Põhiline Tutvumisleht Candace Elaine

Candace Elaine

Teie Homseks Horoskoop

Candace ElaineVanus 49 aastat vana

Kellega ta praegu käib?

Meie andmetel on Candace Elaine tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Meil ei ole andmeid Candace Elaine'i varasemate suhete kohta.



Umbes

Candace Elaine kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1972 sündi, Kanada filminäitlejad ja Kanada emigrandid USA-sse.






Panustage

Aidake meil luua Candace Elaine'i profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Üksikasjad

EesnimiCandace
PerekonnanimiElaine
Sünnipäev30. november 1971
SünnikohtEdmonton, Alberta, Kanada
Kõrgus5 '5½' (166 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSarapuu
JuuksevärvPruun - tume
RahvusAmeeriklane
AmetitekstNäitleja, modell
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustTaktikaline jõud
Aasta (d) aktiivne2004 - tänapäev, 2004 – tänapäev

Candace Elaine on Kanada näitleja, kellest on saanud naturaliseeritud Ameerika kodanik. Elaine on tubli tantsija, fashionista ning lava- ja filminäitleja. Viimati ilmus ta kivikülma Steve Austini, Michael Shansi ja Michael Jai White'i vastaseks tegevuses Tactical Force, mängides Ilya Kalašnikova rolli.

Lisateave Candace Elaine'i kohta Vähem Candace Elaine'ist

Pildigalerii

Candace Elaine Candace Elaine Candace Elaine Candace Elaine Candace Elaine Candace Elaine Candace Elaine Candace Elaine Candace Elaine Candace Elaine Candace Elaine Candace Elaine

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Lapsed vs koletised2015.Cecilia SealskinFilm
Kutse tegevusele2012Dominatrixi piitsutamineLühifilm
Taktikaline jõud2011IlyaFilm
Halb perse2010JuliaFilm
Bobby Z surm ja elu2007Munki bikiinibeib nr 2 (krediteerimata)Film
Ensnaring2006AlexLühifilm
13 jätkamine 302004Perenaine (krediteerimata)Film
Nipp / Tuck2003BambiTelesaade

Arutelud






Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Johnny Horton ja Billie Jean Jones
Johnny Horton ja Billie Jean Jones
28. mai 2021 ... Johnny Hortoni ja Billie Jean Jonesi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Gregory Smith
Gregory Smith
28. mai 2021 ... Gregory Smithi uudised, kuulujutud, fotod Gregory Smithist, elulugu, Gregory Smithi sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Gregory Smithi suhteloend. Gregory Smithi tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Gregory Smithi suhetest.
Alice peneaca
Alice peneaca
28. mai 2021 ... Alice Peneaca uudised, kuulujutud, fotod Alice Peneacast, elulugu, Alice Peneaca poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Alice Peneaca suhete loend. Alice Peneaca tutvumisajalugu, 2021, 2020, Alice Peneaca suhete loend.
Luciana Barroso ja Matt Damon
Luciana Barroso ja Matt Damon
28. mai 2021 ... Luciana Barroso ja Matt Damoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Fred Astaire ja Phyllis Livingston Potter
Fred Astaire ja Phyllis Livingston Potter
28. mai 2021 ... Fred Astaire ja Phyllis Livingston Potteri fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Tiffany Claus
Tiffany Claus
28. mai 2021 ... Tiffany Clausi uudised, kuulujutud, fotod Tiffany Claust, elulugu, Tiffany Clausi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tiffany Clausi suhete loend. Tiffany Clausi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Tiffany Clausi suhetest.
Kimberly Ann Voltemas
Kimberly Ann Voltemas
28. mai 2021 ... Kimberly Ann Voltemase uudised, kuulujutud, fotod Kimberly Ann Voltemasest, elulugu, Kimberly Ann Voltemase poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kimberly Ann Voltemase suhete nimekiri. Kimberly Ann Voltemase tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Kimberly Ann Voltemase suhetest.