Põhiline Suhted Bridget Moynahan

Bridget Moynahan

Teie Homseks Horoskoop

Bridget Moynahan AbielusKoht 3046 -1131Vanus 50 aastat vana Tähtkuju Sõnn Suhted 3 kokku Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu käib?

Bridget Moynahan ja Andrew FrankelAndrew Frankel ja Bridget Moynahan on olnud abielus viis aastat alates 17. oktoobrist 2015. vaata suhet

Suhted

Bridget Moynahan on olnud suhetes McG-ga(2010)ja Tom Brady(2004 - 2006).








Umbes

Bridget Moynahan on 50-aastane Ameerika näitleja. 28. aprillil 1971 New Yorgis Binghamtonis sündinud Kathryn Bridget Moynahanist on ta kuulus mina, robot ja siniverelisus karjääri jooksul, mis kestab 1989 kuni praeguseni. Tema sodiaagimärk on Sõnn.



Bridget Moynahan on osalenud 5 ekraanil peetud matšis, sealhulgas John Corbett Ramona ja Beezus (2010), Nicolas Cage aastal sõjajumal (2005), Chris Noth sisse Seks ja linn (1998), Colin Farrell sisse Värbamine (2003)ja John Cusack sisse Serendipity (2001).






Bridget Moynahan kuulub järgmistesse nimekirjadesse: näitlejad New Yorgist, Ameerika filminäitlejad ja Ameerika telenäitlejad.



Panustage

Aidake meil oma Bridget Moynahani profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus18 aastat, 4 kuud--
Tutvumislehtkaks2 aastat, 11 kuud1 aasta, 6 kuud1 kuu
Kokku38 aastat, 4 kuud3 aastat, 9 kuud1 kuu

Üksikasjad

EesnimiKathryn
Keskmine nimiBridget
PerekonnanimiFrankel
Neiupõlve nimiMoynahan
Täisnimi sündidesKathryn Bridget Moynahan
Vanus50 aastat
Sünnipäev28. aprill 1971
SünnikohtBinghamton, New York
Kõrgus5 '9¾' (177 cm)
Kaal56 kg (123 naela)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSarapuu
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusUnistavad silmad
TähtkujuSõnn
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolLongmeadowi keskkool, Longmeadow, MA
AmetitekstNäitleja, modell
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustMina, robot, siniverelised
Aasta (d) aktiivne1999 – tänapäev, 1989 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Brillsteini meelelahutuspartnerid, innovaatilised kunstnikud L.A.
Brändi kinnitusTeleri- ja raadioreklaamid Comcastile (2005), (2012) Garnieri Ultra-Lift seerumi + niisutava nahahoolduse trükireklaamid, (2013) Garnieri Ultra-Lift Targeted Line siledama pinguldaja ja kreemi prindikuulutused
Rind (tollides)35
Tassi suurusTO
Vöökoht (tollides)24
Puusad (tollides)35
Riiete suuruskaks
Kinga suurus9
Ametlikud veebisaididwww.nndb.com/people/255/000108928/#FN1, www.fashionmodeldirectory.com/models/Bridget_Moynahan/, twitter.com/bridgetmoynahan, www.facebook.com/bridgetmoynahan/

Kathryn Bridget Moynahan (sündinud 28. aprillil 1971) on USA näitleja ja modell. Moynahan on tuntud rolli pärast politseidraamas Siniverelised. Ta lõpetas 1989. aastal Massachusettsis Longmeadowi keskkooli ja hakkas tegelema modellikarjääriga. Ta esines kaubamajade kataloogides ja ajakirjades ning pärast telereklaamide tegemist hakkas ta näitlemistunde võtma. Televisioonis debüteeris Moynahan 1999. aastal külalisesinemisega komöödiasarjas Seks ja linn, kus tal oli hiljem korduv roll Natasha rollis.



Lisateave Bridget Moynahani kohta Bridget Moynahanist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
3Andrew FrankelAbielus2013kohal8 aastat
kaksMcGSuheSeptember 2010Oktoober 20101 kuu
1Tom BradySuhe2004Detsember 20062 aastat
Andrew Frankel #3

Andrew Frankel

2013

Andrew Frankel ja Bridget Moynahan on olnud ...[vaata paari] McG #kaks

McG

2010

McG ja Bridget Moynahan lahutasid oktoobris 201 ...[vaata paari] Tom Brady #1

Tom Brady

2004 - 2006

Tom Brady ja Bridget Moynahan lahkusid D ...[vaata paari] #3

Andrew Frankel

2013

Andrew Frankel ja Bridget Moynahan on olnud abielus 5 aastat. Pärast 2013. aastal koosviibimist olid nad 2 aastat kohtunud ja abiellusid 17. oktoobril 2015.

Suhe 8 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Vanus52%'> Ühilduvus 43% vaata suhet #kaks

McG

2010

McG ja Bridget Moynahan dateerisid 2010. aasta septembrist oktoobrini.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 40% vaata suhet #1

Tom Brady

2004 - 2006

Tom Brady ja Bridget Moynahan dateerisid 2004. aastat kuni 2006. aasta detsembrini.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 24% Lapsed 1 laps vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Bridget Moynahanviiskümmend SõnnNäitleja
Ameeriklane
Andrew Frankel46 Lõvi
McG52 LõviFilmi- / teletegija
Ameeriklane
Tom Brady43 LõviAmeerika jalgpall
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
John Edward ThomasMees22. august 200713-aastane Tom Brady

Pildigalerii

Bridget Moynahan ja Vanessa Ray - Brooklynis asuvas ‘Blue Bloods’ sarjas Bridget Moynahan ja Vanessa Ray - Brooklynis toimuval ‘Blue Bloods’ Bridget Moynahan ja Vanessa Ray - Brooklynis asuvas ‘Blue Bloods’ sarjas Bridget Moynahan ja Vanessa Ray - Brooklynis asuvas ‘Blue Bloods’ sarjas Bridget Moynahan - filmi “Siniverelised” filmimine New Yorgis Bridget Moynahan - filmi “Siniverelised” filmimine New Yorgis Bridget Moynahan - filmi “Siniverelised” filmimine New Yorgis Bridget Moynahan - filmi “Siniverelised” filmimine New Yorgis Bridget Moynahan - filmi “Siniverelised” filmimine New Yorgis Bridget Moynahan - filmi “Siniverelised” filmimine New Yorgis Bridget Moynahan - filmi “Siniverelised” filmimine New Yorgis Bridget Moynahan - filmi “Siniverelised” filmimine New Yorgis

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Kroon Vic2019. aastaTracy PetersFilm
John Wick: 2. peatükk2017HelenFilm
Väike aeg2014BarbaraFilm
Teekond koju2014Madison Mercier, Luke'i emaFilm
John Wick2014HelenFilm
Lahing Los Angeleses2011MicheleFilm
Ramona ja Beezus2010Dorothy QuimbyFilm
Siniverelised2010Erin Reagan, Erin Reagan-BoyleTelesaade
Punkrimägi2009Erin MoriartyTelefilm
Eli Stone2008Ashley CardiffTelesaade
Müra2007Helen OwenFilm
Saak2007Amy NewmanFilm
Hall on oluline2006Charlie KelseyFilm
Teadmata2006Eliza koledFilm
Kuus kraadi2006Whitney CraneTelesaade
sõjajumal2005Ava FontaineFilm
Mina, robot2004Susan CalvinFilm
Värbamine2003Layla MooreFilm
Kõigi hirmude summa2002Dr Cathy MullerFilm
Serendipity2001Halley BuchananFilm
Californiasse minek2001LilyTelesaade
Kojoot Inetu2000RachelFilm
Umbrohus2000AmyFilm
Sõudke oma paati2000KorteriomanikFilm
Saatusega tühiasi2000KuulsusFilm
Vahustatud2000MarieFilm
Seks ja linn1998NatashaTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Bridget Moynahan ja John CorbettJohn Corbett
    • Ramona ja Beezus
      2010
    [vaata sobivust]
  • Bridget Moynahan ja Nicolas CageNicolas puur
    • sõjajumal
      2005
    [vaata sobivust]
  • Chris Noth ja Bridget MoynahanChris Noth
    • Seks ja linn
      1998
    [vaata sobivust]
  • Colin Farrell ja Bridget MoynahanColin Farrell
    • Värbamine
      2003
    [vaata sobivust]
  • John Cusack ja Bridget MoynahanJohn Cusack
    • Serendipity
      2001
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
28. mai 2021 ... hõivatud Philipps ja Marc Silverstein fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Justin Shenkarow
Justin Shenkarow
28. mai 2021 ... Justin Shenkarowi uudised, kuulujutud, fotod Justin Shenkarowist, elulugu, Justin Shenkarowi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Justin Shenkarowi suhteloend. Justin Shenkarow tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Justin Shenkarowi suhetest.
Columbus Lühike
Columbus Lühike
28. mai 2021 ... Columbuse lühiuudised, kuulujutud, fotod Columbus Shortist, elulugu, Columbuse lühike sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Columbus Lühike suhete loend. Columbuse lühike tutvumislugu, 2021, 2020, Columbuse lühikeste suhete loend.
Kristina hagan
Kristina hagan
28. mai 2021 ... Kristina Hagani uudised, kuulujutud, fotod Kristina Haganist, elulugu, Kristina Hagani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kristina Hagani suhteloend. Kristina Hagani tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Kristina Hagani suhetest.
Lisa Distefano ja Paul Watson
Lisa Distefano ja Paul Watson
28. mai 2021 ... Lisa Distefano ja Paul Watsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Natalia Tena
Natalia Tena
28. mai 2021 ... Natalia Tena uudised, kuulujutud, fotod Natalia Tenast, elulugu, Natalia Tena poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Natalia Tena suhteloend. Natalia Tena tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Natalia Tena suhetest.
Gina Gershon
Gina Gershon
28. mai 2021 ... Gina Gershoni uudised, kuulujutud, fotod Gina Gershonist, elulugu, Gina Gershoni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Gina Gershoni suhete loend. Gina Gershoni tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Gina Gershoni suhetest.