Põhiline Suhted David zepeda

David zepeda

Teie Homseks Horoskoop

David zepedaKoht 2902 558Vanus 46 aastat vana Tähtkuju Neitsi Suhted 3 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on David Zepeda tõenäoliselt vallaline.








Suhted

David Zepeda on olnud suhetes Lina Radwaniga(2010 - 2019), Aracely Arámbula ja Altair Jarabo.



Umbes

David Zepeda on 46-aastane Mehhiko näitleja. Sündinud David Anastacio Zepeda Quinterona 19. septembril 1974 Mehhikos Sonoras Nogaleses, on ta kuulus Sortilegio poolest karjääris, mis ulatub 1999. aastast kuni tänapäevani. Tema Tähtkuju on Neitsi.






kes on ryan teismelise ema tutvumisest

David Zepeda on osalenud 6 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Alejandra Lazcano Nurga all (2007), Angelique Boyer aastal Kirgede kuristik (2012), Maritza Rodríguez sisse Nurga all (2007), Mayrín Villanueva aastal Valetama, et elada (2013)ja Marjorie De Sousa aastal Aegade lõpuni (2014).



joyce dewitt ja levar burton

David Zepeda kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1974 sündi, 1973 sündi ja Mehhiko telenovellanäitlejad.

Panustage

Aidake meil luua David Zepeda profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht38 aastat, 2 kuud2 aastat, 8 kuud-
Kokku38 aastat, 2 kuud2 aastat, 8 kuud-

Üksikasjad

EesnimiDavid
PerekonnanimiZepeda
Täisnimi sündidesDavid Anastacio Zepeda Quintero
Alternatiivne nimiDavid Zepeda Quintero, David Zepeda, Zepeda
Vanus46 aastat
Sünnipäev19. september 1974
SünnikohtNogales, Sonora, Mehhiko
Kõrgus6 '0' (183 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
TähtkujuNeitsi
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusMehhiko
AmetitekstNäitleja, modell, laulja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustLoits
Aasta (d) aktiivne1998 – tänapäev, 1999 – tänapäev
LemmikloomadRihanna (koer)

David Zepeda (sündinud David Anastasio Zepeda Quintero nime all 19. septembril 1974) on Mehhiko näitleja, modell ja laulja. Ta on tuntud tänu osalemise eest seebiooperites nagu Acorralada, Abismo de pasión ja Por amar sin ley. 2019. aastal debüteerib Zepeda Telemundos osaledes seebiooperis La Doña Jose Luis Navarrete nime all alates teisest hooajast, mis tuleb välja 2020. aasta jaanuaris.

Lisateave David Zepeda kohta Vähem David Zepeda kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
3Lina RadwanSuheNov 20102019. aasta8 aastat
kaksAltair JaraboTeadmata R -
1Aracely ArambulaTeadmata R -
Lina Radwan #3

Lina Radwan

2010 - 2019

Lina Radwan ja David Zepeda läksid lahku aastal 201 ...[vaata paari] Altair Jarabo #kaksKuulujutt

Altair Jarabo

Kuulati, et David Zepeda ja Altair Jarabo ...[vaata paari] Aracely Arambula #1Kuulujutt

Aracely Arambula

David Zepeda ja Aracely Arámbula olid kuulujutud ...[vaata paari] #3

Lina Radwan

2010 - 2019

Lina Radwan ja David Zepeda on dateeritud novembrist 2010 kuni 2019.

jake t austini sõbranna nüüd 2016
Suhe 8 aastat vaata suhet #kaks

Altair Jarabo

(Kuulujutt)

Kuuldavasti on David Zepeda Altair Jaraboga haakinud.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet #1

Aracely Arambula

(Kuulujutt)

Kuuldavasti on David Zepeda end Aracely Arámbulaga sidunud.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 63% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
David zepeda46 NeitsiNäitleja
Mehhiko
Lina Radwan- Näitleja
Mehhiko
Altair Jarabo3. 4 LõviNäitleja
Mehhiko
Aracely Arambula46 kalaNäitleja
Mehhiko

Pildigalerii

David Zepeda - Ladina-Ameerika muusikaauhinnad 2019 - saabumine David Zepeda - Ladina-Ameerika muusikaauhinnad 2019 - saabumine David Zepeda - Ladina-Ameerika muusikaauhinnad 2019 - saabumine Kirgede kuristik - David Zepeda Kirgede kuristik - David Zepeda Kirgede kuristik - David Zepeda Kirgede kuristik - David Zepeda David zepeda David Zepeda - TVyNovelase auhinnad 2018 David zepeda David Zepeda - Premio Lo Nuestro A La Musica Latina 29. väljaanne 23.02.2017 Kolm korda ana- finaalse osa kokkuvõte

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Südamevalu ületada2020Alvaro FalconTelesaade
Televisa jõulukampaania: kaitske end tähistamiseks2020Álvaro Falcón AlbarránTelesaade
Arstid, päästerõngas2019. aastaRicardo BustamanteTelesaade
Seaduseta armastamise eest2018Ricardo BustamanteTelesaade
Minu eesmärk on sina2018Ricardo BustamanteTelesaade
Estela Carrillo topeltelu2017Ryan cabreraTelesaade
Kolm korda Ana2016RamiroTelesaade
Doña2016Jose Luis NavarreteTelesaade
Aegade lõpuni2014päästjaTelesaade
Kirgede kuristik2012Damien ArangoTelesaade
Täht22012Mina, erinevad rollidTelesaade
Saatuse jõud2011Ivan VillagómezTelesaade
Naine terasest2010Alonso PenalvertTelesaade
Loits2009Bruno AlbénizTelesaade
Kaks samasugust2008AlexLühifilm
Nurga all2007Maximiliano 'Max' IrázabalTelesaade
Ristitud armastused2006DiegoTelesaade
Aktid2004JuuliFilm
Pärijanna2004FabianTelesaade
Sanchez2004OmarTelesaade
Jeepers Creepers II2003Meeskonna liigeFilm
10–8: Valveametnikud2003Denny KastanTelesaade
Eve2003KelnerTelesaade
Ameerika perekond2002Telesaade
Munk2002Jose AlverezTelesaade
Kilp2002OrlandoTelesaade
Nagu filmides2001PacoTelesaade
Maandatud kogu eluks2001PoissTelesaade
Bostoni avalik2000RobTelesaade
Marea Brava1999raamidTelesaade
Buffy, vampiiritapja1997CarlosTelesaade
ON1994EEG TechTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Alejandra Lazcano ja David ZepedaAlejandra Lazcano
    • Nurga all
      2007
    [vaata sobivust]
  • Angelique Boyer ja David ZepedaAngelique boyer
    • Kirgede kuristik
      2012
    [+1 veel]
  • David Zepeda ja Maritza RodríguezMaritza Rodriguez
    • Nurga all
      2007
    [vaata sobivust]
  • David Zepeda ja Mayrín VillanuevaMayrín Villanueva
    • Valetama, et elada
      2013
    [vaata sobivust]
  • Marjorie De Sousa ja David ZepedaMarjorie De Sousa
    • Aegade lõpuni
      2014
    [vaata sobivust]
  • Sandra Echeverría ja David ZepedaSandra Echeverria
    • Saatuse jõud
      2011
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
28. mai 2021 ... hõivatud Philipps ja Marc Silverstein fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Justin Shenkarow
Justin Shenkarow
28. mai 2021 ... Justin Shenkarowi uudised, kuulujutud, fotod Justin Shenkarowist, elulugu, Justin Shenkarowi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Justin Shenkarowi suhteloend. Justin Shenkarow tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Justin Shenkarowi suhetest.
Columbus Lühike
Columbus Lühike
28. mai 2021 ... Columbuse lühiuudised, kuulujutud, fotod Columbus Shortist, elulugu, Columbuse lühike sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Columbus Lühike suhete loend. Columbuse lühike tutvumislugu, 2021, 2020, Columbuse lühikeste suhete loend.
Kristina hagan
Kristina hagan
28. mai 2021 ... Kristina Hagani uudised, kuulujutud, fotod Kristina Haganist, elulugu, Kristina Hagani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kristina Hagani suhteloend. Kristina Hagani tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Kristina Hagani suhetest.
Lisa Distefano ja Paul Watson
Lisa Distefano ja Paul Watson
28. mai 2021 ... Lisa Distefano ja Paul Watsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Natalia Tena
Natalia Tena
28. mai 2021 ... Natalia Tena uudised, kuulujutud, fotod Natalia Tenast, elulugu, Natalia Tena poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Natalia Tena suhteloend. Natalia Tena tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Natalia Tena suhetest.
Gina Gershon
Gina Gershon
28. mai 2021 ... Gina Gershoni uudised, kuulujutud, fotod Gina Gershonist, elulugu, Gina Gershoni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Gina Gershoni suhete loend. Gina Gershoni tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Gina Gershoni suhetest.