Põhiline Suhted Chaneli läänerannik

Chaneli läänerannik

Teie Homseks Horoskoop

Chaneli läänerannik VallalineKoht 1530 150Vanus 32 aastat vana Tähtkuju Neitsi Suhted 2 kokku

Kellega ta praegu käib?

Chaneli läänerannik on praegu vallaline.








Suhted

Chaneli läänerannik on olnud suhetes Solo Lucciga(2017)ja Liam Horne(2014 - 2017).



Umbes

Chanel West Coast on 32-aastane Ameerika räppar. Chelsea Chanel Dudley, sündinud 1. septembril 1988 Los Angeleses, Californias, USAs, on ta muusikalise karjääri jooksul kuulus Rob Dyrdeki fantaasiatehase, RJ Bergeri raskete aegade, naeruväärsuse, metsikute jahvatajate poolest. Tema sodiaagimärk on Neitsi.






Chanel West Coast kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika telenäod, Ameerika räpparid ja 1988. aasta sünd.



Panustage

Aidake meil luua Chaneli lääneranniku profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumislehtkaks3 aastat, 3 kuud1 aasta, 9 kuud3 kuud, 2 päeva
Kokkukaks3 aastat, 3 kuud1 aasta, 9 kuud3 kuud, 2 päeva

Üksikasjad

EesnimiChelsea
Keskmine nimiChanel
PerekonnanimiDudley
Täisnimi sündidesChelsea Chanel Dudley
Alternatiivne nimiChaneli läänerannik, CC, Chelsea Chanel Dudley, Hot Chanel87, Chanel Marie, Chanel Dudley
Vanus32 aastat
Sünnipäev1. september 1988
SünnikohtLos Angeles, California, USA
Kõrgus5 '3' (160 cm)
Kaal54 kg (118 naela)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusPisike raam
TähtkujuNeitsi
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
AmetitekstRäppar, laulja, laulukirjutaja, näitleja, modell, telenägu
OkupatsioonRäppar
Taotle kuulsustRob Dyrdeki fantaasiatehas, RJ Bergeri rasked ajad, naeruväärsus, metsikud veskid
Muusikažanr (tekst)Hiphop, pop, R&B
Aasta (d) aktiivne2009 – praegune, muusikaline karjäär
Pill (tekst)Vokaal, klaver
PlaadifirmaNoor raha, sularaha, Vabariik
Seotud aktidMesi kokaiin, Snoop Dogg, Robin Thicke, Shanell, Riff Raff, Lil Wayne, Prantsuse Montana, YG
Rind (tollides)36
Tassi suurusC
Vöökoht (tollides)26
Puusad (tollides)37
Riiete suurus6
Kinga suurus5.5
Ametlikud veebisaididhttp://www.iamchanelwestcoast.com, http://iamchanelwestcoast.com, www.youtube.com/ChanelWC, www.iamchanelwestcoast.com/

Chelsea Chanel Dudley (sündinud 1. septembril 1988), rohkem tuntud lavanimega Chanel West Coast, on Ameerika telenägu, räppar, laulja, laulukirjutaja, näitleja ja modell. Ta tõusis esile oma rollide eest MTV Rob Dyrdeki fantaasiatehases ja naeruväärsuses.



Lisateave Chaneli lääneranniku kohta Vähem Chaneli lääneranniku kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kaksAinult LucciSuheJuuli 2017Oktoober 20173 kuud
1Liam HorneSuheAprill 2014Juuli 20173 aastat
Ainult Lucci #kaks

Ainult Lucci

2017

Solo Lucci ja Chaneli läänerannik eraldusid ...[vaata paari] Liam Horne #1

Liam Horne

2014 - 2017

Liam Horne ja Chaneli läänerannik eraldusid ...[vaata paari] #kaks

Ainult Lucci

2017

Solo Lucci ja Chaneli läänerannik pärinesid juulist oktoobrini 2017.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 84% vaata suhet #1

Liam Horne

2014 - 2017

Liam Horne ja Chaneli läänerannik on dateeritud aprillist 2014 kuni juulini 2017.

kes on danielle bregoli dating
Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 54% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Chaneli läänerannik32 NeitsiRäppar
Ameeriklane
Ainult Lucci35 SõnnRäppar
Ameeriklane
Liam Horne25 VähkLaulja
Šoti

Pildigalerii

Chaneli läänerannik Armastus ja hiphop: Hollywood - Chaneli läänerannik Chaneli läänerannik - 2019 MTV videomuusikaauhinnad Chaneli läänerannik - 2019 MTV videomuusikaauhinnad Chaneli läänerannik - 2019 MTV videomuusikaauhinnad Chaneli läänerannik - 2019 MTV videomuusikaauhinnad Chaneli läänerannik - 2019 MTV videomuusikaauhinnad Chaneli läänerannik - 2019 MTV videomuusikaauhinnad Chaneli läänerannik - 2019 MTV videomuusikaauhinnad Chaneli läänerannik - 2019 MTV videomuusikaauhinnad Chaneli läänerannik - 2019 MTV videomuusikaauhinnad Chaneli läänerannik - 2019 MTV videomuusikaauhinnad

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Lähikaupluse seansid2017Telesaade
Karje: Killer Party2015Lühifilm
Metsikud veskid2012FlipzTelesaade
Hollywoodi laupäeva õhtu2012Külaline HostTelesaade
RJ Bergeri rasked ajad2010SheilaTelesaade
Playboy hommikusaade2010Telesaade





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi