Põhiline Suhted Cole Sprouse

Cole Sprouse

Teie Homseks Horoskoop

Cole Sprouse TutvumislehtKoht 116 12Vanus 28 aastat vana Tähtkuju Lõvi Suhted 7 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Ari Fournier ja Cole SprouseAri Fournier on tutvumas Cole Sprouse'iga vaata suhet

Suhted

Cole Sprouse on olnud suhetes Reiña Silvaga(2020), Lili Reinhart(2017 - 2020), Bree Morgan(2013 - 2015), Victoria Justice(2004 - 2005)ja Alyson Stoner(2004).








Cole Sprouse'il on olnud kohtumist Katelyn Pippyga(2005).



Umbes

Cole Sprouse on 28-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Cole Mitchell Sprouse'ist 4. augustil 1992 Arezzos, Toscanas, Itaalias. Ta on kuulus Zack & Cody sviitelu poolest karjääris, mis kestab 1993 - tänapäev ja 1993–2012; 2015 – tänapäev ja 2017 – tänapäev ning 1993–2012, 2017 – tänapäev. Tema Tähtkuju on Lõvi.






Cole Sprouse on osalenud kaheksal ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Milly Rosso Zacki ja Cody sviitelu (2005), Camila Mendes sisse Riverdale (2017), Debby Ryan sisse Sviit Elu tekil (2008), Selena Gomez sisse Zacki ja Cody sviitelu (2005)ja Vanessa Morgan aastal Riverdale (2017).



luke evans ja jon kortajarena

Cole Sprouse kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1992 sündinud, saksa päritolu ameeriklased ja inimesed Arezzost.

Panustage

Aidake meil oma Cole Sprouse'i profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht63 aastat, 5 kuud1 aasta, 2 kuud1 kuu, 28 päeva
Kohtumine1---
Kokku73 aastat, 5 kuud1 aasta1 kuu, 28 päeva

Üksikasjad

EesnimiCole
Keskmine nimiMitchell
PerekonnanimiSprouse
Täisnimi sündidesCole Mitchell Sprouse
Vanus28 aastat
Sünnipäev4. august 1992
SünnikohtArezzo, Toscana, Itaalia
Kõrgus5 '11½' (182 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvRoheline
JuuksevärvVärvitud must
TähtkujuLõvi
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolLaurel Springsi keskkool, California (2010) - alates 8. klassist kodus õppinud
ÜlikoolNew Yorgi ülikool - Gallatin
AmetitekstNäitleja, lavastaja, fotograaf
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustZacki ja Cody sviitelu
Aasta (d) aktiivne1993–2012, 1993 - tänapäev, 1993–2012; 2015 – tänapäev, 2017 – tänapäev, 1993–2012, 2017 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)William Morris püüab meelelahutust
Brändi kinnitusNintendo [2011], Disney (2006), verb (2006), Danimals Crush Cup (2009)
Kinga suurus43
Ametlikud veebisaididwww.sprousebros.com/, www.colesprousephotography.com, twitter.com/colesprouse, about.me/colesprouse, http://www.sprousearts.com/ http://www.colesprousephotography.com/
IsaMatthew Sprouse (inglise keele õpetaja)
EmaMelanie Wright (inglise keele õpetaja)
VendDylan Sprouse
SõberBrenda Song, Doc Shaw, Adam Sandler, Chris Brochu, Miley Cyrus, Daniella Monet, Chris Massey, Debby Ryan
Seotud inimesedDylan Sprouse, Debby Ryan, Ashley Tisdale, Brenda Song
LemmikloomadKobe - inglise buldog, Bubba - Briti buldog, Curry - prantsuse buldog
LemmikinimesedGuillermo Del Toro, Kobe Bryant
LemmikfilmidStep Brothers, Sõrmuste isand (JRR Tolkien)
Lemmikud telesaatedKadunud, võsa
LemmikbändidWeezer, Muse
LemmiklauludÄra vaata tagasi vihas (Oaas), Clint Eastwood (The Gorillaz), Karma politsei (Radiohead)
LemmikkohadMaui, Hawaii, New York, London
LemmiktoidudItaalia, hiina keel
LemmikvärvidMust, punane, sinine
Lemmikud tarvikudCanoni kaamera, Nike tossud

Cole Mitchell Sprouse (sündinud 4. augustil 1992) on USA näitleja. Ta on tuntud Cody Martini rollist Disney Channel'i sarjas Zack & Cody sviitelu (2005–2008) ja selle spin-off sarjas The Suite Life on Deck (2008–2011). Varases karjääris esines ta erinevates projektides koos oma kaksikvenna Dylan Sprouse'iga. 2017. aastal hakkas Sprouse mängima Jughead Jonesina The CW telesarjas Riverdale.

