Põhiline Suhted Bonnie Rotten

Bonnie Rotten

Teie Homseks Horoskoop

Bonnie Rotten VallalineVanus 28 aastat vana Tähtkuju Sõnn Suhted 2 kokku Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu käib?

Bonnie Rotten on praegu vallaline.








Suhted

Bonnie Rotten oli varem abielus Dennis DeSantisega(2014 - 2016).



Bonnie Rottenil on olnud kohtumist Max Hardcore'iga.






Umbes

Bonnie Rotten on 28-aastane Ameerika pornotäht. Sündinud Alaina Antoinette Hicksil 9. mail 1993 Ohio osariigis Hamiltonis, USA-s, on ta kuulus Cape Fear XXX poolest. Tema sodiaagimärk on Sõnn.



Bonnie Rotten kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika naissoost täiskasvanute modellid, Ohio Cincinnatist pärit inimesed ja 1993. aasta sünd.

Panustage

Aidake meil luua Bonnie Rotteni profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus12 aastat--
Kohtumine1---
Kokkukaks2 aastat1 aasta-

Üksikasjad

EesnimiBonnie
PerekonnanimiMädanenud
Täisnimi sündidesAlaina Antoinette Hicks
Alternatiivne nimiDixie
Vanus28 aastat
Sünnipäev9. mai 1993
SünnikohtHamilton, Ohio, USA
Kõrgus5 '7' (170 cm)
Kaal46 kg (101 naela)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSarapuu
JuuksevärvMust
TähtkujuSõnn
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
AmetitekstPornograafiline näitlejanna, täistantsija, kinnismudel, režissöör, produtsent
OkupatsioonPornotäht
Taotle kuulsustNeeme hirm XXX
Rind (tollides)32
Tassi suurusDD
Vöökoht (tollides)24
Puusad (tollides)30
Ametlikud veebisaididwww.bonnierotten.com, twitter.com/thebonnierotten, www.youtube.com/channel/UCS2wpQ04i-8hO99CqXZIBUg, http://bonnierotten.com, http://bonnierotten.com/

Bonnie Rotten (sündinud 9. mail 1993) on ameerika pornograafiline näitlejanna, täistantsija, fetišist modell, režissöör ja produtsent. 2014. aastal sai temast esimene alt-pornotäht, kes võitis AVN-i aasta naisartisti auhinna.

Lisateave Bonnie Rotteni kohta Bonnie Rottenist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kaksDennis DeSantisAbielus201420162 aastat
1Max HardcoreKohtumine -
Dennis DeSantis #kaks

Dennis DeSantis

2014 - 2016

Dennis DeSantis ja Bonnie Rotten olid lahutatud ...[vaata paari] Max Hardcore #1

Max Hardcore

Bonnie Rotten ja Max Hardcore on lahus ...[vaata paari] #kaks

Dennis DeSantis

2014 - 2016

Dennis DeSantis ja Bonnie Rotten lahutatakse pärast kaheaastast abielu. Neil oli 1 laps.

Suhe 2 aastat Lapsed 1 laps vaata suhet #1

Max Hardcore

Bonnie Rottenil oli kohtumine Max Hardcore'iga.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Vanus1%'> Ühilduvus 25% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Bonnie Rotten28 SõnnPornotäht
Ameeriklane
Dennis DeSantis-
Max Hardcore64 LõviPornotäht
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
TeadmataNaine20165-aastane Dennis DeSantis

Pildigalerii

Bonnie Rotten ja Dennis DeSantis Bonnie Rotten ja Dennis DeSantis Bonnie Rotten ja Dennis DeSantis Bonnie Rotten ja Dennis DeSantis Bonnie Rotten ja Dennis DeSantis Bonnie Rotten ja Dennis DeSantis Bonnie Rotten ja Dennis DeSantis Bonnie Rotten

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Alatu seks2016Telesaade
RK peaminister2016Bonnie SmittenTelesaade
X-hinnatud: kõigi aegade suurimad täiskasvanute filmid2015.IseTelefilm
Sugu parim: 2015. aasta AVN-i auhinnad2015.IseTelesaade
Moms lakuvad teismelised2015.Telesaade
AVN auhinnad 20142014IseTelesaade
Avalik pauk2014Telesaade
Ihkama2014Telesaade
Riietatud emane alasti mees2013Telesaade
Ta hakkab pritsima2012Telesaade
Jalgade kummardamine2012Telesaade
Brazzers exxtra2010Telesaade
Kõik tagumik2009Telesaade
Kuum ja keskmine2009Telesaade
Päris naiselood2008Bonnie RottenTelesaade
Seadme sidumine2007Telesaade
Suured tissid koolis2007Telesaade
Pornotähtedele meeldib see suur2007Telesaade
Suured tissid tööl2006Telesaade
Seks ja alistumine2005Telesaade
Arsti seiklused2004Telesaade
Esimest korda esinemised2003Telesaade
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
28. mai 2021 ... hõivatud Philipps ja Marc Silverstein fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Justin Shenkarow
Justin Shenkarow
28. mai 2021 ... Justin Shenkarowi uudised, kuulujutud, fotod Justin Shenkarowist, elulugu, Justin Shenkarowi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Justin Shenkarowi suhteloend. Justin Shenkarow tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Justin Shenkarowi suhetest.
Columbus Lühike
Columbus Lühike
28. mai 2021 ... Columbuse lühiuudised, kuulujutud, fotod Columbus Shortist, elulugu, Columbuse lühike sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Columbus Lühike suhete loend. Columbuse lühike tutvumislugu, 2021, 2020, Columbuse lühikeste suhete loend.
Kristina hagan
Kristina hagan
28. mai 2021 ... Kristina Hagani uudised, kuulujutud, fotod Kristina Haganist, elulugu, Kristina Hagani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kristina Hagani suhteloend. Kristina Hagani tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Kristina Hagani suhetest.
Lisa Distefano ja Paul Watson
Lisa Distefano ja Paul Watson
28. mai 2021 ... Lisa Distefano ja Paul Watsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Natalia Tena
Natalia Tena
28. mai 2021 ... Natalia Tena uudised, kuulujutud, fotod Natalia Tenast, elulugu, Natalia Tena poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Natalia Tena suhteloend. Natalia Tena tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Natalia Tena suhetest.
Gina Gershon
Gina Gershon
28. mai 2021 ... Gina Gershoni uudised, kuulujutud, fotod Gina Gershonist, elulugu, Gina Gershoni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Gina Gershoni suhete loend. Gina Gershoni tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Gina Gershoni suhetest.