Põhiline Tutvumisleht Benjamin Flores Jr.

Benjamin Flores Jr.

Teie Homseks Horoskoop

Benjamin Flores Jr.Vanus 18 aastat vana Tähtkuju Lõvi

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Benjamin Flores Jr tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Meil ei ole andmeid Benjamin Flores Jr varasemate suhete kohta.



Umbes

Benjamin Flores Jr. on 18-aastane Ameerika räppar. Sündinud Benjamin Christopher Flores juuniorist 24. juulil 2002 Memphises, Tennessee osariigis, Ameerika Ühendriikides, on ta kuulus Game Shakersi poolest karjäärist, mis ulatub 2010. aastast kuni tänapäevani. Tema Tähtkuju on Lõvi.






Benjamin Flores Jr. kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 2002. aasta sünd, Ameerika lapsmuusikud ja Aafrika-Ameerika muusikud.



Panustage

Aidake meil oma Benjamin Flores Jr. profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Üksikasjad

EesnimiBenjamin
Perekonnanimililled
Täisnimi sündidesBenjamin Christopher Flores Jr.
Vanus18 aastat
Sünnipäev24. juuli 2002
SünnikohtMemphis, Tennessee, Ameerika Ühendriigid
Kõrgus4 '11' (150 cm)
EhitamineSuur
Silmade värvMust
JuuksevärvMust
TähtkujuLõvi
RahvusMust
RahvusAmeeriklane
AmetitekstRäppar, näitleja, tantsija, laulja
OkupatsioonRäppar
Taotle kuulsustMänguraputajad
Aasta (d) aktiivne2007 – tänapäev, 2010 – tänapäev

Benjamin Christopher Flores juunior (sündinud 24. juulil 2002), tuntud ka kui Lil 'P-Nut, on Ameerika lastenäitleja ja räppar. Muusikas on ta tuntud oma laulu 'You Might Be the One' poolest. Näitlemises mängis Flores Louie Prestonina Nickelodeoni telesarjas The Haunted Hathaways (2013–2015) ning ta on mänginud Triple G-d Nickelodeoni sarjas Game Shakers (2015–2019).



Lisateave Benjamin Flores Jr. Vähem Benjamin Flores Jr-st

Pildigalerii

Transformerid: viimane rüütel (2017) Transformerid: viimane rüütel (2017) Transformerid: viimane rüütel (2017) Benjamin Flores Jr. Benjamin Flores Jr.

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Hirmu tänav2021JoshFilm
Hirm tänav 22021JoshFilm
Hirm tänav 32021Film
Teie kõrgeausus2020JevgeniTelesaade
Jurassic World: kriidiaegne laager2020Brandon BowmanTelesaade
Maailma serv2019. aastaDariushFilm
Trafod: viimane rüütel2017.LapsFilm
Hei Arnold: Džunglifilm2017.Gerald (hääl) (Benjamin 'Lil' P-Nut 'Flores Jr.)Telefilm
Paradiisijooks2016Ise - võistlejaTelesaade
Huulte sünkroniseerimise lahingukoorid2016Ise - erikülalineTelesaade
Üks hull kruiis2015.Nate Jensen-BauerTelefilm
Mänguraputajad2015.Kolmekordne GTelesaade
Nickelodeoni Ho Ho Holiday Special2015.RickTelefilm
JoJo mahl2015.IseTelesaade
Sõida mööda2014Poiss MorrisFilm
Vii mind jõe äärde2014IseFilm
Henry Oht2014Lil 'BiggieTelesaade
Jõuluvana jahimehed2014AlexTelefilm
Raamatukoguhoidjad2014FreddyTelesaade
Veebipead2014Ise - võistleja (1 osa, 2014)Telesaade
Arsenio saalinäitus2013Ise - külaline 1. osa, 2013Telesaade
Äikesemehed2013Louie PrestonTelesaade
Kummitavad Hathawayd2013Louie PrestonTelesaade
ÄgedusTV2013IseTelesaade
Teismelised tahavad teada2012Ise - külalineTelesaade
Õnnelikud jalad 22011AtticusFilm
Alexis Joy VIP-juurdepääs2011IseTelesaade
Punase vaiba aruanne2009IseTelesaade
Piper's Picks TV2008Ise - külalineTelesaade
Ellen DeGenerese saade2003Telesaade
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Khalil Barrage
Khalil Barrage
28. mai 2021 ... Khalil Barrage'i uudised, kuulujutud, fotod Khalil Barrage'ist, elulugu, Khalil Barrage'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Khalil Barrage'i suhete loend. Khalil Barrage'i tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Khalil Barrage'i suhetest.
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
28. mai 2021 ... Milla Jovovichi ja Shawn Andrewsi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Grace Kelly
Grace Kelly
28. mai 2021 ... Grace Kelly uudised, kuulujutud, fotod Grace Kellyst, elulugu, Grace Kelly poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Grace Kelly suhete loend. Grace Kelly tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Grace Kelly suhetest.
Don Dacus
Don Dacus
28. mai 2021 ... Don Dacuse uudised, kuulujutud, fotod Don Dacusest, elulugu, Don Dacuse sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Don Dacuse suhete loend. Don Dacuse tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Don Dacuse suhetest.
Heather Tom
Heather Tom
28. mai 2021 ... Heather Tomi uudised, kuulujutud, fotod Heather Tomist, elulugu, Heather Tomi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Heather Tomi suhete nimekiri. Heather Tomi tutvumislugu, 2021, 2020, Heather Tomi suhete loend.
Idris Elba ja Kim Elba
Idris Elba ja Kim Elba
28. mai 2021 ... Idris Elba ja Kim Elba fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Mayte Rodriguez
Mayte Rodriguez
28. mai 2021 ... Mayte Rodríguezi uudised, kuulujutud, fotod Mayte Rodríguezist, elulugu, Mayte Rodríguezi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mayte Rodríguezi suhete loend. Mayte Rodríguezi tutvumislugu, 2021., 2020. aasta, Mayte Rodríguezi suhete loend.