Põhiline Suhted Carrie Underwood

Carrie Underwood

Teie Homseks Horoskoop

Carrie Underwood AbielusKoht 2108 -457Vanus 38 aastat vana Tähtkuju kala Suhted 5 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu käib?

Carrie Underwood ja Mike FisherMike Fisher ja Carrie Underwood on alates 10. juulist 2010 abielus olnud 10 aastat. vaata suhet

Suhted

Carrie Underwood on olnud suhetes Travis Storkiga(2008), Chace Crawford(2007 - 2008), Tony Romo(2006 - 2007)ja Drake Clark(2002 - 2005).








Umbes

Carrie Underwood on 38-aastane Ameerika laulja. 10. märtsil 1983 USA-s Oklahomas Muskogees sündinud Carrie Marie Underwoodist on ta kuulus American Idol 2005 võitjana karjääris, mis kestab 1996. aastast kuni 2004. aastani. Tema sodiaagimärk on Kalad.



kes on micheal strahan dating

Carrie Underwood on olnud ekraanil kohtumises Stephen Moyeriga aastal Otse muusika heli! (2013).






Carrie Underwood kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika naislauljad, Ameerika poplauljad ja Ameerika lauljad-laulukirjutajad.



Panustage

Aidake meil oma Carrie Underwoodi profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus112 aastat, 5 kuud--
Tutvumisleht43 aastat1 aasta1 kuu, 1 päev
Kokku512 aastat, 5 kuud3 aastat, 3 kuud1 kuu, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiCarrie
Keskmine nimiMarie
PerekonnanimiFisher
Neiupõlve nimiUnderwood
Täisnimi sündidesCarrie Marie Underwood
Alternatiivne nimiCarrie Fisher, Carrie Marie Underwood Fisher
Vanus38 aastat
Sünnipäev10. märts 1983
SünnikohtMuskogee, Oklahoma, USA
Kõrgus5 '3' (160 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvSarapuu
JuuksevärvVärvitud blond
Eristav tunnusSarapuu silmad
Tähtkujukala
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolChecotahi keskkool (2001)
ÜlikoolKirde osariigi ülikool (2006)
AmetitekstLaulja, laulukirjutaja, moekunstnik, näitleja
OkupatsioonLaulja
Taotle kuulsustAmerican Idol 2005 võitja
Muusikažanr (tekst)Riik, Riik Pop, Country Rock, Pop
MuusikažanrRiik
Aasta (d) aktiivne2005 – tänapäev, 1996 – tänapäev, 2004 – tänapäev
MuusikaandmedPop / Rock
MuusikastiilKaasaegne riik, pop-iidol, täiskasvanute kaasaegne, pop, pop / rock
Muusika meeleoluMagus, sõbralik / heatahtlik, sentimentaalne, nõtke, pehme, kevadine, enesekindel, hinnaline, kihisev, soe, lõdvestunud, kerge, lõdvestunud / leebe
PillVokaalid
Pill (tekst)Vokaal, kitarr, klaver, suupill
PlaadifirmaArista, Arista Nashville, 19, Capitol Nashville
Seotud aktidBrad Paisley, Miranda Lambert, Keith Urban, Randy Travis • Vince Gill • Sylvia pojad • Brad Paisley • Aerosmith • Miranda Lambert • Sam Hunt • Keith Urban • Ludacris, Randy Travis, Vince Gill, Sylvia pojad, Aerosmith, Sam Hunt, Ludacris
Ametlikud veebisaididhttp://carrieunderwoodofficial.com
IsaStephen Underwood
EmaCarole Underwood
ÕdeShanna Underwood, Stephanie Underwood
PereliigeCarl (vanaisa)
SõberKeith Urban, Nicole Kidman, Kellie Pickler, Taylor Swift, Brad Paisley, Anna Kendrick, Miranda Lambert
Lemmikloomad2 koera (üks neist sai nimeks Äss), 2 kassi
LemmikinimesedCharlize Theron (Moe-Idol), Reese Witherspoon (Moe-Idol), Katherine Heigl (Moe-Idol), Alicia Silverstone, Tiffani Thiessen, Angelina Jolie, Kate Beckinsale, Katrina Bowden, Rocsi Diaz, Alicia Quarles
LemmikfilmidAbitu
LemmikbändidMartina Mcbride
LemmiktoidudJuust, šokolaad

Carrie Marie Underwood (sündinud 10. märtsil 1983) on USA laulja, laulukirjutaja, moekunstnik ja näitleja. Ta sai kuulsuse American Idoli neljanda hooaja võitjana 2005. aastal. Tema debüütsingel 'Inside Your Heaven' tegi temast ainsa kantriartisti, kes debüteeris Billboard Hot 100 edetabeli esimesel kohal ja ainsa sooloartistina 2000-ndatel oli Hot 100-l number üks lugu. Tema debüütalbumit „Some Hearts“ (2005) toetas singlite „Jesus, Take the Wheel“ ja „Before He Cheats“ ülisuur edu, muutudes kantrimuusika ajaloo enimmüüdud soolo nais debüütalbum, Nielsen SoundScani ajaloo enimmüüdud debüüt kantalbum ja viimase 17 aasta enimmüüdud kantalbum. Underwood võitis albumi eest kolm Grammy auhinda, sealhulgas ka parima uue artisti.



Lisateave Carrie Underwoodi kohta Carrie Underwoodi kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
5Mike FisherAbielusDetsember 2008kohal12 aastat
4Travis KurgSuheAugust 2008September 20081 kuu
3Chace CrawfordSuheOktoober 2007Veebruar 20085 kuud
kaksTony romoSuheDetsember 2006Juuli 20077 kuud
1Drake ClarkSuhe200220053 aastat
Mike Fisher #5

Mike Fisher

2008

Mike Fisher ja Carrie Underwood on olnud ...[vaata paari] Travis Kurg #4

Travis Kurg

2008

Travis Stork ja Carrie Underwood lahutasid mind ...[vaata paari] Chace Crawford #3

Chace Crawford

2007 - 2008

Chace Crawford ja Carrie Underwood lahutasid ...[vaata paari] Tony romo #kaks

Tony romo

2006 - 2007

Tony Romo ja Carrie Underwood lahkusid J ...[vaata paari] Drake Clark #1

Drake Clark

2002 - 2005

Drake Clark ja Carrie Underwood eraldusid ...[vaata paari] #5

Mike Fisher

2008

Mike Fisher ja Carrie Underwood on olnud abielus 10 aastat. Pärast kohtumist detsembris 2008 käisid nad ühe aasta. Pärast 6-kuulist kihlumist abiellusid nad 10. juulil 2010.

Suhe 12 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus Neli, viis% Lapsed 2 last vaata suhet #4

Travis Kurg

2008

Travis Stork ja Carrie Underwood dateerisid augustist septembrini 2008.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus91%Vanus44%'> Ühilduvus 59% vaata suhet #3

Chace Crawford

2007 - 2008

Chace Crawford ja Carrie Underwood dateerisid oktoobrist 2007 kuni märtsini 2008.

Suhe 5 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak60%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 71% vaata suhet #kaks

Tony romo

2006 - 2007

Tony Romo ja Carrie Underwood on dateeritud detsembrist 2006 kuni juulini 2007.

nicki minaj kes dateeris kes
Suhe 7 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus84%'> Ühilduvus 69% vaata suhet #1

Drake Clark

2002 - 2005

Drake Clark ja Carrie Underwood dateerisid aastatel 2002–2005.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Vanus98%'> Ühilduvus 70% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Carrie Underwood38 kalaLaulja
Ameeriklane
Mike Fisher40 KaksikudJäähoki
Kanada
Travis Kurg49 kalaArst
Ameeriklane
Chace Crawford35 VähkNäitleja
Ameeriklane
Tony romo41 SõnnAmeerika jalgpall
Ameeriklane
Drake Clark38 VähkIseloom
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Jesaja MiikaelMees27. veebruar 20156-aastane Mike Fisher
Jacob BryanMees21. jaanuar 20192 aastat vana Mike Fisher

Pildigalerii

Carrie Underwood - kõhnades valgetes pükstes oma Miami hotellis Carrie Underwood - kõhnades valgetes pükstes oma Miami hotellis Carrie Underwood - kõhnades valgetes pükstes oma Miami hotellis Carrie Underwood - kõhnades valgetes pükstes oma Miami hotellis Carrie Underwood - kõhnades valgetes pükstes oma Miami hotellis Carrie Underwood - kõhnades valgetes pükstes oma Miami hotellis Carrie Underwood - kõhnades valgetes pükstes oma Miami hotellis Carrie Underwood - kõhnades valgetes pükstes oma Miami hotellis Carrie Underwood - kõhnades valgetes pükstes oma Miami hotellis Carrie Underwood - kõhnades valgetes pükstes oma Miami hotellis Carrie Underwood - kõhnades valgetes pükstes oma Miami hotellis Otse muusika heli! - Carrie Underwood

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Popstaar: Ära kunagi lõpeta, kunagi ei peatu2016Carrie UnderwoodFilm
Otse muusika heli!2013Maria RainerTelesaade
Hingesurfar2011Sarah HillFilm
Siniverelised2010Carrie UnderwoodTelesaade
11. iga-aastane „Pühade kodu”2009Telefilm
Kuidas ma kohtasin sinu ema2005TiffanyTelesaade
Seesami tänav1969Carrie UnderwormTelesaade

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Carrie Underwood ja Stephen MoyerStephen Moyer
    • Otse muusika heli!
      2013
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Soo Wincci
Soo Wincci
28. mai 2021 ... Soo Wincci uudised, kuulujutud, fotod Soo Winccist, elulugu, Soo Wincci poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Soo Wincci suhete loend. Soo Wincci tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Soo Wincci suhetest.
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
28. mai 2021 ... Lynsey De Pauli ja Ringo Starri fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Diana Hart
Diana Hart
28. mai 2021 ... Diana Harti uudised, kuulujutud, fotod Diana Hartist, elulugu, Diana Harti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Diana Harti suheteloend. Diana Harti tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Diana Harti suhetest.
Jessica Gunter
Jessica Gunter
28. mai 2021 ... Jessica Gunteri uudised, kuulujutud, fotod Jessica Gunterist, elulugu, Jessica Gunteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica Gunteri suhete loend. Jessica Gunteri tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica Gunteri suhete loend.
Marjorie De Sousa
Marjorie De Sousa
28. mai 2021 ... Marjorie De Sousa uudised, kuulujutud, fotod Marjorie De Sousast, elulugu, Marjorie De Sousa poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Marjorie De Sousa suhete nimekiri. Marjorie De Sousa tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Marjorie De Sousa suhetest.
Maurice Dabbah
Maurice Dabbah
28. mai 2021 ... Maurice Dabbahi uudised, kuulujutud, fotod Maurice Dabbahist, elulugu, Maurice Dabbahi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Maurice Dabbahi suhteloend. Maurice Dabbah tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Maurice Dabbahi suhetest.
Loretta Devine ja Glenn Marshall
Loretta Devine ja Glenn Marshall
28. mai 2021 ... Loretta Devine ja Glenn Marshalli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...