Põhiline Suhted Cote de Pablo

Cote de Pablo

Teie Homseks Horoskoop

Cote de Pablo VallalineKoht 3225 105Vanus 41 aastat vana Tähtkuju Skorpion Suhted 1 kokku

Kellega ta praegu käib?

Cote de Pablo on praegu vallaline.








Suhted

Cote de Pablo on olnud suhtes Diego Serranoga(2000 - 2015).



Umbes

Cote de Pablo on 41-aastane Tšiili näitleja. Sündinud María José de Pablo Fernándezis 12. novembril 1979 Tšiilis Santiagos, on ta NCIS-is kuulus Ziva poolest. Tema sodiaagimärk on Skorpion.






Cote de Pablo kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja näitlejad Floridast.



Panustage

Aidake meil luua Cote de Pablo profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht115 aastat, 5 kuud--
Kokku115 aastat, 5 kuud--

Üksikasjad

EesnimiMaria
Keskmine nimiJosé
PerekonnanimiPablost
Neiupõlve nimiFernandez
Täisnimi sündidesMaria Jose de Pablo Fernandez
Alternatiivne nimiCote de Pablo, María José de Pablo Fernández
Vanus41 aastat
Sünnipäev12. november 1979
SünnikohtSantiago, Tšiili
Kõrgus5 '7' (170 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
TähtkujuSkorpion
SeksuaalsusOtse
RahvusMitmerealine
RahvusTšiili
KeskkoolArvida keskkool
ÜlikoolCarnegie Melloni ülikool
AmetitekstNäitleja, laulja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustZiva NCIS-is
Aasta (d) aktiivne1994 – tänapäev
Rind (tollides)32
Tassi suurusB
Vöökoht (tollides)2. 3
Puusad (tollides)33
Riiete suurus9
Kinga suurus9
Ametlikud veebisaididwww.facebook.com/CoteDePabloOfficial
IsaFrancisco de Pablo
EmaMaria Olga Fernandez
VendFrancisco
ÕdeAndrea

María José de Pablo Fernández, ametialaselt tuntud kui Cote de Pablo (sündinud 12. novembril 1979), on Tšiili-Ameerika näitleja ja laulja. Tšiilis Santiagos sündinud kümneaastaselt kolis ta Ameerika Ühendriikidesse, kus õppis näitlemist.



Lisateave Cote de Pablo kohta Vähem Cote de Pablo kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1Diego SerranoSuhe2000Juuni 201515 aastat
Diego Serrano #1

Diego Serrano

2000 - 2015

Diego Serrano ja Cote de Pablo läksid lahku ...[vaata paari] #1

Diego Serrano

2000 - 2015

Diego Serrano ja Cote de Pablo on dateeritud 2000. aastast kuni 2015. aasta juunini.

Suhe 15 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Vanus69%'> Ühilduvus 2. 3% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Cote de Pablo41 SkorpionNäitleja
Tšiili
Diego Serrano48 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane

Pildigalerii

NCIS - Pauley Perrette, Cote de Pablo 33 (2015) 33 (2015) 33 (2015) 33 (2015) 33 (2015) Cote de Pablo - NCIS Cote de Pablo - 20.04.2016 erakorraliste perede gala Cote de Pablo - 20.04.2016 erakorraliste perede gala Cote de Pablo - 20.04.2016 erakorraliste perede gala Cote de Pablo - 20.04.2016 erakorraliste perede gala Cote de Pablo - 20.04.2016 erakorraliste perede gala

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Seneca2019. aastaHelesinineFilm
Ristumine2019. aastaRenataLühifilm
Prototüüp2016Laura lehtkapsasTelefilm
332015JessicaFilm
Dovekeepers2015ShirahTelesaade
Lunaraha uhkuse viimased riitused2009NõidFilm
Žürii2004Marguerite cisnerosTelesaade
NCIS2003Ziva davidTelesaade
Max Bickfordi haridus2001GinaTelesaade
$ Puud2000FionaTelesaade





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi