Põhiline Suhted Cameron dallas

Cameron dallas

Cameron dallas TutvumislehtKoht 2045 -680Vanus 26 aastat vana Tähtkuju Neitsi Suhted 4 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Cameron Dallas ja Madisyn MenchacaMadisyn Menchaca on tutvumas Cameron Dallasega vaata suhet

Suhted

Cameron Dallas on olnud suhetes Hailey Bieberiga(2016 - 2017).

Kuuldavasti on Cameron Dallas haakunud Giorgia Caldaruloga(2017)ja Chase Carter (mudel)(2016).



kes on karan brar sõbranna

Umbes

Cameron Dallas on 26-aastane ameeriklanna. Sündinud Cameron Alexander Dallases 8. septembril 1994 Whittieris, Californias, Ameerika Ühendriikides, on ta kuulus YouTube'i, Vine'i videote, magcon'i ja Cameroni jälitamise karjääri eest, mis ulatub 2012. aastast kuni praeguseni. Tema Tähtkuju on Neitsi.

Cameron Dallas on osalenud neljal ekraanil peetud matšil, sealhulgas Bella Thorne Konnariik (2013), Lia Marie Johnson aastal Välja saadetud (2014), Olivia Stuck sisse Väljapoole (2015)ja Elena Kampouris aastal Ameerika odüsseia (2015).

Nick Cannon ja Nicole Scherzingeri suhe

Cameron Dallas kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika tõsielusarjades osalejad, 1994. aastal sündinud ja Mehhiko päritolu ameeriklased.



Panustage

Aidake meil oma Cameron Dallase profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumislehtkaks1 aasta, 7 kuud1 aasta, 2 kuud10 kuud, 4 päeva
Kuuldavastikaks---
Kokku41 aasta, 7 kuud7 kuud, 15 päeva10 kuud, 4 päeva

Üksikasjad

EesnimiCameron
Keskmine nimiAleksander
PerekonnanimiDallas
Täisnimi sündidesCameron Alexander Dallas
Alternatiivne nimiApelsinid
Vanus26 aastat
Sünnipäev8. september 1994
SünnikohtWhittier, California, Ameerika Ühendriigid
Kõrgus5 '9' (175 cm)
Kaal154 naela (70 kg)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusArmas välimus
TähtkujuNeitsi
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
AmetitekstVeebivideotäht (Vine'i video looja), näitleja, laulja, modell
OkupatsioonIseloom
Taotle kuulsustYouTube, Vine videod, Magcon, Chasing Cameron
Aasta (d) aktiivne2013 – tänapäev, 2012 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)26 MGMT, IMG mudelid - New York
Brändi kinnitusAeropostale’i United XXVI suvekollektsiooni reklaamklipp 2014. aastal
Kinga suurus11 (USA)
EmaGina
ÕdeSierra Dallas
SõberNash Grier
LemmikvärvidRoheline, Sinine

Cameron Alexander Dallas (sündinud 8. septembril 1994) on Ameerika Interneti-isiksus ja näitleja, kes on tuntud oma silmapaistvuse poolest videorakenduses Vine ja YouTube. Dallas on edasi mänginud sellistes filmides nagu Väljasaadetud ja Väljapool.

Lisateave Cameron Dallase kohta Vähem Cameron Dallase kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
4Madisyn menchacaSuheOktoober 2019kohal1 aasta
3Giorgia CaldaruloKohtumine R Juuni 2017Juuni 2017-
kaksHailey BieberSuheAugust 2016Juuni 201710 kuud
1Chase Carter (mudel)Kohtumine R Juuli 2016Juuli 2016-
Madisyn menchaca #4

Madisyn menchaca

2019. aasta

Madisyn Menchaca kohtub Cameron Dallasega ...[vaata paari] Giorgia Caldarulo #3Kuulujutt

Giorgia Caldarulo

2017

Giorgia Caldarulo ja Cameron Dallas on eraldi ...[vaata paari] Hailey Bieber #kaks

Hailey Bieber

2016 - 2017

Cameron Dallas ja Hailey Bieber läksid lahku ...[vaata paari] Chase Carter (mudel) #1Kuulujutt

Chase Carter (mudel)

2016

Chase Carter (modell) ja Cameron Dallas on s ...[vaata paari] #4

Madisyn menchaca

2019. aasta

Madisyn Menchaca ja Cameron Dallas on kohtunud alates 2019. aasta oktoobrist.



Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%'> Ühilduvus 25% vaata suhet #3

Giorgia Caldarulo

2017 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Giorgia Caldarulo end Cameron Dallasega ühendanud 2017. aasta juunis.

on avi kaplan suhtes
MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #kaks

Hailey Bieber

2016 - 2017

Cameron Dallas ja Hailey Bieber on dateeritud augustist 2016 kuni juunini 2017.

Suhe 10 kuud MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #1

Chase Carter (mudel)

2016 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Chase Carter (modell) Cameron Dallasega ühendust võtnud 2016. aasta juulis.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus37%Vanus84%'> Ühilduvus 40% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Cameron dallas26 NeitsiIseloom
Ameeriklane
Madisyn menchaca- Sõnn
Giorgia Caldarulo2. 3 KaaludIseloom
Itaalia keel
Hailey Bieber24 SkorpionMudel
Ameeriklane
Chase Carter (mudel)2. 3 KaksikudMudel
Bahama keel

Pildigalerii

Cameron Dallas ja Madisyn Menchaca Cameron Dallas ja Madisyn Menchaca Cameron Dallas ja Madisyn Menchaca Cameron Dallas ja Madisyn Menchaca Cameron Dallas ja Madisyn Menchaca Hailey Baldwin ja Cameron Dallas Hailey Baldwin ja Cameron Dallas Hailey Baldwin ja Cameron Dallas Hailey Baldwin ja Cameron Dallas Hailey Baldwin ja Cameron Dallas Hailey Baldwin ja Cameron Dallas Hailey Baldwin ja Cameron Dallas

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Chelsea2016IseTelesaade
Harry2016IseTelesaade
Cameroni jälitamine2016IseTelesaade
Ameerika odüsseia2015.CameronTelesaade
Hiline hiline show koos James Cordeniga2015.IseTelesaade
Väljapoole2015.Frankie PaytonFilm
IHeartRadio muusikaauhinnad2015.IseTelesaade
2015 Billboardi muusikaauhinnad2015.IseTelesaade
Teen Choice auhinnad 20152015.Ise - võitjaTelesaade
Hiline õhtu Seth Meyersiga2014IseTelesaade
Teen Choice Awards 20142014IseTelesaade
Välja saadetud2014Felix O'neilFilm
Konnariik2013Freddie (hääl)Film
Ela Kelly ja Ryaniga1988Ise - külalineTelesaade
Tere hommikust Ameerika1975IseTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Cameron Dallas ja Bella ThorneBella Thorne
    • Konnariik
      2013
    [vaata sobivust]
  • Cameron Dallas ja Lia Marie JohnsonLia marie johnson
    • Välja saadetud
      2014
    [vaata sobivust]
  • Cameron Dallas ja Olivia StuckOlivia Stuck
    • Väljapoole
      2015.
    [vaata sobivust]
  • Elena Kampouris ja Cameron DallasElena Kampouris
    • Ameerika odüsseia
      2015.
    [vaata sobivust]

Huvitavad Artiklid