Põhiline Suhted Charlie Hunnam

Charlie Hunnam

Teie Homseks Horoskoop

Charlie Hunnam PikaajalineKoht 698 -104Vanus 41 aastat vana Tähtkuju Jäär Suhted kokku 8

Kellega ta praegu tutvub?

Charlie Hunnam ja Morgana IMorgana McNelis ja Charlie Hunnam on olnud pikaajalises suhtes alates 2007. aastast. vaata suhet

Suhted

Charlie Hunnam oli varem abielus Katharine Towne'iga(1999 - 2002).








Charlie Hunnam on olnud suhetes Rashida Jonesiga(2006), Kerry Geary(2005 - 2006), Georgina Townsley(2005 - 2007), Stella Parker(2002 - 2004)ja Sophie Dahl(2002).



Kuuldavasti on Charlie Hunnam haakunud Liv Tyleriga(2010).






kellel on chris mänd dateeritud

Umbes

Charlie Hunnam on 41-aastane Briti näitleja. Sündinud Charles Matthew Hunnamina 10. aprillil 1980 Newcastle'is, Inglismaal, Suurbritannias ja saanud hariduse Heatoni mõisakoolis Newcastle'is, on ta kuulus Sons Of Anarchy. Tema Tähtkuju on Jäär.



Charlie Hunnam on osalenud 7 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Aidan Gillen Queer rahvana (1999), Drea de Matteo aastal Anarhia pojad (2008), Eve Hewson sisse Liblikas (2018), Sienna Miller aastal Kadunud linn Z (2016)ja Katie Holmes sisse Loobu (2002).

Charlie Hunnam kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1980 sündinud, inglise filminäitlejad ja iiri päritolu inglased.



Panustage

Aidake meil luua Charlie Hunnami profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus14 aastat--
Tutvumisleht614 aastat, 4 kuud3 aastat, 3 kuud1 kuu, 29 päeva
Kuuldavasti1---
Kokku814 aastat, 4 kuud2 aastat, 11 kuud1 kuu, 29 päeva

Üksikasjad

EesnimiCharlie
Keskmine nimiMatthew
PerekonnanimiHunnam
Täisnimi sündidesCharles Matthew Hunnam
Alternatiivne nimiCharlie Hunnam, Charles Matthew Hunnam
Vanus41 aastat
Sünnipäev10. aprill 1980
SünnikohtNewcastle, Inglismaa, Suurbritannia
Kõrgus6 '1' (185 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvBlond
TähtkujuJäär
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusBriti
KeskkoolKuninganna Elizabethi gümnaasium, Penrith, Heatoni mõisakool Newcastle'is
ÜlikoolCumbria kunsti- ja disainikolledž, kus ta lõpetas filmi teooria ja ajaloo kraadi etenduskunsti poolel
AmetitekstNäitleja, stsenarist
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustAnarhia pojad
Aasta (d) aktiivne1998 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Brillsteini meelelahutuspartnerid
Brändi kinnitusEmporio Armani (Emporio Armani reklaamikampaania 'nägu') [2005]
Ametlikud veebisaididwww.nndb.com/people/907/000043778/
Seotud inimesedBrad Pitt (valikuline stsenaarium filmis Vlad The Impaler), Guillermo Del Toro (režissöör), Kurt Sutter (kirjanik, Showrunner)

Charles Matthew Hunnam (; sündinud 10. aprillil 1980) on inglise näitleja ja stsenarist. Ta on tuntud Jackson 'Jaxi Telleri rollide poolest FX-draamasarjas Sons of Anarchy (2008–2014), mille eest kandideeris ta kaks korda draamasarja parima meesnäitlejana kriitikute valiku televisiooni auhinnale, Nathan Maloney Kanal 4 draama Queer rahvana (1999–2000), Lloyd Haythe Foxi komöödiasarjas „Deklareerimata” (2001–2002), nimiosa Nicholas Nickleby's (2002), Pete Dunham Green Streetil (2005), Raleigh Becket Vaikse ookeani piirkonnas (2013), Percy Fawcett filmis 'Kadunud linn Z' (2016) ja nimiosa Guy Ritchie filmis 'King Arthur: mõõgalegend' (2017) ja Raymond Smithina filmis 'Härrad' (2019).

Lisateave Charlie Hunnami kohta Charlie Hunnami kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
8Liv TylerKohtumine R 20102010-
7Morgana McNelisSuhe20072007-
6Rashida JonesSuheJuuni 2006Nov 20065 kuud
5Kerry GearySuhe R 200520061 aasta
4Georgina TownsleySuhe200520072 aastat
3Stella ParkerSuheAprill 2002Veebruar 20041 aasta
kaksSophie dahlSuheVeebruar 2002Aprill 20021 kuu
1Katharine TowneAbielus199820024 aastat
Liv Tyler #8Kuulujutt

Liv Tyler

2010

Liv Tyler ja Charlie Hunnam on lahus ...[vaata paari] Morgana McNelis #7

Morgana McNelis

2007

Morgana McNelis ja Charlie Hunnam on olnud ...[vaata paari] Rashida Jones #6

Rashida Jones

2006

Rashida Jones ja Charlie Hunnam läksid lahku ...[vaata paari] Kerry Geary #5Kuulujutt

Kerry Geary

2005 - 2006

Kerry Geary ja Charlie Hunnam on lahus ...[vaata paari] Georgina Townsley #4

Georgina Townsley

2005 - 2007

Georgina Townsley ja Charlie Hunnam on eraldi ...[vaata paari] Stella Parker #3

Stella Parker

2002 - 2004

Stella Parker ja Charlie Hunnam läksid lahku ...[vaata paari] Sophie dahl #kaks

Sophie dahl

2002

Sophie Dahl ja Charlie Hunnam läksid lahku ...[vaata paari] Katharine Towne #1

Katharine Towne

1998 - 2002

Katharine Towne ja Charlie Hunnam olid lahutatud ...[vaata paari] #8

Liv Tyler

2010 (kuulujutt)

Liv Tyler olevat kuulunud Charlie Hunnami külge 2010. aastal.

on abielus George Wallace koomik
MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 42% vaata suhet #7

Morgana McNelis

2007

Morgana McNelisel ja Charlie Hunnamil oli suhe aastatel 2007–2007.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Vanus84%'> Ühilduvus 26% vaata suhet #6

Rashida Jones

2006

Rashida Jones ja Charlie Hunnam dateerisid juunist novembrini 2006.

Suhe 5 kuud MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus33%'> Ühilduvus 62% vaata suhet #5

Kerry Geary

2005 - 2006 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Kerry Geary 2005. aastal Charlie Hunnami külge haakinud.

Suhe 1 aasta vaata suhet #4

Georgina Townsley

2005 - 2007

Georgina Townsley ja Charlie Hunnam dateerisid aastatel 2005–2007.

maggie q ja shane lääne suhe
Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus98%'> Ühilduvus 30% vaata suhet #3

Stella Parker

2002 - 2004

Stella Parker ja Charlie Hunnam on dateeritud aprillist 2002 kuni veebruarini 2004.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak40%Vanus98%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #kaks

Sophie dahl

2002

Sophie Dahl ja Charlie Hunnam dateerisid 2002. aasta veebruarist aprillini.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 52% vaata suhet #1

Katharine Towne

1998 - 2002

Katharine Towne ja Charlie Hunnam olid abielus 2 aastat. Pärast kohtumist 1998. aastal käisid nad ühe aasta ja abiellusid 25. juulil 1999. Kaks aastat hiljem lahutasid nad 2002. aastal.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 41% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Charlie Hunnam41 JäärNäitleja
Briti
Liv Tyler43 VähkNäitleja
Ameeriklane
Morgana McNelis37 VähkKujundaja
Ameeriklane
Rashida JonesNeli, viis kalaNäitleja
Ameeriklane
Kerry Geary-
Georgina Townsley40 KaljukitsProdutsent
Stella Parker40 Neitsi
Sophie dahl43 NeitsiMudel
Briti
Katharine Towne42 VähkNäitleja
Ameeriklane

