Põhiline Suhted Carol Burnett

Carol Burnett

Teie Homseks Horoskoop

Carol Burnett AbielusVanus 88 aastat vana Tähtkuju Sõnn Suhted 3 kokku Lapsed 3 last

Kellega ta praegu käib?

Carol Burnett ja Brian MillerBrian Miller ja Carol Burnett on olnud abielus 19 aastat alates 24. novembrist 2001. vaata suhet

Suhted

Carol Burnett oli varem abielus Joe Hamiltoniga(1963 - 1984)ja Don Saroyan(1955 - 1962).








Umbes

Carol Burnett on 87-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Carol Creighton Burnettis 26. aprillil 1933 San Antonios, Texases, USAs, on ta kuulus perekonna Mamas Carol Burnett Show poolest. Tema sodiaagimärk on Sõnn.



Carol Burnett on osalenud 17 ekraanil peetud kohtumises, sealhulgas Alan Alda Carol Burnetti näitus (1967), Carl Reiner sisse Carol Burnetti näitus (1967), Carroll O'Connor sisse Hull sinu pärast (1992), Don Adams sisse Carol Burnetti näitus (1967)ja Harvey Korman aastal Carol Burnetti näitus (1967).






kes on abielus Jennifer Coolidge

Carol Burnett kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Peabody auhinna võitjad, Emmy auhinna võitjad ja Ameerika filminäitlejad.



Panustage

Aidake meil oma Carol Burnetti profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus322 aastat17 aastat7 aastat, 9 kuud
Kokku322 aastat17 aastat7 aastat, 9 kuud

Üksikasjad

EesnimiCarol
Keskmine nimiCreighton
Neiupõlve nimiBurnett
Täisnimi sündidesCarol Creighton Burnett
Alternatiivne nimiCarol Creighton Burnett, Carol Burnett
Vanus88 aastat
Sünnipäev26. aprill 1933
SünnikohtSan Antonio, Texas, USA
Kõrgus5 '7' (170 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSarapuu
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuSõnn
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolHollywoodi keskkool, CA
ÜlikoolCalifornia ülikool, CA
AmetitekstNäitleja, koomik
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustCarol Burnetti näitus, perekond Mamas
Muusikažanr (tekst)Paroodia, satiir, slapstick
Aasta (d) aktiivne1955 – praegune
Ametlikud veebisaididwww.nndb.com/people/784/000022718/, www.biography.com/people/carol-burnett-9231937
ÕdeChrissie Burnett

Carol Creighton Burnett (sündinud 26. aprillil 1933) on Ameerika näitleja, koomik, laulja ja kirjanik, kelle karjäär kestab seitse aastakümmet televisiooni. Ta on tuntud oma murrangulise komöödiavarietee The Carol Burnett Show tõttu, mis oli algselt CBS-i eetris. See oli esimene omataoline, mida naine võõrustas. Ta on saavutanud edu laval, televisioonis ja filmides erinevates žanrites, sealhulgas dramaatilistes ja koomilistes rollides. Ta on esinenud ka erinevates jutusaadetes ja paneelina mängusaadetes.



Lisateave Carol Burnetti kohta Carol Burnetti kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
3Brian MillerAbielus2000kohal21 aastat
kaksJoe HamiltonAbielusMai 1962Mai 198422 aastat
1Don SaroyanAbielusDetsember 1954September 19627 aastat
Brian Miller #3

Brian Miller

2000

Brian Miller ja Carol Burnett on olnud abielus ...[vaata paari] Joe Hamilton #kaks

Joe Hamilton

1962 - 1984

Joe Hamilton ja Carol Burnett lahutati ...[vaata paari] Don Saroyan #1

Don Saroyan

1954 - 1962

Don Saroyan ja Carol Burnett olid lahutatud ...[vaata paari] #3

Brian Miller

2000

Brian Miller ja Carol Burnett on olnud abielus 19 aastat. Pärast 2000. aastal kokku saamist käisid nad ühe aasta ja abiellusid 24. novembril 2001.

Suhe 21 aastat vaata suhet #kaks

Joe Hamilton

1962 - 1984

Joe Hamilton ja Carol Burnett olid abielus 20 aastat. Nad käisid ühe aasta pärast kooskäimist mais 1962 ja abiellusid 4. mail 1963. 20 aastat hiljem lahutasid nad 11. mail 1984.

on Jamie Campbell Bower abielus
Suhe 22 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Vanus72%'> Ühilduvus 68% Lapsed 3 last vaata suhet #1

Don Saroyan

1954 - 1962

Don Saroyan ja Carol Burnett olid abielus 6 aastat. Nad käisid ühe aasta pärast detsembris 1954 koosviibimist ja abiellusid 15. detsembril 1955. 6 aastat hiljem lahutasid nad 25. septembril 1962.

