Põhiline Suhted Pull Benicio

Pull Benicio

Teie Homseks Horoskoop

Pull Benicio Vallaline546. koht 9Vanus 54 aastat vana Tähtkuju Veevalaja Suhted 11 kokku Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu tutvub?

Benicio Del Toro on praegu vallaline.








Suhted

Benicio Del Toro on kihlatud Valeria Golinoga(1988 - 1992).



Benicio Del Toro on olnud suhetes Catherine Keeneriga(2008 - 2009), Sara Foster(2004 - 2006), Heather Graham(2001), Chiara Mastroianni(1998 - 2001), Alicia Silverstone(1996 - 1997)ja Claire Forlani(üheksateist üheksakümmend viis).






Benicio Del Torol on olnud kohtumisi Kimberly Stewartiga(2010), Lindsay Lohan(2006)ja Sophie Dahl(2002).



Kuuldavasti olevat Benicio Del Toro haakinud Scarlett Johanssoniga(2004).

Umbes

Benicio Del Toro on 54-aastane Puerto Rico näitleja. Sündinud Benicio Monserrate Rafael del Toro Sánchezes 19. veebruaril 1967 Puerto Ricos San Germánis, on ta kuulus tavaliste kahtlusaluste poolest karjääris, mis kestab 1985. aastast kuni praeguseni. Tema sodiaagimärk on Veevalaja.



Benicio Del Toro on osalenud 3 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Alicia Silverstone Liigne pagas (1997), Emily Blunt sisse Hundimees (2010)ja Halle Berry sisse Asjad, mis tules kadunud oleme (2007).

Benicio Del Toro kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, parima naiskõrvalosa Kuldgloobuse (film) võitjad ja Ameerika telenäitlejad.

Panustage

Aidake meil oma Benicio Del Toro profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Kihlatud14 aastat--
Tutvumisleht63 aastat1 aasta1 kuu, 14 päeva
Kohtumine3---
Kuuldavasti1---
Kokkuüksteist4 aastat11 kuud, 11 päeva1 kuu, 14 päeva

Üksikasjad

EesnimiBenicio
Keskmine nimiof
Perekonnanimipull
Täisnimi sündidesBenicio Monserrate Rafael del Toro Sánchez
Alternatiivne nimiBeno, Benicio del Toro
Vanus54 aastat
Sünnipäev19. veebruar 1967
SünnikohtSan saksa, Puerto Rico
Kõrgus6 '2' (188 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvSarapuu
JuuksevärvMust
TähtkujuVeevalaja
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusMitmerealine
RahvusPuerto Rico
KeskkoolMercersburgi akadeemia, Mercersburg, PA
ÜlikoolCalifornia ülikool San Diegos
AmetitekstNäitleja, filmi produtsent
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustTavalised kahtlusalused
Aasta (d) aktiivne1987 – tänapäev, 1985 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Kuulsuste talent International
Ametlikud veebisaididwww.beniciodeltoro.com, www.nndb.com/people/087/000026009/
IsaGustavo del toro
EmaFausta Sanchez
VendGustavo Del Toro Jr.

Benicio Monserrate Rafael del Toro Sánchez (sündinud 19. veebruaril 1967) on Puerto Rico näitleja ja Hispaania päritolu produtsent. Ta on pälvinud kriitikute tunnustuse ning arvukalt tunnustusi ja auhindu, sealhulgas Oscari auhinna, BAFTA auhinna, Kuldgloobuse auhinna ja Ekraaninäitlejate Gildi auhinna vangistatud, kuid moraalselt sirgunud politseiniku Javier Rodrigueze kujutamise eest filmis Liiklus (2000). Del Toro esinemine ekskonnakaaslasena muutis meeleheitel usufanaatikuks Jack Jordan Alejandro González Iñárritu filmis „21 grammi“ (2003) pälvis talle teise Oscari auhinna nominatsiooni parima naiskõrvalosatäitjana ning teise ekraaninäitlejate gildiauhinna ja BAFTA nominatsiooni. Parima peaosa osatäitja auhindade nominatsioon.

Lisateave Benicio Del Toro kohta Benicio Del Toro kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
üksteistKimberly StewartKohtumineNov 2010Nov 2010-
10Catherine KeenerSuheAugust 200820095 kuud
9Lindsay LohanKohtumineVeebruar 2006Veebruar 2006-
8Scarlett JohanssonKohtumine R 20042004-
7Sara FosterSuhe200420062 aastat
6Sophie dahlKohtumineSeptember 2002September 2002-
5Heather GrahamSuhe20012001-
4Chiara MastroianniSuhe199820013 aastat
3Alicia hõbedakiviSuheAprill 199619979 kuud
kaksClaire ForlaniSuhe R 5. juuni 199519. juuli 19951 kuu
1Valeria GolinoSuhe198819924 aastat
Kimberly Stewart #üksteist

Kimberly Stewart

2010

Kimberly Stewart ja Benicio Del Toro on ...[vaata paari] Catherine Keener #10

Catherine Keener

2008 - 2009

Catherine Keener ja Benicio Del Toro läksid lahku ...[vaata paari] Lindsay Lohan #9

Lindsay Lohan

2006

Lindsay Lohan ja Benicio Del Toro on eraldi ...[vaata paari] Scarlett Johansson #8Kuulujutt

Scarlett Johansson

2004

Benicio Del Toro ja Scarlett Johansson on s ...[vaata paari] Sara Foster #7

Sara Foster

2004 - 2006

Sara Foster ja Benicio Del Toro läksid lahku ...[vaata paari] Sophie dahl #6

Sophie dahl

2002

Sophie Dahl ja Benicio Del Toro on eraldi ...[vaata paari] Heather Graham #5

Heather Graham

2001

Heather Graham ja Benicio Del Toro on lahus ...[vaata paari] Chiara Mastroianni #4

Chiara Mastroianni

1998 - 2001

Chiara Mastroianni ja Benicio Del Toro osa ...[vaata paari] Alicia hõbedakivi #3

Alicia hõbedakivi

1996 - 1997

Alicia Silverstone ja Benicio Del Toro osa ...[vaata paari] Claire Forlani #kaksKuulujutt

Claire Forlani

üheksateist üheksakümmend viis

Claire Forlani ja Benicio Del Toro olid rumo ...[vaata paari] Valeria Golino #1

Valeria Golino

1988 - 1992

Valeria Golino ja Benicio Del Toro läksid lahku ...[vaata paari] #üksteist

Kimberly Stewart

2010

Kimberly Stewart ja Benicio Del Toro kohtusid 2010. aasta novembris.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 65% Lapsed 1 laps vaata suhet #10

Catherine Keener

2008 - 2009

Catherine Keener ja Benicio Del Toro on dateeritud augustist 2008 kuni 2009.

Suhe 5 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 3. 4% vaata suhet #9

Lindsay Lohan

2006

Lindsay Lohan ja Benicio Del Toro kohtusid veebruaris 2006.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus13%'> Ühilduvus 47% vaata suhet #8

Scarlett Johansson

2004 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Benicio Del Toro 2004. aastal Scarlett Johanssoni külge haakinud.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak60%Kõrgus91%Vanus13%'> Ühilduvus 46% vaata suhet #7

Sara Foster

2004 - 2006

Sara Foster ja Benicio Del Toro dateerisid aastatel 2004–2006.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 59% vaata suhet #6

Sophie dahl

2002

Sophie Dahl ja Benicio Del Toro kohtusid 2002. aasta septembris.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 35% vaata suhet #5

Heather Graham

2001

Heather Graham ja Benicio Del Toro käisid 2001. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 65% vaata suhet #4

Chiara Mastroianni

1998 - 2001

Chiara Mastroianni ja Benicio Del Toro on dateeritud 1998–2001.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak60%Vanus72%'> Ühilduvus 53% vaata suhet #3

Alicia hõbedakivi

1996 - 1997

Alicia Silverstone ja Benicio Del Toro pärinesid aastatel 1996–1997.

kes on odell beckham jr dating
Suhe 9 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 61% vaata suhet #kaks

Claire Forlani

1995 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Claire Forlani 5. juunil 1995 Benicio Del Toroga haakinud.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 86% vaata suhet #1

Valeria Golino

1988 - 1992

Valeria Golino ja Benicio Del Toro olid kihlatud 1988. aastal, kuid lahkusid hiljem nelja aasta pärast 1992. aastal.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 57% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Pull Benicio54 VeevalajaNäitleja
Puerto Rico
Kimberly Stewart41 LõviNäitleja
Ameeriklane
Catherine Keener62 JäärNäitleja
Ameeriklane
Lindsay Lohan3. 4 VähkNäitleja
Ameeriklane
Scarlett Johansson36 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Sara Foster40 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Sophie dahl43 NeitsiMudel
Briti
Heather Graham51 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Chiara Mastroianni49 KaksikudNäitleja
Prantsuse keel
Alicia hõbedakivi44 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Claire Forlani49 AmburNäitleja
Briti
Valeria Golino55 KaaludNäitleja
Itaalia keel
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
DelilahNaine21. august 20119-aastane Kimberly Stewart

Pildigalerii

Dora ja kadunud kullalinn - Benicio Del Toro Escobar: kadunud paradiis (2014) Escobar: kadunud paradiis (2014) Escobar: kadunud paradiis (2014) Escobar: kadunud paradiis (2014) Escobar: kadunud paradiis (2014) Escobar: kadunud paradiis (2014) Escobar: kadunud paradiis (2014) Escobar: kadunud paradiis (2014) Escobar: kadunud paradiis (2014) Escobar: kadunud paradiis (2014) Escobar: kadunud paradiis (2014)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Prantsuse lähetamine2021Moses RosenthalerFilm
Tähtede nädalavahetus2019. aastaDr PhillFilm
Dora ja kadunud kullalinn2019. aastaPühkija (hääl)Film
Avengers: lõpmatuse sõda2018KogujaFilm
Sicario: Soldado päev2018AleksanderFilm
Põgenemine Dannemora juures2018Richard MattTelesaade
Tähesõjad: VIII jagu - viimased jedid2017DJFilm
Väike prints2015Madu (hääl)Film
Escobar: kadunud paradiis2015Pablo EscobarFilm
Hitman2015AleksanderFilm
Täiuslik päev2015MambrúFilm
Lendu - The New York Times2015EsinejaLühifilm
Loomupärane asepresident2014Sauncho Smilax, EsqFilm
Galaktika valvurid2014KogujaFilm
Thor: Pime maailm2013Kollektsionäär (krediteerimata)Film
Jimmy P.2013Jimmy PicardFilm
Metslased2012KülgFilm
Hundimees2010Lawrence TalbotFilm
Kusagil2010Kuulsus (krediteerimata)Film
Che: teine ​​osa2008Ernesto Che GuevaraFilm
Che: Esimene osa2008Ernesto Che GuevaraFilm
Asjad, mis tules kadunud oleme2007Jerry SunborneFilm
Patu linn2005Jackie BoyFilm
Treiler Gore Vidali Caligula uusversiooniks2005MakroLühifilm
21 grammi2003Jack JordanFilm
Jahitav2003Aaron HallamFilm
Mercedese õnnelik täht2002Hr HLühifilm
Pant2001Toby Jay WadenahFilm
Bran Van 3000 Feat. Curtis Mayfield: hämmastunud2001TaksojuhtLühifilm
Kahmama.2000Franky Neli sõrmeFilm
Relva tee2000Harold LongbaughFilm
Liiklus2000Javier RodriguezFilm
Hirm ja jälestus Las Vegases1998Dr GonzoFilm
Liigne pagas1997VincentFilm
Joyride1997Detektiiv lopezFilm
Basquiatüheksateist üheksakümmend kuusBenny dalmauFilm
Cannes'i meesüheksateist üheksakümmend kuusPull BenicioFilm
Fännüheksateist üheksakümmend kuusJuan PrimoFilm
Matusedüheksateist üheksakümmend kuusGasparFilm
Tavalised kahtlusalusedüheksateist üheksakümmend viisakenFilm
Hiina Kuu1994Lamar DickeyFilm
Haidega ujumine1994RexFilm
Kartmatu1993Manny rodrigoFilm
Kuldsed munad1993Miami sõber (Benisio Del Toro rollis)Film
Raha mitte millegi jaoks1993Dino PalladinoFilm
Langenud inglid1993PacoTelesaade
Christopher Columbus: Avastus1992Alvaro Harana (Benicio del Toro rollis)Film
India jooksja1991MichaelFilm
Narkootikumide sõjad: Camarena lugu1990Caro QuinteroTelesaade
Calvin Klein: Kinnisidee1990MeesTelesaade
Tapmise litsents1989DariusFilm
Lood krüptist1989BillTelesaade
Big Top Pee-wee1988Hertsog koeranäoga poissFilm
Ohara1987MikeTelesaade
Eradetektiiv1987CarlosTelesaade
Kestmäng1987PedrozaTelesaade
Miami Vice1984VileTelesaade
KorporatsioonJose Miguel Battle, vanemFilm
Valged valedFilm
Tapa lülitiFilm
RoomajaNicholsFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Alicia Silverstone ja Benicio Del ToroAlicia hõbedakivi
    • Liigne pagas
      1997
    [vaata sobivust]
  • Benicio Del Toro ja Emily BluntEmily Blunt
    • Hundimees
      2010
    [vaata sobivust]
  • Halle Berry ja Benicio Del ToroHalle Berry
    • Asjad, mis tules kadunud oleme
      2007
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Khalil Barrage
Khalil Barrage
28. mai 2021 ... Khalil Barrage'i uudised, kuulujutud, fotod Khalil Barrage'ist, elulugu, Khalil Barrage'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Khalil Barrage'i suhete loend. Khalil Barrage'i tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Khalil Barrage'i suhetest.
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
28. mai 2021 ... Milla Jovovichi ja Shawn Andrewsi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Grace Kelly
Grace Kelly
28. mai 2021 ... Grace Kelly uudised, kuulujutud, fotod Grace Kellyst, elulugu, Grace Kelly poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Grace Kelly suhete loend. Grace Kelly tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Grace Kelly suhetest.
Don Dacus
Don Dacus
28. mai 2021 ... Don Dacuse uudised, kuulujutud, fotod Don Dacusest, elulugu, Don Dacuse sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Don Dacuse suhete loend. Don Dacuse tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Don Dacuse suhetest.
Heather Tom
Heather Tom
28. mai 2021 ... Heather Tomi uudised, kuulujutud, fotod Heather Tomist, elulugu, Heather Tomi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Heather Tomi suhete nimekiri. Heather Tomi tutvumislugu, 2021, 2020, Heather Tomi suhete loend.
Idris Elba ja Kim Elba
Idris Elba ja Kim Elba
28. mai 2021 ... Idris Elba ja Kim Elba fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Mayte Rodriguez
Mayte Rodriguez
28. mai 2021 ... Mayte Rodríguezi uudised, kuulujutud, fotod Mayte Rodríguezist, elulugu, Mayte Rodríguezi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mayte Rodríguezi suhete loend. Mayte Rodríguezi tutvumislugu, 2021., 2020. aasta, Mayte Rodríguezi suhete loend.