Põhiline Suhted Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe

Teie Homseks Horoskoop

Daniel RadcliffeKoht 415 - Neli. ViisVanus 31 aastat vana Tähtkuju Vähk Suhted 5 kokku Lapsed
6 last

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Daniel Radcliffe tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Daniel Radcliffe oli varem abielus Erin Darkega.



Daniel Radcliffe on olnud suhetes Rosie Cokeriga(2010 - 2012), Oliivi Uniacke(2010), Alana Dawes(2008)ja Laura O'Toole(2007 - 2008).






Umbes

Daniel Radcliffe on 31-aastane Briti näitleja. Sündinud Daniel Jacob Radcliffe 23. juulil 1989 Fulhamis, Londonis, Suurbritannias ja saanud hariduse Londoni City Schoolis, on ta kuulus Harry Potteri poolest. Tema Tähtkuju on Vähk.



Daniel Radcliffe on osalenud 9 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Bonnie Wright Harry Potter ja poolvereline prints (2009), Taanlane DeHaan sisse Tapa oma kallid (2013), Jessica Brown Findlay aastal Victor Frankenstein (2015), Juno tempel aastal Sarved (2013)ja Katie Leung sisse Harry Potter ja tulepokaal (2005).

Daniel Radcliffe kuulub järgmistesse nimekirjadesse: juudi näitlejad, inglise filminäitlejad ja iiri päritolu inglased.



Panustage

Aidake meil luua Daniel Radcliffe'i profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus18 aastat, 6 kuud--
Tutvumisleht42 aastat, 2 kuud9 kuud, 22 päeva2 kuud, 2 päeva
Kokku58 aastat, 6 kuud2 aastat, 4 kuud2 kuud, 2 päeva

Üksikasjad

EesnimiDaniel
Keskmine nimiJaakob
PerekonnanimiRadcliffe
Täisnimi sündidesDaniel Jacob Radcliffe
Alternatiivne nimiDan, Daniel Radcliffe
Vanus31 aastat
Sünnipäev23. juuli 1989
SünnikohtFulham, London, Suurbritannia
Kõrgus5 '5' (165 cm)
Kaal54 kg (120 naela)
EhitamineSportlik
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuVähk
SeksuaalsusOtse
ReligioonAteist
RahvusValge
RahvusBriti
KeskkoolSussexi majakool, Londoni City kool
AmetitekstNäitleja, laulja Broadwayl
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustHarry Potter
Muusikažanr (tekst)Fantaasia, draama, noorte täiskasvanute ilukirjandus, mõistatus, põnevusfilm, Bildungsroman
Aasta (d) aktiivne1999 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)ARG Talentide Agentuur
Brändi kinnitusTrükireklaam: UK Comic Relief'i Harry Potteri kooliraamatud (veebruar 2012) telereklaam The Trevori projektile.
Kinga suurus10
Ametlikud veebisaididwww.danradcliffe.com, danradcliffe.co.uk/index.php (fännilehekülg, kuid sama hea), www.nndb.com/people/037/000028950/, www.biography.com/people/daniel-radcliffe- 16635755, www.imdb.com/name/nm0705356/bio?ref_=nm_ov_bio_sm, https://www.pottermore.com
IsaAlan George Radcliffe (kirjandusagent), James Potter
EmaMarcia Gresham Radcliffe (sündinud Marcia Gresham Jacobson) (näitleja), Lily Potter
SõberTom Felton, Jamie Waylett, Rupert Grint, Matthew Lewis, Emma Watson, Laura O'Toole, Teresa Palmer, J.K. Rowling, Heath Ledger, Michael Gambon, Maggie Smith, Jade Gordan, Gary Oldman, Ron Weasley, Hermione Granger,.
Seotud inimesedVoldemort, Dumbledore
LemmikloomadNugget (piiriterjerid), Binka (piiriterjerid), Hedwig
LemmikinimesedIain Banks (autor)
LemmikfilmidMüstiline jõgi, hüvasti Lenin !, Edukators, 12 vihast meest
Lemmikud telesaatedSimpsonid, perepoiss, isa armee
LemmikbändidJane'i sõltuvus, raev masina vastu, Brendan Benson, Zwan, Muse, Blur, Red Hot Chili Peppers, Stratovarius, The Beatles, Huey Lewis, News, Tom Robinson, Sex Pistols, Zutons, Razorlight, The Libertines, Kaiser Pealikud, riikide lootused, blokipartei, tulevikupead, tapjad, löögid, kokkupõrge, pikslid
Lemmikraamatud1984 (George Orwell), Kolm meest paadis (Jerome K. Jerome), Harry Potter ja Azkabani vang (J.K Rowling)
LemmikkohadSigatüük
LemmiktoidudKala, sushi, pizza, šokolaad, dieedikoks
LemmikvärvidKollane, sinine
Lemmikud tarvikudsein

Daniel Jacob Radcliffe (sündinud 23. juulil 1989) on inglise näitleja ja produtsent. Teda tuntakse kõige rohkem Harry Potteri mängimisega Harry Potteri filmisarjas noorukieas ja varases täiskasvanueas.

Lisateave Daniel Radcliffe kohta Daniel Radcliffe'ist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
5Erin DarkeAbielusNovember 2012 -
4Rosie CokerSuheAugust 201017. oktoober 20122 aastat
3Oliiv UniackeSuhe R Juuli 2010September 20102 kuud
kaksAlana DawesSuheVeebruar 2008Mai 20083 kuud
1Laura O'TooleSuheJuuli 200727. jaanuar 20087 kuud
Erin Darke #5

Erin Darke

2012

Erin Darke ja Daniel Radcliffe kihlusid ...[vaata paari] Rosie Coker #4

Rosie Coker

2010 - 2012

Rosie Coker ja Daniel Radcliffe läksid lahku ...[vaata paari] Oliiv Uniacke #3Kuulujutt

Oliiv Uniacke

2010

Olive Uniacke ja Daniel Radcliffe olid kuulujutud ...[vaata paari] Alana Dawes #kaks

Alana Dawes

2008

Alana Dawes ja Daniel Radcliffe läksid lahku ...[vaata paari] Laura O #1

Laura O'Toole

2007 - 2008

Laura O'Toole ja Daniel Radcliffe läksid lahku ...[vaata paari] #5

Erin Darke

2012

Erin Darke ja Daniel Radcliffe on olnud kihlatud 3 aastat. Nad hakkasid kohtama 2012. aasta novembris ja pärast nelja aastat olid nad kihlatud 22. juunil 2017.

Suhe 8 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 88% vaata suhet #4

Rosie Coker

2010 - 2012

Rosie Coker ja Daniel Radcliffe on dateeritud 2010. aastast 17. oktoobrini 2012.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Vanus98%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #3

Oliiv Uniacke

2010 (kuulujutt)

Kuuldavasti ühendas Olive Uniacke 2010. aasta juulis Daniel Radcliffe'i.

Suhe 2 kuud vaata suhet #kaks

Alana Dawes

2008

Alana Dawes ja Daniel Radcliffe on dateeritud 14. veebruarist maini 2008.

kes on abielus jeff dye
Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Vanus98%'> Ühilduvus 60% vaata suhet #1

Laura O'Toole

2007 - 2008

Laura O'Toole ja Daniel Radcliffe kuupäevad juulist 2007 kuni 27. jaanuarini 2008.

Suhe 6 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Vanus33%'> Ühilduvus 38% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Daniel Radcliffe31 VähkNäitleja
Briti
Erin Darke33 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Rosie Coker32 kalaAbidirektor
Briti
Oliiv Uniacke- Seltskonnategelane
Briti
Alana Dawes31 SõnnMuu
Briti
Laura O'Toole35 KaksikudNäitleja
Iiri keel

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
James Sirius Bonnie Wright
Albus Severus Bonnie Wright
Lily Luna Bonnie Wright
James SiriusMees Bonnie Wright
Albus SeverusMees Bonnie Wright
Lily LunaNaine Bonnie Wright

Pildigalerii

Daniel Radcliffe 2011 Broadway Revivel kuidas õnnestub äris ilma ralli proovimata Daniel Radcliffe Daniel Radcliffe - ajakiri Esquire [Mehhiko] (märts 2020) Daniel Radcliffe - ajakiri Esquire [Mehhiko] (märts 2020) Daniel Radcliffe - ajakiri Esquire [Mehhiko] (märts 2020) Daniel Radcliffe - ajakiri Esquire [Mehhiko] (märts 2020) Daniel Radcliffe - ajakiri Esquire [Mehhiko] (märts 2020) Originaalsed kinofilmide helirajad Originaalfilmide filmimuusika - 2013 Peaosas Daniel Radcliffe Kuidas äris läbi lüüa, proovimata tegelikult peaosas Daniel Radcliffe Daniel Radcliffe Daniel Radcliffe

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Põgenemine Pretoriast2020Tim JenkinFilm
Murdmatu Kimmy Schmidt: Kimmy vs Reverend2020Prints FrederickTelefilm
Playmobil: film2019. aastaRex Dasher (hääl)Film
Relvad Akimbo2019. aastaTuhandedFilm
Imetöötajad2019. aastaCraig, prints ChauncleyTelesaade
Koormuse metsaline2018SeanFilm
Džungel2017Yossi GhinsbergFilm
Kadunud Londonis2017Daniel RadcliffeFilm
Rahvusteater otseülekanne: Rosencrantz ja Guildenstern on surnud2017RosencrantzFilm
Nüüd näed mind 22016Walter MabryFilm
Šveitsi armee mees2016MannyFilm
Impeerium2016Nate FosterFilm
Victor Frankenstein2015IgorFilm
Rongiõnnetus2015DogwalkerFilm
Mänguvahetajad2015Sam HouserTelefilm
BoJack Horseman2014Daniel RadcliffeTelesaade
Mis siis kui2013WallaceFilm
Tapa oma kallid2013Allen GinsbergFilm
Sarved2013Ig PerrishFilm
Naine mustas2012Arthur KippsFilm
Noore arsti märkmik2012Noor doktorTelesaade
Harry Potter ja surma pühitsused: 2. osa2011Harry PotterFilm
Harry Potter ja surma pühitsused: 1. osa2010Harry PotterFilm
Mina olen Harry Potter2010Daniel Radcliffe (krediteerimata), Harry PotterLühifilm
Harry Potter ja poolvereline prints2009Harry PotterFilm
Detsember Poisid2007KaardidFilm
Harry Potter ja Fööniksi orden2007Harry PotterFilm
Minu poiss Jack2007John KiplingTelefilm
Laste pidu palees2006Harry Potter (Harry Potter)Telesaade
Harry Potter ja tulepokaal2005Harry PotterFilm
Lisafunktsioonid2005Daniel RadcliffeTelesaade
Kana robot2005Gareth, Mullet Kid, Thomas paagimootorTelesaade
Harry Potter ja Azkabani vang2004Harry PotterFilm
Harry Potter ja saladuste koda2002Harry PotterFilm
Harry Potter ja nõia kivi2001Harry PotterFilm
Panama rätsep2001MarkFilm
David Copperfield1999Noor TaavetTelesaade
Hiline saade koos David Lettermaniga1993J. Pierrepont FinchTelesaade
Simpsonid1989Daniel Radcliffe, Diggs, EdmundTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Daniel Radcliffe ja Bonnie WrightBonnie Wright
    • Harry Potter ja surma pühitsused: 1. osa
      2010
    [+3 veel]
  • Daniel Radcliffe ja Dane DeHaanTaanlane DeHaan
    • Tapa oma kallid
      2013
    [vaata sobivust]
  • Daniel Radcliffe ja Jessica Brown FindlayJessica Brown Findlay
    • Victor Frankenstein
      2015
    [vaata sobivust]
  • Daniel Radcliffe ja Juno TempleJuno tempel
    • Sarved
      2013
    [vaata sobivust]
  • Daniel Radcliffe ja Katie LeungKatie Leung
    • Harry Potter ja Fööniksi orden
      2007
    [+1 veel]
  • Daniel Radcliffe ja Shefali ChowdhuryShefali Chowdhury
    • Harry Potter ja tulepokaal
      2005
    [vaata sobivust]
  • Daniel Radcliffe ja Teresa PalmerTeresa Palmer
    • Detsember Poisid
      2007
    [vaata sobivust]
  • Daniel Radcliffe ja Zoe KazanZoe Kazan
    • Mis siis kui
      2013
    [vaata sobivust]
  • Yeardley Smith ja Daniel RadcliffeYeardley Smith
    • Simpsonid
      1989
    [vaata sobivust]
Veel Daniel Radcliffe ekraanil olevaid matše Vähem Daniel Radcliffe ekraanil olevaid matše





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi