Põhiline Suhted Cecile Bois

Cecile Bois

Teie Homseks Horoskoop

Cecile Bois AbielusVanus 49 aastat vana Tähtkuju Kaljukits Suhted 1 kokku

Kellega ta praegu käib?

Cécile Bois ja Jean-Pierre MichaelJean-Pierre Michael ja Cecile Bois olnud abielus 5 aastat alates 2016. aastast. vaata suhet

Suhted

Cécile Boisel pole olnud muid suhteid, millest me teame.








Umbes

Cécile Bois on 49-aastane Prantsuse näitleja. Sündinud Cécile Bois'ist 26. detsembril 1971 Lormontis, Gironde'is Prantsusmaal, on ta kuulus France 2 telesarja krimisarja Candice Renoir (2013) karjäärist, mis hõlmab aastaid 1993-2020 (näitleja: 43 telesaadet) ja 1991-2009 (näitleja: 12 mängufilmi) ja 1986. ........................................ .olevik ja 1990– tänapäev. Tema sodiaagimärk on Kaljukits.



Cécile Bois kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1971 sündinud, Conservatoire de Bordeaux vilistlased ja prantsuse näitlejannad.






Panustage

Aidake meil oma Cécile Boisi profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus1---
Kokku1--

Üksikasjad

EesnimiCecile
PerekonnanimiPuit
Neiupõlve nimiPuit
Täisnimi sündidesCecile Bois
Alternatiivne nimi@cecileboisofficielle (facebook), cecile_bois kinnitatud (instagram), @CandiceRenoir (twitter)
Vanus49 aastat
Sünnipäev26. detsember 1971
SünnikohtLormont, Gironde, Prantsusmaa
EhitamineÕhuke
Silmade värvSinine
JuuksevärvBlond
Eristav tunnusSiniste silmade augustamine ..., pidas end tombiks, kuni abikaasa '' Jean-Pierre Michaël aitas mul palju paremini oma naiselikkust tajuda ja hinnata '' ..., ütles vanematele, et ta tahtis olla näitleja, kui ta oli 4-aastane vanus ...
TähtkujuKaljukits
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusPrantsuse keel
Ülikool[1989] Conservatoire de Bordeaux, [1991] Ecole de la Rue Blanche (ENSATT), [1987] Trupp 'Le Théâtre en Vrac'
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustPrantsusmaa 2. telesarja krimisari Candice Renoir (2013)
Aasta (d) aktiivne1986-2008 (näitleja: 10 teatrisaadet), 1993-2020 (näitleja: 43 telesaadet), 1991-2009 (näitleja: 12 mängufilmi), .1986 ............... .......................... olevik, 1990 – tänapäev
Seotud aktidMassiteater (trupiteater)
Talentide agentuur (nt modelleerimine)1 ... Agentuur: Agence Oz - Pariis, 3 ... Profiil: http://www.agence-oz.com/artiste.cfm/435202_-cecile_bois.html, 4 ... Agent: Meline Saint Marc, 2 ... URL: http://www.agence-oz.com/
Ametlikud veebisaididwww.facebook.com/cecileboisofficielle/, www.instagram.com/cecile_bois/, www.instagram.com/cecile_bois/tagged/, twitter.com/candicerenoir?lang=en
LemmikloomadJean-Pierre Michael (m. 2016), Chafika (tema esimene esindaja), Arnaud Giovaninetti (näitleja), Arnaud Giovaninetti (surnud kostar)
LemmikvärvidPunane, roheline

Cécile Bois (sündinud 26. detsembril 1971) on prantsuse näitleja, pärit Gironde osariigist Lormontist.

Lisateave Cécile Boise kohta Vähem Cécile Boisist

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1Jean-Pierre MichaelAbielus kohal-
Jean-Pierre Michael #1

Jean-Pierre Michael

Jean-Pierre Michaelil ja Cécile Boisel on ...[vaata paari] #1

Jean-Pierre Michael

Jean-Pierre Michael ja Cécile Bois on olnud abielus 5 aastat.



vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Cecile Bois 49 KaljukitsNäitleja
Prantsuse keel
Jean-Pierre Michael- Näitleja
Prantsuse keel

Pildigalerii

Cecile Bois

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Candice renoir2013Candice renoirTelesaade
Mõrvad kohas ...2013Claire DalmasTelesaade
Pime, kuid mitte liiga palju2009NinonTelefilm
Telkimisparadiis2006JulieTelesaade
Mürgitaja Marie Besnard ...2006Meister Chantal JacqueminTelefilm
Olen alati teie lähedal2004GuilaineTelefilm
Koht elavate seas2003SabineTelefilm
Ülestõusmine2001MarietteTelefilm
Kõrge elu!2001Coralie, maalikunstnikFilm
Kuningas tantsib2000MadeleineFilm
Josephine, kaitseingel1997SandrineTelesaade
Elsasslased - või kaks Mathildetüheksateist üheksakümmend kuusMathilde # 1Telesaade
Germinal1993Cecile GrégoireFilm
Kohtunik on naine1993Stephanie MoreauTelesaade
Les Cordier, kohtunik ja politseinik1992Agnès Legarec (1 osa, 2004)Telesaade
Fort Boyard1990IseTelesaade
Eraelu lõbustused1990Film
Mitte kusagil mujal1987Ise (1 osa, 1995)Telesaade
Näita rohkem Näita vähem

Arutelud






Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi