Põhiline Suhted Bradley Steven Perry

Bradley Steven Perry

Teie Homseks Horoskoop

Bradley Steven Perry VallalineKoht 783 -142Vanus 22 aastat vana Tähtkuju Ambur Suhted 1 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Bradley Steven Perry on praegu vallaline.








Suhted

Bradley Steven Perry on olnud suhtes Sabrina Carpenteriga(2014 - 2015).



Umbes

Bradley Steven Perry on 22-aastane Ameerika näitleja. Sündinud 23. novembril 1998 Ventura maakonnas CA-s, on ta kuulus Good Luck Charlie poolest. Tema sodiaagimärk on Ambur.






Bradley Steven Perry on osalenud 3 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Jaylen Barron Õnn kaasa Charlie (2010), Ryan Whitney sisse Õnn kaasa Charlie (2010)ja Genevieve Hannelius aastal Õnn kaasa Charlie (2010).



Bradley Steven Perry kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja Ameerika lapsnäitlejad.

Panustage

Aidake meil luua Bradley Steven Perry profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht11 aasta, 3 kuud--
Kokku11 aasta, 3 kuud--

Üksikasjad

EesnimiBradley
Keskmine nimiSteven
PerekonnanimiPerry
Täisnimi sündidesBradley Steven Perry
Vanus22 aastat
Sünnipäev23. november 1998
SünnikohtVentura maakond, CA, USA
Kõrgus5 '8' (173 cm)
Kaal100 kg (45 kg)
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuAmbur
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolKvartsimäe keskkool
AmetitekstNäitleja, lavastaja, kirjanik
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustÕnn kaasa Charlie
Aasta (d) aktiivne2007 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Rannikust rannani talentide rühm (LA)
Brändi kinnitus(2013) Nintendo Wii U telereklaam
Kinga suurus8
Ametlikud veebisaididwww.instagram.com/bradley_s_perry12/, twitter.com/Bradley_s_perry, www.facebook.com/iBradleyStevenPerry/
ÕdeJesse Perry, Caitlin Perry, Lee Perry
SõberElaine Goss
LemmikinimesedElaine Goss
LemmiklauludLihtsalt anna mulle põhjus
LemmikvärvidSinine

Bradley Steven Perry (sündinud 23. novembril 1998) on USA näitleja. Ta on tuntud Gabe Duncani rollist Disney Channel'i perekonna komöödias Good Luck Charlie ja Roger Elliston III rolli eest Disney keskkooli muusikalis spin-off filmis Sharpay vapustav seiklus. Pärast seda mängis Perry koos Disney XD komöödiates Mighty Med ja selle spinoff Lab Rats: Elite Force, kus ta mängis Kazi rolli.

Lisateave Bradley Steven Perry kohta Vähem Bradley Steven Perry kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1Sabrina PuuseppSuheMai 2014August 20151 aasta
Sabrina Puusepp #1

Sabrina Puusepp

2014 - 2015

Sabrina Carpenter ja Bradley Steven Perry ...[vaata paari] #1

Sabrina Puusepp

2014 - 2015

Sabrina Carpenter ja Bradley Steven Perry on dateeritud maist 2014 kuni augustini 2015.

cameron boyce sõbranna päriselus
Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 58% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Bradley Steven Perry22 AmburNäitleja
Ameeriklane
Sabrina Puusepp22 SõnnLaulja
Ameeriklane

Pildigalerii

Bradley Steven Perry Õnne Charlie (2010) Õnne Charlie (2010) Õnne Charlie (2010) Õnne Charlie (2010) Õnne Charlie (2010) Õnne Charlie (2010) Õnne Charlie (2010) Õnne Charlie (2010) Õnne Charlie (2010) Õnne Charlie (2010) Õnne Charlie (2010)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Hubie Halloween2020CormacFilm
Koolitatud2019. aastaAlec RadayTelesaade
S.W.A.T.2017HarryTelesaade
Laborirotid: eliitjõud2016KazTelesaade
Sõnatu2016DonaldTelesaade
WTH: Tere tulemast Howlerisse2016BarrettTelesaade
Disney 3652016Telesaade
Järeltulijad: kuri maailm2015ZevonTelesaade
Ma ei teinud seda2014Dr Scott GabrielTelesaade
Püksid põlevad2014Jack ParkerTelefilm
Võimas Med2013KazTelesaade
Laborirotid2012KazTelesaade
Edu Charlie, on jõulud!2011Gabe DuncanTelefilm
Jessie2011Gabe DuncanTelesaade
Õnn kaasa Charlie2010Gabe DuncanTelesaade
Dora ja Diego 4-D seiklus püüab selle robotliblika2010Imelik poissLühifilm
Vanad koerad2009JalgpallilapsFilm
Vastupäev2009TurvameesFilm
Kaup: elage kõvasti, müüge kõvasti2009Noor Don Valmis (krediteerimata)Film
Kes lasi Mambat?2008DavidFilm
Valige Connor2007KoolipoissFilm
Suurepärane Max2007Georgie RosenthalLühifilm
Jäljetult2002CharlieTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Jaylen Barron
    • Õnn kaasa Charlie
      2010
    [vaata sobivust]
  • Bradley Steven Perry ja Ryan NewmanRyan Whitney
    • Õnn kaasa Charlie
      2010
    [vaata sobivust]
  • G. Hannelius ja Bradley Steven PerryGenevieve Hannelius
    • Õnn kaasa Charlie
      2010
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Damien Chazelle
Damien Chazelle
28. mai 2021 ... Damien Chazelle uudised, kuulujutud, fotod Damien Chazellest, elulugu, Damien Chazelle tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Damien Chazelle suhteloend. Damien Chazelle tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Damien Chazelle suhetest.
Fred Durst
Fred Durst
28. mai 2021 ... Fred Dursti uudised, kuulujutud, fotod Fred Durstist, elulugu, Fred Dursti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Fred Dursti suhteloend. Fred Dursti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Fred Dursti suhetest.
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
28. mai 2021 ... Ahu Türkpençe ja Ozan Guveni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Arvind Swamy
Arvind Swamy
28. mai 2021 ... Arvind Swamy uudised, kuulujutud, fotod Arvind Swamyst, elulugu, Arvind Swamy sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Arvind Swamy suhteloend. Arvind Swamy tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Arvind Swamy suhetest.
Laure Sainclair
Laure Sainclair
28. mai 2021 ... Laure Sainclairi uudised, kuulujutud, fotod Laure Sainclairist, elulugu, Laure Sainclairi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Laure Sainclairi suhete loend. Laure Sainclairi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Laure Sainclairi suhetest.
Dave Allen ja Karin Stark
Dave Allen ja Karin Stark
28. mai 2021 ... Dave Alleni ja Karin Starki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Jan Schlichtmann
Jan Schlichtmann
28. mai 2021 ... Jan Schlichtmanni uudised, kuulujutud, fotod Jan Schlichtmannist, elulugu, Jan Schlichtmanni sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jan Schlichtmanni suhete loend. Jan Schlichtmanni tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jan Schlichtmanni suhetest.