Põhiline Suhted Chris Martin

Chris Martin

Teie Homseks Horoskoop

Chris Martin Tutvumisleht177. koht -58Vanus 44 aastat vana Tähtkuju kala Suhted kokku 9 Lapsed 2 last

Kellega ta praegu tutvub?

Dakota Johnson ja Chris MartinDakota Johnson alustas Chris Martiniga käimist 2017. aasta oktoobris. vaata suhet

Suhted

Chris Martin oli varem abielus Gwyneth Paltrow'ga(2003 - 2014).








Chris Martin on olnud suhetes Annabelle Wallisega(2015 - 2017), Jennifer Lawrence(2014 - 2015)ja Natalie Imbruglia(2000).



Kuuldavasti on Chris Martin end Dua Lipaga sidunud(2019), Kylie Minogue(2015), Alexa Chung(2014)ja Kate Bosworth(2009).






Umbes

Chris Martin on 44-aastane Briti laulja. Sündinud Christopher Anthony John Martinis 2. märtsil 1977 Exeteris, Devonis, Inglismaal, Suurbritannias, on ta kuulus peamise vokalisti, pianisti, rütmikitarristi ja ansambli Coldplay ühe asutaja poolest. Tema Tähtkuju on Kalad.



Chris Martin kuulub järgmistesse nimekirjadesse: ingliskeelsed lauljad, inglise meeslauljad ja inglise rokilauljad.

Panustage

Aidake meil luua Chris Martini profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus111 aastat, 5 kuud--
Tutvumisleht43 aastat, 7 kuud1 aasta, 8 kuud1 aasta
Kuuldavasti41 kuu7 päeva-
Kokku911 aastat, 5 kuud2 aastat1 kuu

Üksikasjad

EesnimiChris
Keskmine nimiAnthony John
PerekonnanimiMartin
Täisnimi sündidesChristopher Anthony John Martin
Alternatiivne nimiChris Anthony John Martin, Chris Martin, Christopher Anthony John Martin
Vanus44 aastat
Sünnipäev2. märts 1977
SünnikohtExeter, Devon, Inglismaa, Suurbritannia
Kõrgus6 '1¼ (186 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSinine
JuuksevärvBlond
Tähtkujukala
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusBriti
KeskkoolSherbourne'i internaatkool, Dorset, Inglismaa
ÜlikoolLondoni ülikooli kolledž
AmetitekstLaulja-laulukirjutaja, multiinstrumentalist, muusik, plaadiprodutsent, filantroop, näitleja
OkupatsioonLaulja
Taotle kuulsustPeavokaal, pianist, rütmikitarrist ja ansambli Coldplay üks asutajatest
Muusikažanr (tekst)Alternatiivrokk, Post-Britpop, pop, poprokk, indie-rokk
MuusikažanrPop
Aasta (d) aktiivne1996 – tänapäev
Pill (tekst)Vokaalid, süntesaatorid, bass, suupill, glockenspiel, tamburiin, kitarr, klaviatuurid, klaver, löökriistad
PlaadifirmaParfon, Capitol, Atlandi ookean
Seotud aktidColdplay, Kanye West, Jay-Z, Rihanna, Avicii, Tove Lo, Beyoncé
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Kunstihaldus
Ametlikud veebisaididwww.coldplay.com/, www.nndb.com/people/279/000044147/, http://www.coldplay.com, http://coldplay.com
IsaAnthony Martin (pensionil raamatupidaja)
EmaAlison Martin (muusikaõpetaja)
Vend(4 nooremat õde-venda)
SõberNoel Gallagher, Jay-Z, Bono, Kylie Minogue, Beyonce Knowles
LemmikinimesedLeona Lewis

Christopher Anthony John Martin (sündinud 2. märtsil 1977) on Suurbritannia laulja, laulukirjutaja, muusik, plaadiprodutsent ja filantroop. Ta on rokkbändi Coldplay esilaulja ja kaasasutaja. Devonis Exeteris sündinud Martin läks Londoni ülikooli kolledžisse, kus ta asutas 1996. aastal koos Jonny Bucklandi, Guy Berrymani ja Will Championiga rockbändi nimega Starfish, mis sai 1998. aastal nimeks Coldplay.

Lisateave Chris Martini kohta Chris Martini kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
9Dua LipaKohtumine R Juuni 2019Juuni 2019-
8Dakota JohnsonSuheOktoober 2017kohal3 aastat
7Annabelle WallisSuheAugust 2015September 20172 aastat
6Kylie MinogueKohtumine R Juuni 2015Juuli 20151 kuu
5Jennifer LawrenceSuheJuuni 2014Juuni 20151 aasta
4Alexa ChungKohtumine R Mai 2014Mai 2014-
3Kate BosworthKohtumine R Oktoober 2009Oktoober 2009-
kaksGwyneth PaltrowAbielusOktoober 2002Veebruar 201411 aastat
1Natalie ImbrugliaSuhe20002000-
Dua Lipa #9Kuulujutt

Dua Lipa

2019. aasta

Dua Lipa ja Chris Martin on lahus ...[vaata paari] Dakota Johnson #8

Dakota Johnson

2017

Dakota Johnson alustas kohtumist Chris Martiniga ...[vaata paari] Annabelle Wallis #7

Annabelle Wallis

2015 - 2017

Annabelle Wallis ja Chris Martin lahutasid mind ...[vaata paari] Kylie Minogue #6Kuulujutt

Kylie Minogue

2015.

Kylie Minogue ja Chris Martin olid kuuldavasti ...[vaata paari] Jennifer Lawrence #5

Jennifer Lawrence

2014 - 2015

Jennifer Lawrence ja Chris Martin läksid lahku ...[vaata paari] Alexa Chung #4Kuulujutt

Alexa Chung

2014

Alexa Chung ja Chris Martin on lahus ...[vaata paari] Kate Bosworth #3Kuulujutt

Kate Bosworth

2009

Kate Bosworth ja Chris Martin on lahus ...[vaata paari] Gwyneth Paltrow #kaks

Gwyneth Paltrow

2002 - 2014

Gwyneth Paltrow ja Chris Martin olid lahutatud ...[vaata paari] Natalie Imbruglia #1

Natalie Imbruglia

2000

Natalie Imbruglia - lugedes päevi[vaata paari] #9

Dua Lipa

2019 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Dua Lipa ühendanud Chris Martini 2019. aasta juunis.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus13%'> Ühilduvus 32% vaata suhet #8

Dakota Johnson

2017

Dakota Johnson ja Chris Martin on kohtunud alates 2017. aasta oktoobrist.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 40% vaata suhet #7

Annabelle Wallis

2015 - 2017

Annabelle Wallis ja Chris Martin käisid augustist 2015 kuni septembrini 2017.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 46% vaata suhet #6

Kylie Minogue

2015 (kuulujutt)

Kylie Minogue olevat kuulunud Chris Martiniga 2015. aasta juunis.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak40%Kõrgus91%Vanus1%'> Ühilduvus 48% vaata suhet #5

Jennifer Lawrence

2014 - 2015

Jennifer Lawrence ja Chris Martin said 2014. aasta juunist kuni 2015. aasta juunini.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet #4

Alexa Chung

2014 (kuulujutt)

Alexa Chung on kuuldavasti 2014. aasta mais Chris Martiniga sidunud.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 61% vaata suhet #3

Kate Bosworth

2009 (kuulujutt)

Kate Bosworth on kuuldavasti haakinud Chris Martini 2009. aasta oktoobris.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 61% vaata suhet #kaks

Gwyneth Paltrow

2002 - 2014

Gwyneth Paltrow ja Chris Martin olid abielus 10 aastat. Nad said ühe aasta pärast kokkutulekut 2002. aasta oktoobris ja abiellusid 5. detsembril 2003. 10 aastat hiljem lahutasid nad 2015. aasta aprillis.

Suhe 11 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus33%'> Ühilduvus 42% Lapsed 2 last vaata suhet #1

Natalie Imbruglia

2000

Natalie Imbruglia ja Chris Martin käisid 2000. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 47% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Chris Martin44 kalaLaulja
Briti
Dua Lipa25 LõviLaulja
Kosovo
Dakota Johnson31 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Annabelle Wallis36 NeitsiNäitleja
Briti
Kylie Minogue53 KaksikudLaulja
Austraallane
Jennifer Lawrence30 LõviNäitleja
Ameeriklane
Alexa Chung37 SkorpionMudel
Briti
Kate Bosworth38 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Gwyneth Paltrow48 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Natalie Imbruglia46 VeevalajaLaulja
Austraallane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Apple Blythe AlisonNaine14. mai 200417-aastane Gwyneth Paltrow
Moses Bruce AnthonyMees8. aprill 200615 aastat vana Gwyneth Paltrow

Pildigalerii

Gwyneth Paltrow Dakota Johnson ja; Chris Martin - Kandide ostmine Malibus Dakota Johnson ja; Chris Martin - Kandide ostmine Malibus Dakota Johnson ja Chris Martin Malibu rannas Dakota Johnson ja Chris Martin Malibu rannas Dakota Johnson ja Chris Martin Malibu rannas Dakota Johnson ja Chris Martin Malibu rannas Dakota Johnson ja Chris Martin Malibu rannas Dakota Johnson ja Chris Martin Malibu rannas Dakota Johnson ja Chris Martin Malibu rannas Dakota Johnson ja Chris Martin Malibu rannas Dakota Johnson ja Chris Martin Malibu rannas

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Ahnus2019. aastaChris Martin (krediteerimata)Film
Räsitud2013Agent Sherbet BonesFilm
Moodne perekond2009Chris MartinTelesaade
Lisafunktsioonid2005Chris MartinTelesaade
Shaun surnutest2004Chris Martin, zombie väljaspool WinchesteriFilm
Ohjeldage oma entusiasmi2000Chris MartinTelesaade
Sule teekondMees suurel lavalFilm





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi