Põhiline Suhted Betty White

Betty White

Teie Homseks Horoskoop

Betty White VallalineKoht 4500 -469Vanus 99 aastat vana Tähtkuju Kaljukits Suhted 4 kokku

Kellega ta praegu käib?

Betty White on praegu vallaline.








Suhted

Betty White oli varem abielus Allen Luddeniga(1963 - 1981), Lane Allan(1947–1949)ja Dick Barker(1945).



Betty White on olnud suhtes Phil Cochraniga(1958 - 1962).






Umbes

Betty White on 99-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Betty Marion White'ina 17. jaanuaril 1922 USA-s Illinoisi osariigis Oak Parkis, on ta kuulus Sue Ann Nivensiga Mary Tyler Moore'i näitusel (1973–1977), Rose Nylundi filmis The Golden Girls (1985–1992), Elka Ostrovsky teemal Hot Cleveland (2010–2015). Tema sodiaagimärk on Kaljukits.



Betty White on osalenud 14 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Alan Oppenheimer Ema pere (1983), Barney Martin aastal Kuldsed tüdrukud (1985), Bob Dishy sisse Kuldsed tüdrukud (1985), Brent Collins sisse Kuldsed tüdrukud (1985)ja Carl Reiner sisse Kuum Clevelandis (2010).

Betty White kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Emmy auhinna võitjad, Ameerika filminäitlejad ja näitlejad Californias.



Panustage

Aidake meil oma Betty White'i profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus319 aastat7 aastat, 1 kuu5 kuud, 20 päeva
Tutvumisleht14 aastat--
Kokku419 aastat6 aastat, 4 kuud5 kuud, 20 päeva

Üksikasjad

EesnimiBetty
Keskmine nimiMarion
PerekonnanimiLudden
Neiupõlve nimiValge
Täisnimi sündidesBetty Marion White
Alternatiivne nimiBetty White Ludden, Betty Marion White Ludden, Betty White, Betty Marion White, televisiooni suur daam, televisioonikuninganna, T.V.
Vanus99 aastat
Sünnipäev17. jaanuar 1922
SünnikohtOak Park, Illinois, USA
Kõrgus5 '4' (163 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvSinine
JuuksevärvHall
TähtkujuKaljukits
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolBeverly Hillsi keskkool
AmetitekstNäitleja, koomik, kirjanik, aktivist
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustSue Ann Nivens Mary Tyler Moore'i näitusel (1973–1977), Rose Nylund filmil „Kuldsed tüdrukud“ (1985–1992), Elka Ostrovsky kuumal kohal Clevelandis (2010–2015)
Aasta (d) aktiivne1939 – praegune
Talentide agentuur (nt modelleerimine)CelebrityTalentPromotions, etenduskunstide agentuur Jeff Witjas
Brändi kinnitusArby's, Allteli traadita teenus, Petmeds, Colgate-Palmolive'i Science Diet lemmikloomatoidud, Richard Hudnut's Fashion Quick Home Permanent, Snickers, Spray'n'Wash, Aarp, Fantastiku puhastusvahend, Tide pesupesemisvahend
Kinga suurus6
Ametlikud veebisaididtwitter.com/BettyMWhite, mentalfloss.com/article/61054/15-things-you-didnt-know-about-betty-white, www.rottentomatoes.com/celebrity/betty_white, www.allmovie.com/artist/betty- valge-p75846
IsaHorace Valge
EmaTess White
SõberBob Hope, Bea Arthur, Rue McClanahan, Estelle Getty, Mary Tyler Moore, Liberace, Johnny Carson, Caroll Burnett, Vicki Lawrence

Betty Marion White Ludden (sündinud 17. jaanuaril 1922), ametialaselt tuntud kui Betty White, on Ameerika näitleja, koomik, autor ning loomade heaolu ja tervise eest seisja. White'i karjäär algas 1939. aastal, vahetult pärast keskkooli lõpetamist. Ta leidis tööd raadioisikuna Los Angeleses, enne kui siirdus televisiooni diskor Al Jarvise juhendamisel.