Lisateave Cole Sprouse kohta Vähem Cole Sprouse'i kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
7Ari FournierSuheVeebruar 2021kohal2 kuud
6Reiña silvaTeadmata R Oktoober 2020Oktoober 2020-
5Lili ReinhartSuhe R Veebruar 2017August 20203 aastat
4Bree MorganSuheVeebruar 2013Juuni 20152 aastat
3Katelyn PippyKohtumine20052005-
kaksVictoria JusticeSuheAugust 200420055 kuud
1Alyson StonerSuheVeebruar 200411. august 20045 kuud
Ari Fournier #7

Ari Fournier

2021

Ari Fournier kohtub Cole Sprouse'iga ...[vaata paari] Reiña silva #6Kuulujutt

Reiña silva

2020

Reiña Silva ja Cole Sprouse on lahus ...[vaata paari] Lili Reinhart #5Kuulujutt

Lili Reinhart

2017 - 2020

Lili Reinhart ja Cole Sprouse olid kuuldavasti t ...[vaata paari] Bree Morgan #4

Bree Morgan

2013 - 2015

Bree Morgan ja Cole Sprouse eraldusid juunis ...[vaata paari] Katelyn Pippy #3

Katelyn Pippy

2005

Katelyn Pippy ja Cole Sprouse on lahus ...[vaata paari] Victoria Justice #kaks

Victoria Justice

2004 - 2005

Cole Sprouse ja Victoria Justice lahutasid mind ...[vaata paari] Alyson Stoner #1

Alyson Stoner

2004

Cole Sprouse ja Alyson Stoner läksid lahku ...[vaata paari] #7

Ari Fournier

2021

Ari Fournier ja Cole Sprouse on kohtamas olnud alates märtsist 2021.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 46% vaata suhet #6

Reiña silva

2020 (kuulujutt)

Reiña Silva ühendas end Cole Sprouse'iga 2020. aasta oktoobris.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 36% vaata suhet #5

Lili Reinhart

2017–2020 (kuulujutt)

Lili Reinhart on kuuldavasti Cole Sprouse'iga ühendust võtnud 2017. aasta märtsis.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 71% vaata suhet #4

Bree Morgan

2013 - 2015

Bree Morgan ja Cole Sprouse on dateeritud märtsist 2013 kuni juunini 2015.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 73% vaata suhet #3

Katelyn Pippy

2005

Katelyn Pippy ja Cole Sprouse kohtusid 2005. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 68% vaata suhet #kaks

Victoria Justice

2004 - 2005

Cole Sprouse ja Victoria Justice on dateeritud augustist 2004 kuni 2005.

Suhe 5 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 68% vaata suhet #1

Alyson Stoner

2004

Cole Sprouse ja Alyson Stoner on dateeritud 2004. aastast 11. augustini 2004.

Suhe 5 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 53% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Cole Sprouse28 LõviNäitleja
Ameeriklane
Ari Fournier22 NeitsiMudel
Kanada
Reiña silva22 SkorpionMudel
Kanada
Lili Reinhart24 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Bree Morgan29 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Katelyn Pippy28 JäärNäitleja
Ameeriklane
Victoria Justice28 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Alyson Stoner27 LõviNäitleja
Ameeriklane

Pildigalerii

Lili Reinhart - ajakiri Tu Mexico (mai 2020) Lili Reinhart - ajakiri Tu Mexico (mai 2020) Lili Reinhart - ajakiri Tu Mexico (mai 2020) Karen Gillan ja Cole Sprouse - 2019 E! Peoples Choice auhinnad Santa Monicas Karen Gillan ja Cole Sprouse - 2019 E! Peoples Choice auhinnad Santa Monicas Karen Gillan ja Cole Sprouse - 2019 E! Peoples Choice auhinnad Santa Monicas Riverdale Cast Photoshoot Entertainment Weekly Comic Con 20.07.2019 Riverdale Cast Photoshoot Entertainment Weekly Comic Con 20.07.2019 Riverdale Cast TV Insider SDCC 2019 portreed Riverdale Cast TV Insider SDCC 2019 portreed W ajakiri IV / 2019 Salvatore Ferragamo - esirida / lava: Pitti Kujutage ette Uomo 96

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Torm2020Sam WalkerTelesaade
Viie jala kaugusel2019. aastaTaheFilm
Cole Sprouse x Haley Lu Richardson: fotosessioon2019. aastaCole SprouseLühifilm
Riverdale2017Jughead Jones, teismeline FP JonesTelesaade
Tänaõhtune saade, peaosas Jimmy Fallon2014Jughead JonesTelesaade
Katte all2012BenFilm
Sviidi elufilm2011Cody MartinTelefilm
Kung Fu Magoo2010Brad Landry (hääl)Film
Kuningate paar2010KaksikTelesaade
Olen bändis2009Cody MartinTelesaade
Sviit Elu tekil2008Cody Martin, OlafTelesaade
Waverly Place'i võlurid2007Cody MartinTelesaade
Yay Me! Peaosas London Tipton2007Cody MartinTelesaade
Hannah Montana2006Cody MartinTelesaade
Keisri uus kool2006ZimTelesaade
Zacki ja Cody sviitelu2005Cody Martin, Kuumate Peeperite abistaja 2Telesaade
Süda on petlik ennekõike2004Vanem JeremiahFilm
Lihtsalt Kicksi jaoks2003ColeFilm
Apple Jack2003Jack PyneLühifilm
See on nii Raven2003Cody MartinTelesaade
Kaheksa pöörast ööd2002K-B mänguasjade sõdur (hääl)Film
Nägin, kuidas emme suudles jõuluvana2002Justin CarverFilm
Varjamismeister2002Noor pistaatsiapähkel (Cole Mitchell Sprouse)Film
Luupainaja tuba2001SõberTelesaade
Suur issi1999Julian 'Frankenstien' McGrathFilm
Astronaudi naine1999KaksikFilm
See 70ndate näitus1998BobbyTelesaade
MADtvüheksateist üheksakümmend viisLapsTelesaade
Sõbrad1994Olen GellerTelesaade
Armu tule all1993Patrick KellyTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Camilla Rosso ja Cole SprouseMilly Rosso
    • Zacki ja Cody sviitelu
      2005
    [vaata sobivust]
  • Cole Sprouse ja Camila MendesCamila mendes
    • Riverdale
      1997
    [+1 veel]
  • Cole Sprouse ja Debby RyanDebby Ryan
    • Sviidi elufilm
      2011
    [+1 veel]
  • Cole Sprouse ja Selena GomezSelena Gomez
    • Zacki ja Cody sviitelu
      2005
    [vaata sobivust]
  • Cole Sprouse ja Vanessa MorganVanessa Morgan
    • Riverdale
      2017
    [vaata sobivust]
  • Lili Reinhart ja Cole SprouseLili Reinhart
    • Riverdale
      2017
    [+1 veel]
  • Rebecca Rosso ja Cole SprouseBecky Rosso
    • Zacki ja Cody sviitelu
      2005
    [vaata sobivust]
  • Sophie Oda ja Cole SprouseSophie oda
    • Sviit Elu tekil
      2008
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Amy Allan
Amy Allan
28. mai 2021 ... Amy Allani uudised, kuulujutud, fotod Amy Allanist, elulugu, Amy Allani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Amy Allani suhteloend. Amy Allani tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Amy Allani suhetest.
Mattie Blaylock
Mattie Blaylock
28. mai 2021 ... Mattie Blaylocki uudised, kuulujutud, fotod Mattie Blaylockist, elulugu, Mattie Blaylocki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mattie Blaylocki suhteloend. Mattie Blaylocki tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Mattie Blaylocki suhetest.
Alexandra Chando
Alexandra Chando
28. mai 2021 ... Alexandra Chando uudised, kuulujutud, fotod Alexandra Chandost, elulugu, Alexandra Chando poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Alexandra Chando suhete nimekiri. Alexandra Chando tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Alexandra Chando suhetest.
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
28. mai 2021 ... Kylie Jenneri ja Stitchesi (räppar) fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Conrad Hilton Jr.
Conrad Hilton Jr.
28. mai 2021 ... Conrad Hilton juuniori uudised, kuulujutud, fotod Conrad Hilton juuniorist, elulugu, Conrad Hilton juuniori tüdruksõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Conrad Hilton juuniori suhteloend. Conrad Hilton Jr. tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Conrad Hilton Jr. suhetest.
Nädal
Nädal
28. mai 2021 ... The Weeknd'i uudised, kuulujutud, The Weeknd'i fotod, elulugu, The Weeknd'i tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nädalasuhete loend. The Weeknd tutvumislugu, 2021, 2020, The Weekndi suhete loend.
Uta Schorn
Uta Schorn
28. mai 2021 ... Uta Schorni uudised, kuulujutud, fotod Uta Schornist, elulugu, Uta Schorni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Uta Schorni suhete loend. Uta Schorni tutvumisajalugu, 2021, 2020, Uta Schorni suhete loend.