Põhiline Suhted Chris Colfer

Chris Colfer

Teie Homseks Horoskoop

Chris Colfer TutvumislehtKoht 2123 1084Vanus 31 aastat vana Tähtkuju Kaksikud Suhted 1 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Chris Colfer ja Will SherrodChris Colfer hakkas Will Sherrodiga käima 2013. aasta jaanuaris. vaata suhet

Suhted

Chris Colferil pole olnud muid suhteid, millest me teaksime.








Umbes

Chris Colfer on 30-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Christopher Paul Colferis 27. mail 1990 Clovises, Californias, USA-s, on ta kuulus Kurt Hummeli Glee's karjääri jooksul, mis ulatub 1999. aastast kuni tänapäevani. Tema sodiaagimärk on Kaksikud.



Chris Colfer on osalenud kahel ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Darren Criss Glee (2009)ja Heather Morris aastal Glee (2009).






Chris Colfer kuulub järgmistesse nimekirjadesse: California näitlejad, Ameerika telenäitlejad ja Ameerika stsenaristid.



Panustage

Aidake meil luua Chris Colferi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht18 aastat, 4 kuud--
Kokku18 aastat, 4 kuud--

Üksikasjad

EesnimiChris
Keskmine nimiPaul
PerekonnanimiColfer
Täisnimi sündidesChristopher Paul Colfer
Vanus31 aastat
Sünnipäev27. mai 1990
SünnikohtClovis, California, USA
Kõrgus5 '10½' (179 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - hele
Eristav tunnusFalsetti lauluhääl, arm kaela vasakul küljel on kirurgiast
TähtkujuKaksikud
SeksuaalsusGei
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolClovise ida keskkool
AmetitekstNäitleja, laulja, kirjanik, produtsent
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustKurt Hummel saidil Glee
Aasta (d) aktiivne2009 – tänapäev, 1999 – tänapäev
Seotud aktidGlee
Kinga suurus10
Ametlikud veebisaididchris-colfer.com/
IsaTim Colfer
EmaKaryn Colfer
ÕdeHannah Colfer (noorem õde)
Pereliigesaab sherrod (poiss)
SõberDarren Criss, Lea Michele, Ashley Fink
Seotud inimesedDarren Criss, Lea Michele
LemmikloomadBrian (kass), Cooper (koer)
LemmikinimesedJane Lynch ,, Inglismaa kuninganna Elizabeth II
LemmikfilmidÕeakt, seks ja linn
LemmikbändidKäärõed, roosad
LemmiklauludBlow Me (roosa)
LemmikkohadNew York
LemmiktoidudSushi, rämpstoit
LemmikvärvidSinine

Christopher Paul Colfer (sündinud 27. mail 1990) on USA näitleja, laulja ja autor. Rahvusvahelise tunnustuse pälvis Kurt Hummeli kujutamise eest telemuusikalis Glee (2009–2015). Colferi Kurti kujutamine pälvis kriitilisi kiidusõnu, mille eest ta on pälvinud mitmeid auhindu, sealhulgas 2011. aasta Kuldgloobuse auhindade sarjas, minisarjas või telefilmis parim kõrvalosatäitja ning 2013. aastal kolm järjestikust koomiksiteleviisori lemmiknäitlejate valikut. , 2014 ja 2015. Aprillis 2011 nimetati Colfer aja 100 maailma mõjukaima inimese nimekirja Time 100 hulka.



Lisateave Chris Colferi kohta Chris Colferist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1Will SherrodSuheJaanuar 2013kohal8 aastat
Will Sherrod #1

Will Sherrod

2013

Chris Colfer hakkas Will Sherrodiga kohtuma J ...[vaata paari] #1

Will Sherrod

2013

Chris Colfer ja Will Sherrod on käinud kohtamas alates 2013. aasta jaanuarist.

Suhe 8 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 46% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Chris Colfer31 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Will Sherrod38 SkorpionNäitleja

Pildigalerii

Absoluutselt vapustav: film (2016) Absoluutselt vapustav: film (2016) Absoluutselt vapustav: film (2016) Katy Perry ja Chris Colfer TheTeen Choice Awards 2010-l Glee - hooaja finaalikampaania (2014) Chris Colfer ja Will Sherrod Chris Colfer ja Will Sherrod Chris Colfer ja Will Sherrod Chris Colfer ja Will Sherrod Chris Colfer ja Will Sherrod Chris Colfer ja Will Sherrod Chris Colfer ja Will Sherrod

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Julie Greenroom2017Chris ColferTelesaade
Täiesti vapustav: film2016ChristopherFilm
Pottsepad2014Asher PotterFilm
Välk tabas2012Carson PhillipsFilm
82012Ryan KendallTelefilm
Marmaduke2010Draamakoer nr 2 (hääl)Film
Kuum Clevelandis2010Tony ChaseTelesaade
Clevelandi näitus2009Kurt HummelTelesaade
Glee2009Soomlane Hudson, Kurt HummelTelesaade
Russel Fish: Vorsti ja munade juhtum2009Russel FishLühifilm
Glee: Režissööri pilootepisood2009Kurt HummelTelefilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Chris Colfer ja Darren CrissDarren Criss
    • Glee
      2009
    [+1 veel]
  • Chris Colfer ja Heather MorrisHeather Morris
    • Glee
      2009
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Uurige, kellega Eva María Beristain praegu käib ja kes on tema elukaaslane või abikaasa....
Eliza Roberts
Eliza Roberts
28. mai 2021 ... Eliza Roberts uudised, kuulujutud, fotod Eliza Robertsist, elulugu, Eliza Roberts poiste nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Eliza Robertsi suhteloend. Eliza Roberts tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Eliza Robertsi suhetest.
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
28. mai 2021 ... Elisha Cuthberti ja Emile Hirschi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
28. mai 2021 ... Antoni Królikowski ja Laura Breszka fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Brighid Fleming
Brighid Fleming
28. mai 2021 ... Brighid Flemingi uudised, kuulujutud, fotod Brighid Flemingist, elulugu, Brighid Flemingi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brighid Flemingi suhete loend. Brighid Flemingi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Brighid Flemingi suhetest.
Andra Van Marwijk
Andra Van Marwijk
28. mai 2021 ... Andra Van Marwijki uudised, kuulujutud, fotod Andra Van Marwijkist, elulugu, Andra Van Marwijki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Andra Van Marwijki suhete nimekiri. Andra Van Marwijki tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Andra Van Marwijki suhetest.
Jane Taylor
Jane Taylor
28. mai 2021 ... Jane Taylori uudised, kuulujutud, fotod Jane Taylorist, elulugu, Jane Taylori poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jane Taylori suhete loend. Jane Taylori tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jane Taylori suhetest.