Põhiline Suhted Channing Tatum

Channing Tatum

Channing TatumKoht 309 -29Vanus 41 aastat vana Tähtkuju Sõnn Suhted 3 kokku Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Channing Tatum tõenäoliselt vallaline.

Suhted

Channing Tatum oli varem abielus Jenna Dewaniga(2009 - 2019).



Channing Tatum on olnud suhetes Jessie J-ga(2018 - 2020)ja Alexa Nikolas.

on suhtes yuzuru hanyu

Umbes

Channing Tatum on 41-aastane Ameerika näitleja. Channing Matthew Tatumi sündinud 26. aprillil 1980 Cullmanis (Alabama, USA) ja hariduse saanud Tampa katoliku keskkoolis (1998). Ta on kuulus Step Up'i, 21. hüppe tänava, 22. hüppe tänava 22. Tema sodiaagimärk on Sõnn.

Channing Tatum on osalenud 13 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Abbie Cornish Stop-Loss (2008), Amanda Bynes sisse Ta on Mees (2006), Anne Hathaway sisse Don Jon (2013), Amanda Seyfried aastal kallis John (2010)ja Cody Horn sisse Maagiline Mike (2012).



Channing Tatum kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika filmitootjad ja Ameerika telenäitlejad.

Panustage

Aidake meil luua Channing Tatumi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus114 aastat, 2 kuud--
Tutvumislehtkaks1 aasta, 6 kuud9 kuud, 4 päeva-
Kokku314 aastat, 2 kuud5 aastat, 2 kuud1 aasta, 6 kuud

Üksikasjad

EesnimiChanning
Keskmine nimiMatthew
PerekonnanimiTatum
Täisnimi sündidesChanning Matthew Tatum
Alternatiivne nimiChan, Channing Bryan Isaac Tatum Anderson, Chan Crawford
Vanus41 aastat
Sünnipäev26. aprill 1980
SünnikohtCullman, Alabama, USA
Kõrgus6 '2' (188 cm)
Kaal181 naela (82 kg)
EhitamineSportlik
Silmade värvRoheline
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusLihase kehaehitus
TähtkujuSõnn
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolGaither'i keskkool, Tampa, FL, Tampa katoliku keskkool (1998)
ÜlikoolGlennville'i osariigi kolledž (langes välja)
AmetitekstNäitleja, filmi produtsent, tantsija, modell
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustSamm üles, 21. hüppetänav, 22. hüppetänav.
Aasta (d) aktiivne2000 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Fordi mudelid - New York, Marilyni agentuur - Pariis, innovaatilised artistid
Brändi kinnitusMountain Dew reklaamklipp 'Drive', Pepsi-Cola reklaamklipp 'Scratch', Dolce & Gabbana, Kanada Budweiseri reklaamklipp näitleja Major Dodge'iga (mai 2000), Abercrombie & Fitch, Aeropostale
Kinga suurus10.5
Ametlikud veebisaididet.wikipedia.org/wiki/Channing_Tatum, www.channingtatumunwrapped.com, twitter.com/#!/channingtatum, www.facebook.com/ChanningTatumUnwrapped, www.imbd.com/name/nm1475594/, models.fordmodels.com/ mudelid / 7 / talentid / 7183, paris.marilynagency.com/Marilyn/C.aspx?VP3=CMS3&VF=MA0_6&PPS_=default#/ViewBox_VPage&VBID=24KBXZ6OI4K1&IT=ZoomStoryTemplate01_VForm&Iearch Channingtatumunwrapped.com, www.nndb.com/people/392/000109065/
IsaGlenn Tatum (konstruktor)
EmaKay Faust (lennutöötaja)
VendChristopher Anderson (kasuvend)
ÕdePaige Tatum
PereliigeEverly Tatum (tütar)
SõberVincent De Paul, Adam Scarimbolo, Shia LaBeouf, Jamie Foxx
LemmikloomadMeeka (koer)
LemmikfilmidGooniad
LemmikvärvidSinine Roheline

Channing Matthew Tatum (sündinud 26. aprillil 1980) on USA näitleja, produtsent ja tantsija. Filmi debüüdi tegi Tatum draamafilmis Coach Carter (2005). Tema läbimurdeline roll oli 2006. aasta tantsufilmis Step Up, mis tutvustas teda laiemale publikule.



Lisateavet Channing Tatumi kohta Vähem Channing Tatumi kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
3Jessie JSuheOktoober 2018Aprill 20201 aasta
kaksJenna juhatusAbielusSeptember 2005November 201914 aastat
1Alexa NicholasTeadmata R -
Jessie J #3

Jessie J

2018 - 2020

Jessie J ja Channing Tatum läksid lahku ...[vaata paari] Jenna juhatus #kaks

Jenna juhatus

2005 - 2019

Jenna Dewan ja Channing Tatum lahutati ...[vaata paari] Alexa Nicholas #1Kuulujutt

Alexa Nicholas

Alexa Nikolas ja Channing Tatum olid kuulujutuga ...[vaata paari] #3

Jessie J

2018 - 2020

Jessie J ja Channing Tatum on dateeritud 18. oktoobrist 2018 kuni aprillini 2020.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 61% vaata suhet #kaks

Jenna juhatus

2005 - 2019

Jenna Dewan ja Channing Tatum olid abielus 10 aastat. Nad said kuupäeva 3 aastat pärast kokkutulekut septembris 2005. Pärast kümme kuud kestnud kihlust nad abiellusid 11. juulil 2009. 10 aastat hiljem läksid nad lahku 2. aprillil 2018 ja lahutasid 19. novembril 2019.

Suhe 14 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak40%Kõrgus91%Vanus98%'> Ühilduvus 67% Lapsed 1 laps vaata suhet #1

Alexa Nicholas

(Kuulujutt)

Kuuldavasti olevat Alexa Nikolas haakunud Channing Tatumiga.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 49% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Channing Tatum41 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Jessie J33 JäärLaulja
Briti
Jenna juhatus40 AmburNäitleja
Ameeriklane
Alexa Nicholas29 JäärNäitleja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
EverlyNaine31. mai 20137-aastane Jenna juhatus

Pildigalerii

2012. aasta MTV filmiauhindade saade 2012. aasta MTV filmiauhindade saade 2012. aasta MTV filmiauhindade saade 2012. aasta MTV filmiauhindade saade 2012. aasta MTV filmiauhindade saade 2012. aasta MTV filmiauhindade saade 2012. aasta MTV filmiauhindade saade Kingsman: Kuldne ring (2017) Kingsman: Kuldne ring (2017) Kingsman: Kuldne ring (2017) Kingsman: Kuldne ring (2017) Kingsman: Kuldne ring (2017)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Lego film 2: teine ​​osa2019. aastaSuperman (hääl)Film
Väike jalg2018Migo (hääl)Film
LEGO Batmani film2017Superman (hääl)Film
Kingsman: Kuldne ring2017TequilaFilm
Logan Lucky2017Jimmy LoganFilm
Seltsimees detektiiv2017Gregor AnghelTelesaade
Tere, Caesar!2016Burt GurneyFilm
Jupiter Tõusev2015.Caine WiseFilm
Maagiline Mike XXL2015.MikeFilm
Vihkav kaheksa2015.JodyFilm
Rebasepüüdja2014Mark SchultzFilm
Lego-film2014Superman (hääl)Film
22 Hüvitänav2014JenkoFilm
Eluraamat2014Joaquin (hääl)Film
Idiootsitter2014Trikk MalloyTelesaade
See on lõpp2013Channing TatumFilm
G.I. Joe: Kättemaks2013kõrvalFilm
Kõrvalmõjud2013Martin TaylorFilm
Valge Maja maas2013teeFilm
Don Jon2013Hollywoodi näitleja nr 1Film
Vanne2012LõviFilm
21 Jump Street2012JenkoFilm
Maagiline Mike2012Maagiline MikeFilm
Kotkas2011MarcusFilm
Dilemma2011ZipFilm
Kellegi Poeg2011Jonathan 'Piim' ValgeFilm
Haywire2011AaronFilm
10 aastat2011JakeFilm
kallis John2010John TyreeFilm
Morgani ja Destiny'i üheteistkümnes kuupäev: Zeppelini loomaaed2010LionelLühifilm
Võitlus2009Shawn MacArthurFilm
G.I. Joe: Cobra tõus2009kõrvalFilm
Avalikud vaenlased2009Päris poiss FloydFilm
2. samm: tänavad2008TylerFilm
Stop-Loss2008Steve ShriverFilm
Lahing Seattle'is2007JohnsonFilm
Lõks2007GregLühifilm
Juhend oma pühakute äratundmiseks2006Noor AntonioFilm
Ta on Mees2006kõrvalFilm
Astuge üles2006Tyler GageFilm
Treener Carter2005Jason LyleFilm
Laastamine2005NickFilm
Superkross2005Rowdy SparksFilm
Maailmasõda2005Poiss kirikus (krediteerimata)Film
CSI: Miami2002Bob DavenportTelesaade
Simpsonid1989Channing TatumTelesaade
Pealkirjata muusikaline komöödiaFilm
Ameerika: filmGeorge Washington (hääl)Film
KoerBriggsFilm
Kadunud linn DFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Abbie Cornish ja Channing TatumAbbie Cornish
    • Stop-Loss
      2008
    [vaata sobivust]
  • Amanda Bynes ja Channing TatumAmanda Bynes
    • Ta on Mees
      2006
    [vaata sobivust]
  • Anne Hathaway ja Channing TatumAnne Hathaway
    • Don Jon
      2013
    [vaata sobivust]
  • Channing Tatum ja Amanda SeyfriedAmanda Seyfried
    • kallis John
      2010
    [vaata sobivust]
  • Channing Tatum ja Cody HornCody Horn
    • Maagiline Mike
      2012
    [vaata sobivust]
  • Channing Tatum ja Ellie KemperEllie Kemper
    • 21 Jump Street
      2012
    [vaata sobivust]
  • Channing Tatum ja Laura RamseyLaura Ramsey
    • Ta on Mees
      2006
    [vaata sobivust]
  • Channing Tatum ja Olivia MunnOlivia Munn
    • Maagiline Mike
      2012
    [vaata sobivust]
  • Channing Tatum ja Zulay HenaoZulay Henao
    • Võitlus
      2009
    [vaata sobivust]
  • Jenna Dewan ja Channing TatumJenna juhatus
    • Astuge üles
      2006
    [+1 veel]
  • Mila Kunis ja Channing TatumMila Kunis
    • Jupiter Tõusev
      2015.
    [vaata sobivust]
  • Rachel McAdams ja Channing TatumRachel McAdams
    • Vanne
      2012
    [vaata sobivust]
  • Rooney Mara ja Channing TatumRooney Mara
    • Kõrvalmõjud
      2013
    [vaata sobivust]
Veel Channing Tatumi ekraanil kuvatud võistlusi Vähem Channing Tatumi ekraanil kuvatavat matši

Huvitavad Artiklid

Toimetaja Valik

Nuno Gomes ja Patricia Aguilar
Nuno Gomes ja Patricia Aguilar
28. mai 2021 ... Nuno Gomes ja Patricia Aguilar fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Russell Wilson
Russell Wilson
28. mai 2021 ... Russell Wilsoni uudised, kuulujutud, fotod Russell Wilsonist, elulugu, Russell Wilsoni tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Russell Wilsoni suhete loend. Russell Wilsoni tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Russell Wilsoni suhetest.
Kimber James
Kimber James
28. mai 2021 ... Kimber Jamesi uudised, kuulujutud, fotod Kimber Jamesist, elulugu, Kimber Jamesi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kimber Jamesi suhete nimekiri. Kimber Jamesi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Kimber Jamesi suhetest.
Paula Marcellini
Paula Marcellini
28. mai 2021 ... Paula Marcellini uudised, kuulujutud, fotod Paula Marcellinist, elulugu, Paula Marcellini poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Paula Marcellini suhete nimekiri. Paula Marcellini tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Paula Marcellini suhetest.
Jessica Dime
Jessica Dime
28. mai 2021 ... Jessica Dime uudised, kuulujutud, Jessica Dime'i fotod, elulugu, Jessica Dime poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica Dime suhete loend. Jessica Dime tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica Dime suhete loend.
Priscilla Presley
Priscilla Presley
28. mai 2021 ... Priscilla Presley uudised, kuulujutud, fotod Priscilla Presley'st, elulugu, Priscilla Presley poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Priscilla Presley suhete loend. Priscilla Presley tutvumisajalugu, 2021, 2020, Priscilla Presley suhete loend.
Brittany Paige Bouck
Brittany Paige Bouck
28. mai 2021 ... Brittany Paige Boucki uudised, kuulujutud, fotod Brittany Paige Bouckist, elulugu, Brittany Paige Boucki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brittany Paige Boucki suhete nimekiri. Brittany Paige Boucki tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Brittany Paige Boucki suhetest.