Põhiline Suhted Brett Tucker

Brett Tucker

Teie Homseks Horoskoop

Brett TuckerKoht 3334 125Vanus 49 aastat vana Tähtkuju Sõnn Suhted 2 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Brett Tucker tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Brett Tucker on olnud suhtes Eliza Tayloriga(2008).



on suhtes anson mount

Brett Tuckeril on olnud kohtumist Lindsay Lohaniga(2011).






Umbes

Brett Tucker on 49-aastane Austraalia näitleja. 21. mail 1972 Austraalias Melbourne'is sündinud Brett Alan Tuckerist on ta kuulus McLeodi tütarde ja naabrite poolest karjääris, mis ulatub 1992. aastast kuni praeguseni. Tema Tähtkuju on Sõnn.



Brett Tucker on osalenud 5 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Simone Buchanan Naabrid (1985), Bridie Carter aastal McLeodi tütred (2001), Kym Valentine sisse Naabrid (1985), Michala Banas aastal McLeodi tütred (2001)ja Zoe Naylor sisse McLeodi tütred (2001).

Brett Tucker kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Austraalia filminäitlejad, Austraalia telenäitlejad ja 1972. aasta sünd.



Panustage

Aidake meil oma Brett Tuckeri profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht110 kuud, 4 päeva--
Kohtumine11 kuu, 1 päev--
Kokkukaks10 kuud, 4 päeva5 kuud, 17 päeva1 kuu, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiBrett
Keskmine nimiDomeen
PerekonnanimiTucker
Täisnimi sündidesBrett Alan Tucker
Alternatiivne nimiBoonge
Vanus49 aastat
Sünnipäev21. mai 1972
SünnikohtMelbourne, Austraalia
Kõrgus6 '2' (188 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvSinine
JuuksevärvBlond
TähtkujuSõnn
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAustraallane
ÜlikoolMelbourne'i rahvusteatri draamakool (1996)
AmetitekstNäitleja, laulja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustMcLeodi tütred ja naabrid
Aasta (d) aktiivne1992 – tänapäev, 1992 - tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Ühendatud Talentide Agentuur
Ametlikud veebisaididbrett-tucker.net
IsaKen Tucker
EmaJanice Tucker
VendNicky, Mark, David

Brett Alan Tucker (sündinud 21. mail 1972) on Austraalia näitleja ja laulja. Ta oli sarjas Saddle Club, McLeodi tütardes ja armukestes. Teda tuntakse ka naabrite filmis Daniel Fitzgeraldi rollis. Ta mängis ABC telesarjas Station 19 Seattle'i tuletõrjeülemat Lucas Ripley.

sterlingi rüütli ja danielle campbelli tutvumine
Lisateave Brett Tuckeri kohta Vähem Brett Tuckeri kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kaksLindsay LohanKohtumineJuuli 2011August 20111 kuu
1Eliza TaylorSuheVeebruar 2008Detsember 200810 kuud
Lindsay Lohan #kaks

Lindsay Lohan

2011

Brett Tucker ja Lindsay Lohan läksid lahku ...[vaata paari] Eliza Taylor #1

Eliza Taylor

2008

Eliza Taylor ja Brett Tucker läksid lahku ...[vaata paari] #kaks

Lindsay Lohan

2011

Brett Tucker ja Lindsay Lohan kohtusid 2011. aasta juulis.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 39% vaata suhet #1

Eliza Taylor

2008

Eliza Taylor ja Brett Tucker käisid 2008. aasta veebruarist detsembrini.

Suhe 10 kuud MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus13%'> Ühilduvus 47% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Brett Tucker49 SõnnNäitleja
Austraallane
Lindsay Lohan3. 4 VähkNäitleja
Ameeriklane
Eliza Taylor31 SkorpionNäitleja
Austraallane

Pildigalerii

See oleme meie (2016) Ameeriklased (2013) Ameeriklased (2013) Ameeriklased (2013) Ameeriklased (2013) Spartacus: Kättemaks (2010) Spartacus: Kättemaks (2010) Spartacus: Kättemaks (2010) Spartacus: Kättemaks (2010) Brett Tucker Brett Tucker Brett Tucker

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
AJ ja kuninganna2020Ohvitser Peter DembrowskiTelesaade
Jaam 192018Lucas ripleyTelesaade
Newtoni seadus2017Callum DockerTelesaade
Vaprad2017Terapeut Xander MartinTelesaade
Need oleme meie2016BändijuhtTelesaade
Minu oma2015.SebastianLühifilm
Thor: Pime maailm2013Einherjari valvurFilm
Armukesed2013Harry davisTelesaade
Ameeriklased2013Benjamin StobertTelesaade
Kaardist väljas2011Dr Jonah SimpsonTelesaade
Kuritegelik käitumine2011Gavin CollinsTelefilm
Ma armastan sind ka2010JulianFilm
Spartacus2010VaskTelesaade
Rizzoli ja saared2010Steve SannerTelesaade
Madal madalseis2010Kade ThompsonTelesaade
loss2009Colin HuntTelesaade
Legend otsijast2008PhillipTelesaade
Zacki elu2008Nathan SewellFilm
Suur Raid2005Major LaphamFilm
Grey anatoomia2005Tuletõrjeülem Lucas RipleyTelesaade
CSI: NY2004Theodore WestwickTelesaade
Alfaisane2004Lühifilm
Äärmuslik meeskond2003BookmanFilm
NCIS2003Komandör leitnant Geoffrey BrettTelesaade
Väline2002Olen YoderTelefilm
Blond2001Valge partei näitlejaTelesaade
Kood punane2001Telefilm
McLeodi tütred2001Dave BrewerTelesaade
Sadulaklubi2001Max RegneryTelesaade
Hüvastijätt surmani2001Mark PenhalliganTelefilm
CSI: kuritegevuse stseeni uurimine2000Kyle AdamsTelesaade
Mallboy2000DarrenFilm
Kadunud maailm1999RixxelTelesaade
Äikesekivi1999HolocopTelesaade
Riigikoroner1997Miles PenfieldTelesaade
Ryaanidest viimane1997DetektiivTelefilm
Sinised kontsad1994Sgt Peter Baynes, Steve CamilleriTelesaade
Halifax fp1994Scott LovejoyTelesaade
Lumine jõgi: McGregori saaga1993TedTelesaade
Naabrid1985Daniel 'Fitzy' Fitzgerald, Daniel Fitzgerald, Ned GoodmanTelesaade
Armastan sind rohkemSimonTelefilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Simone Buchanan
    • Naabrid
      1985
    [vaata sobivust]
  • Bridie Carter ja Brett TuckerBridie Carter
    • McLeodi tütred
      2001
    [vaata sobivust]
  • Kym Valentine
    • Naabrid
      1985
    [vaata sobivust]
  • Michala Banas ja Brett TuckerMichala Banas
    • McLeodi tütred
      2001
    [vaata sobivust]
  • Zoe Naylor
    • McLeodi tütred
      2001
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
28. mai 2021 ... hõivatud Philipps ja Marc Silverstein fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Justin Shenkarow
Justin Shenkarow
28. mai 2021 ... Justin Shenkarowi uudised, kuulujutud, fotod Justin Shenkarowist, elulugu, Justin Shenkarowi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Justin Shenkarowi suhteloend. Justin Shenkarow tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Justin Shenkarowi suhetest.
Columbus Lühike
Columbus Lühike
28. mai 2021 ... Columbuse lühiuudised, kuulujutud, fotod Columbus Shortist, elulugu, Columbuse lühike sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Columbus Lühike suhete loend. Columbuse lühike tutvumislugu, 2021, 2020, Columbuse lühikeste suhete loend.
Kristina hagan
Kristina hagan
28. mai 2021 ... Kristina Hagani uudised, kuulujutud, fotod Kristina Haganist, elulugu, Kristina Hagani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kristina Hagani suhteloend. Kristina Hagani tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Kristina Hagani suhetest.
Lisa Distefano ja Paul Watson
Lisa Distefano ja Paul Watson
28. mai 2021 ... Lisa Distefano ja Paul Watsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Natalia Tena
Natalia Tena
28. mai 2021 ... Natalia Tena uudised, kuulujutud, fotod Natalia Tenast, elulugu, Natalia Tena poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Natalia Tena suhteloend. Natalia Tena tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Natalia Tena suhetest.
Gina Gershon
Gina Gershon
28. mai 2021 ... Gina Gershoni uudised, kuulujutud, fotod Gina Gershonist, elulugu, Gina Gershoni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Gina Gershoni suhete loend. Gina Gershoni tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Gina Gershoni suhetest.