Põhiline Tutvumisleht Brighid Fleming

Brighid Fleming

Teie Homseks Horoskoop

Brighid FlemingVanus 22 aastat vana Tähtkuju Sõnn

Kellega ta praegu käib?

Meie andmetel on Brighid Fleming tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Meil pole Brighid Flemingi varasemate suhete kohta andmeid.



Umbes

Brighid Fleming on 21-aastane Ameerika näitleja. Sündinud 21. mail 1999 Albuquerque'is, New Mexico osariigis USA-s, on ta kuulus oma blogiga 'Once Upon a Time'. Tema sodiaagimärk on Sõnn.






Panustage

Aidake meil luua Brighid Flemingi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Üksikasjad

EesnimiBrighid
PerekonnanimiFleming
Täisnimi sündidesBrighid Fleming
Alternatiivne nimiBrighid Fleming
Sünnipäev21. mai 1999
SünnikohtAlbuquerque, New Mexico, USA
Kõrgus5 '4½' (164 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSinine
JuuksevärvBlond
TähtkujuSõnn
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
AmetitekstNäitleja, produtsent, režissöör
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustKoer blogiga, kunagi ammu
Rind (tollides)32
Tassi suurusTO
Vöökoht (tollides)2. 3
Puusad (tollides)32
Ametlikud veebisaidid1. facebook.com/Brighid.Fleming.director/, twitter.com/brighidfleming
Lisateavet Brighid Flemingi kohta Vähem Brighid Flemingi kohta

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Mänguasja2015.Prostituudi lapsFilm
Tööpäev2013EleanorFilm
Ärgake2012Ally FerrisTelesaade
Püha2012LeahFilm
Koer blogiga2012HeatherTelesaade
Üks kord2011Noor nägijaTelesaade
Purple Mind2011KristallFilm
Nõustaja järel2011NJ koolilapsFilm
Alice imedemaal2010Maypole TantsijaFilm
Vedajad2009Haige lapsFilm
Mängija2009DeliaFilm
Eastmanid2009IvyTelefilm
Mentalist2008Lauren TaybackTelesaade
Haua lapsed2007Vaimutu vaimuTelefilm
Armu päästmine2007Noor Grace HanadarkoTelesaade
Iha südamed2007SalveiFilm
Kriminaalsed meeled2005JessicaTelesaade
Philadelphias on alati päikesepaisteline2005SuzieTelesaade
Umbrohud2005Abracadebra (1 jagu, 2012)Telesaade
CSI: Miami2002Noor Andrea Williams (1 jagu, 2010)Telesaade
Näita rohkem Näita vähem

Arutelud






Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
28. mai 2021 ... hõivatud Philipps ja Marc Silverstein fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Justin Shenkarow
Justin Shenkarow
28. mai 2021 ... Justin Shenkarowi uudised, kuulujutud, fotod Justin Shenkarowist, elulugu, Justin Shenkarowi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Justin Shenkarowi suhteloend. Justin Shenkarow tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Justin Shenkarowi suhetest.
Columbus Lühike
Columbus Lühike
28. mai 2021 ... Columbuse lühiuudised, kuulujutud, fotod Columbus Shortist, elulugu, Columbuse lühike sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Columbus Lühike suhete loend. Columbuse lühike tutvumislugu, 2021, 2020, Columbuse lühikeste suhete loend.
Kristina hagan
Kristina hagan
28. mai 2021 ... Kristina Hagani uudised, kuulujutud, fotod Kristina Haganist, elulugu, Kristina Hagani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kristina Hagani suhteloend. Kristina Hagani tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Kristina Hagani suhetest.
Lisa Distefano ja Paul Watson
Lisa Distefano ja Paul Watson
28. mai 2021 ... Lisa Distefano ja Paul Watsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Natalia Tena
Natalia Tena
28. mai 2021 ... Natalia Tena uudised, kuulujutud, fotod Natalia Tenast, elulugu, Natalia Tena poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Natalia Tena suhteloend. Natalia Tena tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Natalia Tena suhetest.
Gina Gershon
Gina Gershon
28. mai 2021 ... Gina Gershoni uudised, kuulujutud, fotod Gina Gershonist, elulugu, Gina Gershoni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Gina Gershoni suhete loend. Gina Gershoni tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Gina Gershoni suhetest.