Põhiline Suhted Bradley James

Bradley James

Teie Homseks Horoskoop

Bradley James PikaajalineKoht 1499 -44Vanus 37 aastat vana Tähtkuju Kaalud Suhted 2 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Angel Coulby ja Bradley JamesBradley James ja Angel Coulby on olnud pikaajalistes suhetes alates 9. augustist 2011. vaata suhet

Suhted

Bradley James on olnud suhetes Georgia Kingiga(2010).








Umbes

Bradley James on 37-aastane Briti näitleja. 11. oktoobril 1983 Devonis Inglismaal sündinud Bradley James Gregory ja hariduse omandanud Duncan U. Fletcheri keskkoolis on ta kuulus Merlini poolest karjääris, mis ulatub aastasse 2008 kuni praeguseni. Tema Tähtkuju on Kaalud.



kes on rudy mancuso tutvumine 2016. aastal

Bradley James on osalenud kahel ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Angel Coulby Merlin (2008)ja Katie McGrath sisse Merlin (2008).






Bradley James kuulub järgmistesse nimekirjadesse: inglise telenäitlejad, 1983. aasta sünd ja Inimesed Exeterist.



Panustage

Aidake meil oma Bradley Jamesi profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumislehtkaks9 aastat, 9 kuud5 aastat, 4 kuud11 kuud, 4 päeva
Kokkukaks9 aastat, 9 kuud5 aastat, 4 kuud11 kuud, 4 päeva

Üksikasjad

EesnimiBradley
PerekonnanimiJames
Täisnimi sündidesBradley James Gregory
Vanus37 aastat
Sünnipäev11. oktoober 1983
SünnikohtDevon, Inglismaa
Kõrgus6 '0' (183 cm)
Kaal180 kg (82 kg)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSinine
JuuksevärvBlond
Eristav tunnusBlondid juuksed, sinised silmad, kõrged põsesarnad
TähtkujuKaalud
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusBriti
KeskkoolMadeley keskkool, Duncan U. Fletcheri keskkool
ÜlikoolDraamakeskus London
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustMerlin
Aasta (d) aktiivne2008 – tänapäev, 2008-tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Ühinenud esindajad, Ruth Young, esindaja (Suurbritannia), Ühendatud Talentide Agentuur, Chris Hart, esindaja (USA)
Ametlikud veebisaididbradley-james.com/, www.facebook.com/pages/Bradley-James/31603989451, bradley-james.org/, www.huffingtonpost.com/jenna-busch/interview-with-imerlinis_b_254715.html, www.merlintvshow. com / lehekülg / Bradley + James, twitter.com/bradleyjames?lang=en, instagram.com/bradleyjamesjr/
ÕdeStephanie James
SõberSantiago Cabrera (käis Santiago Cabreraga Londoni draamakeskuses), Colin Morgan (Merlini komplektis sõpru, töötas teise programmi nimega 'The Real Merlin and Arthur'), Angel Coulby (kohtus Merliniga)
LemmiktoidudPiim

Bradley Michael James on inglise näitleja. Teda tuntakse peamiselt prints Arthuri rollis BBC TV (Ameerikas NBC) sarjas Merlin, Damien Damieni telesarjas (A&E, Hulu), Varga allmaailmas: Verisõjad, Giuliano de 'Medici Medicis: The Magnificent ( 2018-2020) ja brigaadikindral Felix Sparks ajakirjas The Liberator (Netflix 2020).



Lisateave Bradley Jamesi kohta Vähem Bradley Jamesist

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kaksIngel CoulbySuheAugust 2011August 2011-
1Georgia kuningasSuheJaanuar 2010Detsember 201011 kuud
Ingel Coulby #kaks

Ingel Coulby

2011

Bradley James ja Angel Coulby on olnud ...[vaata paari] Georgia kuningas #1

Georgia kuningas

2010

Georgia King ja Bradley James lahkusid D ...[vaata paari] #kaks

Ingel Coulby

2011

Bradley Jamesil ja Angel Coulbyl oli suhe 2011. aasta augustist kuni 2011. aasta augustini.

kes on andrew garfield tutvumine 2016. aastal
MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 42% vaata suhet #1

Georgia kuningas

2010

Georgia King ja Bradley James said 2010. aasta jaanuarist detsembrini.

Suhe 11 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 65% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Bradley James37 KaaludNäitleja
Briti
Ingel Coulby40 NeitsiNäitleja
Briti
Georgia kuningas3. 4 SkorpionNäitleja
Briti

Pildigalerii

Bradley James Bradley James Underworld: Veresõjad (2016) Underworld: Veresõjad (2016) Underworld: Veresõjad (2016) Underworld: Veresõjad (2016) Londoni McM Expo Londoni McM Expo Londoni McM Expo Londoni McM Expo Londoni McM Expo Londoni McM Expo

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Vabastaja2020Felix SparksTelesaade
Kuller2019. aastaTom DunbarFilm
Imelik Ingel2018KohtuekspertiisTelesaade
Headusekütid2017Keegan Sherman, Webb ShermanTelesaade
Allilm: Verisõjad2016KingseppFilm
Damien2016Damien ThornTelesaade
Medici: Firenze meistrid2016Giuliano de 'MediciTelesaade
Zombie2015.Lowell TraceyTelesaade
Kiired tüdrukud2012CarlFilm
Kodumaa2011J.G. EdgarsTelesaade
Portobello 1962009JudeLühifilm
Dis / ühendatud2008BenTelefilm
Merlin2008ArthurTelesaade
Inspektor Lewis2006Jack RothTelesaade
Abivajavad lapsed1980ArthurTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Angel Coulby ja Bradley JamesIngel Coulby
    • Merlin
      2008
    [vaata sobivust]
  • Bradley James ja Katie McGrathKatie McGrath
    • Merlin
      2008
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi