Põhiline Suhted Bridget White

Bridget White

Teie Homseks Horoskoop

Bridget White AbielusVanus 52 aastat vana Tähtkuju Kaalud Suhted 2 kokku

Kellega ta praegu käib?

David Robert Scheu, noorem ja Bridget White on olnud abielus 15 aastat alates 18. detsembrist 2005. vaata suhet

Suhted

Bridget White oli varem abielus Christopher Patrick Mulleniga(1992 - 2000).








Umbes

Bridget White on 52-aastane Ameerika näitleja, sündinud 2. oktoobril 1968 Pennsylvanias Philadelphias. Tema Tähtkuju on Kaalud



Panustage

Aidake meil luua meie Bridget White'i profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks






Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks17 aastat, 2 kuud13 aastat, 11 kuud10 aastat, 8 kuud
Kokkukaks17 aastat, 2 kuud13 aastat, 11 kuud10 aastat, 8 kuud

Üksikasjad

EesnimiBridget
PerekonnanimiHäbelik
Neiupõlve nimiValge
Sünnipäev2. oktoober 1968
SünnikohtPhiladelphia, Pennsylvania
Kõrgus5 '7' (170 cm)
EhitamineKeskmine
TähtkujuKaalud
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
OkupatsioonNäitleja
Lisateave Bridget White'i kohta Bridget White'i kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kaksDavid Robert Scheu, nooremAbielus2004kohal17 aastat
1Christopher Patrick MullenAbielus19901. september 200010 aastat
#kaks

David Robert Scheu, noorem

2004

David Robert Scheu, noorem ja Bridget White ...[vaata paari] Christopher Patrick Mullen #1

Christopher Patrick Mullen

1990 - 2000

Christopher Patrick Mullen ja Bridget White ...[vaata paari] #kaks

David Robert Scheu, noorem

2004

David Robert Scheu, noorem ja Bridget White on olnud abielus 15 aastat.



Suhe 17 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus98%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #1

Christopher Patrick Mullen

1990 - 2000

Christopher Patrick Mullen ja Bridget White lahutatakse pärast kahekseaastast abielu.

Suhe 10 aastat vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Bridget White 52 KaaludNäitleja
Ameeriklane
David Robert Scheu, noorem51 KaksikudAbikaasa
Ameeriklane
Christopher Patrick Mullen-

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Õiglane turuväärtus2017IrinaFilm
Keerutatud õed2016Alice (rollis Bridget Ann White)Telefilm
Elementaarne2012Laurie BarrettTelesaade
Oliveri kummitus2011Karen McCaffreyTelefilm
Seotud saladusega2009Kate (nagu Bridget Ann White)Telefilm
5 dollarit päevas2008Proua CarlsonFilm
Sügavuslaeng2008Katie McCallister (rollis Bridget Ann White)Telefilm
Surmavaim õppetund2008AlonzoTelefilm
Evan Kõigeväeline2007Võrgureporter (rollis Bridget Ann White)Film
Punased uksed2005Vastuvõtt õdeFilm
McBride: Häälesta mõrv2005Leslie Summers (rollis Bridget Ann White)Telefilm
Keskmine2005Rebecca Lowry (1 jagu, 2010)Telesaade
Üleloomulik2005Mara DanielsTelesaade
Poiss-sõber jõuludeks2004Carol Grant (rollis Bridget Ann White)Telefilm
Külmutatud mõju2003Haigla administraatorTelefilm
CSI: Miami2002Renee Dorsett (1 jagu, 2010)Telesaade
CSI: kuritegevuse stseeni uurimine2000Brenda CooperTelesaade
Gilmore tüdrukud2000Mitzi (1 jagu, 2000)Telesaade
Rajoon2000E.R. Doctor (2 osa, 2003)Telesaade
Midagi muud kui tõde2000Elizabeth BeckwithFilm
Seitse päeva1998Dana MacMillianTelesaade
Armastuspaat: järgmine laine1998Kim (1 jagu, 1999)Telesaade
V.I.P.1998Callie (1 jagu, 2002)Telesaade
Pensacola: Kuldtiivad1997Anne Crouse (1 jagu, 1999)Telesaade
Caroline linnasüheksateist üheksakümmend viisKate (1 jagu, 1999)Telesaade
Star Trek: Deep Space Nine1993Larell (1 jagu, 1998)Telesaade
Walker, Texas Ranger1993Serbia 1. osa, 2000Telesaade
Noored ja rahutud1973Dr. PettusedTelesaade
Üks elu elamiseks1968Olivia DeWitt (5 osa, 1996)Telesaade
Teine maailm1964Blair Baker # 2 (1996) (tundmatud episoodid)Telesaade
Näita rohkem Näita vähem

Arutelud






Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Paul Benedeit
Paul Benedeit
28. mai 2021 ... Paulo Benedeti uudised, kuulujutud, fotod Paulo Benedetist, elulugu, Paulo Benedeti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Paulo Benedeti suhete nimekiri. Paulo Benedeti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Paulo Benedeti suhetest.
Aga Radwanska
Aga Radwanska
28. mai 2021 ... Aga Radwanska uudised, kuulujutud, Aga Radwanska fotod, elulugu, Aga Radwanska poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Aga Radwanska suhete loend. Aga Radwanska tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Aga Radwanska suhetest.
Suzanna Boisvert
Suzanna Boisvert
28. mai 2021 ... Suzanna Boisverti uudised, kuulujutud, fotod Suzanna Boisvertist, elulugu, Suzanna Boisverti poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Suzanna Boisverti suhteloend. Suzanna Boisvert tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Suzanna Boisverti suhetest.
Skeet Ulrich ja Rose Costa
Skeet Ulrich ja Rose Costa
28. mai 2021 ... Skeet Ulrich ja Rose Costa fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Michela Rocco Torrepadulast
Michela Rocco Torrepadulast
28. mai 2021 ... Michela Rocco di Torrepadula uudised, kuulujutud, fotod Michela Rocco di Torrepadulast, elulugu, Michela Rocco di Torrepadula poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Michela Rocco Torrepadula suhteloendist. Michela Rocco di Torrepadula tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Michela Rocco di Torrepadula suhetest.
Nancy Simon ja Woody Harrelson
Nancy Simon ja Woody Harrelson
28. mai 2021 ... Nancy Simoni ja Woody Harrelsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Meg DeAngelis
Meg DeAngelis
28. mai 2021 ... Meg DeAngelise uudised, kuulujutud, fotod Meg DeAngelisest, elulugu, Meg DeAngelise poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Meg DeAngelise suhete loend. Meg DeAngelise tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Meg DeAngelise suhetest.