Põhiline Suhted Carmen electra

Carmen electra

Teie Homseks Horoskoop

Carmen electra VallalineKoht 273 - kakskümmendVanus 49 aastat vana Tähtkuju Jäär Suhted kokku 17

Kellega ta praegu käib?

Carmen Electra on praegu vallaline.








Suhted

Carmen Electra oli varem abielus Dave Navarroga(2003 - 2007)ja Dennis Rodman(1998 - 1999).



Carmen Electra on kihlatud Rob Pattersoniga(2008 - 2012).






Carmen Electra on olnud suhetes Simon Cowelliga(2012 - 2013), William S. Tribell(2008), Prints(1990 - 1991)ja Mia Isabella.



niall horan, kes kellega käinud

Carmen Electral on olnud kohtumisi Ryan Lochte'ga(2013), Jamal Rashid(2013), Colin Farrell(2006 - 2007), Leonardo Dicaprio(2000)ja Tommy Lee(1999).

Kuuldavasti on Carmen Electra haakinud Max George'i(2013), David Spade(2006), Joan Jett(2006 - 2007), Vin Diesel(2000)ja Fred Durst(1999).



Umbes

Carmen Electra on 49-aastane Ameerika näitleja. 20. aprillil 1972 Ohio osariigis Sharonville'is USA-s sündinud Tara Leigh Patrick on ta kuulus Baywatchi poolest. Tema sodiaagimärk on Jäär.

Carmen Electra on osalenud neljal ekraanil peetud matšil, sealhulgas Eugene Levy Odavam kümnete kaupa 2 (2005), John Allen Nelson aastal Baywatch: Havai pulm (2003), Owen Wilson aastal Starsky ja Hutch (2004)ja David Chokachi aastal Baywatch (1989).

Carmen Electra kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika naislauljad ja 1972. aasta sünd.

Panustage

Aidake meil oma Carmen Electra profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks6 aastat3 aastat, 7 kuud-
Kihlatud15 aastat, 3 kuud--
Tutvumisleht41 aasta3 kuud, 16 päeva2 kuud, 2 päeva
Kohtumine52 kuud, 1 päev18 päeva1 kuu, 1 päev
Kuuldavasti51 aasta2 kuud, 13 päeva-
Kokku176 aastat10 kuud, 21 päeva1 kuu, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiTara (Carmen)
Keskmine nimiLeigh
PerekonnanimiElectra
Neiupõlve nimiPatrick
Täisnimi sündidesTara Leigh Patrick
Alternatiivne nimiCarmen Elektra, Tara Leigh Patrick, Tara Patrick
Vanus49 aastat
Sünnipäev20. aprill 1972
SünnikohtSharonville, Ohio, USA
Kõrgus5 '3' (160 cm)
Kaal56 kg (124 naela)
EhitamineVolupous
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - hele
Eristav tunnusIlusad huuled, kõverad, kaunid silmad, kõverad, hunnik kuju
TähtkujuJäär
SeksuaalsusBiseksuaalne
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolPrincetoni keskkool, Sharonville, Ohio, USA (1990)
ÜlikoolLoome- ja lavakunstikool Cincinnatis, Ohio, USA
AmetitekstModell, näitleja, laulja, telenägu, tantsija, autor
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustBaywatch
MuusikažanrR & B, pop / rock
Aasta (d) aktiivne1990 – tänapäev
MuusikastiilTantsupop, urban
PillVokaalid
Talentide agentuur (nt modelleerimine)William Morris püüab meelelahutust, pealkirjata meelelahutus (LA)
Brändi kinnitusBlockbuster Video (2004), Pepsi (2006), (2001) Microsoft Ultimate TV teenuse trükireklaam, (2003) Maxim juuksevärv meestele, (1999) Trükireklaamid koos Dennis Rodmaniga, Candie's Fragrances, (2007) Trükireklaamid NV kaalukaotuse ilutablettide jaoks, (2008) Max Factori Vivd Impact Highlighting Mascara ja Eye Shadow Duos. (2008) Max Factori mineraalse põsepuna ja puudri ColorGenius trükireklaamid., (2011) telereklaam ' Lectric Shave '., (2010) Carnival Cruise Line'i telereklaam.
Rind (tollides)36
Tassi suurusC
Vöökoht (tollides)2. 3
Puusad (tollides)35
Riiete suurus4
Kinga suurus7
Ametlikud veebisaididcarmenelectra.com/, twitter.com/carmenelectra, www.facebook.com/CarmenElectra, www.nndb.com/people/500/000023431/, http://carmenelectra.com, www.behindthevoiceactors.com/Carmen-Electra/
Lemmikud telesaatedHyperioni laht
LemmikvärvidRoosa, punane

Tara Leigh Patrick (sündinud 20. aprillil 1972), ametialaselt tuntud kui Carmen Electra, on Ameerika modell, näitleja, laulja, telenägu, tantsija ja autor. Lauljakarjääri alustas ta pärast kolimist Minneapolisse, kus ta kohtus Prince'iga, kes produtseeris tema omanimelise debüütstuudioalbumi. Electra alustas glamuuri modelleerimist 1996. aastal, ilmudes arvukalt ajakirjas Playboy. Hiljem kolis ta Los Angelesse, et jätkata näitlejakarjääri, mängides Lani McKenzie rolli teledraamasarjas Baywatch (1997–1998). Sel ajal kinnitas ta end ka televisiooni isiksusena, võõrustades MTV filmi Singled Out (1997–1999).

Lisateavet Carmen Electra kohta Carmen Electra kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
17Ryan LochteKohtumineVeebruar 2013Veebruar 2013-
16Max GeorgeKohtumine R 20132013-
viisteistJamal RashidKohtumine20132013-
14Simon CowellSuhe R Detsember 2012Veebruar 20132 kuud
13William S. TribellSuhe20082008-
12Rob PattersonSuheVeebruar 2007Mai 20125 aastat
üksteistColin FarrellKohtumineNovember 2006Jaanuar 20072 kuud
10David SpadeKohtumine R August 2006August 2006-
9Joan JettKohtumine R 200620071 aasta
8Dave navarroAbielusVeebruar 200120. veebruar 20076 aastat
7Leonardo DicaprioKohtumine20002000-
6Vin DieselKohtumine R 20002000-
5Tommy LeeKohtumineVeebruar 1999Aprill 19991 kuu
4Fred DurstKohtumine R 19991999-
3Dennis RodmanAbielus1998Aprill 19991 aasta
kaksPrintsSuhe199019911 aasta
1Minu IsabellaTeadmata -
Ryan Lochte #17

Ryan Lochte

2013

Ryan Lochte ja Carmen Electra on lahus ...[vaata paari] Max George #16Kuulujutt

Max George

2013

Max George ja Carmen Electra on lahus ...[vaata paari] Jamal Rashid #viisteist

Jamal Rashid

2013

Jamal Rashid ja Carmen Electra on lahus ...[vaata paari] Simon Cowell #14Kuulujutt

Simon Cowell

2012 - 2013

Simon Cowell ja Carmen Electra olid kuulujutuga ...[vaata paari] William S. Tribell #13

William S. Tribell

2008

William S. Tribell ja Carmen Electra on ...[vaata paari] Rob Patterson #12

Rob Patterson

2007 - 2012

Rob Patterson ja Carmen Electra läksid lahku ...[vaata paari] Colin Farrell #üksteist

Colin Farrell

2006 - 2007

Colin Farrell ja Carmen Electra läksid lahku ...[vaata paari] David Spade #10Kuulujutt

David Spade

2006

Carmen Electra ja David Spade on lahus ...[vaata paari] Joan Jett #9Kuulujutt

Joan Jett

2006 - 2007

Joan Jett ja Carmen Electra kuulutasid, et ...[vaata paari] Dave navarro #8

Dave navarro

2001 - 2007

Carmen Electra ja Dave Navarro lahutati ...[vaata paari] Leonardo Dicaprio #7

Leonardo Dicaprio

2000

Carmen Electra ja Leonardo DiCaprio on eraldi ...[vaata paari] Vin Diesel #6Kuulujutt

Vin Diesel

2000

Vin Diesel ja Carmen Electra on lahus ...[vaata paari] Tommy Lee #5

Tommy Lee

1999

Carmen Electra ja Tommy Lee läksid lahku aprillis ...[vaata paari] Fred Durst #4Kuulujutt

Fred Durst

1999

Fred Durst ja Carmen Electra on lahus ...[vaata paari] Dennis Rodman #3

Dennis Rodman

1998 - 1999

Dennis Rodman ja Carmen Electra olid lahutatud ...[vaata paari] Prints #kaks

Prints

1990 - 1991

Prince ja Carmen Electra lahutasid 1991. aastal ...[vaata paari] Minu Isabella #1

Minu Isabella

Mia Isabella ja Carmen Electra olid ...[vaata paari] #17

Ryan Lochte

2013

Ryan Lochte ja Carmen Electra kohtusid 2013. aasta märtsis.

jennifer ravib ken dixoni tütart
MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus91%Vanus1%'> Ühilduvus 53% vaata suhet #16

Max George

2013 (kuulujutt)

Kuuldavasti oli Max George 2013. aastal Carmen Electra külge haakinud.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 64% vaata suhet #viisteist

Jamal Rashid

2013

Jamal Rashid ja Carmen Electra kohtusid 2013. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak40%Kõrgus91%Vanus33%'> Ühilduvus 46% vaata suhet #14

Simon Cowell

2012 - 2013 (kuulujutt)

Simon Cowell on kuulnud end 2012. aasta detsembris Carmen Electra külge.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 79% vaata suhet #13

William S. Tribell

2008

William S. Tribell ja Carmen Electra dateerisid 2008. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus33%'> Ühilduvus 57% vaata suhet #12

Rob Patterson

2007 - 2012

Rob Patterson ja Carmen Electra olid kihlatud 4 aastat. Pärast kuupäeva, mil nad said kokku 2007. aasta veebruaris, käisid nad ühe aasta. Nad olid kihlatud 2008. aasta aprillis, kuid läksid hiljem lahku 2012. aasta mais.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 69% vaata suhet #üksteist

Colin Farrell

2006 - 2007

Colin Farrell ja Carmen Electra kohtusid 2006. aasta novembris.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus33%'> Ühilduvus 52% vaata suhet #10

David Spade

2006 (kuulujutt)

Carmen Electra ühendas end kuuldavasti David Spade'iga 2006. aasta augustis.

vic sotto ja angela luz
MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 61% vaata suhet #9

Joan Jett

2006 - 2007 (kuulujutt)

Kuuldavasti ühendas Joan Jett 2006. aastal Carmen Electra.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus37%Vanus1%'> Ühilduvus 30% vaata suhet #8

Dave navarro

2001 - 2007

Carmen Electra ja Dave Navarro olid abielus 3 aastat. Nad said kahe aasta jooksul pärast koosviibimist veebruaris 2001. Pärast 9-kuulist kihlumist abiellusid nad 22. novembril 2003. 3 aastat hiljem läksid nad lahku 17. juulil 2006 ja lahutasid 8. augustil 2006.

Suhe 6 aastat MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak60%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 52% vaata suhet #7

Leonardo Dicaprio

2000

Carmen Electra ja Leonardo DiCaprio kohtusid 2000. aastal.

dtrix ja lauren lähevad lahku
MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 46% vaata suhet #6

Vin Diesel

2000 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Vin Diesel end 2000. aastal Carmen Electraga sidunud.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak60%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 56% vaata suhet #5

Tommy Lee

1999

Carmen Electra ja Tommy Lee kohtusid 1999. aasta märtsis.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus91%Vanus44%'> Ühilduvus 64% vaata suhet #4

Fred Durst

1999 (kuulujutt)

Fred Durst ja Carmen Electra kohtusid 1999. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 80% vaata suhet #3

Dennis Rodman

1998 - 1999

Dennis Rodman ja Carmen Electra olid abielus 4 kuud. Nad käisid kümme kuud pärast kokkutulekut 1998. aastal ja abiellusid 14. novembril 1998. 4 kuud hiljem lahutasid nad 1999. aasta aprillis.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus91%Vanus44%'> Ühilduvus 69% vaata suhet #kaks

Prints

1990 - 1991

Prince ja Carmen Electra on dateeritud aastatel 1990–1991.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 30% vaata suhet #1

Minu Isabella

Mia Isabellal ja Carmen Electral oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus37%Vanus44%'> Ühilduvus 70% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Carmen electra49 JäärNäitleja
Ameeriklane
Ryan Lochte36 LõviUjumine
Ameeriklane
Max George32 NeitsiLaulja
Briti
Jamal Rashid43 VähkProdutsent
Ameeriklane
Simon Cowell61 KaaludIseloom
Briti
William S. Tribell43 LõviLuuletaja
Ameeriklane
Rob Pattersonviiskümmend SkorpionKitarrist
Ameeriklane
Colin Farrell44 KaksikudNäitleja
Iiri keel
David Spade56 VähkNäitleja
Ameeriklane
Joan Jett62 NeitsiMuusik
Ameeriklane
Dave navarro53 KaksikudMuusik
Ameeriklane
Leonardo Dicaprio46 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Vin Diesel53 VähkNäitleja
Ameeriklane
Tommy Lee58 KaaludTrummar
Ameeriklane
Fred Durstviiskümmend LõviMuusik
Ameeriklane
Dennis Rodman60 SõnnKorvpall
Ameeriklane
Prints57 KaksikudMuusik
Ameeriklane
Minu Isabella35 LõviPornotäht
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Pildigalerii

Carmen Electra ja Dennis Rodman Carmen Electra ja Dennis Rodman Halvimad kokad Ameerikas Matthew McConaughey ja Carmen Electra osalevad 1997. aasta MTV filmiauhindadel Matthew McConaughey ja Carmen Electra osalevad 1997. aasta MTV filmiauhindadel Carmen Electra osaleb 1997. aasta MTV filmiauhindadel Carmen Electra osaleb 1997. aasta MTV filmiauhindadel Carmen Electra osaleb 1997. aasta MTV filmiauhindadel Carmen Electra osaleb 1997. aasta MTV filmiauhindadel Carmen Electra osaleb 1997. aasta MTV filmiauhindadel Carmen Electra ja Dennis Rodman Carmen Electra ja Dennis Rodman

