Põhiline Suhted Chloe Lukasiak

Chloe Lukasiak

Teie Homseks Horoskoop

Chloe Lukasiak VallalineKoht 6187 -909Vanus 20 aastat vana Tähtkuju Kaksikud Suhted 1 kokku

Kellega ta praegu käib?

Chloe Lukasiak on praegu vallaline.








Suhted

Chloe Lukasiak on olnud suhtes Ricky Garciaga(2015 - 2016).



Umbes

Chloe Lukasiak on 19-aastane Ameerika näitleja. Chloe Elizabeth Lukasiak, sündinud 25. mail 2001 Churchillis, Pennsylvania osariigis USA-s, on ta kuulus Dance Moms'i karjäärist, mis ulatub 2011. aastast kuni praeguseni. Tema sodiaagimärk on Kaksikud.






Chloe Lukasiak on olnud ekraanil kohtumisel Froy Gutierreziga Lehmatüdruku lugu (2017).



Chloe Lukasiak kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika tõsielusarjades osalejad, Ameerika rooma katoliiklased ja Ameerika moeloojad.

Panustage

Aidake meil luua Chloe Lukasiaki profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht111 kuud, 5 päeva--
Kokku111 kuud, 5 päeva--

Üksikasjad

EesnimiChloe
Keskmine nimiElizabeth
PerekonnanimiLukasiak
Täisnimi sündidesChloe Elizabeth Lukasiak
Alternatiivne nimiChlo, Chlobird, Chlobear, Vana Chloe (Abby S4 E6-s)
Vanus20 aastat
Sünnipäev25. mai 2001
SünnikohtChurchill, Pennsylvania, USA
Kõrgus5 '8' (173 cm)
Kaal54 kg (119 naela)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - hele
JuuksevärvVärvitud punane
Eristav tunnusBlondid juuksed, häbelik isiksus, parem silm, punased juuksed
TähtkujuKaksikud
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolKodukool
ÜlikoolPepperdine ülikool
AmetitekstNäitlejanna, tantsija, tegelikkustelevisiooni isiksus, modell, autor, produtsent, sotsiaalmeedia isiksus, moekunstnik
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustTantsuemmed
Aasta (d) aktiivne2011 – tänapäev, 2011 - tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Luber Roklin Entertainment, Abrams Artist Agency, Brillstein Entertainment Partners, United Talent Agency, Coeur Communications
Brändi kinnitusJust For Kix (mudel, pressiesindaja) [2015-tänapäev], 90 kraadi refleksi poolt (kodaramudel) [2015], Beef Jerky
Rind (tollides)31
Tassi suurusAA
Vöökoht (tollides)22
Puusad (tollides)32
Riiete suuruskaks
Kinga suurus8
Ametlikud veebisaididofficialchloelukasiak.com/, www.instagram.com/chloelukasiak/, twitter.com/ChloeLukasiak?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor, www.facebook.com/OfficialChloeLukasiak/, chloukasiaklubi .com, http://www.officialchloelukasiak.com, https://officialchloelukasiak.com/
IsaMarc lukasiak
EmaChristi Lukasiak
ÕdeClara Lukasiak
SõberPaige Hyland, Brooke Hyland, Bailee Madison, Nia Frazier, Brec Bassinger, Sarah Reasons
Seotud inimesedAbby Lee Miller (tantsuõpetaja) [2003–2014]
LemmikloomadNobel (kass), Nobel (kass), Cami (koer, surnud), Barnaby (koer), Maisy (koer, surnud)
LemmikinimesedJennifer Lawrence, Taylor Swift, Lady Gaga, Selena Gomez, Katy Perry
LemmikfilmidPruudisõjad (2009), Näljamängude sari
Lemmikud telesaatedPäris väikesed valetajad (2010–2017), Sõbrad (1994–2004), Grey anatoomia (2005– tänapäev), Ükskord (2011–2018)
LemmikraamatudNäljamängude sari, lahknevad sarjad, punane kuninganna
LemmikkohadLondon, Austraalia, New York, Los Angeles, Chicago
LemmiktoidudPraad, jäätis, brokkoli
LemmikvärvidSinine, Roosa
Lemmikud tarvikudKõrged kontsad

Chloe Elizabeth Lukasiak (sündinud 25. mail 2001) on USA näitlejanna, tantsija ja tõsielulevisiooni isiksus. Teda tuntakse kõige rohkem sellepärast, et ta oli 1. – 4. Hooaja Lifetime'i tõsielusarja „Dance Moms“ originaalvalitu. Seejärel oli tal 7. hooaja finaalis ja 7. B-l korduv külalisroll.

Lisateave Chloe Lukasiaki kohta Chloe Lukasiaki kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1Ricky garciaSuheJuuni 2015Mai 201611 kuud
Ricky garcia #1

Ricky garcia

2015 - 2016

Ricky Garcia ja Chloe Lukasiak läksid lahku ...[vaata paari] #1

Ricky garcia

2015 - 2016

Ricky Garcia ja Chloe Lukasiak on dateeritud 27. juunist 2015 kuni maini 2016.

Suhe 11 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 55% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Chloe Lukasiakkakskümmend KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Ricky garcia22 VeevalajaNäitleja
Puerto Rico

Pildigalerii

Chloe Lukasiak Chloe Lukasiak Chloe Lukasiak Chloe Lukasiak Chloe Lukasiak Chloe Lukasiak Chloe Lukasiak Chloe Lukasiak Chloe Lukasiak Chloe Lukasiak Chloe Lukasiak Chloe Lukasiak

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Ilusad armid2020AshleyLühifilm
Sõnum2020Devin DupreeFilm
Järgmine tase2019. aastaJasmine JoelFilm
F.R.E.D.I.2018MalloryFilm
Lehmatüdruku lugu2017Savannahi poodFilm
Silmusauk2017Lexi SmithFilm
Kesklava: Pointe peal2016Gwen MurphyTelefilm
Tere tulemast minu maailma2016Flynn HarringtonTelesaade
Armastus on pimedus2015.TantsijaLühifilm
Eelmine reede õhtu2012Tüdruk # 2Lühifilm

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Chloe Lukasiak ja Froy GutierrezFroy gutierrez
    • Lehmatüdruku lugu
      2017
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi