Põhiline Suhted Cedric meelelahutaja

Cedric meelelahutaja

Teie Homseks Horoskoop

Cedric meelelahutaja AbielusVanus 57 aastat vana Tähtkuju Sõnn Suhted 1 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu tutvub?

Cedric Meelelahutaja ja Lorna WellsLorna Wells ja meelelahutaja Cedric on alates 3. septembrist 1999 olnud abielus 21 aastat. vaata suhet

Suhted

Meelelahutaja Cedricul pole olnud muid suhteid, millest me teame.








Umbes

Meelelahutaja Cedric on 57-aastane Ameerika näitleja. Cedric Antonio Kyles, sündinud 24. aprillil 1964 Jefferson City, Missouri osariik, USA, on ta kuulus Barbershopi filmisarja The Steve Harvey Show karjääri jooksul, mis kestab 1993. aastast kuni tänapäevani. Tema Tähtkuju on Sõnn.



kes on jonathan frakes abielus

Meelelahutaja Cedric on osalenud kahel ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Oprah Winfrey Charlotte'i veeb (2006)ja Gabrielle Union aastal Mesinädalad (2005).






Meelelahutaja Cedric kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1964 sündinud, Ameerika stand-up koomikud ja Ameerika mängude saatejuhid.



Panustage

Aidake meil luua meelelahutaja Cedricu profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

kas markiplieril on sõbranna 2017

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus121 aastat, 8 kuud--
Kokku121 aastat, 8 kuud--

Üksikasjad

EesnimiCedric
Keskmine nimiThe
PerekonnanimiMeelelahutaja
Täisnimi sündidesCedric Antonio Kyles
Alternatiivne nimiCed St. Louis, Cedric Kyles, Cedric 'The Entertainer' Kyles, Cedric the Entertainer, Cedric 'The Entertainer'
Vanus57 aastat
Sünnipäev24. aprill 1964
SünnikohtJefferson City, Missouri, USA
Kõrgus5 '6' (168 cm)
EhitamineSuur
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
TähtkujuSõnn
SeksuaalsusOtse
RahvusMust
RahvusAmeeriklane
KeskkoolBerkeley keskkool
ÜlikoolMissouri osariigi kaguosa ülikool
AmetitekstNäitleja, koomik, mängude saatejuht, produtsent, kirjanik
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustSteve Harvey näitus, Barbershopi filmisari
Muusikažanr (tekst)Komöödia
Aasta (d) aktiivne1987 – tänapäev, 1993 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Who Ced (Chatsworth, California, USA)
Ametlikud veebisaididhttp://www.iamcedric.com/, www.facebook.com/cedrictheentertainer, twitter.com/CedEntertainer, instagram.com/cedtheentertainer
PereliigeCroix Kyles (poeg), Lucky Kyles (tütar), Tiara Kyles (tütar)
Lemmikud telesaatedKardashiansiga sammu pidamine, Boardwalk Empire
LemmikbändidParlament-Funkadelic 1. kontsert
LemmiklauludLuciano Pavarotti 'Caruso'
LemmiktoidudValge loss., Goody Goody söögikoht St. Louisis
Lemmikud tarvikudVaatas, et ta kogub, 1941. aasta veoauto Ford.

Cedric Antonio Kyles (sündinud 24. aprillil 1964), rohkem tuntud lavanime Cedric the Entertainer all, on Ameerika näitleja, stand-up koomik ja mängude saatejuht. Ta juhtis hooajal 1993–1994 BET-i ComicView'd ja 1995. aastal Def Comedy Jamit. Teda tuntakse kõige paremini Steve Harveyga koos näitlemise kaudu WB sitcomil Steve Harvey Show, mis on üks The Original Kings of Comedy, ja peaosades Eddie Walker juuksuritöökojas. Teda võib peaosas näha ka CBS-i saates The Neighborhood. Aastatel 2013–14 korraldas ta miljonihärra päevase versiooni 12. hooaega ja mängis telemaade originaalsarjas „Hingemees“, mis oli eetris aastatel 2012–2016. Samuti on ta teinud hääletööd jääaja, Madagaskari filmisari, Charlotte'i veeb, lennukid ja lennukid: tulekahju ja päästetöö. 2019. aastal sai ta tähe Hollywoodi kuulsuste alleel.



Lisateavet meelelahutaja Cedricu kohta Vähem meelelahutaja Cedricu kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1Lorna WellsAbielusSeptember 1999kohal21 aastat
Lorna Wells #1

Lorna Wells

1999

Lorna Wellsil ja meelelahutajal Cedricul on ...[vaata paari] #1

Lorna Wells

1999

Lorna Wells ja meelelahutaja Cedric on olnud abielus 21 aastat.

Suhe 21 aastat MõõdaTulemusKõrgus55%'> Ühilduvus 14% Lapsed 2 last vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Cedric meelelahutaja57 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Lorna Wells- Suhteline
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Õnnelik RoosNaine Lorna Wells
RistMees Lorna Wells

Pildigalerii

2 murtud tüdrukut (2011) Miks just tema? (2016) Juuksur: järgmine lõik (2016) Juuksur: järgmine lõik (2016) Juuksur: järgmine lõik (2016) Juuksur: järgmine lõik (2016) Juuksur: järgmine lõik (2016) Juuksur: järgmine lõik (2016) Juuksur: järgmine lõik (2016) Esimesed reformaadid (2017) Cedric The Entertainer osaleb New Line Cinema filmi 'Barbershop: The Next Cut' esilinastusel TCL Hiina teatris 6. aprillil 2016 Californias Hollywoodis. Cedric The Entertainer osaleb New Line Cinema filmi 'Barbershop: The Next Cut' esilinastusel TCL Hiina teatris 6. aprillil 2016 Californias Hollywoodis.

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Lõuna poeg2020Austatud Ralph AbernathyFilm
Avamisseadus2020Billy GFilm
Ärkasin2020PrügikastTelesaade
Viimane O.G.2018MullinsTelesaade
Vaene Greg uppumine2018JutustajaFilm
Esmalt reformeeritud2018Jeffers (Cedric Antonio Kyles)Film
Ta pallib2018Volikogu liikmedFilm
Naabruskond2018Calvin, Calvin ButlerTelesaade
Suvelaagri saar2018Lisahääled, KuuTelesaade
Keegi2017Cedric, meelelahutaja CedricTelesaade
Kõrgemad sõõrikud2017Reggie WicksTelesaade
Komöödia saada alla2017Cedric meelelahutajaTelesaade
Juuksur: järgmine lõik2016EddieFilm
Miks just tema?2016Lou DunneFilm
Öine müts2016Cedric meelelahutajaTelesaade
Kerge elu2016BillLühifilm
Suvelaagri saar2016Lisahääled (hääl), KuuLühifilm
Grace'i kukkumine2015Koroner Jake MilesFilm
Hiline hiline show koos James Cordeniga2015KlounTelesaade
Puudub2015Suurepärane KennyTelesaade
Kummitav maja 22014Isa WilliamsFilm
Esiviisik2014Jazzy DeeFilm
Lennukid: tuletõrje ja päästetöö2014Plii põhi (hääl)Film
Võimsus2014CroopTelesaade
Must-ish2014SuitsuneTelesaade
Vitamiinimulch: õhk Spectacular2014Plii põhi (hääl)Lühifilm
Plaanid2013Plii põhi (hääl)Film
Kummitav maja2013Isa WilliamsFilm
Hollywoodi tõelised abikaasad2013Cedric meelelahutajaTelesaade
Püütud lindile2013HooldusmeesFilm
Teine periood2013Scott JoplinTelesaade
Rohujuured2012Richard McIverFilm
Madagaskar 3: Euroopa kõige tagaotsitavamad2012Maurice (hääl)Film
Hingemees2012Austatud Boyce 'The Voice' BallentineTelesaade
Tants Fu2011DetektiivFilm
Larry Crowne2011LamarFilm
2 murtud tüdrukut2011DariusTelesaade
Välja kukkuma2011Film
Kotid West2011Lühifilm
Kuum Clevelandis2010Austatud BoyceTelesaade
Kariibi mere komöödiaklassika2010Peremees, minaTelefilm
Kõik on armunud armastuses2009Šokeeriv professor, vaikne rüütelFilm
Rõõmsat Madagaskarit2009Maurice (hääl)Telefilm
Seadus2009Cedric BattisteTelefilm
Cadillac Records2008Willie DixonFilm
Madagaskar: põgeneda 2 Aafrikast2008Maurice (hääl)Film
Tänavakuningad2008Kritseldamine (nagu Cedric 'The Entertainer' Kyles)Film
Tere tulemast koju, Roscoe Jenkins2008Clyde (kui Cedric 'Meelelahutaja')Film
Unicled Cedric the Entertainer Project2008Preston StokesTelefilm
Koodinimi: koristaja2007Jake Rodgers (meelelahutajana Cedric)Film
Räägi minuga2007'Nighthawk' Bob TerryFilm
Charlotte'i veeb2006Golly Isane hani (hääl)Film
Ole lahe2005Ilma LaSalletaFilm
Madagaskar2005Maurice (hääl)Film
Maja mees2005Percy Stevens (meelelahutajana Cedric)Film
Mesinädalad2005Ralph KramdenFilm
Boondockid2005Nõbu Jericho FreemanTelesaade
Bud Light: määratud draiver2005Lühifilm
Barbershop 2: tagasi äris2004EddieFilm
Johnsoni perepuhkus2004Nate Johnson, onu EarlFilm
Seeria kahetsusväärseid sündmusi2004KonstaabelFilm
Bud Light: Spaa2004Lühifilm
Talumatu julmus2003Gus PetchFilm
Me kõik2003Clarence DeWittTelesaade
Juuksur2002EddieFilm
Jääaeg2002Carl (hääl)Film
Sara teenimine2002Ray HarrisFilm
Dr Dolittle 22001Loomaaia karu nr 1 (hääl, Cedric 'Meelelahutaja')Film
Kuningriik Tule2001Praost Beverly H. HookerFilm
Uhke perekond2001Bobby uhkeTelesaade
Cedric treener2001Cedric HubbardTelefilm
Suure emaema2000ReverendFilm
Suitsetaja2000Lühifilm
Sõita1998BoFilm
Steve Harvey näitusüheksateist üheksakümmend kuusCedric Jackie Robinson, vanaema Puddin 'Telesaade
MADtvüheksateist üheksakümmend viisDr Jekyll, hr HydeTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Cedric Meelelahutaja ja Oprah WinfreyOprah Winfrey
    • Charlotte'i veeb
      2006
    [vaata sobivust]
  • Gabrielle Union ja meelelahutaja CedricGabrielle Liit
    • Mesinädalad
      2005
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Tähtedes kirjutatud lood
Tähtedes kirjutatud lood
Tähtkujud annavad hämaras valguses sügavaid, teadvustamata lugusid, mis juhivad meie teed, kirjutatud kollektiivis ja kus me ühendame mineviku olevikuga.
Kemal Ekmekci
Kemal Ekmekci
28. mai 2021 ... Kemal Ekmekci uudised, kuulujutud, fotod Kemal Ekmekci'st, elulugu, Kemal Ekmekci partnerite nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kemal Ekmekci suhete loend. Kemal Ekmekci tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Kemal Ekmekci suhetest.
Cathy Jennings
Cathy Jennings
28. mai 2021 ... Cathy Jenningsi uudised, kuulujutud, fotod Cathy Jenningsist, elulugu, Cathy Jenningsi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Cathy Jenningsi suhete nimekiri. Cathy Jenningsi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Cathy Jenningsi suhetest.
Ryan Murphy ja David Miller (fotograaf)
Ryan Murphy ja David Miller (fotograaf)
28. mai 2021 ... Ryan Murphy ja David Milleri (fotograaf) fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Jessi Colter
Jessi Colter
28. mai 2021 ... Jessi Colteri uudised, kuulujutud, fotod Jessi Colterist, elulugu, Jessi Colteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessi Colteri suhteloend. Jessi Colteri tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jessi Colteri suhetest.
David beckham
David beckham
28. mai 2021 ... David Beckhami uudised, kuulujutud, fotod David Beckhamist, elulugu, David Beckhami sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. David Beckhami suhete nimekiri. David Beckhami tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu David Beckhami suhetest.
Tomasz Borkowy
Tomasz Borkowy
28. mai 2021 ... Tomasz Borkowy uudised, kuulujutud, fotod Tomasz Borkowyst, elulugu, Tomasz Borkowy sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tomasz Borkowy suhete nimekiri. Tomasz Borkowy tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Tomasz Borkowy suhetest.