Põhiline Suhted David Hyde Pierce

David Hyde Pierce

Teie Homseks Horoskoop

David Hyde Pierce AbielusVanus 62 aastat vana Tähtkuju Jäär Suhted 1 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

David Pierce ja Brian HargroveBrian Hargrove ja David Hyde Pierce on alates 2009. aastast olnud abielus 12 aastat. vaata suhet

Suhted

David Hyde Pierce'il pole olnud muid suhteid, millest me teaksime.








Umbes

David Hyde Pierce on 62-aastane Ameerika näitleja. Sündinud 3. aprillil 1959 Saratoga Springsis, New Yorgis, Ameerika Ühendriikides, on ta kuulus Frasieri poolest. Tema Tähtkuju on Jäär.



David Hyde Pierce on osalenud 3 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Jane Adams Frasier (1993), Jane Adams sisse Frasier (1993)ja Jane Leeves sisse Frasier (1993).






David Hyde Pierce kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Emmy auhinna võitjad, New Yorgi näitlejad ja Ameerika filminäitlejad.



Panustage

Aidake meil luua David Hyde Pierce'i profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus138 aastat, 4 kuud--
Kokku138 aastat, 4 kuud--

Üksikasjad

EesnimiDavid
Keskmine nimiHyde
PerekonnanimiPierce
Täisnimi sündidesDavid Hyde Pierce
Alternatiivne nimiDr Niles Crane, Cecil Terwilliger
Vanus62 aastat
Sünnipäev3. aprill 1959
SünnikohtSaratoga Springs, New York, Ameerika Ühendriigid
Kõrgus5 '9½' (177 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - hele
TähtkujuJäär
SeksuaalsusGei
ReligioonAnglikaanlane / piiskoplik
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolSaratoga keskkool, Saratoga Springs, NY (1977)
ÜlikoolInglise keel ja teater, Yale'i ülikool (1981)
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustFrasier
Aasta (d) aktiivne1982 – praegune

David Hyde Pierce (sündinud 3. aprillil 1959) on USA näitleja ja lavastaja. Teda tuntakse kõige paremini psühhiaatri dr Niles Crane'i mängimise eest NBC saitkomiteel Frasier, mille eest sai ta 11 Primetime Emmy auhinna nominatsiooni komöödiasarja silmapaistva kõrvalosatäitjana ja 4 jooksu saate jooksul. Ta on tuntud ka esinemiste tõttu filmis 'Hea naine' (2014–2015).



Lisateave David Hyde Pierce'i kohta Vähem David Hyde Pierce'i kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1Brian HargroveAbielus1983kohal38 aastat
Brian Hargrove #1

Brian Hargrove

1983

Brian Hargrove ja David Hyde Pierce ...[vaata paari] #1

Brian Hargrove

1983

Brian Hargrove ja David Hyde Pierce on olnud abielus 12 aastat. Nad olid kohtunud 26 aastat pärast kooskäimist 1983. aastal ja abiellusid 2009. aastal.

Suhe 38 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Vanus52%'> Ühilduvus 38% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
David Hyde Pierce62 JäärNäitleja
Ameeriklane
Brian Hargrove65 JäärFilmi- / teletegija
Ameeriklane

Pildigalerii

Tere, Dolly! 2017 Broadway Revivel peaosas Bette Midler Tere, Dolly! 2017 Broadway Revivel peaosas Bette Midler Tere, Dolly! 2017 Broadway Revivel peaosas Bette Midler Tere, Dolly! 2017 Broadway Revivel peaosas Bette Midler Tere, Dolly! 2017 Broadway Revivel peaosas Bette Midler Tere, Dolly! 2017 Broadway Revivel peaosas Bette Midler Tere, Dolly! 2017 Broadway Revivel peaosas Bette Midler Tere, Dolly! 2017 Broadway Revivel peaosas Bette Midler Tere, Dolly! 2017 Broadway Revivel peaosas Bette Midler Tere, Dolly! 2017 Broadway Revivel peaosas Bette Midler Tere, Dolly! 2017 Broadway Revivel peaosas Bette Midler Muusikalid, David Hyde Pierce

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Georgetowni projekt2020Isa ConorFilm
Kui me tõuseme2017Dr JonesTelesaade
Märg kuum Ameerika suvi: kümme aastat hiljem2017Henry NeumannTelesaade
Julie Greenroom2017David Hyde PierceTelesaade
Märg kuum Ameerika suvi: esimene laagripäev2015Assoc. Prof Henry NeumannTelesaade
HitRECord: Recollection, kd 1 - Sonett 292012JutustajaFilm
Ideaalne peremees2010Warwick WilsonFilm
Hea naine2009Frank PradyTelesaade
Stingray Sam2009Jutustaja (hääl)Film
Igavesti Plaid2008JutustajaFilm
Hämmastav keeratav pea2006Keiser Zombie (hääl)Telesaade
Põrgupoiss2004Abe Sapien (hääl, krediteerimata)Film
Alla armastusega2003Peter MacMannusFilm
Gary Rott2003AddisonTelesaade
Täis esiosa2002CarlFilm
Aarete planeet2002Arst Doppler (hääl)Film
Palju õnne sünnipäevaks2001BarneyLühifilm
Osmoos Jones2001Drix (hääl)Film
Märg kuum Ameerika suvi2001HenryFilm
Laud Weiner2001Laud WeinerLühifilm
Lollide kett2000Härra. KernerFilm
Eks ta ole suurepärane2000Michael HastingsFilm
Tiitus2000Jerry oktooberTelesaade
Maaga seotud inimese paaritumisharjumused1999Jutustaja (hääl)Film
Jackie on tagasi!1999Perry (kurtide proovipianist)Telefilm
Putuka elu1998Õhuke (hääl)Film
Herakles1998DaedalusTelesaade
Vägevad pardidüheksateist üheksakümmend kuusParun von LichtenstampTelesaade
Nixonüheksateist üheksakümmend viisJohn DeanFilm
Rippleüheksateist üheksakümmend viisPeeterLühifilm
Caroline linnasüheksateist üheksakümmend viisDr Niles Crane, Jimmy CallahanTelesaade
Õnnelikult kunagi hiljem: muinasjutud igale lapseleüheksateist üheksakümmend viisSuudlusTelesaade
Hüpermani seiklusedüheksateist üheksakümmend viisNööbid KimpTelesaade
Välised piiridüheksateist üheksakümmend viisDr Jack HensonTelesaade
Hunt1994RoyFilm
Addamsi perekonna väärtused1993Sünnitustoa arstFilm
Magamata Seattle'is1993Dennis ReedFilm
Frasier1993Dr Niles CraneTelesaade
Võimud, mis on1992Theodore Van HorneTelesaade
Väike mees Tate1991Garth (rollis David Pierce)Film
Kalurikuningas1991Lou Rosen (rollis David Pierce)Film
Üle viie aprilli1990Liidu sõdur (nagu David Pierce)Film
Unista edasi1990Jerry DorferTelesaade
Simpsonid1989Cecil Terwilliger, FelixTelesaade
Eredad tuled, suur linn1988Baarimees moeetenduselFilm
Delancey ületamine1988Mark (nagu David Pierce)Film
Rakett Gibraltar1988Härra HenriFilm
Vampiiri suudlus1988Theatre Guy (nagu David Pierce)Film
Dennis Jenningsi nimetused1988Ärimees (David Pierce)Lühifilm
Rüütlikell1988GibsonTelesaade
Kuriteolugu1986NSA agent CarruthersTelesaade
Liiguvad rikkumised1985Sisserändeametnik (David Pierce)Film
Spenser: rentimiseks1985O'NeillTelesaade
Seesami tänav1969Komandör kiibipeaTelesaade
Pealkirjata Julia Childsi projektFilm
JuliaPaulFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Jane Adams
    • Frasier
      1993
    [vaata sobivust]
  • Jane Adams ja David Hyde PierceJane Adams
    • Frasier
      1993
    [vaata sobivust]
  • Jane Leeves ja David PierceJane Leeves
    • Frasier
      1993
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Jacqueline Ray ja Tom Selleck
Jacqueline Ray ja Tom Selleck
28. mai 2021 ... Jacqueline Ray ja Tom Sellecki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Monica Dossetti
Monica Dossetti
28. mai 2021 ... Mónica Dossetti uudised, kuulujutud, fotod Mónica Dossettist, elulugu, Mónica Dossetti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mónica Dossetti suhete loend. Mónica Dossetti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Mónica Dossetti suhetest.
Dick Delaware
Dick Delaware
28. mai 2021 ... Dick Delaware'i uudised, kuulujutud, fotod Dick Delaware'ist, elulugu, Dick Delaware'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Dick Delaware'i suhete loend. Dick Delaware tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Dick Delaware'i suhetest.
Lisa Ortiz (endine naine)
Lisa Ortiz (endine naine)
28. mai 2021 ... Lisa Ortizi (endine naine) uudised, kuulujutud, fotod Lisa Ortizist (endine naine), elulugu, Lisa Ortizi (endine naine) poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend. Lisa Ortizi (endine naine) tutvumisajalugu, 2021, 2020, Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend.
Mike Farrell ja Judy Farrell
Mike Farrell ja Judy Farrell
28. mai 2021 ... Mike Farrelli ja Judy Farrelli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Tanveer K. Atwal
Tanveer K. Atwal
28. mai 2021 ... Tanveer K. Atwali uudised, kuulujutud, fotod Tanveer K. Atwalist, elulugu, Tanveer K. Atwali poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tanveer K. Atwali suhete nimekiri. Tanveer K. Atwali tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Tanveer K. Atwali suhetest.
Nikkala Stott
Nikkala Stott
28. mai 2021 ... Nikkala Stotti uudised, kuulujutud, fotod Nikkala Stottist, elulugu, Nikkala Stoti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nikkala Stotti suhete nimekiri. Nikkala Stotti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nikkala Stotti suhetest.