Põhiline Suhted Chris Pine

Chris Pine

Teie Homseks Horoskoop

Chris Pine Tutvumisleht240. koht -102Vanus 40 aastat vana Tähtkuju Neitsi Suhted 15 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Annabelle Wallis ja Chris PineAnnabelle Wallis hakkas Chris Pine'iga kohtuma 2018. aasta aprillil. vaata suhet

Suhted

Chris Pine on olnud suhetes Sofia Boutellaga(2016 - 2017), Vail Bloom(2015 - 2016), Zoë Kravitz(2014 - 2015), Iris Björk Jóhannesdóttir(2013 - 2014), Dominique Piek(2011 - 2013), Olivia Munn(2009 - 2010), Beau Garrett(2008 - 2009), Sorel Carradine(2006), Tanaya Beatty ja Samira Mighty.








Chris Pine'il on olnud kohtumisi Amanda Deyageriga(2013), Jasmine valss(2010), Nathalie Walker(2010)ja Audrina Patridge(2009).



Umbes

Chris Pine on 40-aastane Ameerika näitleja. 26. augustil 1980 Los Angeleses Californias sündinud Christopher Whitelaw Pine on kuulus Star Treki, Just My Luck, The Princess Diaries 2: Royal Engagment poolest. Tema Tähtkuju on Neitsi.






Chris Pine on osalenud 11 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Anna Kendrick Metsa (2014), Anne Hathaway sisse Printsessi päevikud 2: Kuninglik kihlus (2004), Anjali Jay sisse Pime tutvumine (2006), Erin Carufel sisse CSI: Miami (2002)ja Jessy Schram sisse Peatamatu (2010).



Chris Pine kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, California näitlejad ja Ameerika telenäitlejad.

Panustage

Aidake meil luua Chris Pine'i profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



kes on abielus wesley snippidega

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumislehtüksteist3 aastat9 kuud, 26 päeva1 kuu
Kohtumine42 kuud, 1 päev1 kuu, 15 päeva1 kuu, 1 päev
Kokkuviisteist3 aastat7 kuud, 19 päeva1 kuu

Üksikasjad

EesnimiChris
Keskmine nimiWhitelaw
PerekonnanimiMänd
Täisnimi sündidesChristopher Whitelawi mänd
Alternatiivne nimiPeenè, Pinewood, Piney
Vanus40 aastat
Sünnipäev26. august 1980
SünnikohtLos Angeles, California
Kõrgus6 '0' (183 cm)
Kaal172 naela (78 kg)
EhitamineSportlik
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - hele
Eristav tunnusSädelevad sinised silmad
TähtkujuNeitsi
SeksuaalsusOtse
ReligioonAgnostik
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolTammepuu kool
ÜlikoolLeedsi ülikool Inglismaal, UC Berkeley, Ameerika Konservatooriumi teater
AmetitekstNäitleja,
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustStar Trek, Lihtsalt minu õnn, Printsessi päevikud 2: Kuninglik kihlus
Aasta (d) aktiivne2003 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Ühendatud Talentide Agentuur
Ametlikud veebisaididwww.imdb.com/name/nm1517976/
IsaRobert Pine
EmaGwynne Gilford
ÕdeKatherine Pine
PereliigeMax M. Gilford (vanaisa), Anne Gwynne (vanaema)
SõberZachary Quinto, Denzel Washington

Christopher Whitelaw Pine (sündinud 26. augustil 1980) on USA näitleja. Pine debüteeris mängufilmi Lord Devereaux rollis filmis „Printsessipäevikud 2: Kuninglik kihlus“ (2004), James T. Kirk Star Treki taaskäivitamise filmisarjas (2009–2016), Will Colson peatamatus (2010), Tuhkatriinu prints into The Woods (2014), Jack Ryan filmis Jack Ryan: Shadow Recruit (2014), Toby Howard põrgus või suurvees (2016), Bernie Webber filmis The Finest Hours (2016), Steve Trevor filmis Wonder Woman (2017) ja Wonder Woman 1984 (2020), dr Alexander Murry filmis Ajas kortsus (2018) ja Robert the Bruce filmis Outlaw King (2018).

