Põhiline Suhted Clifford Rose

Clifford Rose

Teie Homseks Horoskoop

Clifford RoseVanus 91 aastat vana Tähtkuju Skorpion Suhted 1 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Clifford Rose tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Clifford Rose oli varem abielus Celia Ryderiga.



Umbes

Clifford Rose on 91-aastane inglise näitleja, sündinud 24. oktoobril 1929 Inglismaal Herefordshire'is Hamnish Cliffordis. Tema Tähtkuju on Skorpion






Clifford Rose on järgmiste nimekirjade liige: Londoni King's College'i vilistlased, Royal Shakespeare Company liikmed ja 1929. aasta sünd.



Panustage

Aidake meil oma Clifford Rose'i profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus1---
Kokku1--

Üksikasjad

EesnimiClifford
PerekonnanimiRose
Vanus91 aastat
Sünnipäev24. oktoober 1929
SünnikohtHamnish Clifford, Herefordshire, Inglismaa
TähtkujuSkorpion
RahvusInglise
AmetitekstBriti klassikaline näitleja
OkupatsioonNäitleja

Clifford Rose (sündinud 24. oktoobril 1929) on inglise klassikaline näitleja.



Lisateave Clifford Rose'i kohta Clifford Rose'ist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1Celia RyderAbielus -
Celia Ryder #1

Celia Ryder

Celia Ryder ja Clifford Rose on abielus ...[vaata paari] #1

Celia Ryder

Celia Ryder ja Clifford Rose on abielus.

Lapsed 2 last vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Clifford Rose91 SkorpionNäitleja
Inglise
Celia Ryder- Näitleja

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Jonathan RoseMees Celia Ryder
Rosalind CookeNaine Celia Ryder

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Neli pulma ja matus2019. aastaPreesterTelesaade
Kroon2016Windsori dekaanTelesaade
Raudne leedi2011James RFilm
Kariibi mere piraadid: võõrastel loodetel2011KohtutäiturFilm
Wallis ja Edward2005Kuningas George VTelefilm
Kui Hitler tungis Suurbritanniasse2004Admiral Erich RaederTelefilm
Foyle'i sõda2002Piiskop Francis WoodTelesaade
Armastaja palve2001DimitryFilm
Igaühe õudusunenägu2001Hr Justice WrightTelefilm
Midsomeri mõrvad1997Praost GregoryTelesaade
Kavanagh QCüheksateist üheksakümmend viisHr Justice GelderTelesaade
Kahtlastel asjaoludel1994Kolonel WardeTelesaade
Maigret1992JolivetTelesaade
G.B.H.1991Kohtunik CritchleyTelesaade
Tahte akt1989Haigla spetsialistTelesaade
Agatha Christie Poirot1989MakinsonTelesaade
Sõda ja mälestus1988SS kindralleitnant Heinz KammlerTelesaade
Härrased ja mängijad1988KergejalgTelesaade
Tüdruk1987Kindral CarlssonFilm
Sõjaõnn1987Professor GraceyTelesaade
Inspektor Morse1987Dr Charles HudsonTelesaade
Stsenaarium1986Parun von SwietenTelesaade
Terry aial1986KohtunikFilm
Theban mängib Sophocles1986KoorTelesaade
Hea isa1985KohtunikFilm
Armastuse töö on kadunud1985BoyetTelefilm
Võõrad ja vennad1984CrawfordTelesaade
Külmkamber1984MoltkeTelefilm
Rebase mõistatuseteater1984Keith BennetTelesaade
Ükshaaval1984ChallonTelesaade
Oxbridge Blues1984Austatud peaTelesaade
Abielus mees1983Isa MichaelTelesaade
Reilly: Spioonide äss1983CecilTelesaade
Süžeeskeem1983D.A.D.Telesaade
Müür1982Telefilm
Kesslerüheksateist kaheksakümmend üksLudwig KesslerTelesaade
Bergeracüheksateist kaheksakümmend üksSenaator BeasleyTelesaade
Buccaneer1980Charles BurtonTelesaade
Vähem1979CookeTelesaade
Kilpkonna areng1979Detektiivinspektor MasonTelesaade
Kuningas Richard Teine1978Carlisle'i piiskopTelefilm
Kuradikroon1978Stephen LangtonTelesaade
Salavägi1977Sturmbannführer Ludwig KesslerTelesaade
Victoria skandaalid1976Austatud BorlandTelesaade
Lahutus1976HutsonTelefilm
Hullumeelsus1976Kindral MolaTelefilm
Kui roheline oli minu org1975Hr JonasTelesaade
Jää vait1974Dr SnellFilm
Napoleon ja armastus1974Austria keiser FranciscusTelesaade
Palliserid1974Viies slaidTelesaade
Mikroobid ja mehed1974HerxheimerTelesaade
Daam merelt1974ArnholmTelefilm
Toad1974Ruthi isaTelesaade
BBC2 mängumaja1973Hr FisherTelesaade
Sõjalaev1973MeryonTelesaade
Must ja sinine1973VillonTelesaade
Woodstock1973KõrgemTelesaade
Üks kord1973Dr TaseTelesaade
Inimene puidus1973Tony MordauntTelefilm
Ebameeldivus Bellona klubis1972Hr PritchardTelesaade
kuninglik kohus1972Dr Alan Brierley, Harold Swenloft, kohtunik HerbertTelesaade
Van der Valk1972Boersma, De GrooteTelesaade
Shelley1972Leigh HuntTelefilm
Kuus õigluspäeva1972Hr GiffordTelesaade
Elizabeth R1971EgertonTelesaade
Lollakas1971Hr DockertyTelesaade
Sherlock Holmesi rivaalid1971RansomeTelesaade
Gazas silmadeta1971Hugh LedwidgeTelesaade
Õiglus1971Hr Chaundry-Pole, vanglaarstTelesaade
Sõjas perekond1970KolonelTelesaade
Teed vabadusse1970JacquesTelesaade
ITV laupäevaõhtune teater1969Kindral KollerTelesaade
Spetsiaalne haru1969Proudie, YearsleyTelesaade
Peamine võimalus1969Lewis SavageTelesaade
Pehmelt pehmelt: rakkerühm1969Joseph GordonTelesaade
Töö on neljatäheline sõna1968PerekonnaseisuametnikFilm
Marat / Sade1967Hr CoulmierFilm
Jää vait1967Dr Snell, SnellTelesaade
Veninud1967ChampmathieuTelesaade
Saladus ja kujutlusvõime1966Dr ChappellTelesaade
Mogul1965Hildalgo o'brienTelesaade
BBC kuu esitus1965Boyet, lahe, WilderTelesaade
Arst, kes1963RorvikTelesaade
Kuidas sulle meeldib1963AdamTelefilm
festival1963Dromio Ephesosest, Ephesose Antipholuse sulaneTelesaade
Hilda vähem1959Teine DandyTelesaade
Reamees Hampi juhtum1959Kapten Soames, isaTelefilm
Dixon Dock Greenist1955Bernie KatzTelesaade
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Rory McIlroy
Rory McIlroy
28. mai 2021 ... Rory McIlroy uudised, kuulujutud, fotod Rory McIlroy'st, elulugu, Rory McIlroy sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Rory McIlroy suhteloend. Rory McIlroy tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Rory McIlroy suhetest.
Mary Pierce
Mary Pierce
28. mai 2021 ... Mary Pierce'i uudised, kuulujutud, fotod Mary Pierce'ist, elulugu, Mary Pierce'i poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mary Pierce'i suhteloend. Mary Pierce'i tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Mary Pierce'i suhetest.
Ragnheidur Melsted
Ragnheidur Melsted
28. mai 2021 ... Ragnheidur Melstedi uudised, kuulujutud, fotod Ragnheidur Melstedist, elulugu, Ragnheidur Melstedi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Ragnheidur Melstedi suhteloend. Ragnheidur Melstedi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Ragnheidur Melstedi suhetest.
August Alsina
August Alsina
28. mai 2021 ... August Alsina uudised, kuulujutud, August Alsina fotod, elulugu, August Alsina tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. August Alsina suhete nimekiri. August Alsina tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu August Alsina suhetest.
Nathaniel Buzolic
Nathaniel Buzolic
28. mai 2021 ... Nathaniel Buzolici uudised, kuulujutud, fotod Nathaniel Buzolicist, elulugu, Nathaniel Buzolici tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nathaniel Buzolici suhteloend. Nathaniel Buzolici tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nathaniel Buzolici suhetest.
Bobby Andonov
Bobby Andonov
28. mai 2021 ... Bobby Andonovi uudised, kuulujutud, fotod Bobby Andonovist, elulugu, Bobby Andonovi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Bobby Andonovi suhete nimekiri. Bobby Andonovi tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Bobby Andonovi suhetest.
Firenze Cagnasso
Firenze Cagnasso
28. mai 2021 ... Florencia Cagnasso uudised, kuulujutud, fotod Florencia Cagnasso'st, elulugu, Florencia Cagnasso poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Florencia Cagnasso suhete loend. Florencia Cagnasso tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Florencia Cagnasso suhetest.