Põhiline Suhted Brandy Norwood

Brandy Norwood

Teie Homseks Horoskoop

Brandy Norwood VallalineKoht 474 -89Vanus 42 aastat vana Tähtkuju Veevalaja Suhted kokku 17 Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu käib?

Brandy Norwood on praegu vallaline.








Suhted

Brandy Norwood on kihlatud Ryan Pressiga(2012 - 2014)ja Quentin Richardson(2004 - 2005).



Brandy Norwood on olnud suhetes Sir Ristijaga(2017), Terrence Jenkins(2010 - 2011), Flo Rida(2009 - 2010), Mychael Knight(2006), Robert Smith(2001 - 2003), Tyrese Gibson(2001 - 2009), Punch (Tantsija), Allen Payne, Mase(1998 - 1999), Usher(1997 - 1998), Wanya Morris(1996 - 1997), Kobe Bryant(üheksateist üheksakümmend kuus), Fredro Starr(1995 - 1996), Blake C (Trife)(üheksateist üheksakümmend viis)ja R.L.






Umbes

Brandy Norwood on 42-aastane Ameerika laulja. Sündinud Brandy Rayana Norwoodis 11. veebruaril 1979 McCombis Mississippi osariigis USA-s, on ta kuulus R&B laulja Moesha poolest. Tema sodiaagimärk on Veevalaja.



Brandy Norwood on osalenud viiel ekraanil peetud matšil, sealhulgas Fredro Starril Moesha (üheksateist üheksakümmend kuus), Lamont Bentley sisse Moesha (üheksateist üheksakümmend kuus), Paolo Montalban aastal Tuhkatriinu (1997), Scott Hamm sisse Moesha (üheksateist üheksakümmend kuus)ja Maksim Chmerkovskiy aastal Tantsud tähtedega (2005).

Brandy Norwood kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Epic Recordsi artistid, Ameerika kontraltod ja Ameerika tantsumuusikud.



Panustage

Aidake meil luua Brandy Norwoodi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Kihlatudkaks3 aastat, 4 kuud2 aastat, 6 kuud-
Tutvumislehtviisteist8 aastat, 4 kuud1 aasta2 kuud, 1 päev
Kokku178 aastat, 4 kuud1 aasta, 2 kuud2 kuud, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiBrandy
Keskmine nimiRayana
PerekonnanimiNorwood
Täisnimi sündidesBrandy Rayana Norwood
Alternatiivne nimiR&B printsess B Rocka, Bran'Nu, Brandy
Vanus42 aastat
Sünnipäev11. veebruar 1979
SünnikohtMcComb, Mississippi, USA
Kõrgus5 '7' (170 cm)
Kaal53 kg (117 naela)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusPunutud juuksed
TähtkujuVeevalaja
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusMust
RahvusAmeeriklane
KeskkoolHollywoodi keskkool, Hollywood, California, USA (1996)
ÜlikoolPepperdine ülikool
AmetitekstLaulja, laulukirjutaja, näitleja, modell, plaadiprodutsent
OkupatsioonLaulja
Taotle kuulsustR&B laulja, Moesha
Muusikažanr (tekst)R & B, pop, hiphop, hing
MuusikažanrR & B / hing, R & B
Aasta (d) aktiivne1993 – tänapäev
MuusikastiilLinnalik
Muusika meeleoluStiilne
PillVokaalid
Pill (tekst)Vokaalid
PlaadifirmaAtlantic, Epic, Knockout, RCA, Chameleon, Atlantic (1993-2005), Knockout (2005-2008), Epic (2008-2009), RCA (2011-2015), Chameleon Entertainment (2011-2017), eOne Music (2017) (praegune), Primary Wave Entertainment, (alates 2017), E1, Primary Wave, Brand Nu Entertainment, eOne Music
Seotud aktidRay J, Monica, Whitney Houston, Rodney Jerkins, Wanya Morris
Talentide agentuur (nt modelleerimine)ICM Partnerid
Rind (tollides)3. 4
Tassi suurusC
Vöökoht (tollides)2. 3
Puusad (tollides)3. 4
Riiete suurus4
Kinga suurus9
Ametlikud veebisaididwww.imdb.com/name/nm0005275/, people.famouswhy.com/brandy_norwood/, http://4everbrandy.com, http://thenextbrandyblog.com, http://www.4everbrandy.com/ https: // www.wikidata.org/wiki/Q690974#P856
IsaWilliam Raymond Norwood vanem
VendRay J
PereliigeSnoop Dogg (nõbu), Sy'rai Iman Smith (tütar)
SõberSerena Williams, Venus Williams, Kelly Rowland, Tyrese Gibson
LemmikinimesedWhitney Houston
LemmikkohadJamaica, Los Angeles, Mississippi
LemmiktoidudKana, kala, leib, õunad, pasta, praetud kana
LemmikvärvidRoosa, must

Brandy Rayana Norwood (sündinud 11. veebruaril 1979), paremini tuntud mononüümi Brandy all, on USA laulja, laulukirjutaja, plaadiprodutsent ja näitleja. Mississippi osariigis McCombis muusikalisse perre sündinud ja Californias Carsonis kasvanud naine alustas oma karjääri juba lapsena ja esines teismeliste rühmade taustalauljana. 1993. aastal sõlmis Norwood lepingu Atlantic Recordsiga. Järgmisel aastal andis ta välja oma omanimelise debüütalbumi, mis sai USA-s sertifikaadi neljakordne Platinum, müües kogu maailmas kuus miljonit eksemplari. Norwood mängis nimitegelasena UPN-i komöödias Moesha, mis kestis kuus hooaega ja mille tulemuseks oli arvukalt muid rolle. Ta jätkas oma muusikukarjääri 1998. aastal koos ülimalt eduka duetiga koos kaasaja R&B kaasaegse Monicaga 'The Boy Is Mine', millest sai kõigi aegade üks enimmüüdud naisduette ja üks pikimaid esinemisnumbreid. ajaloos. Tema teist albumit Never Say Never müüdi kogu maailmas 16 miljonit eksemplari, esitati kaks singlit number üks ja pälvis Norwood oma esimese Grammy auhinna. See viis ta rahvusvahelisse staaride hulka filmide, toetuste, väljamüüdud kontsertreiside ja tema enda Barbie-nukkude sarjaga.

Lisateave Brandy Norwoodi kohta Vähem Brandy Norwoodi kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
17Sir RistijaSuheMai 2017Juuli 20172 kuud
16Ryan PressSuheDetsember 2010Aprill 20143 aastat
viisteistTerrence JenkinsSuheOktoober 2010Veebruar 20114 kuud
14Flo RidaSuheDetsember 2009Juuni 20106 kuud
13Mychael KnightSuhe R August 2006Oktoober 20062 kuud
12Quentin RichardsonSuheJaanuar 2004Oktoober 20051 aasta
üksteistRobert SmithSuheJuuni 2001Juuli 20032 aastat
10Tyrese GibsonSuhe R Jaanuar 2001Mai 20098 aastat
9Punch (tantsija)SuheJuuli 1999Jaanuar 20011 aasta
8Allen PayneSuheJaanuar 1999Juuli 19996 kuud
7MaseSuheAprill 1998Jaanuar 19999 kuud
6UsherSuheJuuli 1997Aprill 19989 kuud
5Wanya MorrisSuheJuuni 1996Mai 199711 kuud
4Kobe BryantSuheAprill 1996Juuli 19963 kuud
3Fredro StarrSuheNovember 1995Aprill 19965 kuud
kaksBlake C (Trife)SuheJuuni 1995Oktoober 19954 kuud
1R.L.Teadmata -
Sir Ristija #17

Sir Ristija

2017

Sir Ristija ja Brandy Norwood lahutasid ...[vaata paari] Ryan Press #16

Ryan Press

2010 - 2014

Ryan Press ja Brandy Norwood lahkusid Ap ...[vaata paari] Terrence Jenkins #viisteist

Terrence Jenkins

2010 - 2011

Terrence Jenkins ja Brandy Norwood lahutasid ...[vaata paari] Flo Rida #14

Flo Rida

2009 - 2010

Flo Rida ja Brandy Norwood lahku läksid juunis ...[vaata paari] Mychael Knight #13Kuulujutt

Mychael Knight

2006

Mychael Knight ja Brandy Norwood olid kuulujutud ...[vaata paari] Quentin Richardson #12

Quentin Richardson

2004 - 2005

Quentin Richardson ja Brandy Norwood eraldasid ...[vaata paari] Robert Smith #üksteist

Robert Smith

2001 - 2003

Robert Smith ja Brandy Norwood on lahus ...[vaata paari] Tyrese Gibson #10Kuulujutt

Tyrese Gibson

2001 - 2009

Brandy Norwood ja Tyrese Gibson olid kuulujutuga ...[vaata paari] Punch (tantsija) #9

Punch (tantsija)

Punch (Tantsija) ja Brandy Norwood on lahus ...[vaata paari] Allen Payne #8

Allen Payne

Allen Payne ja Brandy Norwood on lahus ...[vaata paari] Mase #7

Mase

1998 - 1999

Mase ja Brandy Norwood lahkusid 1998. aastal pärast ...[vaata paari] Usher #6

Usher

1997 - 1998

Usher ja Brandy Norwood läksid lahku 1999. aastal ...[vaata paari] Wanya Morris #5

Wanya Morris

1996 - 1997

Wanya Morris ja Brandy Norwood eraldusid ...[vaata paari] Kobe Bryant #4

Kobe Bryant

üheksateist üheksakümmend kuus

Brandy Norwood ja Kobe Bryant lahkusid S ...[vaata paari] Fredro Starr #3

Fredro Starr

1995 - 1996

Fredro Starr ja Brandy Norwood lahkusid ...[vaata paari] Blake C (Trife) #kaks

Blake C (Trife)

üheksateist üheksakümmend viis

Blake C (Trife) ja Brandy Norwood lahutasid ...[vaata paari] R.L. #1

R.L.

R. L. ja Brandy Norwood olid suhetes ...[vaata paari] #17

Sir Ristija

2017

Sir Ristija ja Brandy Norwood dateeriti 2017. aasta maist juulini.

Suhe 2 kuud vaata suhet #16

Ryan Press

2010 - 2014

Ryan Press ja Brandy Norwood olid kihlatud 1 aasta. Nad said kaks aastat pärast kokkutulekut detsembris 2010. Nad olid kihlatud 26. detsembril 2012, kuid läksid hiljem lahku 2014. aasta aprillis.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%'> Ühilduvus 5% vaata suhet #viisteist

Terrence Jenkins

2010 - 2011

Terrence Jenkins ja Brandy Norwood on dateeritud oktoobrist 2010 kuni veebruarini 2011.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 32% vaata suhet #14

Flo Rida

2009 - 2010

Flo Rida ja Brandy Norwood dateeriti 2009. aasta detsembrist 2010. aasta juunini.

Suhe 6 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 73% vaata suhet #13

Mychael Knight

2006 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Mychael Knight end 2006. aasta augustis Brandy Norwoodiga sidunud.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Vanus98%'> Ühilduvus 70% vaata suhet #12

Quentin Richardson

2004 - 2005

Quentin Richardson ja Brandy Norwood olid kihlatud 1 aasta. Pärast kohtumist jaanuaris 2004 käisid nad kuus kuud. Nad olid kihlatud 2004. aasta juulis, kuid lahku läksid hiljem 2005. aasta oktoobris.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Kõrgus91%Vanus98%'> Ühilduvus 87% vaata suhet #üksteist

Robert Smith

2001 - 2003

Robert Smithil ja Brandy Norwoodil oli suhe juunist 2001 kuni juulini 2003.

Suhe 2 aastat Lapsed 1 laps vaata suhet #10

Tyrese Gibson

2001 - 2009 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Brandy Norwood 2001. aasta jaanuaris Tyrese Gibsoni külge haakinud.

emma greenwell jeremy allen valge
Suhe 8 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 73% vaata suhet #9

Punch (tantsija)

Punchil (Tantsija) ja Brandy Norwoodil oli suhe juulist 1999 kuni jaanuarini 2001.

vaata suhet #8

Allen Payne

Allen Payne ja Brandy Norwood olid suhetes 1999. aasta jaanuarist kuni 1999. aasta juulini.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 64% vaata suhet #7

Mase

1998 - 1999

Mase ja Brandy Norwood on dateeritud 1998. aasta kuni 1999. aasta jaanuarini.

Suhe 9 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 52% vaata suhet #6

Usher

1997 - 1998

Usher ja Brandy Norwood pärinesid 1998. aasta kuni 1998. aasta aprillini.

Suhe 9 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 88% vaata suhet #5

Wanya Morris

1996 - 1997

Wanya Morris ja Brandy Norwood on dateeritud 1997. aasta maist 1997. aastani.

Suhe 11 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Vanus69%'> Ühilduvus 38% vaata suhet #4

Kobe Bryant

üheksateist üheksakümmend kuus

Brandy Norwood ja Kobe Bryant on dateeritud aprillist juulini 1996.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 88% vaata suhet #3

Fredro Starr

1995 - 1996

Fredro Starr ja Brandy Norwood on dateeritud novembrist 1995 kuni aprillini 1996.

Suhe 5 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus37%Vanus69%'> Ühilduvus 72% vaata suhet #kaks

Blake C (Trife)

üheksateist üheksakümmend viis

Blake C (Trife) ja Brandy Norwood on dateeritud juulist 1996 kuni oktoobrini 1995.

Suhe 4 kuud vaata suhet #1

R.L.

R. L.-l ja Brandy Norwoodil oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Vanus84%'> Ühilduvus 41% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Brandy Norwood42 VeevalajaLaulja
Ameeriklane
Sir Ristija-
Ryan PressN SkorpionMuusikaprodutsent
Ameeriklane
Terrence Jenkins39 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Flo Rida41 NeitsiRäppar
Ameeriklane
Mychael Knight39 JäärMoedisainer
Ameeriklane
Quentin Richardson41 JäärKorvpall
Ameeriklane
Robert Smith- Produtsent
Ameeriklane
Tyrese Gibson42 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Punch (tantsija)-
Allen Payne52 VähkNäitleja
Ameeriklane
Mase46 NeitsiRäppar
Ameeriklane
Usher42 KaaludLaulja
Ameeriklane
Wanya Morris47 LõviMuusik
Ameeriklane
Kobe Bryant41 LõviKorvpall
Ameeriklane
Fredro Starrviiskümmend JäärRäppar
Ameeriklane
Blake C (Trife)-
R.L.44 JäärRäppar
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Sy'rai ImanNaine16. juuni 200218 aastat vana Robert Smith

Pildigalerii

Brandy Norwood - kahekordse denimiga, kui ta suundub kohtumisele Los Angeleses Brandy Norwood - kahekordse denimiga, kui ta suundub kohtumisele Los Angeleses Brandy Norwood - kahekordse denimiga, kui ta suundub kohtumisele Los Angeleses Brandy Norwood - kahekordse denimiga, kui ta suundub kohtumisele Los Angeleses Brandy Norwood - kahekordse denimiga, kui ta suundub kohtumisele Los Angeleses Brandy Norwood - kahekordse denimiga, kui ta suundub kohtumisele Los Angeleses Brandy Norwood - kahekordse denimiga, kui ta suundub kohtumisele Los Angeleses Brandy Norwood - kahekordse denimiga, kui ta suundub kohtumisele Los Angeleses Brandy Norwood - kahekordse denimiga, kui ta suundub kohtumisele Los Angeleses Brandy Norwood - kahekordse denimiga, kui ta suundub kohtumisele Los Angeleses Brandy Norwood - kahekordse denimiga, kui ta suundub kohtumisele Los Angeleses Armastus ja hiphop: Hollywood - Brandy Norwood

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Raydemption Visual Album2018Brandy NorwoodLühifilm
Bränd: kõik, mida vajan2018Lühifilm
Täiuslik matš2016AvatiaFilm
Zoe kunagi pärast2016Zoe MoonTelesaade
Täht2016Cassie BrownTelesaade
BET elu ....2016Telesaade
Panusta armastusele2014Vivien (kuulujutuga)Film
Kiusatus: abielunõustaja ülestunnistused2013MelindaFilm
Hingemees2012RitaTelesaade
Tilk surnud Diva2009Elisa ShayneTelesaade
902102008Marissa Harris-YoungTelesaade
Mäng2006ChardonnayTelesaade
Maja2004MuusikLühifilm
Ameerika unistused2002Gladys KnightTelesaade
Osmoos Jones2001Lea (hääl)Film
Üks ühele2001Michelle McGintyTelesaade
Isa kasvatamine2001Salapärane helistajaTelesaade
Reba2001Salapärane helistajaTelesaade
Topelt Platinum1999Kayla Harris (brändina)Telefilm
Parkerid1999Moesha MitchellTelesaade
Ma tean siiani, mida sa eelmisel suvel tegid1998Karla Wilson (brändina)Film
Tuhkatriinu1997Tuhkatriinu (brändina)Telefilm
Džunglipojadüheksateist üheksakümmend kuusLateciaTelesaade
Moeshaüheksateist üheksakümmend kuusMoesha Mitchell, minaTelesaade
Sabrina, teismelise nõidüheksateist üheksakümmend kuusSalapärane helistajaTelesaade
Thea1993Danesha TurrellTelesaade
Arahnofoobia1990Brandy Beechwood (krediteerimata)Film
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Brandy Norwood ja Fredro StarrFredro Starr
    • Moesha
      üheksateist üheksakümmend kuus
    [vaata sobivust]
  • Lamont Bentley
    • Moesha
      üheksateist üheksakümmend kuus
    [vaata sobivust]
  • Paolo Montalban
    • Tuhkatriinu
      1997
    [vaata sobivust]
  • Scott Hamm
    • Moesha
      üheksateist üheksakümmend kuus
    [vaata sobivust]
  • Maksim Chmerkovskiy ja Brandy NorwoodMaksim Chmerkovskiy
    • Tantsud tähtedega
      2005
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Bruce Dickinson ja Leana Dolci
Bruce Dickinson ja Leana Dolci
28. mai 2021 ... Bruce Dickinsoni ja Leana Dolci fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Sophie karbjinski
Sophie karbjinski
28. mai 2021 ... Sophie Karbjinski uudised, kuulujutud, fotod Sophie Karbjinskist, elulugu, Sophie Karbjinski poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Sophie Karbjinski suhete loend. Sophie Karbjinski tutvumisajalugu, 2021, 2020, Sophie Karbjinski suhete loend.
Tara Booher
Tara Booher
28. mai 2021 ... Tara Booheri uudised, kuulujutud, fotod Tara Booherist, elulugu, Tara Booheri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tara Booheri suhete loend. Tara Booheri tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Tara Booheri suhetest.
Matt Kaplan ja Claire Holt
Matt Kaplan ja Claire Holt
28. mai 2021 ... Matt Kaplani ja Claire Holti fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Reza Jahangiri
Reza Jahangiri
28. mai 2021 ... Reza Jahangiri uudised, Gossip, fotod Reza Jahangirist, elulugu, Reza Jahangiri sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Reza Jahangiri suhete loend. Reza Jahangiri tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Reza Jahangiri suhetest.
Robert Lee
Robert Lee
28. mai 2021 ... Robert Lee uudised, kuulujutud, fotod Robert Lee'st, elulugu, Robert Lee sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Robert Lee suhete loend. Robert Lee tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Robert Lee suhetest.
Magdaléna Rybáriková
Magdaléna Rybáriková
28. mai 2021 ... Magdaléna Rybáriková uudised, kuulujutud, fotod Magdaléna Rybáriková'st, elulugu, Magdaléna Rybáriková poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Magdalena Rybarikova suhete loend. Magdalena Rybáriková tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Magdaléna Rybáriková suhetest.