Pildigalerii

Kolmekordne piir (2019) Kolmekordne piir (2019) Kolmekordne piir (2019) Kolmekordne piir (2019) Kolmekordne piir (2019) Kolmekordne piir (2019) Kolmekordne piir (2019) Kolmekordne piir (2019) Kadunud linn Z (2016) Kadunud linn Z (2016) Kadunud linn Z (2016) Kadunud linn Z (2016)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Kolmekordne piir2019. aastaWilliam 'Ironhead' MillerFilm
Kelly jõugu tõeline ajalugu2019. aastaSgt O'NeilFilm
Jungleland2019. aastaStanley KaminskiFilm
Härrased2019. aastaRayFilm
Liblikas2018Henri Charrière (liblikas)Film
Miljon väikest tükki2018Bob nooremFilm
Kuningas Arthur: Mõõga legend2017ArthurFilm
Kadunud linn Z2016Percy FawcettFilm
Karmiinpunane tipp2015.Dr Alan McMichaelFilm
Vaikse ookeani äär2013Raleigh BecketFilm
Tähtaeg2012JayFilm
3, 2, 1 ... Frankie Go Boom2012FrankieFilm
Shantaram (telesari)2011LinTelesaade
Põrand2011Gavin NicholsFilm
Anarhia pojad2008Jackson 'Jax' TellerTelesaade
Meeste lapsed2006PatricFilm
Rohelise tänava huligaanid2005Pete DunhamFilm
Külm mägi2003BosieFilm
Loobu2002Embry LarkinFilm
Nicholas Nickleby2002Nicholas NicklebyFilm
Deklareerimata2001Lloyd HaytheTelesaade
Noored ameeriklased2000Gregor RyderTelesaade
Mis juhtus Harold Smithiga?1999SealFilm
Queer rahvana1999Nathan MaloneyTelesaade
Microsoap1998BradTelesaade
Minu imeline elu1997Wes (1999)Telesaade
Byker Grove1989JasonTelesaade
WaldoCharlie WaldoFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Charlie Hunnam ja Aidan GillenAidan Gillen
    • Queer rahvana
      1999
    [vaata sobivust]
  • Charlie Hunnam ja Drea de MatteoDrea de Matteo
    • Anarhia pojad
      2008
    [vaata sobivust]
  • Charlie Hunnam ja Eve HewsonEve Hewson
    • Liblikas
      2018
    [vaata sobivust]
  • Charlie Hunnam ja Sienna MillerSienna Miller
    • Kadunud linn Z
      2016
    [vaata sobivust]
  • Katie Holmes ja Charlie HunnamKatie Holmes
    • Loobu
      2002
    [vaata sobivust]
  • Liv Tyler ja Charlie HunnamLiv Tyler
    • Põrand
      2011
    [vaata sobivust]
  • Maggie Siff ja Charlie HunnamMaggie Siff
    • Anarhia pojad
      2008
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Paul Benedeit
Paul Benedeit
28. mai 2021 ... Paulo Benedeti uudised, kuulujutud, fotod Paulo Benedetist, elulugu, Paulo Benedeti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Paulo Benedeti suhete nimekiri. Paulo Benedeti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Paulo Benedeti suhetest.
Aga Radwanska
Aga Radwanska
28. mai 2021 ... Aga Radwanska uudised, kuulujutud, Aga Radwanska fotod, elulugu, Aga Radwanska poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Aga Radwanska suhete loend. Aga Radwanska tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Aga Radwanska suhetest.
Suzanna Boisvert
Suzanna Boisvert
28. mai 2021 ... Suzanna Boisverti uudised, kuulujutud, fotod Suzanna Boisvertist, elulugu, Suzanna Boisverti poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Suzanna Boisverti suhteloend. Suzanna Boisvert tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Suzanna Boisverti suhetest.
Skeet Ulrich ja Rose Costa
Skeet Ulrich ja Rose Costa
28. mai 2021 ... Skeet Ulrich ja Rose Costa fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Michela Rocco Torrepadulast
Michela Rocco Torrepadulast
28. mai 2021 ... Michela Rocco di Torrepadula uudised, kuulujutud, fotod Michela Rocco di Torrepadulast, elulugu, Michela Rocco di Torrepadula poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Michela Rocco Torrepadula suhteloendist. Michela Rocco di Torrepadula tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Michela Rocco di Torrepadula suhetest.
Nancy Simon ja Woody Harrelson
Nancy Simon ja Woody Harrelson
28. mai 2021 ... Nancy Simoni ja Woody Harrelsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Meg DeAngelis
Meg DeAngelis
28. mai 2021 ... Meg DeAngelise uudised, kuulujutud, fotod Meg DeAngelisest, elulugu, Meg DeAngelise poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Meg DeAngelise suhete loend. Meg DeAngelise tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Meg DeAngelise suhetest.