Põhiline Suhted Camila mendes

Camila mendes

Teie Homseks Horoskoop

Camila mendes Vallaline521. koht 168Vanus 26 aastat vana Tähtkuju Vähk Suhted 4 kokku

Kellega ta praegu käib?

Camila Mendes on praegu vallaline.








kui vana on dylan efron

Suhted

Camila Mendes on olnud suhetes Grayson Vaughaniga(2020–2021), Charles Melton(2018 - 2019), Victor Houston (I)(2018)ja Ian Wallace (režissöör)(2013 - 2016).



Umbes

Camila Mendes on 26-aastane Ameerika näitleja. Camila Carraro Mendes sündis 29. juunil 1994 Charlottesville'is, Virginia, USA. Ta on kuulus Riverdale'i karjäärist, mis ulatub 2016. aastast kuni praeguseni. Tema sodiaagimärk on vähk.






Camila Mendes on osalenud seitsmel ekraanil peetud matšil, sealhulgas Charles Meltonil Riverdale (2017), Michael Consuelos aastal Riverdale (2017), Cole Sprouse sisse Riverdale (2017), Jordan Calloway sisse Riverdale (2017)ja K.J. Valu Riverdale (2017).



kes on kat graham abielus

Camila Mendes kuulub järgmistesse loenditesse: Ameerika telenäitleja stubs, 1994 sünd ja People Virginia osariigist Charlottesville'ist.

Panustage

Aidake meil Camila Mendese profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht42 aastat, 4 kuud1 aasta, 1 kuu2 kuud, 22 päeva
Kokku42 aastat, 4 kuud1 aasta, 1 kuu2 kuud, 22 päeva

Üksikasjad

EesnimiCamila
Keskmine nimiCarraro
PerekonnanimiMendes
Täisnimi sündidesCamila Carraro Mendes
Alternatiivne nimiCami, Camila Mendes, Cami Mendes
Vanus26 aastat
Sünnipäev29. juuni 1994
SünnikohtCharlottesville, Virginia, USA
Kõrgus5 '2½' (159 cm)
Kaal54 kg (119 naela)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
TähtkujuVähk
SeksuaalsusOtse
RahvusMitmerealine
RahvusAmeeriklane
KeskkoolAmeerika pärandkool
ÜlikoolTischi kunstikool New Yorgis
AmetitekstNäitleja, laulja, modell
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustRiverdale
Aasta (d) aktiivne2017 – tänapäev, 2016 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Loovkunstnike agentuur
Brändi kinnitusIkea
Rind (tollides)35
Tassi suurusC
Vöökoht (tollides)25
Puusad (tollides)3. 4
Riiete suurus8
Kinga suurus6
Ametlikud veebisaididtwitter.com/CamilaMendes, www.instagram.com/camimendes
LemmikloomadTrühvel (koer)
LemmikinimesedJohnny Depp (näitleja), Jennifer Aniston (näitleja)
Lemmikud telesaatedO.C., Gossip Girl
LemmiklauludKodu ehitamiseks (kinematograafiline orkester), enesekontrolliks (Frank Ocean) teeksin seda kõike uuesti (Corinne Bailey Rae), supermodelliks (SZA), armastaksin teid pikka aega (Maggie Rogers), freudiaanlaseks (Daniel Caesar) , Uksehoidja (slowthai), Flava In Ya Ear (Craig Mack), Armastus peal (Beyonce), Beebisinine (King Krule), DARE (Gorillaz)
LemmikkohadMiami
LemmikvärvidRoosa

Camila Carraro Mendes (sündinud 29. juunil 1994) on USA näitleja ja laulja. Ta on tuntud Veronica Lodge'i kujutamise eest CW teismeliste draamasarjas Riverdale.

Lisateave Camila Mendese kohta Camila Mendesest vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
4Grayson VaughanSuheJuuni 2020Veebruar 20219 kuud
3Charles MeltonSuheSeptember 2018Detsember 20191 aasta
kaksVictor Houston (I)SuheJuuni 201822. august 20182 kuud
1Ian Wallace (režissöör)SuheSeptember 201320162 aastat
Grayson Vaughan #4

Grayson Vaughan

2020 - 2021

Grayson Vaughan ja Camila Mendes on lahus ...[vaata paari] Charles Melton #3

Charles Melton

2018 - 2019

Charles Melton ja Camila Mendes on eraldi ...[vaata paari] Victor Houston (I) #kaks

Victor Houston (I)

2018

Victor Houston (I) ja Camila Mendes on eraldi ...[vaata paari] Ian Wallace (režissöör) #1

Ian Wallace (režissöör)

2013 - 2016

Ian Wallace (režissöör) ja Camila Mendes on ...[vaata paari] #4

Grayson Vaughan

2020 - 2021

Grayson Vaughanil ja Camila Mendesel oli suhe juunist 2020 kuni märtsini 2021.

Suhe 9 kuud vaata suhet #3

Charles Melton

2018 - 2019

Charles Melton ja Camila Mendes on dateeritud septembrist 2018 kuni detsembrini 2019.

kes käib praegu ross lynchiga tutvumas
Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 60% vaata suhet #kaks

Victor Houston (I)

2018

Victor Houstonil (I) ja Camila Mendesel oli suhe juunist 2018 kuni 22. augustini 2018.

Suhe 2 kuud vaata suhet #1

Ian Wallace (režissöör)

2013 - 2016

Ian Wallace (režissöör) ja Camila Mendes on dateeritud 2013. aasta septembrist 2016.

Suhe 2 aastat vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Camila mendes26 VähkNäitleja
Ameeriklane
Grayson Vaughan-
Charles Melton30 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Victor Houston (I)-
Ian Wallace (režissöör)-

Pildigalerii

Camila Mendes - People en Espanol - juuni-juuli 2021 Camila Mendes - koos poiss-sõbra Grayson Vaughaniga Vancouveris Camila Mendes - koos poiss-sõbra Grayson Vaughaniga Vancouveris Camila Mendes - koos poiss-sõbra Grayson Vaughaniga Vancouveris Camila Mendes - koos poiss-sõbra Grayson Vaughaniga Vancouveris Camila Mendes - koos poiss-sõbra Grayson Vaughaniga Vancouveris Camila Mendes - koos poiss-sõbra Grayson Vaughaniga Vancouveris Camila Mendes - koos poiss-sõbra Grayson Vaughaniga Vancouveris Camila Mendes - koos poiss-sõbra Grayson Vaughaniga Vancouveris Camila Mendes - koos poiss-sõbra Grayson Vaughaniga Vancouveris Camila Mendes - koos poiss-sõbra Grayson Vaughaniga Vancouveris Camila Mendes - koos poiss-sõbra Grayson Vaughaniga Vancouveris

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Palm Springs2020TalaFilm
Ohtlikud valed2020KatieFilm
Päevast päeva2020ArmuTelesaade
Kojootide järv2019. aastaEsterFilm
Täiuslik kuupäev2019. aastaShelby PaceFilm
Saladus: kogu tugevus pole higi2019. aastaLühifilm
Uus romantik2018Morgani kruiisFilm
Teie aju Jingle Jangle'il2018VeronicaLühifilm
Riverdale2017Teismeline Hermione Gomez, Veronica Gekko, Veronica LodgeTelesaade
Tänaõhtune saade, peaosas Jimmy Fallon2014Veronica loožTelesaade
Simpsonid1989Tessa RoseTelesaade
VõõradFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Camila Mendes ja Charles MeltonCharles Melton
    • Riverdale
      2017
    [vaata sobivust]
  • Camila Mendes ja Michael ConsuelosMichael Consuelos
    • Riverdale
      2017
    [vaata sobivust]
  • Cole Sprouse ja Camila MendesCole Sprouse
    • Riverdale
      2017
    [+1 veel]
  • Jordan Calloway ja Camila MendesJordan Calloway
    • Riverdale
      2017
    [vaata sobivust]
  • K.J. Apa ja Camila MendesK.J. Mida
    • Riverdale
      2017
    [vaata sobivust]
  • Lili Reinhart ja Camila MendesLili Reinhart
    • Riverdale
      2017
    [vaata sobivust]
  • Noah Centineo ja Camila MendesNoah Centineo
    • Täiuslik kuupäev
      2019. aasta
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Rory McIlroy
Rory McIlroy
28. mai 2021 ... Rory McIlroy uudised, kuulujutud, fotod Rory McIlroy'st, elulugu, Rory McIlroy sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Rory McIlroy suhteloend. Rory McIlroy tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Rory McIlroy suhetest.
Mary Pierce
Mary Pierce
28. mai 2021 ... Mary Pierce'i uudised, kuulujutud, fotod Mary Pierce'ist, elulugu, Mary Pierce'i poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mary Pierce'i suhteloend. Mary Pierce'i tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Mary Pierce'i suhetest.
Ragnheidur Melsted
Ragnheidur Melsted
28. mai 2021 ... Ragnheidur Melstedi uudised, kuulujutud, fotod Ragnheidur Melstedist, elulugu, Ragnheidur Melstedi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Ragnheidur Melstedi suhteloend. Ragnheidur Melstedi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Ragnheidur Melstedi suhetest.
August Alsina
August Alsina
28. mai 2021 ... August Alsina uudised, kuulujutud, August Alsina fotod, elulugu, August Alsina tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. August Alsina suhete nimekiri. August Alsina tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu August Alsina suhetest.
Nathaniel Buzolic
Nathaniel Buzolic
28. mai 2021 ... Nathaniel Buzolici uudised, kuulujutud, fotod Nathaniel Buzolicist, elulugu, Nathaniel Buzolici tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nathaniel Buzolici suhteloend. Nathaniel Buzolici tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nathaniel Buzolici suhetest.
Bobby Andonov
Bobby Andonov
28. mai 2021 ... Bobby Andonovi uudised, kuulujutud, fotod Bobby Andonovist, elulugu, Bobby Andonovi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Bobby Andonovi suhete nimekiri. Bobby Andonovi tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Bobby Andonovi suhetest.
Firenze Cagnasso
Firenze Cagnasso
28. mai 2021 ... Florencia Cagnasso uudised, kuulujutud, fotod Florencia Cagnasso'st, elulugu, Florencia Cagnasso poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Florencia Cagnasso suhete loend. Florencia Cagnasso tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Florencia Cagnasso suhetest.