Põhiline Suhted Chuck Norris

Chuck Norris

Teie Homseks Horoskoop

Chuck NorrisKoht 6231 -1904Vanus 81 aastat vana Tähtkuju kala Suhted 5 kokku Lapsed
7 last

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Chuck Norris tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Chuck Norris oli varem abielus Gena O'Kellyga(1998), Diane Holechek(1958 - 1989)ja Dianne Holechek(1958).



kes on chiquis rivera poiss-sõber

Chuck Norris on olnud suhtes Beverly Johnsoniga(1992).






Chuck Norrisel on olnud kohtumisi Jami Gertziga.



Umbes

Chuck Norris on 81-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Carlos Ray Norrisel 10. märtsil 1940 Ryanis (Oklahoma, USA), on ta kuulus Walker: Texas Ranger. Tema Tähtkuju on Kalad.

Chuck Norris on olnud ekraanil Sheree J. Wilsoniga Walker, Texas Ranger (1993).



kes on dwayne johnson dating

Chuck Norris kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Interneti-meemid, Ameerika filminäitlejad ja Ameerika filmitootjad.

Panustage

Aidake meil luua Chuck Norrise profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus332 aastat, 9 kuud19 aastat24 aastat, 4 kuud
Tutvumisleht11 kuu, 1 päev--
Kohtumine1---
Kokku532 aastat, 9 kuud11 aastat, 5 kuud1 kuu, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiChuck
Keskmine nimiRay
PerekonnanimiNorris
Täisnimi sündidesCarlos Ray Norris
Alternatiivne nimiGround Chuck, Carlos Ray Norris, Chuck Norris
Vanus81 aastat
Sünnipäev10. märts 1940
SünnikohtRyan, Oklahoma, USA
Kõrgus5 '10' (178 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvSarapuu
JuuksevärvNet
Tähtkujukala
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolNorth Torrance'i keskkool, Torrance, California, Ameerika Ühendriigid (1958)
AmetitekstNäitleja, võitluskunstnik, filmiprodutsent, stsenarist, õhupolitseinik (USA õhujõud)
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustWalker: Texas Ranger
Aasta (d) aktiivne1968 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Parim Kick Productions, Inc.
Brändi kinnitus(1997-) telereklaamid: Gazelle Total Gymi inforeklaamid (koos Christie Brinkleyga)., (1993) Prindikuulutused: Right Guard Sport Stick deodorant ,, (2007) Telereklaamid: Mountain Dew soda., (2011) Telereklaam: Videomäng World of Warcraft.
Kinga suurus12
Ametlikud veebisaididwww.chucknorris.com, twitter.com/chucknorris, www.facebook.com/officialchucknorrispage, www.chucknorrisfacts.com/, http://www.chucknorris.com/, sõjaväeline karjäär, www.allmovie.com/artist/chuck -norris-p104654, www.rottentomatoes.com/celebrity/chuck_norris/, http://chucknorris.com
VendAaron Norris, Wieland Clyde Norris
PereliigeMichael Ryan McElroy
Lemmikloomadvalge lambakoer (koer - ingel)
LemmikinimesedDonald Trump

Carlos Ray 'Chuck' Norris (sündinud 10. märtsil 1940) on Ameerika võitluskunstide kunstnik, näitleja, filmi produtsent ja stsenarist. Pärast teenimist Ameerika Ühendriikide õhujõududes võitis Norris palju võitluskunstide meistrivõistlusi ja asutas hiljem oma distsipliini Chun Kuk Do. Norris on Tang Soo Do, Brasiilia jiu jitsu ja judo must vöö. Varsti pärast seda õppis Norris Hollywoodis võitluskunstide kuulsusi. Norris jätkas väiksemas rollis spioonifilmis The Wrecking Crew (1969). Sõber ja kaasnäitleja Bruce Lee kutsus ta mängima ühte peamist kurikaela filmis 'Draakoni tee' (1972). Samal ajal kui Norris näitlemist jätkas, soovitas sõber ja õpilane Steve McQueen talle seda tõsiselt võtta. Norris asus märulifilmis Breaker! Breaker! (1977), mis teenis kasumit. Tema teisest peaosast Good Guys Wear Black (1978) sai hitt ja Norrisest populaarne märulifilm.

chachi gonzales ja tema poiss-sõber
Lisateave Chuck Norrise kohta Chuck Norrise kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
5Gena O'KellyAbielus1997 -
4Beverly JohnsonSuheJaanuar 1992Veebruar 19921 kuu
3Diane HolechekAbielusDetsember 1956September 198932 aastat
kaksJami GertzKohtumine -
1Dianne HolechekAbielus -
Gena O #5

Gena O'Kelly

1997

Gena O'Kelly ja Chuck Norris on olnud abielus ...[vaata paari] Beverly Johnson #4

Beverly Johnson

1992

Beverly Johnson ja Chuck Norris läksid lahku ...[vaata paari] Diane Holechek #3

Diane Holechek

1956 - 1989

Diane Holechek ja Chuck Norris lahutasid ...[vaata paari] Jami Gertz #kaks

Jami Gertz

Jami Gertz ja Chuck Norris olid suhtes ...[vaata paari] Dianne Holechek #1

Dianne Holechek

Dianne Holechek ja Chuck Norris olid lahutatud ...[vaata paari] #5

Gena O'Kelly

1997

Gena O'Kelly ja Chuck Norris on olnud abielus 22 aastat. Pärast 1997. aastal koosviibimist olid nad ühe aasta jooksul kohtunud ja abiellusid 28. novembril 1998.

Suhe 24 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Vanus1%'> Ühilduvus viiskümmend% Lapsed 2 last vaata suhet #4

Beverly Johnson

1992

Beverly Johnson ja Chuck Norris dateerisid 1992. aasta kuni 1992. aasta veebruar.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet #3

Diane Holechek

1956 - 1989

Diane Holechek ja Chuck Norris olid abielus 30 aastat. Nad käisid ühe aasta pärast kokkutulekut detsembris 1956 ja abiellusid 1. detsembril 1958. 30 aastat hiljem lahutasid nad 1988. aastal.

Suhe 32 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Vanus98%'> Ühilduvus viiskümmend% Lapsed 3 last vaata suhet #kaks

Jami Gertz

Jami Gertzil oli kohtumine Chuck Norrisega.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 49% vaata suhet #1

Dianne Holechek

Dianne Holechek ja Chuck Norris lahutatakse pärast 62-aastast abielu. Neil oli 2 last.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Vanus98%'> Ühilduvus viiskümmend% Lapsed 2 last vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Chuck Norris81 kalaNäitleja
Ameeriklane
Gena O'Kelly57 VähkMudel
Ameeriklane
Beverly Johnson68 KaaludMudel
Ameeriklane
Diane Holechek79 Ambur
Ameeriklane
Jami Gertz55 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Dianne Holechek79 AmburSuhteline
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
MikeMees4. oktoober 196258 aastat vana Dianne Holechek
Michael RayMees30. november 196357 aastat vana Diane Holechek
DiannaNaine196457 aastat vana Diane Holechek
Eric ScottMees20. mai 196556 aastat vana Diane Holechek
EricMees20. mai 196556 aastat vana Dianne Holechek
Dakota AlanMees30. august 200119-aastane Gena O'Kelly
Danilee KellyNaine30. august 200119-aastane Gena O'Kelly

Pildigalerii

Walker, Texas Ranger Chuck Norris Chuck Norris Chuck Norris ja Gena O'Kelley Chuck Norris Karen Carlson, Chuck Norris Chuck Norris - filmiajakirja pilt [Poola] (4. mai 1980) Chuck Norris Sunnitud kättemaks Sunnitud kättemaks Chuck Norris Delta Force 2-s ehitati see sild päev enne sündmuskoha tulistamist. Aaroni vend Chuck võeti tagasi öeldes, et see sild pidi olema siin juba pikka aega, millele Aaron vastas. Nope, me ehitasime selle eile.

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Goldbergid2013Chuck NorrisTelesaade
The Expendables 22012BookerFilm
Hawaii viis-02010Sgt. Major PhillipsTelesaade
Lõikur2005John ShepherdFilm
Walker, Texas Ranger: kohtuprotsess tulega2005Kapten Ranger Cordell WalkerTelefilm
Dodgeball: tõeline alaealiste lugu2004Chuck NorrisFilm
TNA iMPACT! Maadlus2004Chuck NorrisTelesaade
Süütuse kellad2003MatthewFilm
Presidendi mees: joon liivas2002Joshua McCordTelefilm
Presidendi mees2000Joshua McCordTelefilm
Jah, kallis2000Chuck NorrisTelesaade
Äikese pojad1999Cordell WalkerTelesaade
Logani sõda: au köidetud1998Jake FallonTelefilm
Sõjaseisukord1998Ranger Cordell WalkerTelesaade
Metsasõdalaneüheksateist üheksakümmend kuusMcKennaFilm
Tippkoerüheksateist üheksakümmend viisJake WilderFilm
Hellbound1994Frank ShatterFilm
Walker Texas Ranger 3: Surmav taaskohtumine1994Ranger Cordell WalkerFilm
Tuul traadis1993Chuck NorrisTelefilm
Walker, Texas Ranger1993Cordell Walker, Hayes CooperTelesaade
Sidekicks1992Chuck NorrisFilm
Hitman1991Cliff Garrett, GroganFilm
Delta Force 2: Kolumbia ühendus1990Kolonel Scott McCoyFilm
Braddock: Puudu III tegevuses1988Kolonel James BraddockFilm
Kangelane ja terror1988Danny O'BrienFilm
Tuletõrjuja1986Max DoniganFilm
Delta jõud1986ScottFilm
Chuck Norris: Karate käsud1986Chuck NorrisTelesaade
Vaikuse koodeks1985Eddie CusackFilm
Invasioon U.S.A.1985Matt HunterFilm
Puudu tegevuses 2: Algus1985Kolonel James BraddockFilm
Puudu tegevuses1984Kolonel James BraddockFilm
Üksik Wolf McQuade1983J.J. McQuadeFilm
Sunnitud kättemaks1982Josh RandallFilm
Vaikne raev1982Dan StevensFilm
Silm silma vastuüheksateist kaheksakümmend üksSean KaneFilm
Kaheksanurk1980Scott JamesFilm
Ühe jõud1979Matt LoganFilm
Head poisid kannavad musta1978John T. BookerFilm
Breaker! Breaker!1977John David 'J.D.' DawesFilm
Tapmine San Franciscos1974Chuck Norris, Chuck SlaughterFilm
Õpilasõpetajad1973Karate nõustajaFilm
Draakoni tee1972ColtFilm
Hukkumismeeskond1968Mees 7 rõõmu majas (krediteerimata)Film
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Chuck Norris ja Sheree J. WilsonSheree J. Wilson
    • Walker, Texas Ranger
      1993
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Damien Chazelle
Damien Chazelle
28. mai 2021 ... Damien Chazelle uudised, kuulujutud, fotod Damien Chazellest, elulugu, Damien Chazelle tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Damien Chazelle suhteloend. Damien Chazelle tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Damien Chazelle suhetest.
Fred Durst
Fred Durst
28. mai 2021 ... Fred Dursti uudised, kuulujutud, fotod Fred Durstist, elulugu, Fred Dursti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Fred Dursti suhteloend. Fred Dursti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Fred Dursti suhetest.
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
28. mai 2021 ... Ahu Türkpençe ja Ozan Guveni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Arvind Swamy
Arvind Swamy
28. mai 2021 ... Arvind Swamy uudised, kuulujutud, fotod Arvind Swamyst, elulugu, Arvind Swamy sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Arvind Swamy suhteloend. Arvind Swamy tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Arvind Swamy suhetest.
Laure Sainclair
Laure Sainclair
28. mai 2021 ... Laure Sainclairi uudised, kuulujutud, fotod Laure Sainclairist, elulugu, Laure Sainclairi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Laure Sainclairi suhete loend. Laure Sainclairi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Laure Sainclairi suhetest.
Dave Allen ja Karin Stark
Dave Allen ja Karin Stark
28. mai 2021 ... Dave Alleni ja Karin Starki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Jan Schlichtmann
Jan Schlichtmann
28. mai 2021 ... Jan Schlichtmanni uudised, kuulujutud, fotod Jan Schlichtmannist, elulugu, Jan Schlichtmanni sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jan Schlichtmanni suhete loend. Jan Schlichtmanni tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jan Schlichtmanni suhetest.