Suhe 7 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Vanus72%'> Ühilduvus 53% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Carol Burnett88 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Brian Miller- Helilooja
Ameeriklane
Joe Hamilton62 KaljukitsFilmi- / teletegija
Ameeriklane
Don Saroyan62 KaaludNäitleja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Carrie LouiseNaine5. detsember 196357 aastat vana Joe Hamilton
Jody AnnNaine18. jaanuar 196754-aastane Joe Hamilton
Erin KateNaine14. august 196852-aastane Joe Hamilton

Pildigalerii

CAROL BURNETT 1964. aasta Broadway muusikalis FADE OUT, FADE IN Jane Jane - Carol Burnett Jane Jane - Carol Burnett Carol Burnett Videviku tsoon Videviku tsoon Carol Burnett ja Rock Hudson Lucille Ball, Carol Burnett ja Zero Mostel Fade Out Fade 1964 Broadway muusikal, peaosas Carol Burnett Fade Out Fade 1964 Broadway muusikal, peaosas Carol Burnett Fade Out Fade 1964 Broadway muusikal, peaosas Carol Burnett Fade Out Fade 1964 Broadway muusikal, peaosas Carol Burnett

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Kõik koos nüüd2020JoanFilm
Mänguasja lugu 42019. aastaChairol Burnett (hääl)Film
Forky esitab küsimuse2019. aastaChairol BurnettTelesaade
Allkirjastatud, suletud, tarnitud: altari juurde2018Ardis Parker-Pennington-PayneTelefilm
Julie Greenroom2017Proua Edna säravTelesaade
Angie Tribeca2016President Priscilla FilcoxTelesaade
Ameerika loovuse tähistamine: esinemises Valges Majas2016Telesaade
Allkirjastatud, suletud, tarnitud2014Ardis PaineTelesaade
Kuum Clevelandis2010PennTelesaade
Hawaii viis-02010Deb McGarrettTelesaade
Arrietty salajane maailm2010Hara (USA versioon, hääl)Film
Post Grad2009Vanaema MaureenFilm
Glee2009Doris SylvesterTelesaade
Horton kuuleb keda!2008Känguru (hääl)Film
Uudishimulik George2006Suur tädi SylviaTelesaade
Meeleheitel koduperenaised2004Eleanor MasonTelesaade
Luige trompet2001Proua Hammerbotham (hääl)Film
Kokku panemine2000NaineTelefilm
Korraldus: ohvrite eriüksus1999Linnuke SullowayTelesaade
Abielu loll1998FirenzeTelefilm
Disney imeline maailmüheksateist üheksakümmend viisKuninganna AggravainTelesaade
Maja naisedüheksateist üheksakümmend viisCarol BurnettTelesaade
Südame aastaajad1994Vivian LevinsonTelefilm
Ingel puudutas1994Lillian BennettTelesaade
Müra välja ...1992Dotty Otley, proua ClackettFilm
Hull sinu pärast1992Theresa StempleTelesaade
Larry Sanders Show1992Carol BurnettTelesaade
Jänese Peetri lugu1991Kass (hääl), proua Jänes, jutustajaTelefilm
Carol & Company1990Christine Heyward, Dorothy Tibbit, WandaTelesaade
Õhtune varjund1990Carol BurnettTelesaade
Pantvang1988MarthaTelefilm
Plaza sviit1987Karen Nash, Muriel Tate, Norma HubleyTelefilm
saarepuu1986Charlotte KensingtonTelesaade
Õnnelikult elu lõpuni1985Jutustaja (hääl)Telefilm
Pesumaja1985Alberta JohnsonTelefilm
Sõprade vahel1983Mary Catherine CastelliTelefilm
Ema pere1983Eunice HigginsTelesaade
Annie1982Preili HanniganFilm
Eunice1982EuniceTelefilm
Peo elu: Beatrice'i lugu1982Beatrice O'ReillyTelefilm
Kuulsus1982RoseTelesaade
Chu Chu ja Philly Flashüheksateist kaheksakümmend üksEmilyFilm
Neli aastaaegaüheksateist kaheksakümmend üksKate BurroughsFilm
SCTV võrküheksateist kaheksakümmend üksNaine kohtusaalisTelesaade
TerveksH1980Gloria BurbankFilm
Magnum, P.I.1980Susan JohnsonTelesaade
Tim Conway näitus1980Linnunaine, proua WigginsTelesaade
Metsik Wacky Wonderful Talvemaailm1980Telefilm
Sõbralik tuli1979Peg MullenTelefilm
Carol Burnett & Company1979ErinevadTelesaade
Kümnes kuu1979Dori GrayTelefilm
Pulm1978TulbipõletiFilm
Muru on septikupaagi kohal alati rohelisem1978Dorothy BensonTelefilm
Oksad1975Celia, Dorothy, EmilyTelefilm
Esileht1974Mollie MalloyFilm
6 Rms Riv Vu1974Anne MillerTelefilm
Pete 'n' Tillie1972TillieFilm
Ükskord madrats1972Printsess Winifred WoebegoneTelefilm
Li'l Abner1971Telefilm
Kõik mu lapsed1970Proua Johnson, Verla GrubbsTelesaade
Tim Conway komöödiatund1970ErinevadTelesaade
Siin on Lucy1968Carol Burnett, Carol KrausmeyerTelesaade
Tähesära müügimees1968Preili GrebsLühifilm
Naerma1967KülalisesinejaTelesaade
Carol Burnetti näitus1967Perenaine, isemajutaja, erinevad tegelasedTelesaade
Saa targaks1965Ozark AnnieTelesaade
Ükskord madrats1964Printsess WinnifredTelefilm
Gomer Pyle: USMC1964Carol Barnes, sgt. CarolTelesaade
Kes on minu voodis maganud?1963Stella IrvingFilm
Õnnetus Jane1963Õnnetus JaneTelefilm
Lucy show1962Carol BradfordTelesaade
Nädala DuPont Show1961JutustajaTelesaade
Insight1960EveTelesaade
Videviku tsoon1959Agnes GrepTelesaade
Stanley1956Celia, Celia HowardTelesaade
Ameerika Ühendriikide terasetund1953Telesaade
kõik1952Laulja (segment)Telesaade
Paul Winchelli ja Jerry Mahoney näitus1950Telesaade
Pealkirjata Michael Saltzmani projektVivian ValmontTelefilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Alan Alda
    • Carol Burnetti näitus
      1967
    [+1 veel]
  • Carl Reiner
    • Carol Burnetti näitus
      1967
    [vaata sobivust]
  • Carol Burnett ja Carroll OCarroll O'Connor
    • Hull sinu pärast
      1992
    [vaata sobivust]
  • Don Adams
    • Carol Burnetti näitus
      1967
    [vaata sobivust]
  • Carol Burnett ja Harvey KormanHarvey Korman
    • Ema pere
      1983
    [+1 veel]
  • Carol Burnett ja Ken BerryKen Berry
    • Carol Burnetti näitus
      1967
    [vaata sobivust]
  • Carol Burnett ja Lyle WagonerLyle Wagoner
    • Carol Burnetti näitus
      1967
    [vaata sobivust]
  • Carol Burnett ja Matthew LillardMatthew Lillard
    • Korraldus: ohvrite eriüksus
      1999
    [vaata sobivust]
  • Robert Klein
    • Korraldus: ohvrite eriüksus
      1999
    [vaata sobivust]
  • Carol Burnett ja Rock HudsonRock Hudson
    • Carol Burnetti näitus
      1967
    [vaata sobivust]
  • Tim Conway
    • Carol Burnetti näitus
      1967
    [vaata sobivust]
  • Jack Weston ja Carol BurnettJack Weston
    • Carol Burnetti näitus
      1967
    [vaata sobivust]
  • Jim Nabors ja Carol BurnettJim Nabors
    • Carol Burnetti näitus
      1991
    [vaata sobivust]
  • Larry Hovis
    • Carol Burnetti näitus
      1967
    [vaata sobivust]
  • Paul Sand
    • Carol Burnetti näitus
      1967
    [vaata sobivust]
  • Roddy McDowall
    • Carol Burnetti näitus
      1967
    [vaata sobivust]
  • Steve Martin ja Carol BurnettSteve Martin
    • Carol Burnetti näitus
      1967
    [vaata sobivust]
Veel Carol Burnetti ekraanil olevaid matše Vähem Carol Burnetti ekraanil kuvatud matše





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Amy Allan
Amy Allan
28. mai 2021 ... Amy Allani uudised, kuulujutud, fotod Amy Allanist, elulugu, Amy Allani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Amy Allani suhteloend. Amy Allani tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Amy Allani suhetest.
Mattie Blaylock
Mattie Blaylock
28. mai 2021 ... Mattie Blaylocki uudised, kuulujutud, fotod Mattie Blaylockist, elulugu, Mattie Blaylocki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mattie Blaylocki suhteloend. Mattie Blaylocki tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Mattie Blaylocki suhetest.
Alexandra Chando
Alexandra Chando
28. mai 2021 ... Alexandra Chando uudised, kuulujutud, fotod Alexandra Chandost, elulugu, Alexandra Chando poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Alexandra Chando suhete nimekiri. Alexandra Chando tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Alexandra Chando suhetest.
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
28. mai 2021 ... Kylie Jenneri ja Stitchesi (räppar) fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Conrad Hilton Jr.
Conrad Hilton Jr.
28. mai 2021 ... Conrad Hilton juuniori uudised, kuulujutud, fotod Conrad Hilton juuniorist, elulugu, Conrad Hilton juuniori tüdruksõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Conrad Hilton juuniori suhteloend. Conrad Hilton Jr. tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Conrad Hilton Jr. suhetest.
Nädal
Nädal
28. mai 2021 ... The Weeknd'i uudised, kuulujutud, The Weeknd'i fotod, elulugu, The Weeknd'i tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nädalasuhete loend. The Weeknd tutvumislugu, 2021, 2020, The Weekndi suhete loend.
Uta Schorn
Uta Schorn
28. mai 2021 ... Uta Schorni uudised, kuulujutud, fotod Uta Schornist, elulugu, Uta Schorni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Uta Schorni suhete loend. Uta Schorni tutvumisajalugu, 2021, 2020, Uta Schorni suhete loend.