Lisateavet Chris Pine'i kohta Chris Pine'i kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
viisteistAnnabelle WallisSuheAprill 2018kohal3 aastat
14Sofia BoutellaSuhe R 201620171 aasta
13Vail BloomSuhe201520161 aasta
12Zoë KravitzSuheSeptember 2014Veebruar 20155 kuud
üksteistIris Björk JóhannesdóttirSuheNov 2013August 20149 kuud
10Amanda DeyagerKohtumineMai 2013Juuni 20131 kuu
9Dominique PiekSuheSeptember 2011Veebruar 20131 aasta
8Jasmine valssKohtumineAprill 2010Juuni 20102 kuud
7Nathalie WalkerKohtumineJaanuar 2010Veebruar 20101 kuu
6Olivia MunnSuheAugust 2009Jaanuar 20105 kuud
5Audrina PatridgeKohtumineMai 2009Juuni 20091 kuu
4Beau GarrettSuheAugust 2008Mai 20099 kuud
3Sorel CarradineSuheAprill 2006Mai 20061 kuu
kaksSamira vägevSuhe -
1Tanaya BeattyTeadmata R -
Annabelle Wallis #viisteist

Annabelle Wallis

2018

Annabelle Wallis hakkas Chris Pine'iga tutvuma ...[vaata paari] Sofia Boutella #14Kuulujutt

Sofia Boutella

2016 - 2017

Sofia Boutella ja Chris Pine kuulutasid, et ...[vaata paari] Vail Bloom #13

Vail Bloom

2015 - 2016

Vail Bloom ja Chris Pine läksid 2016. aastal lahku ...[vaata paari] Zoë Kravitz #12

Zoë Kravitz

2014 - 2015

Zoë Kravitz ja Chris Pine läksid lahku 2. veebruaril ...[vaata paari] Iris Björk Jóhannesdóttir #üksteist

Iris Björk Jóhannesdóttir

2013 - 2014

Iris Björk Jóhannesdóttir ja Chris Pine sepa ...[vaata paari] Amanda Deyager #10

Amanda Deyager

2013

Amanda Deyager ja Chris Pine läksid lahku ...[vaata paari] Dominique Piek #9

Dominique Piek

2011 - 2013

Dominique Piek ja Chris Pine läksid lahku Fe ...[vaata paari] Jasmine valss #8

Jasmine valss

2010

Jasmine Waltz ja Chris Pine läksid lahku 201. aastal ...[vaata paari] Nathalie Walker #7

Nathalie Walker

2010

Nathalie Walker ja Chris Pine läksid lahku M ...[vaata paari] Olivia Munn #6

Olivia Munn

2009 - 2010

Olivia Munn ja Chris Pine läksid lahku 2. jaanuaril ...[vaata paari] Audrina Patridge #5

Audrina Patridge

2009

Audrina Patridge ja Chris Pine läksid lahku ...[vaata paari] Beau Garrett #4

Beau Garrett

2008 - 2009

Beau Garrett ja Chris Pine läksid lahku 2009. aastal ...[vaata paari] Sorel Carradine #3

Sorel Carradine

2006

Sorel Carradine ja Chris Pine läksid lahku kahes ...[vaata paari] Samira vägev #kaks

Samira vägev

Samira Mighty ja Chris Pine on lahus ...[vaata paari] Tanaya Beatty #1Kuulujutt

Tanaya Beatty

Tanaya Beatty ja Chris Pine kuulutasid, et ...[vaata paari] #viisteist

Annabelle Wallis

2018

Annabelle Wallis ja Chris Pine on kohtamas olnud alates 2018. aasta aprillist.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 57% vaata suhet #14

Sofia Boutella

2016 - 2017 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Sofia Boutella 2016. aastal Chris Pine'iga haakinud.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 84% vaata suhet #13

Vail Bloom

2015 - 2016

Vail Bloom ja Chris Pine dateerisid aastatel 2015–2016.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 57% vaata suhet #12

Zoë Kravitz

2014 - 2015

Zoë Kravitz ja Chris Pine on dateeritud 2014. aasta septembrist kuni 2015. aasta veebruarini.

Suhe 5 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 61% vaata suhet #üksteist

Iris Björk Jóhannesdóttir

2013 - 2014

Iris Björk Jóhannesdóttir ja Chris Pine on dateeritud novembrist 2013 kuni augustini 2014.

Suhe 9 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 74% vaata suhet #10

Amanda Deyager

2013

Amanda Deyager ja Chris Pine kohtusid 2013. aasta mais.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Vanus69%'> Ühilduvus 47% vaata suhet #9

Dominique Piek

2011 - 2013

Dominique Piek ja Chris Pine on dateeritud 9. septembrist 2011 kuni veebruarini 2013.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 82% vaata suhet #8

Jasmine valss

2010

Jasmine Waltz ja Chris Pine kohtusid 2010. aasta aprillis.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 74% vaata suhet #7

Nathalie Walker

2010

Nathalie Walker ja Chris Pine kohtusid 2010. aasta jaanuaris.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 63% vaata suhet #6

Olivia Munn

2009 - 2010

Olivia Munn ja Chris Pine käisid oktoobrist 2009 kuni jaanuarini 2010.

Suhe 5 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 78% vaata suhet #5

Audrina Patridge

2009

Audrina Patridge ja Chris Pine kohtusid 2009. aasta mais.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 82% vaata suhet #4

Beau Garrett

2008 - 2009

Beau Garrett ja Chris Pine on dateeritud augustist 2008 kuni maini 2009.

Suhe 9 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 80% vaata suhet #3

Sorel Carradine

2006

Sorel Carradine ja Chris Pine dateerisid 2006. aastat kuni 2006. aasta maini.

kes on Jeffrey Dean Morgani tutvumine
Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Vanus72%'> Ühilduvus 48% vaata suhet #kaks

Samira vägev

Samira Mighty ja Chris Pine olid omavahelistes suhetes.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus13%'> Ühilduvus 42% vaata suhet #1

Tanaya Beatty

(Kuulujutt)

Tanaya Beatty olevat kuulunud Chris Pine'i külge.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 55% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Chris Pine40 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Annabelle Wallis36 NeitsiNäitleja
Briti
Sofia Boutella39 JäärNäitleja
Alžeerlane
Vail Bloom36 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Zoë Kravitz32 AmburNäitleja
Ameeriklane
Iris Björk Jóhannesdóttir30 Jäär
Islandlane
Amanda Deyager33 AmburMuu
Ameeriklane
Dominique Piek35 VähkMudel
Lõuna-Aafrika Vabariik
Jasmine valss38 LõviTõsielu TV
Ameeriklane
Nathalie Walker41 AmburNäitleja
Ameeriklane
Olivia Munn40 VähkNäitleja
Ameeriklane
Audrina Patridge36 SõnnTõsielu TV
Ameeriklane
Beau Garrett38 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Sorel Carradine35 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Samira vägev24 SkorpionTõsielu TV
Briti
Tanaya Beatty30 VeevalajaNäitleja
Kanada
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Pildigalerii

Chris Pine ja Zoe Saldana - 85. aastapreemia - näitus (2013) Chris Pine ja Zoe Saldana - 85. aastapreemia - näitus (2013) Chris Pine ja Zoe Saldana - 85. aastapreemia - näitus (2013) Chris Pine ja Zoe Saldana - 85. aastapreemia - näitus (2013) Chris Pine ja Zoe Saldana - 85. aastapreemia - näitus (2013) Chris Pine ja Zoe Saldana - 85. aastapreemia - näitus (2013) Chris Pine ja Zoe Saldana - 85. aastapreemia - näitus (2013) Chris Pine ja Zoe Saldana - 85. aastapreemia - näitus (2013) Zachary Quinto, Zoe Saldana ja Chris Pine - 2013. aasta MTV filmiauhindade saade Zachary Quinto, Zoe Saldana ja Chris Pine - 2013. aasta MTV filmiauhindade saade Zachary Quinto, Zoe Saldana ja Chris Pine - 2013. aasta MTV filmiauhindade saade Zachary Quinto, Zoe Saldana ja Chris Pine - 2013. aasta MTV filmiauhindade saade