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Üksinda koos2018TädiTelesaade
Tuleraamat2015TheodoraFilm
Šokolaadilinn2015Klubi djFilm
Sületants2014LexusFilm
Dragula2014LisaLühifilm
Jane Neitsi2014Carmen electraTelesaade
Sünnipäeva poisid2013MürtleTelesaade
Toiduauto koos Carmen Electraga2013Carmen electraLühifilm
Sydhavnist läänerannikuni2013Carmen Electra (2013)Telesaade
Kummitused2013Carmen electraLühifilm
Kirvepaat2012VeronicaLühifilm
Mardipäev: kevadvaheaeg2011Carmen electraFilm
Franklin ja Bash2011Bridget BarnesTelesaade
Suburgatoorium2011Carmen electraTelesaade
Barry Munday2010Ikooniline iluFilm
Üheksa tagasi2010JudyTelefilm
Oy Vey! Mu poeg on gei !!2009Sybil WilliamsFilm
Unejutud2008Kuum tüdrukFilm
Tutvuge spartalastega2008Kuninganna MargoFilm
Hollywoodi elamu2008Carmen electraTelesaade
Katastroofifilm2008Ilus palgamõrvarFilm
902102008VestaTelesaade
Jõulud imedemaal2007Ingver PeachumFilm
Eepiline film2007MüstikaFilm
Seda täis2007Carmen electraFilm
Ma tahan kommi2007Komm viis kordaFilm
Kuupäevfilm2006AnneFilm
Mängimine2006LaurenTelefilm
Kuum Tamale2006RileyFilm
Pand see!2006Carmen electraFilm
Õudne film 42006HollyFilm
Lolo kohvik2006Desiree (hääl)Telesaade
Odavam kümnete kaupa 22005Sarina MurtaughFilm
Räpane armastus2005Michelle LopezFilm
Bobby D otsimine2005RebeccaFilm
Ameerika isa!2005Lisa SilverTelesaade
Paks näitlejanna2005Carmen electraTelesaade
Laotud2005NikkiTelesaade
Max Havoc: Draakoni needus2004DebbieFilm
Starsky ja Hutch2004PiisavFilm
30 päeva, kuni olen kuulus2004PaulineTelefilm
Maja M.D.2004Carmen electraTelesaade
Joey2004Carmen electraTelesaade
Meetod & punane2004Kerry NorrisTelesaade
Suvemaa2004Mona, Mona Canatti, Mona CassiniTelesaade
Rifti komistamine2004KuusTelesaade
Minu ülemuse tütar2003TinaFilm
Sol Goode2003AareFilm
Uptowni tüdrukud2003KuulsusFilm
Baywatch: Havai pulm2003Eelmisel aastalTelefilm
Eve2003ZanTelesaade
Lootus usk2003CarmenTelesaade
Reno 911!2003Preili UeckerTelesaade
Kuulsuste aeg2003Temp. (pilootep.)Telefilm
Rendikontroll2002AudreyTelefilm
Peksis!2002LauraFilm
Tervitused Tucsonilt2002tõusisTelesaade
Munk2002Chloe BlackburnTelesaade
Saa sellest üle2001Armuke MoiraFilm
Lõhnaaine2001SimoneFilm
Keskusest väljas2001Carmen electraTelesaade
Õudusfilm2000DrewFilm
Jõulupuhkus 20001999SmaragdFilm
Maaga seotud inimese paaritumisharjumused1999Naine (Jenny Smith)Film
Tähtede löök1998Iona ShirleyFilm
Tere tulemast Hollywoodi1998Carmen electraFilm
Hyperioni laht1998Sarah HicksTelesaade
Kaks poissi, tüdruk ja pitsakoht1998IsabellaTelesaade
Ameerika vampiirilugu1997SulkaFilm
Hea burger1997Roxanne (krediteerimata)Film
Tulista mind lihtsalt!1997Carmen electraTelesaade
künka kuningas1997AngelaTelesaade
Fortune, Inc. sõdur1997KüsiTelesaade
Vaikse ookeani sinineüheksateist üheksakümmend kuusLani MackenzieTelesaade
Baywatchi öödüheksateist üheksakümmend viisKommidTelesaade
Kõik, mis1994SelleTelesaade
Erootilised ülestunnistused1994JuhatajaTelesaade
Baywatch1989Lani McKenzieTelesaade
Simpsonid1989Carmen electraTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Carmen Electra ja Eugene LevyJevgeni Levy
    • Odavam kümnete kaupa 2
      2005
    [vaata sobivust]
  • Carmen Electra ja John Allen NelsonJohn Allen Nelson
    • Baywatch: Havai pulm
      2003
    [vaata sobivust]
  • Owen Wilson
    • Starsky ja Hutch
      2004
    [vaata sobivust]
  • David Chokachi ja Carmen ElectraDavid chokachi
    • Baywatch
      1989
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Soo Wincci
Soo Wincci
28. mai 2021 ... Soo Wincci uudised, kuulujutud, fotod Soo Winccist, elulugu, Soo Wincci poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Soo Wincci suhete loend. Soo Wincci tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Soo Wincci suhetest.
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
28. mai 2021 ... Lynsey De Pauli ja Ringo Starri fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Diana Hart
Diana Hart
28. mai 2021 ... Diana Harti uudised, kuulujutud, fotod Diana Hartist, elulugu, Diana Harti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Diana Harti suheteloend. Diana Harti tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Diana Harti suhetest.
Jessica Gunter
Jessica Gunter
28. mai 2021 ... Jessica Gunteri uudised, kuulujutud, fotod Jessica Gunterist, elulugu, Jessica Gunteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica Gunteri suhete loend. Jessica Gunteri tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica Gunteri suhete loend.
Marjorie De Sousa
Marjorie De Sousa
28. mai 2021 ... Marjorie De Sousa uudised, kuulujutud, fotod Marjorie De Sousast, elulugu, Marjorie De Sousa poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Marjorie De Sousa suhete nimekiri. Marjorie De Sousa tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Marjorie De Sousa suhetest.
Maurice Dabbah
Maurice Dabbah
28. mai 2021 ... Maurice Dabbahi uudised, kuulujutud, fotod Maurice Dabbahist, elulugu, Maurice Dabbahi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Maurice Dabbahi suhteloend. Maurice Dabbah tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Maurice Dabbahi suhetest.
Loretta Devine ja Glenn Marshall
Loretta Devine ja Glenn Marshall
28. mai 2021 ... Loretta Devine ja Glenn Marshalli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...