Põhiline Suhted Betaania rõõm Lenz

Betaania rõõm Lenz

Teie Homseks Horoskoop

Betaania rõõm Lenz TutvumislehtKoht 1454 -453Vanus 40 aastat vana Tähtkuju Jäär Suhted 3 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu käib?

Bethany Joy Lenz ja Josh KellyJosh Kelly kohtub Bethany Joy Lenziga vaata suhet

Suhted

Bethany Joy Lenz oli varem abielus Michael Galeotaga (I)(2005 - 2012).








Bethany Joy Lenz on olnud suhetes Wes Ramseyga(2012 - 2017).



Umbes

Bethany Joy Lenz on 40-aastane Ameerika näitleja. Sündis 2. aprillil 1981 USA-s Florida osariigis Hollywoodis. Ta on kuulus ühe puu mäe poolest karjäärist, mis kestab 1988. aastast kuni tänapäevani. Tema Tähtkuju on Jäär.






Bethany Joy Lenz on osalenud kahel ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Tšaad Michael Murray Üks Puu mägi (2003)ja James Lafferty aastal Üks Puu mägi (2003).



Bethany Joy Lenz kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja Texase näitlejad.

Panustage

Aidake meil luua Bethany Joy Lenz'i profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus16 aastat, 3 kuud--
Tutvumislehtkaks4 aastat, 5 kuud3 aastat, 7 kuud2 aastat, 10 kuud
Kokku36 aastat, 3 kuud4 aastat, 6 kuud2 aastat, 10 kuud

Üksikasjad

EesnimiBethany
Keskmine nimiRõõm
PerekonnanimiLenz
Neiupõlve nimiLenz
Täisnimi sündidesBetaania rõõm Lenz
Alternatiivne nimiJoypiter, Joy, Martha Stewart, Joiter, Bethany Galeotti, Bethany Joy Lenz, Joie Lenz, Bethany Joy Galeotti, Bethany Joy Lenz-Galeotti, Bethany Lenz, Joy Lenz
Vanus40 aastat
Sünnipäev2. aprill 1981
SünnikohtHollywood, Florida, USA
Kõrgus5 '4¼ (163 cm)
Kaal60 kg (132 naela)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSarapuu
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusPäris laulev hääl, armas nägu, ilumärk huulte kohal
TähtkujuJäär
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolIda-kristlik keskkool
AmetitekstNäitleja, režissöör, produtsent, stsenarist, laulja-laulukirjutaja, modell
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustÜks Puu mägi
Muusikažanr (tekst)Folgirokk, akustiline, sinilill, poprokk, puhkus, popp
Aasta (d) aktiivneNäitleja: 1988 – praegune Laulja: 2000 – tänapäev, 1988 – tänapäev
Pill (tekst)Kitarr, vokaal
PlaadifirmaEpic Records, Hilasterion Records, Victrola Records
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Gersh Agency, Inc.
Brändi kinnitusSwan’s Crossings nukud, dr Pepper, Eggo
Rind (tollides)3. 4
Tassi suurusC
Vöökoht (tollides)kakskümmend
Puusad (tollides)3. 4
Ametlikud veebisaididbethany-source.net/, bethany-j.com/, www.bjgofficial.com/, www.bjgofficial.com, http://modernvintagelife.com, http://bethanyjoyofficial.com
IsaRobert Lenz
EmaCatheryn Lenz, Cathie Lenz
PereliigeMaria Rose Galeotti (tütar), George Lenz (vanaisa)
SõberAbigail Spencer, Hilarie Burton, Sophia Bush, Brittany Snow, Tšaad Michael Murray, James Lafferty, Antwon Tanner, Danneel Harris
LemmikloomadHaas (koer)
LemmikinimesedMeryl Streep, Johnny Depp, Rachel McAdams
LemmikfilmidPrintsessi pruut, märkmik
Lemmikud telesaatedJoan Of Arcadia, Alias, Ma armastan Lucyt, kadunud, arreteeritud areng, sõbrad, vanglapaus, hullumeelsed mehed
LemmikbändidSheryl Crow, Coldplay, Sugarland, U2
LemmikraamatudHiirte ja meeste hulgast (John Steinbeck)
LemmiktoidudHomaar, soe leib, Hush kutsikad, kanakintsud, ribid, maapähklivõi, Šveitsi juustu ja salati võileivad
Lemmikud tarvikudJ Meeskonnatarvikud.

Bethany Joy Lenz (sündinud 2. aprillil 1981) on Ameerika näitleja, laulja ja laulukirjutaja ning filmitegija. Ta on tuntud Haley James Scotti kehastamise tõttu WB / CW teledraamas One Tree Hill. Ta mängis ka Michelle Bauer Santosena CBSi päevases seebiooperis Guiding Light ning on tunnustatud oma muusika eest sooloartisti ja ansambli Everly liikmena.

Lisateave Bethany Joy Lenz'i kohta Vähem Bethany Joy Lenzist

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
3Josh KellySuheJuuli 2018kohal2 aastat
kaksWes RamseySuheDetsember 2012Mai 20174 aastat
1Michael Galeota (I)AbielusDetsember 2005Veebruar 20126 aastat
Josh Kelly #3

Josh Kelly

2018

Josh Kelly kohtub Bethany Joy Lenziga ...[vaata paari] Wes Ramsey #kaks

Wes Ramsey

2012 - 2017

Wes Ramsey ja Bethany Joy Lenz läksid lahku ...[vaata paari] #1

Michael Galeota (I)

2005 - 2012

Michael Galeota (I) ja Bethany Joy Lenz olid ...[vaata paari] #3

Josh Kelly

2018

Josh Kelly ja Bethany Joy Lenz on kohtunud alates juulist 2018.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Vanus98%'> Ühilduvus 35% vaata suhet #kaks

Wes Ramsey

2012 - 2017

Wes Ramsey ja Bethany Joy Lenz on dateeritud detsembrist 2012 kuni maini 2017.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 86% vaata suhet #1

Michael Galeota (I)

2005 - 2012

Michael Galeota (I) ja Bethany Joy Lenz olid abielus 6 aastat. Nad käisid 30 päeva pärast kokkutulekut detsembris 2005 ja abiellusid 31. detsembril 2005. 6 aastat hiljem lahutasid nad 2012. aastal.

Suhe 6 aastat Lapsed 1 laps vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Betaania rõõm Lenz40 JäärNäitleja
Ameeriklane
Josh Kelly39 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Wes Ramsey43 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Michael Galeota (I)-
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Jamie Lucas ScottMees James Lafferty
MariaNaine23. veebruar 201110 aastat vana Michael Galeota (I)

Pildigalerii

Bethany Joy Lenz - väljas Los Angeleses Bethany Joy Lenz - väljas Los Angeleses Bethany Joy Lenz - väljas Los Angeleses Bethany Joy Lenz - väljas Los Angeleses Bethany Joy Lenz - väljas Los Angeleses Bethany Joy Lenz - väljas Los Angeleses Bethany Joy Lenz - väljas Los Angeleses Bethany Joy Lenz - väljas Los Angeleses Bethany Joy Lenz - Joanist lahkumine Los Angeleses kolmandal kohal Bethany Joy Lenz - Joanist lahkumine Los Angeleses kolmandal kohal Bethany Joy Lenz - Joanist lahkumine Los Angeleses kolmandal kohal Bethany Joy Lenz - Joanist lahkumine Los Angeleses kolmandal kohal

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Silmatuli2020Jan BishopFilm
Sõbrapäeva matš2020Natalie SimmonsTelefilm
Lihtsalt minu tüüp2020Vanessa SillsTelefilm
Viie tärni jõulud2020Lucy RalstonTelefilm
Pearson2019. aastaKeri AllenTelesaade
Armastusega villitud2019. aastaAbbey LawrenceTelefilm
Kuninglik kosjasobitaja2018Kate Gleason (Joy Lenzina)Telefilm
Head munad2018RebeccaFilm
Jõulutähed jõuludeks2018Ellie PalmerTelefilm
Väljapressimine2017Julie RileyFilm
Lumeda võõrastemaja jõulud2017Jenna Hudson (Joy Lenzina)Telefilm
Koloonia2016MorganTelesaade
Kodu2016RoosikellTelefilm
Ameerika gooti2016AprillTelesaade
Songbyrd2014Lauren ByrdTelesaade
Jõulusaladus2014Christine EisleyTelefilm
S.H.I.E.L.D. esindajad2013Stephanie MalickTelesaade
Soki Monkee teraapia2013HollyTelesaade
Mehed tööl2012MegTelesaade
Elu ootamatu2010Haley James ScottTelesaade
Dexter2006Cassie JollenstonTelesaade
Grey anatoomia2005JennyTelesaade
Üks Puu mägi2003Haley James, Haley James ScottTelesaade
Pärand2002JessTelefilm
Võib-olla see olen mina2001MüügitüdrukTelesaade
Keskusest väljas2001HeatherTelesaade
Eestkostja2001Claire StasiakTelesaade
Maarja ja Rhoda2000Rose Cronin (Joie Lenz)Telefilm
CSI: kuritegevuse stseeni uurimine2000Darcy BlaineTelesaade
Augusti lõpp2000August WellsFilm
Võlunud1998Lady JuliaTelesaade
Felicity1998GretchenTelesaade
19731998Lisa (Joie Lenzina)Telefilm
Ma armastan sind, ma ei armasta sindüheksateist üheksakümmend kuusFilm
Peenemüheksateist üheksakümmend kuusLinda Halleck (rollis Joy Lenz)Film
Psaltiuse päästmise tähistamine1992Shelly Barnes (kui Joy Lenz)Telefilm
Juhitav valgus1952Michelle Bauer, Michelle Bauer Santos, teismelise Reva kloonTelesaade
Nii et Külm jõeErica ShawFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Bethany Galeotti ja Chad MurrayTšaad Michael Murray
    • Üks Puu mägi
      2003
    [vaata sobivust]
  • Bethany Galeotti ja James LaffertyJames Lafferty
    • Üks Puu mägi
      2003
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Amy Allan
Amy Allan
28. mai 2021 ... Amy Allani uudised, kuulujutud, fotod Amy Allanist, elulugu, Amy Allani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Amy Allani suhteloend. Amy Allani tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Amy Allani suhetest.
Mattie Blaylock
Mattie Blaylock
28. mai 2021 ... Mattie Blaylocki uudised, kuulujutud, fotod Mattie Blaylockist, elulugu, Mattie Blaylocki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mattie Blaylocki suhteloend. Mattie Blaylocki tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Mattie Blaylocki suhetest.
Alexandra Chando
Alexandra Chando
28. mai 2021 ... Alexandra Chando uudised, kuulujutud, fotod Alexandra Chandost, elulugu, Alexandra Chando poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Alexandra Chando suhete nimekiri. Alexandra Chando tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Alexandra Chando suhetest.
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
28. mai 2021 ... Kylie Jenneri ja Stitchesi (räppar) fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Conrad Hilton Jr.
Conrad Hilton Jr.
28. mai 2021 ... Conrad Hilton juuniori uudised, kuulujutud, fotod Conrad Hilton juuniorist, elulugu, Conrad Hilton juuniori tüdruksõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Conrad Hilton juuniori suhteloend. Conrad Hilton Jr. tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Conrad Hilton Jr. suhetest.
Nädal
Nädal
28. mai 2021 ... The Weeknd'i uudised, kuulujutud, The Weeknd'i fotod, elulugu, The Weeknd'i tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nädalasuhete loend. The Weeknd tutvumislugu, 2021, 2020, The Weekndi suhete loend.
Uta Schorn
Uta Schorn
28. mai 2021 ... Uta Schorni uudised, kuulujutud, fotod Uta Schornist, elulugu, Uta Schorni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Uta Schorni suhete loend. Uta Schorni tutvumisajalugu, 2021, 2020, Uta Schorni suhete loend.