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Wonder Woman 19842020Steve TrevorFilm
Kodufilm: Printsessi pruut2020WestleyTelesaade
Pealkirjata Star Treki järg2019. aastaKapten James T. KirkFilm
Ma olen öö2019. aastaJay SingletaryTelesaade
Ajas korts2018Hr MurryFilm
Ämblikmees: Ämblikmudelisse2018Peter Parker (hääl)Film
Outlaw King2018Robert Bruce, Carricki krahvFilm
Newsflash2018Walter CronkiteFilm
Ime naine2017Steve TrevorFilm
Märg kuum Ameerika suvi: kümme aastat hiljem2017EricTelesaade
Parimad tunnid2016Bernie WebberFilm
Star Trek Beyond2016Kapten James T. KirkFilm
Põrgus või suurvesi2016Toby HowardFilm
Angie Tribeca2016Dr Thomas HornbeinTelesaade
Z Sakariale2015CalebFilm
Märg kuum Ameerika suvi: esimene laagripäev2015EricTelesaade
SuperMansion2015Dr. Valuuta, Robo-Dino, stsenaristTelesaade
Jack Ryan: Shadow Recruit2014Jack RyanFilm
Metsa2014Tuhkatriinu printsFilm
Jube ülemused 22014Rex HansonFilm
Venitada2014Roger Karos (krediteerimata)Film
Pa-gents koos Chris Pine'iga2014Chaz BenjaminLühifilm
Vampiiradvokaat koos Chris Pine'iga2014Vampiiri advokaatLühifilm
Star Trek pimedusse2013KirkFilm
Laupäeva õhtu otseülekanne: lõigake aega2013Kosilane Aafrika räpasTelesaade
See tähendab sõda2012FDR FosterFilm
Eestkostjate tõus2012Jack Frost (hääl)Film
Meiesuguseid2012SamFilm
Celeste & Jesse Forever2012Rory Shenandoah (rollis Kris Pino)Film
Quantum Quest: Cassini kosmose-odüsseia2010Dave (hääl)Film
Väike linn laupäeva õhtul2010Rhett RyanFilm
Peatamatu2010TaheFilm
Chico ja Rita2010Film
Vedajad2009BrianFilm
Star Trek2009KirkFilm
Üle kõigi piiride2009Hanson Baldwin - New York Timesi sõjatoimetaja, sgt. Bill Reed (hääl)Lühifilm
Pudelilöök2008Bo BarrettFilm
Ebamugav pea2008Ilusate juustega meesLühifilm
Pime tutvumine2006DannyFilm
Lihtsalt minu õnn2006Jake HardinFilm
Smokini ässad2006Darwin TreemorFilm
Alistuge, Dorothy2006ShawnTelefilm
Pihtimine2005Luther ScottFilm
Pullid2005JasonLühifilm
Ameerika isa!2005Alistair CovaxTelesaade
Kana robot2005Kapten James T. Kirk, Eddie Brock, Norman BatesTelesaade
Printsessi päevikud 2: Kuninglik kihlus2004Nicholas DevereauxFilm
Miks just Saksamaa?2004ChrisLühifilm
Ameerika unistused2002Joey TremainTelesaade
CSI: Miami2002Tommy ChandlerTelesaade
Mulla all2001Noor Sam HoviakTelesaade
Eestkostja2001Lonnie GrandyTelesaade
ON1994LevineTelesaade
Kõik vanad noadHenry PelhamFilm
Vangikojad ja lohedFilm
Tegevuse vägivaldJames HarperFilm
Ära muretse, kallisFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Anna Kendrick ja Chris PineAnna Kendrick
    • Metsa
      2014
    [vaata sobivust]
  • Anne Hathaway ja Chris PineAnne Hathaway
    • Printsessi päevikud 2: Kuninglik kihlus
      2004
    [vaata sobivust]
  • Chris Pine ja Anjali JayAnjali Jay
    • Pime tutvumine
      2006
    [vaata sobivust]
  • Chris Pine ja Erin CarufelErin Carufel
    • CSI: Miami
      2002
    [vaata sobivust]
  • Chris Pine ja Jessy SchramJessy Schram
    • Peatamatu
      2010
    [vaata sobivust]
  • Chris Pine ja Keira KnightleyKeira Knightley
    • Jack Ryan: Shadow Recruit
      2014
    [vaata sobivust]
  • Chris Pine ja Olivia WildeOlivia Wilde
    • Meiesuguseid
      2012
    [vaata sobivust]
  • Gal Gadot ja Chris PineGal Gadot
    • Ime naine
      2017
    [+1 veel]
  • Lindsay Lohan ja Chris PineLindsay Lohan
    • Lihtsalt minu õnn
      2006
    [vaata sobivust]
  • Margot Robbie ja Chris PineMargot Robbie
    • Z Sakariale
      2015
    [vaata sobivust]
  • Reese Witherspoon ja Chris PineReese Witherspoon
    • See tähendab sõda
      2012
    [vaata sobivust]
Veel Chris Pine'i ekraanil kuvatud võistlusi Vähem Chris Pine'i ekraanil vastet





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Soo Wincci
Soo Wincci
28. mai 2021 ... Soo Wincci uudised, kuulujutud, fotod Soo Winccist, elulugu, Soo Wincci poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Soo Wincci suhete loend. Soo Wincci tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Soo Wincci suhetest.
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
28. mai 2021 ... Lynsey De Pauli ja Ringo Starri fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Diana Hart
Diana Hart
28. mai 2021 ... Diana Harti uudised, kuulujutud, fotod Diana Hartist, elulugu, Diana Harti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Diana Harti suheteloend. Diana Harti tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Diana Harti suhetest.
Jessica Gunter
Jessica Gunter
28. mai 2021 ... Jessica Gunteri uudised, kuulujutud, fotod Jessica Gunterist, elulugu, Jessica Gunteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica Gunteri suhete loend. Jessica Gunteri tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica Gunteri suhete loend.
Marjorie De Sousa
Marjorie De Sousa
28. mai 2021 ... Marjorie De Sousa uudised, kuulujutud, fotod Marjorie De Sousast, elulugu, Marjorie De Sousa poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Marjorie De Sousa suhete nimekiri. Marjorie De Sousa tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Marjorie De Sousa suhetest.
Maurice Dabbah
Maurice Dabbah
28. mai 2021 ... Maurice Dabbahi uudised, kuulujutud, fotod Maurice Dabbahist, elulugu, Maurice Dabbahi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Maurice Dabbahi suhteloend. Maurice Dabbah tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Maurice Dabbahi suhetest.
Loretta Devine ja Glenn Marshall
Loretta Devine ja Glenn Marshall
28. mai 2021 ... Loretta Devine ja Glenn Marshalli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...