Lisateave Betty White'i kohta Vähem Betty White kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
4Allen LuddenAbielusJuuni 1962Juuni 198119 aastat
3Phil CochranSuhe195819624 aastat
kaksLane AllanAbielus194719492 aastat
1Dick BarkerAbielusJuuli 194518. detsember 19455 kuud
Allen Ludden #4

Allen Ludden

1962 - 1981

Betty White ja Allen Ludden abiellusid ...[vaata paari] Phil Cochran #3

Phil Cochran

1958 - 1962

Phil Cochran ja Betty White on lahus ...[vaata paari] Lane Allan #kaks

Lane Allan

1947 - 1949

Lane Allan ja Betty White lahutasid 1 ...[vaata paari] #1

Dick Barker

1945

Dick Barker ja Betty White lahutati ...[vaata paari] #4

Allen Ludden

1962 - 1981

Betty White ja Allen Ludden olid abielus 17 aastat, enne kui Allen Ludden suri 62-aastaselt.

Suhe 19 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Vanus72%'> Ühilduvus 48% vaata suhet #3

Phil Cochran

1958 - 1962

Phil Cochranil ja Betty White'il oli suhe aastatel 1958–1962.

Suhe 4 aastat vaata suhet #kaks

Lane Allan

1947 - 1949

Lane Allan ja Betty White lahutatakse pärast kaheaastast abielu.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak80%Vanus69%'> Ühilduvus 52% vaata suhet #1

Dick Barker

1945

Dick Barker ja Betty White lahutatakse pärast 5-kuulist abielu.

Suhe 5 kuud vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Betty White99 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Allen Ludden62 KaaludTelenägu
Ameeriklane
Phil Cochran-
Lane Allan81 LõviNäitleja
Ameeriklane
Dick Barker- Abikaasa

Pildigalerii

Betty White Intiimportree - Betty White Intiimportree - Betty White Lorax - Betty White Kuldsed tüdrukud Naelakutsikad - Betty White Naelakutsikad - Betty White Macyse tänupühad Betty White ja Lorne Greene Larsi afäär Larsi afäär Larsi afäär Ema pere - Betty White

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Mänguasja lugu 42019. aastaBitey White (hääl)Film
Häda2019. aastaSarah Vanderwhoozie (hääl)Film
Forky esitab küsimuse2019. aastaBitey WhiteTelesaade
Rahvarohke2016LiivaneTelesaade
Noored ja näljased2014Pr WilsonTelesaade
Tulekahju vestlus Estheriga2014Lady Bette, RoseTelesaade
Päästa mind2013JumalTelesaade
Miki Hiir2013Aardvark LadyTelesaade
Lorax2012Grammy Norma (hääl)Film
Klientide nimekiri2012Ruth HudsonTelesaade
Hingemees2012ElkaTelesaade
Kadunud Valentine2011Caroline ThomasTelefilm
Jälle sina2010Vanaema JänkuFilm
Kuum Clevelandis2010Elka OstrovskyTelesaade
Nael kutsikad2010Agatha McLeishTelesaade
Ettevalmistus ja maandumine sukavarustaja: Operatsioon: Salajane jõuluvana2010Proua Claus (hääl)Telesaade
Armastan tantsimist2009IreneFilm
Ettepanek2009Vanaema AnnieFilm
Kogukond2009Professor June BauerTelesaade
Keskmine2009Proua NethercottTelesaade
Glenn Martin DDS2009Dora, vanaema Shelia MartinTelesaade
Teine osa: soe missioon2009BettyLühifilm
Ponyo2008Noriko (ingliskeelne versioon, hääl)Film
30 Rock2006Betty WhiteTelesaade
Kole Betty2006Betty WhiteTelesaade
Kolmas soov2005LettieFilm
Annie point2005Annie EasonTelefilm
Luud2005Dr Beth MayerTelesaade
Minu nimi on Earl2005Proua WeezmerTelesaade
Boston Legal2004Catherine PiperTelesaade
Täielik metslased2004Proua RileyTelesaade
Uhkuse isa2004Vanaema WilsonTelesaade
Higglytown Heroes2004VanaemaTelesaade
Joey2004Margaret BlyTelesaade
Maja allatoomine2003Proua KlineFilm
Naasmine Batcave'i: Aadama ja Burti ebaõnnestumised2003Naine aknas Batclimbi jada ajalTelefilm
Jõulude varastamine2003Emily SuttonTelefilm
Gary Rott2003Gary emaTelesaade
Olen temaga2003Betty WhiteTelesaade
Everwood2002Carol RobertsTelesaade
Retriiverid2001Proua. KrisperTelefilm
Metsik Thornberrys: Donnie päritolu2001Vanaema Sophie (hääl)Telefilm
Minu naine ja lapsed2001Proua June HopkinsTelesaade
Elleni näitus2001Connie GibsonTelesaade
Billy ja Mandy sünged seiklused2001Proua DoolinTelesaade
Sosinad: elevandi lugu2000Ümmargune (hääl)Film
Malcolm keskel2000SylviaTelesaade
Õpetaja lemmik2000VanaemaTelesaade
Jah, kallis2000SylviaTelesaade
Lake Placid1999Proua Delores BickermanFilm
Meie lugu1999Lillian JordanFilm
Daamid mees1999Mitzi StilesTelesaade
Providence1999JuliannaTelesaade
Käsnakalle Kantpüks1999BeatriceTelesaade
Kõva vihm1998Doreen SearsFilm
Püha mees1998Betty WhiteFilm
Herakles1998HestiaTelesaade
L.A. arstid1998Proua BrooksTelesaade
See 70ndate näitus1998Bea SigurdsonTelesaade
Lõvisüdamed1998DorothyTelesaade
Metsik Thornberrys1998Vanaema Sophie, Sophie HunterTelesaade
Noddy: Jõulude ajal võib kõike juhtuda1998Annabelle, proua jõuluvanaTelefilm
Ally McBeal1997Dr. Shirley SuurepäraneTelesaade
künka kuningas1997Delia, Dorothy, EllenTelesaade
Praktika1997Catherine PiperTelesaade
Nädalavahetus maalüheksateist üheksakümmend kuusMarthaTelefilm
Järsku Susanüheksateist üheksakümmend kuusMidge HaberTelesaade
Ehk seekordüheksateist üheksakümmend viisShirley WallaceTelesaade
Alasti tõdeüheksateist üheksakümmend viisBetty WhiteTelesaade
Diagnoos mõrv1993Dora SloanTelesaade
WWE toores1993Betty WhiteTelesaade
Bob1992Sylvia SchmidtTelesaade
Kuldne palee1992Rose NylundTelesaade
Eluea võimalus1991Evelyn EglinTelefilm
Õed1991Rose NylundTelesaade
Maapäeva eripära1990Rose NylundTelesaade
Carol & Company1990Trisha DurantTelesaade
Tühi pesa1988Rose NylundTelesaade
DC follies1987Betty WhiteTelesaade
Julged ja ilusad1987Ann DouglasTelesaade
Alf armastab saladust1987Tädi HarrietTelefilm
Matlock1986Betty WhiteTelesaade
Kuldsed tüdrukud1985Rose NylundTelesaade
Püha Barbara1984Daam teatris, ettekandjaTelesaade
Kes on boss?1984Bobbie Barnes, Macy paraadi perenaineTelesaade
hotell1983Wilma KleinTelesaade
Ema pere1983Ellen Harper JacksonTelesaade
Eunice1982VastuTelefilm
Kuulsus1982KatariinaTelesaade
Püha mujal1982Kapten Gloria NealTelesaade
Lääne parimüheksateist kaheksakümmend üksAmanda TremaineTelesaade
Armastus, Sidneyüheksateist kaheksakümmend üksCharlotteTelesaade
Stephanieüheksateist kaheksakümmend üksAgnes DeweyTelefilm
Enne ja pärast1979AnitaTelefilm
Parim koht olla1979Sally CantrellTelefilm
Snavely1978Gladys SnavelyTelefilm
Selle rõngaga1978Evelyn HarrisTelefilm
Armastuspaat1977Betsy Boucher, Louise WillisTelesaade
Betty White Show1977Joyce WhitmanTelesaade
Ellery kuninganna1975Louise DemeryTelesaade
Lucas Tanner1974Lydia MerrickTelesaade
Kadunud1971TV perenaineTelesaade
Mary Tyler Moore'i näitus1970Sue Ann NivensTelesaade
See on elu1968Telesaade
Teine maailm1964Brenda Barlowe (1988)Telesaade
Alusseeliku ristmik1963Adelle ColbyTelesaade
Nõu ja nõusolek1962Senaator Bessie AdamsFilm
Kohting inglitega1957Kallis, Vickie AngelTelesaade
Miljonär1955Virginia LennartTelesaade
Ameerika Ühendriikide terasetund1953Telesaade
Elu Elizabethiga1952ElizabethTelesaade
Hollywoodi televisioonis1949TelefonitüdrukTelesaade
Aeg tappa1945Lou tüdrukLühifilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Betty White ja Alan OppenheimerAlan Oppenheimer
    • Ema pere
      1983
    [vaata sobivust]
  • Betty White ja Barney MartinBarney Martin
    • Kuldsed tüdrukud
      1985
    [vaata sobivust]
  • Betty White ja Bob DishyBob Dishy
    • Kuldsed tüdrukud
      1985
    [vaata sobivust]
  • Betty White ja Brent CollinsBrent Collins
    • Kuldsed tüdrukud
      1985
    [vaata sobivust]
  • Betty White ja Carl ReinerCarl Reiner
    • Kuum Clevelandis
      2010
    [vaata sobivust]
  • Betty White ja Del MooreDel moore
    • Elu Elizabethiga
      1952
    [vaata sobivust]
  • Eddie Albert
    • Kuldne palee
      1992
    [vaata sobivust]
  • Betty White ja Eddie BrackenEddie Bracken
    • Kuldsed tüdrukud
      1985
    [vaata sobivust]
  • Betty White ja Gary HudsonGary Hudson
    • Ema pere
      1983
    [vaata sobivust]
  • Betty White ja George CoeGeorge Coe
    • Kuldsed tüdrukud
      1985
    [vaata sobivust]
  • Betty White ja Harold GouldHarold Gould
    • Kuldsed tüdrukud
      1985
    [+1 veel]
  • Betty White ja John MahoneyJohn Mahoney
    • Kuum Clevelandis
      2010
    [vaata sobivust]
  • Richard Herd
    • Kuldsed tüdrukud
      1985
    [vaata sobivust]
  • Richard Roat
    • Kuldsed tüdrukud
      1985
    [vaata sobivust]
Veel Betty White ekraanil kuvatud võistlusi Vähem Betty White'i ekraanil kuvatud vasteid





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Amy Allan
Amy Allan
28. mai 2021 ... Amy Allani uudised, kuulujutud, fotod Amy Allanist, elulugu, Amy Allani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Amy Allani suhteloend. Amy Allani tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Amy Allani suhetest.
Mattie Blaylock
Mattie Blaylock
28. mai 2021 ... Mattie Blaylocki uudised, kuulujutud, fotod Mattie Blaylockist, elulugu, Mattie Blaylocki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mattie Blaylocki suhteloend. Mattie Blaylocki tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Mattie Blaylocki suhetest.
Alexandra Chando
Alexandra Chando
28. mai 2021 ... Alexandra Chando uudised, kuulujutud, fotod Alexandra Chandost, elulugu, Alexandra Chando poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Alexandra Chando suhete nimekiri. Alexandra Chando tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Alexandra Chando suhetest.
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
28. mai 2021 ... Kylie Jenneri ja Stitchesi (räppar) fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Conrad Hilton Jr.
Conrad Hilton Jr.
28. mai 2021 ... Conrad Hilton juuniori uudised, kuulujutud, fotod Conrad Hilton juuniorist, elulugu, Conrad Hilton juuniori tüdruksõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Conrad Hilton juuniori suhteloend. Conrad Hilton Jr. tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Conrad Hilton Jr. suhetest.
Nädal
Nädal
28. mai 2021 ... The Weeknd'i uudised, kuulujutud, The Weeknd'i fotod, elulugu, The Weeknd'i tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nädalasuhete loend. The Weeknd tutvumislugu, 2021, 2020, The Weekndi suhete loend.
Uta Schorn
Uta Schorn
28. mai 2021 ... Uta Schorni uudised, kuulujutud, fotod Uta Schornist, elulugu, Uta Schorni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Uta Schorni suhete loend. Uta Schorni tutvumisajalugu, 2021, 2020, Uta Schorni suhete loend.