Põhiline Suhted Bobby Flay

Bobby Flay

Teie Homseks Horoskoop

Bobby FlayKoht 2274 -294Vanus 56 aastat vana Tähtkuju Ambur Suhted kokku 7 Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Bobby Flay tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Bobby Flay oli varem abielus Stephanie Marchiga(2005 - 2015), Kate Connelly(1995 - 1999)ja Debra Ponzek(1991 - 1993).



Bobby Flay on olnud suhetes Heléne Yorkega(2016), Giada De Laurentiis(2015)ja jaanuari Jones(2010).






Bobby Flayl on olnud kohtumist Chelsea Handleriga(2016).



Umbes

Bobby Flay on 56-aastane Ameerika peakokk. 10. detsembril 1964 USA-s New Yorgis New Yorgis sündinud Robert William Flayst on ta kuulus Ameerika järgmise suurepärase restorani poolest. Tema Tähtkuju on Ambur.

Bobby Flay kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Emmy auhinna võitjad, 1964 sündinud ja Stateni saare inimesed.



Panustage

Aidake meil luua Bobby Flay profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus314 aastat, 6 kuud7 aastat, 6 kuud3 aastat
Tutvumisleht35 aastat, 3 kuud1 aasta, 9 kuud-
Kohtumine1---
Kokku714 aastat, 6 kuud3 aastat, 11 kuud3 aastat

Üksikasjad

EesnimiRobert
Keskmine nimiWilliam
PerekonnanimiFlay
Täisnimi sündidesRobert William Flay
Alternatiivne nimiRobert William Flay, Bobby Flay
Vanus56 aastat
Sünnipäev10. detsember 1964
SünnikohtNew York City, New York, USA
Kõrgus5 '10½' (179 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - hele
TähtkujuAmbur
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
AmetitekstTelenägu
OkupatsioonPealik
Taotle kuulsustAmeerika järgmine suurepärane restoran
Ametlikud veebisaididhttp://www.bobbyflay.com/, http://www.bobbyflay.com, Kulinaarne karjäär

Robert William Flay (sündinud 10. detsembril 1964) on Ameerika kuulsuste peakokk, restoranipidaja ja tegelikkustelevisiooni isiksus. Ta on mitme restorani omanik ja peakokk: Mesa Grill Las Vegases; Bar Americain New Yorgis ja Mohegan Sunil; Bobby Flay praad Atlantic Citys; Gato New Yorgis ja Bobby Burgeri palee 19 asukohas 11 osariigis.

Lisateavet Bobby Flay kohta Vähem Bobby Flay kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
7Helene YorkeSuheVeebruar 2016 -
6Chelsea käitlejaKohtumineJaanuar 2016Jaanuar 2016-
5Giada De LaurentiisSuhe R Mai 2015Mai 2015-
4Jaanuari JonesSuhe20102010-
3Stephanie MarchAbielus2001Juuli 201514 aastat
kaksKate ConnellyAbielus199419995 aastat
1Debra PonzekAbielus199019933 aastat
Helene Yorke #7

Helene Yorke

2016

Helene Yorke alustas Bobby Flay o ...[vaata paari] Chelsea käitleja #6

Chelsea käitleja

2016

Bobby Flay ja Chelsea Handler on lahus ...[vaata paari] Giada De Laurentiis #5Kuulujutt

Giada De Laurentiis

2015

Giada De Laurentiis ja Bobby Flay on lahus ...[vaata paari] Jaanuari Jones #4

Jaanuari Jones

2010

Bobby Flay ja January Jones on lahus ...[vaata paari] Stephanie March #3

Stephanie March

2001 - 2015

Bobby Flay ja Stephanie March lahutasid ...[vaata paari] Kate Connelly #kaks

Kate Connelly

1994 - 1999

Kate Connelly ja Bobby Flay lahutasid ...[vaata paari] Debra Ponzek #1

Debra Ponzek

1990 - 1993

Debra Ponzek ja Bobby Flay lahutati ...[vaata paari] #7

Helene Yorke

2016

Heléne Yorke ja Bobby Flay kohtuvad alates 2016. aasta veebruarist.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Vanus1%'> Ühilduvus 6% vaata suhet #6

Chelsea käitleja

2016

Bobby Flay ja Chelsea Handler kohtusid 2016. aasta jaanuaris.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 35% vaata suhet #5

Giada De Laurentiis

2015 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Giada De Laurentiis end Bobby Flayga sidunud 2015. aasta mais.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 56% vaata suhet #4

Jaanuari Jones

2010

Bobby Flay ja January Jones said 2010. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 35% vaata suhet #3

Stephanie March

2001 - 2015

Bobby Flay ja Stephanie March olid abielus 10 aastat. Nad käisid kaks aastat pärast kokkutulekut 2001. aastal. Pärast üheaastast kaasamist abiellusid nad 20. veebruaril 2005. 10 aastat hiljem läksid nad lahku märtsis 2015 ja lahutasid 17. juulil 2015.

Suhe 14 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #kaks

Kate Connelly

1994 - 1999

Kate Connelly ja Bobby Flay lahutatakse pärast 3-aastast abielu. Neil oli 1 laps.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak40%Vanus98%'> Ühilduvus 55% Lapsed 1 laps vaata suhet #1

Debra Ponzek

1990 - 1993

Debra Ponzek ja Bobby Flay olid abielus 1 aasta. Pärast kohtumist 1990. aastal käisid nad ühe aasta ja abiellusid 1991. aasta mais. 1 aasta hiljem lahutasid nad 1993. aastal.

Suhe 3 aastat vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Bobby Flay56 AmburPealik
Ameeriklane
Helene Yorke36 kalaNäitleja
Kanada
Chelsea käitleja46 kalaKoomik
Ameeriklane
Giada De Laurentiisviiskümmend LõviPealik
Itaalia keel
Jaanuari Jones43 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Stephanie March46 VähkNäitleja
Ameeriklane
Kate Connelly57 JäärTelenägu
Ameeriklane
Debra Ponzek- Pealik

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
SophieNaine16. aprill 199625-aastane Kate Connelly

Pildigalerii

Halvimad kokad Ameerikas Bobby Flay Bobby Flay Bobby Flay Bobby Flay Bobby Flay Bobby Flay Bobby Flay Bobby Flay Bobby Flay Bobby Flay Bobby Flay

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Angie Tribeca2016Gary VangTelesaade
Noorem2015Bobby FlayTelesaade
Portlandia2011Bobby FlayTelesaade
Entourage2004Bobby FlayTelesaade
Eddie miljoni dollari kokkamine2003Bobby FlayTelefilm
Korraldus: ohvrite eriüksus1999Leo AshfordTelesaade





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Soo Wincci
Soo Wincci
28. mai 2021 ... Soo Wincci uudised, kuulujutud, fotod Soo Winccist, elulugu, Soo Wincci poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Soo Wincci suhete loend. Soo Wincci tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Soo Wincci suhetest.
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
28. mai 2021 ... Lynsey De Pauli ja Ringo Starri fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Diana Hart
Diana Hart
28. mai 2021 ... Diana Harti uudised, kuulujutud, fotod Diana Hartist, elulugu, Diana Harti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Diana Harti suheteloend. Diana Harti tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Diana Harti suhetest.
Jessica Gunter
Jessica Gunter
28. mai 2021 ... Jessica Gunteri uudised, kuulujutud, fotod Jessica Gunterist, elulugu, Jessica Gunteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica Gunteri suhete loend. Jessica Gunteri tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica Gunteri suhete loend.
Marjorie De Sousa
Marjorie De Sousa
28. mai 2021 ... Marjorie De Sousa uudised, kuulujutud, fotod Marjorie De Sousast, elulugu, Marjorie De Sousa poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Marjorie De Sousa suhete nimekiri. Marjorie De Sousa tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Marjorie De Sousa suhetest.
Maurice Dabbah
Maurice Dabbah
28. mai 2021 ... Maurice Dabbahi uudised, kuulujutud, fotod Maurice Dabbahist, elulugu, Maurice Dabbahi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Maurice Dabbahi suhteloend. Maurice Dabbah tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Maurice Dabbahi suhetest.
Loretta Devine ja Glenn Marshall
Loretta Devine ja Glenn Marshall
28. mai 2021 ... Loretta Devine ja Glenn Marshalli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...