Põhiline Suhted Charlie Puth

Charlie Puth

Teie Homseks Horoskoop

Charlie Puth604. koht -viisteistVanus 29 aastat vana Tähtkuju Ambur Suhted kokku 6

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Charlie Puth tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Charlie Puth on olnud suhetes Charlotte Lawrence'iga(2019), Halston Sage(2018 - 2019), Pritika Swarup ja Madison Reed.



Charlie Puthil on olnud kohtumist Meghan Trainoriga(2015).






Kuuldavasti olevat Charlie Puth end Bella Thorne'iga sidunud(2016).



Umbes

Charlie Puth on 29-aastane Ameerika laulja. Sündinud Charles Otto Puth juuniorist 2. detsembril 1991 Rumsonis, New Jersey osariigis USA-s, on ta kuulus laulude „Marvin Gaye” ja „See You Again” karjääris, mis hõlmab aastaid 2011 - tänapäev ja praegu. Tema sodiaagimärk on Ambur.

Charlie Puth kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika poplauljad, Ameerika plaaditootjad ja Ameerika lauljate-laulukirjutajad.



Panustage

Aidake meil luua Charlie Puth'i profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht42 aastat, 3 kuud8 kuud4 kuud, 2 päeva
Kohtumine12 kuud, 1 päev--
Kuuldavasti11 kuu--
Kokku62 aastat, 3 kuud5 kuud, 25 päeva1 kuu

Üksikasjad

EesnimiCharles
Keskmine nimiKaheksa
PerekonnanimiPuth Jr.
Täisnimi sündidesCharles Otto Puth noorem
Alternatiivne nimiCharlie
Vanus29 aastat
Sünnipäev2. detsember 1991
SünnikohtRumson, New Jersey osariik, USA
Kõrgus5 '10¾' (180 cm)
Kaal154 naela (70 kg)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSarapuu
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuAmbur
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolRumson-Fair Haveni piirkondlik keskkool
ÜlikoolBerklee muusikakolledž
AmetitekstLaulja, laulukirjutaja, muusik, produtsent
OkupatsioonLaulja
Taotle kuulsustLaulud 'Marvin Gaye' ja 'See You Again
Muusikažanr (tekst)Pop, R & B, Hing
Aasta (d) aktiivne2009-tänapäev, 2011-tänapäev, 2009-tänapäev
Pill (tekst)Vokaalid, klaver, kitarr, klaviatuurid
PlaadifirmaAtlantic, ARP, Atlantic Records, ARP (praegune), Eleveneleven (endine), Eleveneleven, Artist Partners Group, Artist Partners, Loudr
Seotud aktidWiz Khalifa, DJ Frank E, Ellen DeGeneres, Jacob Kasher, Lil Wayne, Shy Carter, Stephen Puth
Kinga suurusüksteist
Ametlikud veebisaididwww.charlieputh.com/, www.facebook.com/charlieputh, twitter.com/charlieputh, www.instagram.com/charlieputh/, soundcloud.com/charlieputh, charlieputh.tumblr.com/, http://charlieputh.com /, http://charlieputh.com
IsaCharles Puth
EmaDebra Puth
VendStephen Puth
ÕdeMikaela Puth
SõberMeghan Trainor, Wiz Khalifa, Selena Gomez, Demi Lovato, Camila Cabello, Hailee Steinfeld
LemmikkohadChilli's (restoran)
LemmikvärvidRoheline

Charles Otto Puth juunior (; sündinud 2. detsembril 1991) on USA laulja, laulukirjutaja ja plaadiprodutsent. Esialgne kokkupuude oli tema YouTube'i üles laaditud lauluvideote viirusliku eduga.

Lisateave Charlie Puthi kohta Charlie Puthist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
6Charlotte LawrenceSuheVeebruar 2019September 20197 kuud
5Halston SageSuheSeptember 2018Jaanuar 20194 kuud
4Bella ThorneKohtumine R November 2016Detsember 20161 kuu
3Pritika SwarupSuhe201620171 aasta
kaksMeghan TrainorKohtumineOktoober 2015Detsember 20152 kuud
1Madison ReedSuhe201520161 aasta
Charlotte Lawrence #6

Charlotte Lawrence

2019. aasta

Charlotte Lawrence ja Charlie Puth on lahus ...[vaata paari] Halston Sage #5

Halston Sage

2018 - 2019

Charlie Puth ja Halston Sage eraldusid Ja ...[vaata paari] Bella Thorne #4Kuulujutt

Bella Thorne

2016

Kuuldavasti said Charlie Puth ja Bella Thorne ...[vaata paari] Pritika Swarup #3

Pritika Swarup

Pritika Swarup ja Charlie Puth on lahus ...[vaata paari] Meghan Trainor #kaks

Meghan Trainor

2015

Meghan Trainor ja Charlie Puth läksid lahku ...[vaata paari] Madison Reed #1

Madison Reed

Madison Reed ja Charlie Puth on lahus ...[vaata paari] #6

Charlotte Lawrence

2019. aasta

Charlotte Lawrence'il ja Charlie Puthil oli suhe veebruarist 2019 septembrini 2019.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 56% vaata suhet #5

Halston Sage

2018 - 2019

Charlie Puth ja Halston Sage on dateeritud septembrist 2018 kuni jaanuarini 2019.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 54% vaata suhet #4

Bella Thorne

2016 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Charlie Puth end Bella Thorne'iga sidunud 2016. aasta novembris.

kui vana on matthew rüütel
Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 56% vaata suhet #3

Pritika Swarup

Pritika Swarupil ja Charlie Puthil oli suhe aastatel 2016–2017.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 56% vaata suhet #kaks

Meghan Trainor

2015

Meghan Trainor ja Charlie Puth kohtusid 2015. aasta oktoobris.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 49% vaata suhet #1

Madison Reed

Madison Reedil ja Charlie Puthil oli suhe aastatel 2015–2016.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak60%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 72% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Charlie Puth29 AmburLaulja
Ameeriklane
Charlotte Lawrencekakskümmend KaksikudLaulja
Ameeriklane
Halston Sage28 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Bella Thorne2. 3 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Pritika Swarup2. 3 AmburMudel
Ameeriklane
Meghan Trainor27 KaljukitsLaulja
Ameeriklane
Madison Reed25 KaksikudNäitleja
Ameeriklane

Pildigalerii

Hiline hiline show koos James Cordeniga - 6. hooaeg - hiline jõulushow Hiline hiline show koos James Cordeniga - 6. hooaeg - hiline jõulushow Hiline hiline show koos James Cordeniga - 6. hooaeg - hiline jõulushow Hiline hiline show koos James Cordeniga - 6. hooaeg - hiline jõulushow Pritika Swarup ja Charlie Puth Pritika Swarup ja Charlie Puth Charlotte Lawrence ja Charlie Puth Charlotte Lawrence ja Charlie Puth

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
#KidsTogether: Nickelodeoni raekoda2020IseTelesaade
Üks maailm: koos kodus2020IseTelesaade
Hollywoodi hetk kodus - väljaanne 2020-2020(esitaja: 'Tasuta')Telesaade
Laulumaa2019. aastaIse - muusikaline külalineTelesaade
Teen Choice auhinnad 20192019. aastaIseettekandjaTelesaade
iHeartRadio muusikaauhinnad 20182018EsinejaTelesaade
Laske mikrofon maha2017IseTelesaade
Dick Clarki uusaasta Rockin 'Eve koos Ryan Seacrestiga 20182017Ise - esinejaTelesaade
73. Kuldgloobuse auhinnad2016Iseenda kandidaat (ainult krediit)Telesaade
Teen Choice auhinnad 20162016IseTelesaade
Vähile vastu seista2016IseTelesaade
Iga päev2016IseTelesaade
Raadio Disney muusikaauhinnad2016IseTelesaade
Hiline hiline show koos James Cordeniga2015Ise - muusikaline külalineTelesaade
Elu tükkidena2015Charlie PuthTelesaade
2015 Billboardi muusikaauhinnad2015Ise - esinejaTelesaade
Lavatagused päevikud2015(1 jagu, 2015)Telesaade
2015 MTV videomuusikaauhinnad2015IseTelesaade
Kuulmatu2014IseTelesaade
Tänaõhtune saade, peaosas Jimmy Fallon2014Ise - muusikaline külalineTelesaade
Tere hommikust Suurbritannia2014Ise - külalineTelesaade
Okei! TV2013IseTelesaade
Pühapäevane hiline hommikueine2012Ise - külalineTelesaade
Larry King nüüd2012Ise - külalineTelesaade
Hääl2011IseTelesaade
Jutt2010Ise - muusikaline külalineTelesaade
Juurdepääs iga päev2010IseTelesaade
C teile2009IseTelesaade
Suur ajaleht Canal +2004IseTelesaade
Insaider2004IseTelesaade
Insaider2004IseTelesaade
Ellen DeGenerese saade2003Ise - muusikaline külalineTelesaade
Jimmy Kimmel Live!2003Ise - muusikaline külalineTelesaade
Lorraine2001Ise - külalineTelesaade
Juurdepääs Hollywoodiüheksateist üheksakümmend kuusIseTelesaade
E! Otseülekanne Punasest vaibastüheksateist üheksakümmend viisIseTelesaade
Extra koos Billy Bushiga1994IseTelesaade
Ela Kelly ja Ryaniga1988Ise - muusikaline külalineTelesaade
Meelelahutus tänaüheksateist kaheksakümmend üksIseTelesaade
Tere hommikust Ameerika1975Ise - muusikaline külalineTelesaade
Laupäevaõhtu otseülekanne1975Ise - muusikaline külalineTelesaade
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Soo Wincci
Soo Wincci
28. mai 2021 ... Soo Wincci uudised, kuulujutud, fotod Soo Winccist, elulugu, Soo Wincci poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Soo Wincci suhete loend. Soo Wincci tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Soo Wincci suhetest.
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
28. mai 2021 ... Lynsey De Pauli ja Ringo Starri fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Diana Hart
Diana Hart
28. mai 2021 ... Diana Harti uudised, kuulujutud, fotod Diana Hartist, elulugu, Diana Harti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Diana Harti suheteloend. Diana Harti tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Diana Harti suhetest.
Jessica Gunter
Jessica Gunter
28. mai 2021 ... Jessica Gunteri uudised, kuulujutud, fotod Jessica Gunterist, elulugu, Jessica Gunteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica Gunteri suhete loend. Jessica Gunteri tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica Gunteri suhete loend.
Marjorie De Sousa
Marjorie De Sousa
28. mai 2021 ... Marjorie De Sousa uudised, kuulujutud, fotod Marjorie De Sousast, elulugu, Marjorie De Sousa poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Marjorie De Sousa suhete nimekiri. Marjorie De Sousa tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Marjorie De Sousa suhetest.
Maurice Dabbah
Maurice Dabbah
28. mai 2021 ... Maurice Dabbahi uudised, kuulujutud, fotod Maurice Dabbahist, elulugu, Maurice Dabbahi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Maurice Dabbahi suhteloend. Maurice Dabbah tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Maurice Dabbahi suhetest.
Loretta Devine ja Glenn Marshall
Loretta Devine ja Glenn Marshall
28. mai 2021 ... Loretta Devine ja Glenn Marshalli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...