Põhiline Suhted Colin O'Donoghue

Colin O'Donoghue

Teie Homseks Horoskoop

Colin O AbielusVanus 40 aastat vana Tähtkuju Veevalaja Suhted 1 kokku Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu tutvub?

Colin O'Donoghue and Helen OHelen O'Donoghue ja Colin O'Donoghue on abielus. vaata suhet

Suhted

Colin O'Donoghue'l pole olnud muid suhteid, millest me teame.








Umbes

Colin O'Donoghue on 40-aastane Iiri näitleja. Sündinud Colin O'Donoghue'st 26. jaanuaril 1981 Droghedas, Louthi krahvkonnas Iirimaal, on ta kuulus filmi 'The Rite' (2011), 'Once Upon a Time' (2012-) poolest. Tema sodiaagimärk on Veevalaja.



Colin O'Donoghue on osalenud 3 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Jennifer Morrison Üks kord (2011), Rachel Shelley aastal Üks kord (2011)ja Sarah Bolger sisse Tudorid (2007).






sofia boutella ja chris männi suhe

Colin O'Donoghue kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1981 sündinud, Iiri filminäitlejad ja Iiri lavanäitajad.



Rodrigo Guirao Diaz ja Luisana Lopilato

Panustage

Aidake meil oma Colin O'Donoghue profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus1---
Kokku1--

Üksikasjad

EesnimiColin
Keskmine nimiVÕI '
PerekonnanimiDonoghue
Täisnimi sündidesColin O'Donoghue
Vanus40 aastat
Sünnipäev26. jaanuar 1981
SünnikohtDrogheda, Louthi maakond, Iirimaa
Kõrgus5 '11' (180 cm)
Kaal81 kg (178 naela)
EhitamineSportlik
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusIlus nägu, ilusad sinised silmad, paksud kulmud, iiri aktsent
TähtkujuVeevalaja
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusIiri keel
KeskkoolGaiety näitlemiskool Dublinis
AmetitekstNäitleja, laulja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustRiit (2011), Ükskord (2012-)
Aasta (d) aktiivne2001 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Alkeemia meelelahutus
Ametlikud veebisaididhttp://www.colinodonoghue.com, twitter.com/colinodonoghue1, instagram.com/colinodonoghue1/
PereliigeDanny O'Donoghue (nõbu)
SõberJosh Dallas, Michael Raymond-James, Lana Parrilla, Jamie Dornan, Amber Heard, Robert Carlyle
LemmikraamatudPüüdja ​​rukkis
LemmikkohadIirimaa
LemmikvärvidMust

Colin Arthur O'Donoghue (sündinud 26. jaanuaril 1981) on Iiri näitleja ja muusik, kes on tuntud telesaates 'Once Upon a Time' kujutanud kapten Killian 'Hook' Jonesi. Ta esines 2011. aasta õuduspõnevikus The Rite (2011) skeptilise algaja preestri Michael Kovakina.



Lisateave Colin O'Donoghue kohta Vähem Colin O'Donoghue kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1Helen O'DonoghueAbielus kohal-
Helen O #1

Helen O'Donoghue

Helen O'Donoghue ja Colin O'Donoghue on märtsis ...[vaata paari] #1

Helen O'Donoghue

Helen O'Donoghue ja Colin O'Donoghue on abielus.

Lapsed 1 laps vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Colin O'Donoghue40 VeevalajaNäitleja
Iiri keel
Helen O'Donoghue-

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
EvanMees1. august 20137-aastane Helen O'Donoghue

Pildigalerii

Tudorid - Colin O'Donoghue Colin O'Donoghue - ükskord Colin O'Donoghue-TV juhend SDCC 2014 Colin O'Donoghue-TV juhend SDCC 2014 Colin O'Donoghue-TV juhend SDCC 2014 Colin O'Donoghue-TV juhend SDCC 2014 Colin O'Donoghue-TV juhend SDCC 2014 Colin O'Donoghue-TV juhend SDCC 2014 Colin O'Donoghue-Bello ajakiri Colin O'Donoghue-Bello ajakiri Colin O'Donoghue-Bello ajakiri Colin O'Donoghue-Bello ajakiri

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Õige kraam2020Paks Cooper, Gordon CooperTelesaade
Võlurid2020DouxieTelesaade
Dolly Partoni südamed2019. aastaJJ SneedTelesaade
Kirjanike sfäär2019. aastaAbeLühifilm
Mis veel jääb2018PeeterFilm
3 Allpool: Arkaadia lood2018DouxieTelesaade
Trollijahtijad: Arkaadia lood2016DouxieTelesaade
Carrie Pilby2016Professor HarrisonFilm
Tolmutorm2015.BrennanFilm
Muinasjutt2012ShaneFilm
Ladustamine 242012MarkFilm
Riitus2011Michael KovakFilm
Identiteet2011John BloomTelefilm
Üks kord2011Kapten Killian 'Hook' Jones, Rogers, Wish Salme kapten HookTelesaade
Metsik Detsember2009Noor valvurTelefilm
Eutanisaator2009BenLühifilm
Tudorid2007Baieri hertsog PhilipTelesaade
24/72006NickLühifilm
Armastus on narkootikum2004PeeterTelesaade
Tõestus2004JamieTelesaade
Kliinik2003Conor, Conor ElliottTelesaade
Helista tüdrukule2003BrendanLühifilm
Kodu jõuludeks2002Norman QuestedTelefilm
Mässaja süda2001RoweTelesaade
Õiglane linn1989Emmett FitzgeraldTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Colin OJennifer Morrison
    • Üks kord
      2011
    [vaata sobivust]
  • Colin ORachel Shelley
    • Üks kord
      2011
    [vaata sobivust]
  • Sarah Bolger ja Colin OSarah Bolger
    • Tudorid
      2007
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Jacqueline Ray ja Tom Selleck
Jacqueline Ray ja Tom Selleck
28. mai 2021 ... Jacqueline Ray ja Tom Sellecki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Monica Dossetti
Monica Dossetti
28. mai 2021 ... Mónica Dossetti uudised, kuulujutud, fotod Mónica Dossettist, elulugu, Mónica Dossetti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mónica Dossetti suhete loend. Mónica Dossetti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Mónica Dossetti suhetest.
Dick Delaware
Dick Delaware
28. mai 2021 ... Dick Delaware'i uudised, kuulujutud, fotod Dick Delaware'ist, elulugu, Dick Delaware'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Dick Delaware'i suhete loend. Dick Delaware tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Dick Delaware'i suhetest.
Lisa Ortiz (endine naine)
Lisa Ortiz (endine naine)
28. mai 2021 ... Lisa Ortizi (endine naine) uudised, kuulujutud, fotod Lisa Ortizist (endine naine), elulugu, Lisa Ortizi (endine naine) poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend. Lisa Ortizi (endine naine) tutvumisajalugu, 2021, 2020, Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend.
Mike Farrell ja Judy Farrell
Mike Farrell ja Judy Farrell
28. mai 2021 ... Mike Farrelli ja Judy Farrelli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Tanveer K. Atwal
Tanveer K. Atwal
28. mai 2021 ... Tanveer K. Atwali uudised, kuulujutud, fotod Tanveer K. Atwalist, elulugu, Tanveer K. Atwali poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tanveer K. Atwali suhete nimekiri. Tanveer K. Atwali tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Tanveer K. Atwali suhetest.
Nikkala Stott
Nikkala Stott
28. mai 2021 ... Nikkala Stotti uudised, kuulujutud, fotod Nikkala Stottist, elulugu, Nikkala Stoti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nikkala Stotti suhete nimekiri. Nikkala Stotti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nikkala Stotti suhetest.