.
Jessica Gunter
Jessica Gunter
28. mai 2021 ... Jessica Gunteri uudised, kuulujutud, fotod Jessica Gunterist, elulugu, Jessica Gunteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica Gunteri suhete loend. Jessica Gunteri tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica Gunteri suhete loend.
Marjorie De Sousa
Marjorie De Sousa
28. mai 2021 ... Marjorie De Sousa uudised, kuulujutud, fotod Marjorie De Sousast, elulugu, Marjorie De Sousa poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Marjorie De Sousa suhete nimekiri. Marjorie De Sousa tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Marjorie De Sousa suhetest.
Maurice Dabbah
Maurice Dabbah
28. mai 2021 ... Maurice Dabbahi uudised, kuulujutud, fotod Maurice Dabbahist, elulugu, Maurice Dabbahi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Maurice Dabbahi suhteloend. Maurice Dabbah tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Maurice Dabbahi suhetest.
Loretta Devine ja Glenn Marshall
Loretta Devine ja Glenn Marshall
28. mai 2021 ... Loretta Devine ja Glenn Marshalli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...